skwo 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 to je res,da nikol se ne ve kaj je bolje.zato pa se mi zdi pomembno upoštevanje prometnih predpisov,saj če ni brzine je karkoli skoraj nemogoče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 V večini primerov je boljše biti privezan s pasom....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2004 voziti previdno zaradi sebe in ne zaradi policajev x!x enkrat sem bila priča otroškem pogovoru,ko so se menili zakaj se privežemo.zaradi policajev.hecno,da že mali tako razmišljajo.našim večkrat povem,da to delamo zaradi sebe..,.Veliko primerov je bilo, ko bi bilo bolje, da voznik ni privezan.. Zadostovala je ze zracna blazina, a ker so bili privezani, jim je polomilo rebra in so umrli zaradi notranjih krvavitev..Ja vem, to ni nujno in ni pravilo.. Hocem le povedat, da nikoli ne ves kaj je boljse... :o|o: haha to je pa tak bullshit.... ej v kolikor nisi privezan udariš ob volan preden se sproži varnostna blazina... to je dejstvo in v kolikor ti polomi rebra ko si privezan pol je itak več al manj vseeno če nebi bil privezan bi te fentalo na mestu... pasovi so ena izmed najbojljših pogruntavščin kar se tiče varnosti... k sicer frliš po zraku kot vreča moke.... in zadaneš ob prvo oviro... zelo očitno piše v vsakih navodilih da moreš bit prvezan za zračne blazine da ti sploh koristijo nekateri avtomobili majo celo narejeno tko da se sploh ne sprožijo če nisi prvezan... ker je sam še huj prletiš gor na volan in pol se ta razstreli in te butne v drugo smer.... auch Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 [haha to je pa tak bullshit.... ej v kolikor nisi privezan udariš ob volan preden se sproži varnostna blazina... to je dejstvo in v kolikor ti polomi rebra ko si privezan pol je itak več al manj vseeno če nebi bil privezan bi te fentalo na mestu... pasovi so ena izmed najbojljših pogruntavščin kar se tiče varnosti... k sicer frliš po zraku kot vreča moke.... in zadaneš ob prvo oviro... zelo očitno piše v vsakih navodilih da moreš bit prvezan za zračne blazine da ti sploh koristijo nekateri avtomobili majo celo narejeno tko da se sploh ne sprožijo če nisi prvezan... ker je sam še huj prletiš gor na volan in pol se ta razstreli in te butne v drugo smer.... auch auuuuu Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2004 brum brum avto je pokvarjen :xx!: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 BOM KUPIL NOV AVTO,bom mel lepše življenje Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 a ti misliš....lepše kot v starem avtu, al kako? Ker,v bistvu,se nč ne spremeni kar se lajfa tiče....sam v vednost Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 To, kakršen si v življenju se itak povezuje z vsemi stvarmi, ki se ti dogajajo v življenju. Če si zaletav, govoriš, ješ, voziš zaletavo, če si počasen, vse delaš počasi. Si to, kar iz sebe narediš, kaj pa narediš iz sebe, je pa odvisno od tega, kakšen si. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 To, kakršen si v življenju se itak povezuje z vsemi stvarmi, ki se ti dogajajo v življenju. Če si zaletav, govoriš, ješ, voziš zaletavo, če si počasen, vse delaš počasi. Si to, kar iz sebe narediš, kaj pa narediš iz sebe, je pa odvisno od tega, kakšen si. (evo - govorim hitro, mislim hitro, delam hitro, hodim hitro, vozim hitro... ... hm, aja, jem pocasi.... ...... ampak delam pa s filingom, vseeno... , pa imam oko sokolovo pri vsem in dobre reflekse prav tako pri vsem...)Dobr tole, devicka... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Hvala... Jz pa na sebe gledam, kk vse zaletavo delam, vozim ko en tak mlad žrebiček, jem tk, da cele kose požiram, skor zmeri tud tapru rečem, pol pa razmislim... "Ne bit zaletava"- pokvarjena kaseta mojih staršev Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 fajn si ti, devicka, me veseli, ko smo te 'pobrali'... (ko si nas zastopala)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2004 hehe marsa a ti mas tud sam eno sokolovo oko? hehe Hvala... Jz pa na sebe gledam, kk vse zaletavo delam, vozim ko en tak mlad žrebiček, jem tk, da cele kose požiram, skor zmeri tud tapru rečem, pol pa razmislim... Devica al Oven? BOM KUPIL NOV AVTO,bom mel lepše življenje se strinjam s tabo novga bo treba za tega dobim maks 100k najbrž pa sam 50k.... to bo še veselo... zdaj pa res ne vem kaj bi zbral... ehja ni težko zbirat poti v življenju težje je zbirat kako jo boš prehodil... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Devica al Oven?Hehe, deviška ovca Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2004 Devica al Oven?Hehe, deviška ovca to je pa najbrž najbolj čista kombinacija kar jih obstaja svetnica a? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ... pasovi so ena izmed najbojljših pogruntavščin kar se tiče varnosti... k sicer frliš po zraku kot vreča moke.... in zadaneš ob prvo oviro...En malo bolj crn...pa saj je ze tema tudi zunaj, no... Se zgodi prometna nesreca...avto v drevo, v avtu pa dva potnika.Eden je bil privezan, drugi ne. Ta, ki ni bil privezan, je bil takoj mrtev,ta, ki je pa bil privezan, je pa zgledal kot da je se ziv... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 a ti misliš....lepše kot v starem avtu, al kako? Ker,v bistvu,se nč ne spremeni kar se lajfa tiče....sam v vednost no kaj čm rečt Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2004 ... pasovi so ena izmed najbojljših pogruntavščin kar se tiče varnosti... k sicer frliš po zraku kot vreča moke.... in zadaneš ob prvo oviro...En malo bolj crn...pa saj je ze tema tudi zunaj, no... Se zgodi prometna nesreca...avto v drevo, v avtu pa dva potnika.Eden je bil privezan, drugi ne. Ta, ki ni bil privezan, je bil takoj mrtev,ta, ki je pa bil privezan, je pa zgledal kot da je se ziv... krokodil ti jih pa tud pokaš... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 sam v izjemno pogostih primerih pa na sreco vozniki niso uposteval pravila pa so se zaletel neprivezani z varnostnim pasom Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.