Larsy 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, no, torej imaš moteno izmenjavo kisika in CO2 na površini pljuč, oziroma v pljučnih mehurčkih In kdaj bo sol začela kej delovat? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>In kdaj bo sol začela kej delovat? Če se kolikor toliko držiš biodiete, bi kakšne učinke že morala zaznati. Organizem pač odpravlja težave po vrsti, morda bo pri tebi ta problem zadnji na vrsti, saj ni tako hud, če te muči le pri večjem naporu. Napor pa ni življenska nuja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če se kolikor toliko držiš biodiete, bi kakšne učinke že morala zaznati. Organizem pač odpravlja težave po vrsti, morda bo pri tebi ta problem zadnji na vrsti, saj ni tako hud, če te muči le pri večjem naporu. Napor pa ni življenska nuja 8 g soli na dan od 19.01.! Prijateljica, ki jo je pred kratkim dobila, se čudi, kako mi uspe, ona več kot tretjino epruvetke sploh ne more!Men pa sploh ni problem.....(glede alergije.... a nej neham tablete za alergijo pit, mogoče se je pa izboljšalo zarad soli, pa ne bom več alergična na pršico. Kaj svetuješ, sstane? A nej probam, al še počakam?) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>(glede alergije.... a nej neham tablete za alergijo pit, mogoče se je pa izboljšalo zarad soli, pa ne bom več alergična na pršico. Kaj svetuješ, sstane? A nej probam, al še počakam?)Kako pa čutiš to alergijo na pršice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako pa čutiš to alergijo na pršice Zatekanje ustnic (kar naenkrat se mi je skoraj vsak teden začelo pojavljati) + občasno srbenje in zatekanje dlani..... grozno!(ampak odkar sem na tabletih- Zyrtec, tega ni) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 pršice so tiste mejčkene zverinice, ki nas v posteljah jejo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zatekanje ustnic (kar naenkrat se mi je skoraj vsak teden začelo pojavljati) + občasno srbenje in zatekanje dlani..... grozno!(ampak odkar sem na tabletih- Zyrtec, tega ni)Jaz bi na tvojem mestu poskusil malo preskočiti tablete, boš vsaj vedela, pri čem si.Kaj pa ostali simptomi, statična elektrika, suha koža, zgaga.... Se ne spomnim natančno, če si jih tudi imela. Se je kaj izboljšalo že? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi na tvojem mestu poskusil malo preskočiti tablete, boš vsaj vedela, pri čem si.Kaj pa ostali simptomi, statična elektrika, suha koža, zgaga.... Se ne spomnim natančno, če si jih tudi imela. Se je kaj izboljšalo že?OK, bom probala...Statične nekaj časa že nisem opazila, da bi me treslo, suhe kože nisem mela, zgage tudi ne. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>OK, bom probala...Statične nekaj časa že nisem opazila, da bi me treslo, suhe kože nisem mela, zgage tudi ne.Me prav zanima, kaj boš ugotovila, kajte vse, ki so imeli kakršnokoli alergijo, je tresla tudi statična elektrika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če pljuča niso prekrita s slano sluznico, kar jim omogoča normalno izmenjavo kisika in CO2 preko molekularnih sit v sluznici, se stalno s kašljem trudijo, da bi formirala to sluznico. Ali te popade kašelj takoj, ko zaužiješ poper ali čili ali kakšno drugo ostrejšo začimbo sej sem rekla,da me je dusilo ponoci......in ne ob zauzitju cesarkoli..danes sem pa sla tech in moram rech ,da sem zelo tezko dihala,se posebej ker je direkt vame pihala burja,mrzel zrak....mrzel zrak mi niti najmanj ne pase v dihalnih poteh.....ko sem zdravnici razlagala kaksen obcutek imam,ko me dusi(ko hocem vdihniti,se mi zdi da se bom se prej zadusila,iscem zrak in bolj kot grem na cist zrak,bolj me dusi....sem mislila da me dusi ker je prevelika razlika npr.med zrakom v zakajenem prostoru in zunaj...)in ona mi je rekla ,da je to zaradi tega,ker hlednejsi zrak skrci dihalne poti in je zato se tezje vdihniti,od takrat ,tudi danes ob teku....sem se ustavila,dala roke na usta in vdihovala toplejsi zrak.....in pomagalo je Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Cigancica, je pa potrebno dihat skozi nos, ne skozi usta ....pa veš zakaj .Zato vendar, ker je pot skozi nos daljša in se zrak na poti do pljuč že segreje. Če pa dihaš skozi usta pa pride mrzel zrak direkt v pljuča, to pa ni v redu. Sploh pri teku moraš to upoštevat. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigancica, je pa potrebno dihat skozi nos, ne skozi usta ....pa veš zakaj .Zato vendar, ker je pot skozi nos daljša in se zrak na poti do pljuč že segreje. Če pa dihaš skozi usta pa pride mrzel zrak direkt v pljuča, to pa ni v redu. Sploh pri teku moraš to upoštevat. kakorkoli.skoraj zmeraj diham skozi nos,navada ze od malega in me glih tako dusi.....skozi usta pa res redko redko diham.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>in ona mi je rekla ,da je to zaradi tega,ker hlednejsi zrak skrci dihalne poti in je zato se tezje vdihniti,od takrat ,tudi danes ob teku....sem se ustavila,dala roke na usta in vdihovala toplejsi zrak.....in pomagalo je Ta metoda je dobra za vsakogar Če nisi nikoli opazila, da bi začela po ostri začimbi bolj pokašljevati, pa naredi sedaj preizkus. To je namreč preprost test ravnotežja med Cvitaminom in elektroliti. Tudi kolcati se ti začne, če so elektroliti v deficitu proti C vitaminu. Ker pa praviš, da uživaš dosti sadja in zelenjave, imaš vitamina gotovo zadosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ta metoda je dobra za vsakogar Če nisi nikoli opazila, da bi začela po ostri začimbi bolj pokašljevati, pa naredi sedaj preizkus. To je namreč preprost test ravnotežja med Cvitaminom in elektroliti. Tudi kolcati se ti začne, če so elektroliti v deficitu proti C vitaminu. Ker pa praviš, da uživaš dosti sadja in zelenjave, imaš vitamina gotovo zadosti.popra si dam v kako hrano ful.....sam me se ni dusilo.enkrat sem si pa na pizzo ponesreci usula cilija...uf skor zgorela....nisem mogla prit k sebi,sam me ni dusilo.pol mi je kelnerca dala piti ledeni caj in neverjetno se je vse pomirilo...kdo bi si mislil.....navaden ice tea...kolcam ne,mogoce enkrat na leto.... vitaminov mam res dovolj,pa tudi kri sem zmeraj imala dobro......komarji me obozhujejo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>komarji me obozhujejo Evo ga, sva že skupaj. Mene je našel, če je bil 5 km stran, tako sem jih privlačil Sedaj se pa lahko sprehajam med njimi, pa se še ozre ne nobeden za mano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo ga, sva že skupaj. Mene je našel, če je bil 5 km stran, tako sem jih privlačil Sedaj se pa lahko sprehajam med njimi, pa se še ozre ne nobeden za mano mene so vcasih tolko pikali,pa sploh nic niso pomagali uni spreji proti mrcesi....zdej me mal manj,oziroma lani jih skori sploh nisem videla...sem se zhe sprasevala,da jih ni mogoch kdo pobil ali ugrabil Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene so vcasih tolko pikali,pa sploh nic niso pomagali uni spreji proti mrcesi....zdej me mal manj,oziroma lani jih skori sploh nisem videla...sem se zhe sprasevala,da jih ni mogoch kdo pobil ali ugrabil Pobijajo jih tudi, ti si se pa morda lani več kopala v morju in si se malo nasolila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pobijajo jih tudi, ti si se pa morda lani več kopala v morju in si se malo nasolila lani sem bila samo enkrat pri nas na plazi,pa trikrat v turciji...to ni nic....bi bolj rekla,da je vplivala selitev.prej sem zivela v naravi,zdej sem pa v pritlicju,v ulici med starimi hisami z resetkami na oknih-kot v zaporu Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>lani sem bila samo enkrat pri nas na plazi,pa trikrat v turciji...to ni nic....bi bolj rekla,da je vplivala selitev.prej sem zivela v naravi,zdej sem pa v pritlicju,v ulici med starimi hisami z resetkami na oknih-kot v zaporu Vi Primorci ste res pravi čuki, najbližje soli, pa najbolj podsoljeni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vi Primorci ste res pravi čuki, najbližje soli, pa najbolj podsoljeni chuk je jankovich,zaradi katerega vsak dan in sobote in nedelje in praznike visim v studiju,ja?! prej sem bila skozi v morju,se potapljala,zdej se pa utapljam v potroshnishki bandi.....podsoljena,ja....bemu... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>chuk je jankovich,zaradi katerega vsak dan in sobote in nedelje in praznike visim v studiju,ja?! prej sem bila skozi v morju,se potapljala,zdej se pa utapljam v potroshnishki bandi.....podsoljena,ja....bemu...Nisi prebrala zaključek internetne verzije knjige P. S. Eh, Sale, pa kaj bi to, da si le zdrava in bogata, ostalo bo že ( ZDRAVA SOL ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Dooolg ze ni blo nobenga na tej strani,... No uglavnm, ni se dolg odkar so mi odkril astmo in zdej bi rada najdla neki kr to "pozdrav" oz. olajsa, tko da ce ma kdo ksn nasvet bom zlo vesela ce ga deli z mano. Aja, pa se to, nimam alergijske astme. Hvala, LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AleO 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Ce ni alergijska astma, je lahko od nekega zdravljenja , tabletnega. Ce so bili to antibiotiki, je uspeh z naravno terapijo 99%povej, kako je do nje prislo in kdaj, in ali imas zmanjsan upih ( moc izdihnjenega zraka ), pa seveda ali uporabljas pumpico.LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Dooolg ze ni blo nobenga na tej strani,... No uglavnm, ni se dolg odkar so mi odkril astmo in zdej bi rada najdla neki kr to "pozdrav" oz. olajsa, tko da ce ma kdo ksn nasvet bom zlo vesela ce ga deli z mano. Aja, pa se to, nimam alergijske astme. Hvala, LP Hojla Ribica Zdej, jst sem samo en butl in se res ful nč ne spoznam na astmo in njene vzroke. Predvidevam, da si bla že pri zdravniku in si tud njega ali njih povprašala o vzrokih zanjo a ne, če so ugotovili, da ni alergijskega značaja. Ti, a te je kej strah kaj bo? Mislm, sej veš, a boš ljubljena, a bo uletu taprav, a bojo otroci, a te bo mel rad, a bo, a bo, a bo? Zakaj te je pa strah če bo? Dej se mal vpraš, od kod strah? butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ja strah je dostikrat vzrok....moja astma, alergija na cvetni prah je bila pogojena s klaustrofobijo...kokr sem s pomočjo pošlihtala strah se je tudi astma in alergija umirila....letos nisem niti enkrat potrebivala zdravil....pa čeprav bi jih po medicinski logiki mogla pojeti ene par kil Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.