Skoči na vsebino

Astma

Guest sstane

Recommended Posts

Guest sstane

Moja osnovna diagnoza na vsako diagnozo in terapija sta vam znani.

Kaj pa vi menite?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 87
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

tvoja diagnoza na kaj :eek: :eek: :eek: ....diagnoza na astmo :o|o: ....daj, no....a si hotu dat sam rešitev :eek: :vragec: :o|o: x^x x;)x x?x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest sstane

Gledal sem dnevnik in poročilo, kako je astma v zadnjem času v porastu, predvsem pri otrocih, zdravniki pa vzroka še ne poznajo.

Pogledal sem na forum, pa ni bilo astme, pa sem postavil vprašanje.

Eto, toliko :sori:

uf, dež mi je zmoču lajtngo pa je zarostala x:Dx ...........pa ne sam otroci, tud odrasli majo tega, pa raznih alergij vse več.........mogoče smo pa alergični na prenaseljenost, predivji tempo življenja, zastrupljeno hrano, mrtvo vodo, zanič zrak, premalo gibanja, preveč stresa.....in jasno in končno in nenazadnje: na pomanjkanje soli x:Dx x;)x

Guest sstane
Si dala glih tak rafal, kot dohtarji, mogoče je to, mogoče je ono, mogoče je tretje, no ne vemo, kaj je x:Dx :palec:

a a, še huje, veliko huje xcivx x:Dx ........po moje je kr kombinacija vsega....vse lepo in prav s soljo, vendar si domišljam, da ni univerzalno zdravilo za vse in vsakogar samo sol............ x;)x

Astma, sstane, je bolezen čustev in živcev... :sori:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

...govorim zase....tako diagnozo mi je postavil pulmolog na Golniku...

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Nekako tako, kot pravi Majica - astma je bolezen živcev, notranjih napetosti. Astma je neizjokan jok. Mati. Luna v 06 ali 04, nekaj inkonjunkcij v horoskopu, če so povezane z Merkurjem (Merkurjevi znamenji in "zdravstvene" astrološke hiše (06, 08, 12 in 01)).

Stane, fejst fant si, vendar ti bom iz lastnih izkušenj (ki jih tu nimam malo (od 3. leta dalje)), da je kozarec hladne vode (prav tako, kot sem to 30 in več let kasneje prebral pri Batmanghelidju) sicer res pomagal, ko drugih zdravil ni bilo pri roki, vendar je šlo samo za olajšanje, ne pa za odpravo napada.

Kar se pa soli tiče, se pa posipam s soljo (ne tvojo, kajti te je škoda), da se prejšnji teden, ko me je po nekaj letih spet zvilo, res nisem spomnil na tvoje "zdravilo vseh zdravil". Ker pa se trenutno nahajam v nekem obdobju, za katerega pričakujem, da bo v astmatičnem smislu še malo nihajoče, obljubim, da tega naslednjič ne pozabim - in boš imel informacije iz prve roke.

Pa se bo kmalu videlo, kaj je s to univerzalnostjo.

Živijo!

Guest sstane

Bern in ostali, nič drugega kot to si ne želim, potrditev ali zavrnitev hipotez, ki sem jih postavil v knjigi na osnovi lastnih izkušenj, izkušenj mnogih prijateljev, sedaj pa že kar precejšnjega kroga ljudi in seveda nekoliko kmečke logike.

Drznem si postaviti še bolj ostro trditev.

Za človeka je sol enako univerzalno potrebna, kot so voda, zrak in organska živila :palec:

To pa nima nič skupnega ne z zdravilstvom niti zdravili in ni v nasprotju z nobeno metodo uradne ali alternativne medicine, ko gre za odpravo akutnih težav.

Niti astrologijo, seveda x;)x

Howg :xmas:

Guest sstane
Astma, sstane, je bolezen čustev in živcev... :sori:

Majica, rad verjamem, ker živci so s soljo v direktni odvisnosti :sori:

V tole se bom malček vtaknil, čeprav me kao "nič ne briga".

Na pljuča definitivno vplivajo čustva. Pred veliko leti sem "izgubil" ljubljeno osebo in ponoči sem se zbujal zaradi dušenja. Imajo pa takšnele (čustvene) energije adekvatno vrednost tudi v zemeljskih. V zadnjih letih sem opazil klasičen "štos" astme, kadar je folk spal na kateri od vitalnoenergijskih točk prostora (ne gre za "slabe" točke, a dejstvo je, da niso nosilci energij, na katere smo uglašeni), pa tudi na mestih nekaterih drugih sevanj. V glavnem - sorči Stane, sam sol je pri teh zadevah po mojem zanemarljiva in resnično problematiko soli v povezavi s psihofizičnim zdravjem verjetno preveč poveličuješ.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

...govorim zase....tako diagnozo mi je postavil pulmolog na Golniku...

e, vidiš, lastna izkušnja - to šteje :palec:

(pa si tudi ti sama spoznala, da tisto, kar so ti drugi rekli, zate drži?)

Nedvomno...poslal me je k psihologu, da bi odpravila težavo...spoznanja so bila zelo boleča... :V:

Moja osnovna diagnoza na vsako diagnozo in terapija sta vam znani.

Kaj pa vi menite?

Vprašanje že v osnovi zgrešeno Sstane...tko kot jez, tut ti preveč kadiš... :inocent: :V: :sori:

oja...ampak kasneje...ja...ja treba tut premišljevat o tem... x:)x :palec: ker ne gre čez noč... x:)x

o, ste mi dali misliti x^x ....sem se tolažila, da se moram stalno opozarjat na dihanje, ker je dež in mogoče diham že mal na škrge x;)x ....hm, pa so mogoče potlačena čustva....hmmm

Uh...ne Amis...niso zmeri...ne tega delat...to je Avtosugestija...si loh kašno bolezen navlečeš... :sori:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...