Skoči na vsebino

Nekaj zase :)

kapica

Recommended Posts

Ko sem bil še čisto majhen, sem izražal sebe. Veselil sem se kadar mi je bilo všeč, jezil sem se, ko je bilo potrebno, vedno sem znal poslušat sebe. Bil sem svoboden.

KAJ SE JE ZGODILO?

Rabil sem varnost, da me drugi ne izločijo. Začel sem se prilagajat. Nisem si več upal iskreno reči to mi ni všeč, moje mnenje je tako, nisem si upal več kaj ustvariti, da ne bi drugi tega zavrnili, torej oddaljil sem se od sebe. Začel sem verjeti odraslim osebam, kaj je pot do sreče.

Kaj bi si zdaj želel, ko si odrasel?

Najti otroka v sebi. To je edina pot do sreče. To pomeni, da najdeš svojo ustvarjalnost, svojo iskrenost, svojo poštenost in da si izboriš tisto kar čutiš, tudi če te drugi zavračajo. Morda boš zgubil nekaj varnosti, dobil boš pa radost in veselje in tvoje življenje bo dobilo smisel.

Kako naj začnem?

Začni počasi. Vsaka večja sprememba je prezahtevna. Naredi inventuro v tvojem življenju in presodi koliko je v tvojem odnosu ljubezni, sreče, radosti. Kateri ljudje te spoštujejo, cenijo, zakaj tako ravnajo s tabo, kaj lahko spremeniš.

BODI POGUMEN, GRE ZATE IN ZA TVOJO SREČO

Katera dejanja te pripeljejo k sebi?

Iskrenost in poštenost. Bodi zvest, ne goljufaj in ne delaj slabega,

tako boš tudi lažje iskren do drugih

in do sebe.

VSAKA NEGATIVNA MISEL IN DEJANJE SPROŽI NEGATIVNE POSLEDICE, PREMISLI DOBRO, JE VREDNO ZATE !

Skrbi za svoje telo

Opusti slabe razvade

Privošči s sprehod v naravi

Najdi si svojo ustvarjalnost

Privošči si masažo

Naredi nekaj kar te je osrečevalo kot otroka

Odpusti sebi in drugim

Vse tvoje napake so bile potrebne, da si zdaj boljši in vse, kar so ti drugi povzročili hudega je posledica njihove nemoči in bolečine.

Vsak bi raje ljubil, če bi to znal.

Nauči se uživat s sabo, le tako ne boš odvisen od drugih. To dosežeš tako, da živiš pozitivna dejanja. Vsaka navezanost te pripelje do žalosti. Negativna mnenja drugih o tebi so le njihova bolečina. Nobeden ne more soditi drugega, vsak pozna le sebe.

Ne opravljaj. To sproži še več negativnosti v tebi.

Kaj boš dosegel?

Povečalo se bo tvoje samospoštovanje, ljudje bodo začeli lepo ravnati s tabo, ker se ne bodo upali ravnat drugače. Dobil boš pogum, da si boš upal narediti tisto, česar si se vedno bal, a v srcu želel.

Nekega dne te lahko drugi lahko zapustijo brez razloga, zato se ne opiraj na njih.

NAJPOMEMBNEJE PA JE, DA BOŠ DOBIL VERO, DA JE ZATE VSE POSKRBLJENO, ČE SLEDIŠ SEBI, KAJTI LE TO BO ZMANJŠALO VSE TVOJE STRAHOVE.

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Deli na socialnih omrežjih

Točno tako xupx xupx se trudim živeti, brez da bi kdaj to kje prebrala.

Večinoma mi uspeva, čeprav me še kdaj tu pa tam kaj vrže iz balansa, in potem moram najti tisto moč v sebi, da se spet spravim na svoje - v "svoj svet" tukaj na Zemlji, kjer me obdajajo prijazni ljudje in kjer se odvija vse tako, kot je prav za vse.

• 2 months later...

No jaz tole zapisal pred tremi leti, ko je bil moj dober prijatelj v krizi, zaradi bejbe. Zaradi rogov. Mi je kar prišlo na misel :eek: xideax , klik.

Ljudje se iščemo v življenju. Vrtimo se okrog sebe, kot mačka okrog svojega repa. Nekateri se iščejo preko duhovnosti, drugi preko ljubezni, tretji iščejo srečo, četrti veselje. Tisti ki izgubljeni tavajo okrog so žalostni, nesrečni, sebični, ljubosumni, nezvesti, grdi, zlobni, pohlepni, jezni ter agresivni do sebe in drugih. Vendar se vsi skupaj še naprej vrtimo okrog sebe, ne zavedajoč se da je življenje samo en velik krog-mandala na katerem se nahajamo mi vsi skupaj. Resnica ki jo iščemo pa se nahaja nekje vmes med poduhovljenostjo, ljubeznijo, srečo, veseljem, radostjo, žalostjo in sovraštvom.

Ja sam ka mali pao s lipe

• 2 years later...
Danes mi pa Lunca kar sama nosi sporočila. Iščem nekaj, pa ne najdem...oz. naletim na nekaj čisto drugega...kar pa sem v resnici iskala. res lep tekst na vrhu... xrainbowx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

...ko sem to brala se mi je zazdelo, da so to moje besede, moja prepričanja in tisto za kar vem, da me lahko naredi srečno

lepo

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

...ko sem to brala se mi je zazdelo, da so to moje besede, moja prepričanja in tisto za kar vem, da me lahko naredi srečno

lepo

:vio:

Jaz sem se po prvih prebranih stavkih čisto zares vprašala, če nisem tega jaz nekoč že napisala...

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

• 3 years later...

Na koncu srečaš knapa, ki je celo življenje razmišljal le o cepljenju premoga in vidiš, da je njegova življenjska moč večja od moči in besed vseh nakladačev tega sveta.

:palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...