SMIKI 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 A ni to malo ogabno?Kupio Mujo kondome razlicitih okusa i dodje doma i kaze Fati :"Sad cu ja stavljat kondome, ugasit cu svetlo, a ti ih probaj i pogadjaj koji je koji", i ugasi on svetlo... Fato: "Gorgonzola! Daj drugi."Mujo: "Ma cekaj prvo da ga stavim...!" Sorry samo.. Ce gres z vsakim, ki ga srecas, morda res naletis na "gorgonzolo", moj moz pa je cist in urejen in tak je tudi njegov lulcek.. Ne potrebujem nobene banance ali jagode.. HA lulček..... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 HA lulček.....Ce gledamo po velicini je kar LULEK, a se lulcek lepse slisi.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Vse tri teme (vkljucno pac s to) KONDOMI:http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...highlite=kondom Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 In kaj na jaz zdaj? Se verjetno da združit, velik prej bi mogoče bilo še lažje..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Ja, danes sem sla prvic pogledat, pa potem za stos dala v Iskalnik, ker se mi je zdelo, da je o tem ze parkrat tekla debata... Morda res zdruzim. Zdaj nic, prej bi pa lahko. (storil, kar sem jaz - preprosto nasel z Iskalnikom). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 Večinoma to nardim........ Samo Marsa je tukaj nezmotljiva..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 http://24ur.com/naslovnica/vizita/20040531_2041094.php :OO!: Kaj bomo pa zdej??? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Aspirin med kolena dajal... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ne samo, zdej če tega ni a pol so manj elastični, torej manj obstojni, če pa je, je pa rakotvorno, in zamenjava verjetno če bo, tud prav zdrava ne bo...Pa glih zdej, ko hočem nehat s tabletkami... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ...sej pravim...prešaltaj na Aspirine... Ma ne...itak... :xx!: najbolj zdrava zaščita je "pazit"...pa "varni dnevi" sam, k ni nikol 100%...še 90% ne... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 hehehe.. sej po polletnem premoru mi je vseen, mal pavze bi pa rada, da se mi hormončki vn spucajo... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 najbolj zdrava zaščita je "pazit"...:xx!: ...imam že veeeečletno prakso za sabo, pa mi je že res mal dosadlo.........k je treba ven ko je najbolj fajn not. :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Sem nekje brala, da so si Rimljani nataknili majhne hobotnice, pa malo poorali... :xx!: ali pa črevesa živali...zdaj pa izberi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 Ja, menda pa v sedanjem času že najdem kakšno bl ustrezno rešitve kot pa Rimljani, mar ne Pa pri vas ga imam na srečo lohk v več lukncah in zamisli.....ob svršetku v nekatere od njih celo ne zanosite. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 evo jaz sem ti pa kar par slikc spedenala od kondomov Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 ...no zdej bom pa nehala Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 je enkrat en kondom naredu titanik zmene pa mu več verjamem ne Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 E, Bobnar, kaj veš, kaj ima v mislih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 slišal da škorpijonke alergične na železo... ampak ni problema tud na tako alergijo bi se hitro privadu.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.