Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Mi je pa zdej mal zanimivo seksat s kondomom, ko nikol nisem......kot neka popestritev. Upam, da bo to veselje cim dlje trajalo in, da ti "natikanje" kondomov ne bo postalo dolgocasno in nadlezno.. - kar se prej ali slej zgodi.. Mhm...dobro. Pol pa si bom omislil totalno temo pa florescentni kondom . Al pa črnega, pa se bova pretvarjala, da sem črnc. Hm, kaj pa uni rebrasti pa ti......pa z nekimi izboklinicami.......a res bolj dražijo ženske ali pa jih to le moti. Ja, pismo.....če bi jih le motilo jih verjetno ne bi delali, ne? No, bejbe, da slišimo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 velikost penisa in kondomi - ma ja sej so eni xxl se mi zdi Toti pa se mojmu mickenemu nič kaj ne dopadejo :o|o: .......dobi napade zavisti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ce tip slovi kot zenskar, se mu najbrz ne bos kar tako predala, a ne..Ha-ha....to pa je lahko rečt pa težje izvest. Ker, če se mu ne bi predalo že veliko žensk bi bil težko ženskar, ne Res, mi je zanimivo, da se ženskarjev ženske bojijo, uprejo pa se jim res le stežka. ja je tko, ženskarja met za stalnega partnerja, to ne. Če pa partnerja nimaš, določene potrebe pač imaš in padeš kdaj na kakega ženskarja, itak. Itak pa da takrat ne razmišljaš z glavo - bolj se tu vklopi srce - tud če je za kratek čas - in pol razum pa-pa. Do določene točke normalno Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 velikost penisa in kondomi - ma ja sej so eni xxl se mi zdi Toti pa se mojmu mickenemu nič kaj ne dopadejo :o|o: .......dobi napade zavisti. ma ja, a je to res al to tko mal nalagaš tukej , kolikor poznam moške so rajši tiho o velikosti :o|o: al pa pravijo da jih je dovolj v hlačah , aja pa da je tehnika bolj pomembna tud rečejo... Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 meni osebno ravno v primeru da se znajdem v situaciji avanture, pa da tip nima kondoma in če ga tud jaz nimam - odpade akcija , Hm....dečki....to pa si je vredno zapomnit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 ma ja, a je to res al to tko mal nalagaš tukej , kolikor poznam moške so rajši tiho o velikosti :o|o: al pa pravijo da jih je dovolj v hlačah , aja pa da je tehnika bolj pomembna tud rečejo... Hih....od kod pa misliš, da je moj drugi niknejm.......mickeni. Sicer pa več o tem na temi.......Igračka za ženske......na Luninih čvekarijah, se mi zdi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 meni osebno ravno v primeru da se znajdem v situaciji avanture, pa da tip nima kondoma in če ga tud jaz nimam - odpade akcija , Hm....dečki....to pa si je vredno zapomnit. ma ja, spomin pa take zadeve vam pri tem opešajo , vi sam da bi Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ma ja, a je to res al to tko mal nalagaš tukej , kolikor poznam moške so rajši tiho o velikosti :o|o: al pa pravijo da jih je dovolj v hlačah , aja pa da je tehnika bolj pomembna tud rečejo... Hih....od kod pa misliš, da je moj drugi niknejm.......mickeni. Sicer pa več o tem na temi.......Igračka za ženske......na Luninih čvekarijah, se mi zdi. ....iz majhnega zmeraj zraste veliko.....in ko bo zrastel postal bo kot Triglav..... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Pixy...sam da bi tudi tebe in tebi podobno razmišljujoče glede zaščite.......pa rabimo kondom. Nujno treba zapomnit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 ....iz majhnega zmeraj zraste veliko.....in ko bo zrastel postal bo kot Triglav..... Le kako se mickeni s tem ne bi strinjal...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ja ja Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 jaja ...hm....ja, seveda....mickeni ma tud jaja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ....iz majhnega zmeraj zraste veliko.....in ko bo zrastel postal bo kot Triglav..... Le kako se mickeni s tem ne bi strinjal...... .... samo pravi prijem....in seveda ob pravem času in pravem mestu..... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 ...pa kak poljubček nanj tud pomaga pri rasti...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ...pa kak poljubček nanj tud pomaga pri rasti...... .... v nasprotnem primeru kakšen kg gipsa..... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 ...men pa mickenemu poljubček bl paše k gips..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Hi-hi, tako hudo pa tudi ni, je pa boljše brez. Thx pokowc......hm.....sicer pa nisem ravno prepričan, da rabim ne vem kako strašno dolge .....bemtiš, oni na tvoji fotki so že neki dugi.... :o|o: .....aha.....če je bolj dolg je tud bolj širok......naviješ pa ga gor do kod pač gre....mhm. Ma saj mi ni nerodno, mi je pa tečno tam v trgovini tolk spraševat.......bemu, še bom kje moral povedat dolžino al kratkost pa obseg pa to.... Ska-Vi.....nimam še nobenega mulčka.........je pa več drugih razlogov za kondom Samo vedno pa niti pod razno ne mislim z gumico seksat, to pa ne.... al pa se kar celi not daš Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ...men pa mickenemu poljubček bl paše k gips..... .... komu pa ne paše, samo kemija mora tudi biti zraven.... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Mickenega je sama kemija..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 pa ja nisi kemik..... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 al pa se kar celi not dašKam? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 pa ja nisi kemik..... Mickeni je kemik , jaz sem pa čarovnik Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 uauuuuuuu, čarodej........pa kaj boš pričaral....kaj velikega in migetajočega - v glavnem živega Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Čarovnik lahko ženski izpolni vsako željo....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ste carji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.