El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Se furam vsako jutro in vsako popoldne po avtocesti in gledam kako v bistvu je to točno tako kot življenje.... nekateri gredo mal hitreje nekateri mal počasneje... včasih vsi obtičimo v koloni, ni vedno sonček na cesti... marsikdaj je kje kaka ovira (kamion) srečaš kako zadirčno osebo... (ki divje trobi) in to.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Točno tako, življenje je res kot avtocesta. Nekateri so hitri, drugi počasni, profesionalci, nerodni, boječi, polni sebe, zadirčni,.... Tudi razmere so tako zelo različne kot v življenju. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2004 js v avtu sam še o tem razmišljam... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 ja pa je res dobra primerjava.ninos, posluši musko ujutro, tko boš ceu dan nato imel tisto melodijo v glavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Kok dober, Nino!!! :palec:(koncno nekaj dobrega... ) To ze skoz govorim - lajf in njegova pravila in vse tole - je kot promet! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2004 ne ne poslušam zjutraj muske sam gledam opazujem in razmišljam pa ful dobr se mi zdi ko vidim v bistvu kako je to isto kot life... pomoje če postanem boljši voznik bom ratu tud boljši človek.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 zivljenje primerjat z avtocesto? emmmm kaj pa z navadno cesto? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2004 navadna cesta je pač podobna družabnemu srečanju ko se lepo ustaviš pred semaforjem pogledaš levo in vidiš enga pa pogledaš desno in vidiš eno pa čakaš tam pa vidiš in greš naprej ter uživaš v mestni vožnji..... daješ folku prednost pa tko... kdaj mal zaspiš pred semaforjem pa ti nežno potrobijo včasih izsiljuješ prednost včasih podariš... in tko naprej kar pestro ja... ni problema navadna cesta tud šteje sam tam sem manj časa..... nekako bi se dalo primerjat z ogrevanjem zjutraj ko vstaneš pa zvečer preden greš spat... pa mal zajtrkca pa večerje pa to..... najboljš je pa ko parkiram in se usedem pa ne počnem nič... khm delam na veliko ampak premikam se pa ne... tud to je life ja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Hmm... če bi že primerjala moje življenje s prometom, bi rekla, da je bolj podobno vožnji z vozom po makadamu , kot kaki avtocesti.Nimam občutka, da kam hitim ali s kom tekmujem... Zjutraj vstanem, spijem kafe, ura me ne priganja, delam obrtniško delo na približno tak način, kot so ga delali tudi pred več 10 leti... Tudi med delom grem lahko na kafe, kadarkoli mi zapaše oziroma kadar potrebujem odmor... S strankami imam bolj en kolegialni odnos - mnoge mi rečejo, da se lahko "tikamo", čeprav so starejše od mene in se ne poznamo iz kakega drugega okolja, ampak izključno "poslovno". Marsikdaj s katero poklepetam tudi o čem drugem, kar ni v zvezi z delom - o kaki življenski temi ali pa si povemo kak vic, da se nasmejemo in polepšamo dan... Tudi prijatelje si izbiram take, ki znajo prisluhniti in ki tudi kaj zastopijo... Živčnih, ihtavih in glasnih ljudi se izogibam - jih pustim, da zdrvijo mimo. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 zagrabila me je nostalgija po dobrih ne tako davnih časih.....zdej pa nisem več svoj šef zdej sem pa sred avtoceste in ugotavlam, da bo treba kmalu dol ...yesss Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2004 Hmm... če bi že primerjala moje življenje s prometom, bi rekla, da je bolj podobno vožnji z vozom po makadamu , kot kaki avtocesti.Nimam občutka, da kam hitim ali s kom tekmujem... Zjutraj vstanem, spijem kafe, ura me ne priganja, delam obrtniško delo na približno tak način, kot so ga delali tudi pred več 10 leti... Tudi med delom grem lahko na kafe, kadarkoli mi zapaše oziroma kadar potrebujem odmor... S strankami imam bolj en kolegialni odnos - mnoge mi rečejo, da se lahko "tikamo", čeprav so starejše od mene in se ne poznamo iz kakega drugega okolja, ampak izključno "poslovno". Marsikdaj s katero poklepetam tudi o čem drugem, kar ni v zvezi z delom - o kaki življenski temi ali pa si povemo kak vic, da se nasmejemo in polepšamo dan... Tudi prijatelje si izbiram take, ki znajo prisluhniti in ki tudi kaj zastopijo... Živčnih, ihtavih in glasnih ljudi se izogibam - jih pustim, da zdrvijo mimo. sicer pa je tako življenje po makadamski cesti s kolesom veliko bolj poskočno od avtoceste ki je zelo počasna navkljub svoji hitrosti zato jo imam pa jaz rad, nevem ful mi je všeč tisti trenutek ko se ne zgodi povsem nič, ko je duša v miru trenutek ko drviš 120 navzdol a je vseeno vse primiru trenutek ko lahko slišiš kolesa vesolja kako tiktakajo in je edina stvar ki se premika čas... čas ki teče kot cesta, skozi naša mesta... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ....SAJ JE RES, PREVEČ DRVIMO V ŽIVLJENJU, BO TREBA MALO BOLJ POPAZITI NASE IN TUDI NA DRUGE Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 moje je,zadnje čase,podobno vožnji z letalom. Kadar sem na pisti 'skočim'na LF,sicer pa itak veliko preveč opravkov. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ce pa jaz primerjam svoj life..., hmm drvenje s ferrarijem po stezi za Formulo 1.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Ce pa jaz primerjam svoj life..., hmm drvenje s ferrarijem po stezi za Formulo 1.. haha to je pa way prehitro... kam hitiš... formule so narejene sam za ene sedmsto kilometrov maks... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ce pa jaz primerjam svoj life..., hmm drvenje s ferrarijem po stezi za Formulo 1.. haha to je pa way prehitro... kam hitiš... formule so narejene sam za ene sedmsto kilometrov maks... Ne hitim,.. Toliko se mi dogaja, da se tako pocutim.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Bemu.....jaz tud naspidiran non-stop........ma jaz bi rabu tak vsaj ene tri povprečno dolge lajfe......da bi naredu najnujnejše kar si želim..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Meni je eno dolgo zivljenje dovolj - je toliko bolj polno.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ja, je bolj objektivno takšno pričakovanje........no, pa dejmo......na en dolg lajf Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 route 66 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Hmm... če bi že primerjala moje življenje s prometom, bi rekla, da je bolj podobno vožnji z vozom po makadamu ...Ce pa jaz primerjam svoj life..., hmm drvenje s ferrarijem po stezi za Formulo 1.. Moj lajf pa je vcasih podoben voznji po makadamu, vcasih po avtocesti, vcasih po stezi formule, vcasih po enosmernih, vcasih pa celo zaidem v slepo ulico.Ampak sponamo, pot je vedno prava, vedno se v koncni fazi znajdem na pravi poti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Moj lajf pa je vcasih podoben voznji po makadamu, vcasih po avtocesti, vcasih po stezi formule, vcasih po enosmernih, vcasih pa celo zaidem v slepo ulico.Ampak sponamo, pot je vedno prava, vedno se v koncni fazi znajdem na pravi poti. Ja, in včasih mimogrede pobereš kakega 'štoparja'(ali štoparko), ki postane tvoj stalni sopotnik na avtocesti življenja Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Dbest!! Ves koliko stvari, situacij v lajfu poleg prometa primerjam tudi s stopanjem, pa se ful dobro je tule, tocno tako! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.