Skoči na vsebino

Mati Meera (Jai Amma Meera)

free

Recommended Posts

Guest romand
(popravljeno)

Njena založba ni nikoli dovolila objave v slovenskem jeziku (niso prodali pravic). Verjetno niti ne vedo za to nelegalno kopijo knjige.

ti dve knjigi so prevedle 3 Tolminke brezplačno in jih podarile v branje Slovencem-devotijem,z namenom,da približajo njene besede vsem tistim,ki ne znajo dobro tujih jezikov.Verjetno ne bo kmalu uradnega prevoda za Slovence-eden iz Kopra že poskusil,pa so ga zavrnili...

pred 5 leti in več so hodili redki izbranci,tudi večkrat na leto k MM,sedaj pa že četrto leto pelje avtobus,veliko pa jih gre osebno-z avti,tudi zaradi prevedenih knjig in širjenja po internetu.

namen je dosežen,da se razširi glas o MM...

mogoče ne veste,da lahko pokličete v dom MM in vprašate ali prosite za karkoli....

Popravljeno -> romand
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 434
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Guest romand

Kaj je božanska inkarnacija?Božanska Inkarnacija pomeni, da je Božanstvo v človeški obliki prišlo na zemljo pomagati človeštvu spoznati in uresničiti Božanstvo.

Kaj je delo Mati Meere?Moč in Volja Matere Meere sta Moč in Volja Božanske matere. Delo Matere Meere in delo Božanske matere sta eno in isto delo. Mati Meera je prišla da očisti zavest zemlje in da jo tako pripravi na transformacijo. Ona priziva navzdol na zemljo Luč Najvišjega, ki zagotovo omogoča transformacijo. Njeno delo v tem času je da odpre ljudi žarčenju te Luči, tako da se lahko udejanji Božanska volja in se razodene Božansko življenje na zemlji. Mati Meera sedaj živi v majhni vasici Thalheim v Nemčiji. Čeprav ne išče nikakršne publicitete, na tisoče ljudi iz vsega sveta prihaja na njen daršan (razodetje božanstva njegovemu častilcu), da z njenim pogledom in dotikom v tišini prejmejo milino in svetlobo. V tem času kriz in vedno večje duhovne lakote Mati svojim otrokom neposredno prinaša Svetlobo, ki lahko preseže vse ovire in spremeni naše celotno notranje bitje. To Svetlobo lahko sprejmejo vsi, ki so odprti, ne glede na to, ali so se z Materjo že srečali ali ne. Kot inkarnacija Božanske Matere stoji Mati Meera nad vsemi dogmami in hierarhijami. Ne zahteva zvestobe in vdanosti, temveč ponuja svojo moč preobrazbe vsem, ne glede na pot ali veroizpoved. Vprašanje: Na daršanu naredimo pranam (pokleknemo pred vami) in glavo nam položite med svoje roke. Kaj takrat delate?Mati Meera: Na hrbtni strani človeškega bitja je bela nit, ki poteka od prstov na nogah do glave. Pravzaprav se niti dvigata iz palcev na nogah, se vzpenjata po nogah, se pri hrbtenici združita v eno nit, ki se potem dviguje do vrha glave. Ta nit je tanjša kakor las in ima na nekaterih mestih vozle, ki jih božanske osebnosti lahko pomagajo razvezati. To zahteva veliko natančnosti in pri razvozlavanju moramo biti zelo previdni, ker je vaše življenje lahko v nevarnosti, če se nit pretrga. Ko na daršanu držim vaše glave, razvezujem te vozle na niti. Prav tako odstranjujem druge ovire v vaši sadhani28, vaši praksi.Ko se dotaknem vaše glave, se Svetloba dvigne navzgor po beli niti. Kot meter kaže na razvoj vaše sadhane. Kadar razvoja ni, se Svetloba spusti navzdol po niti in kaže stopnjo, na katero je nazadovala vaša sadhana. Kadar je Svetloba nepretrgana od prstov na nogah do vrha glave, ima oseba lahko zelo veliko izkustev in vizij, čeprav imajo nekateri ljudje izkustva in vizije tudi brez te bele niti. Kadar črta poteka neprekinjeno do vrha glave, ima oseba daršan Paramatmana. Kadar pa se nit izteza tudi nad glavo, je povezava s Paramatmanom stalna. Kot sem dejala, se nit spusti navzdol, če vaša težnja po duhovnem razvoju oslabi. Nekega dne lahko celo padete iz sadhane ter prenehate s svojo duhovno prakso. To je čas velike krize, ki pa jo lahko, kot sem že povedala, preprečimo. Na sprednji strani človeškega telesa potekata dve rdeči črti, ki se postopoma dvigata po obeh straneh nog in se ponavadi srečata na dnu hrbtenice, kjer se beli črti združita v eno. Če rdeči črti dosežeta belo črto, dosežete popolno odmaknjenost. To se zgodi redko in samo tistim, ki imajo Božansko Šakti.Z dvigovanjem bele in obeh rdečih črt se duhovni razvoj za stalno ustali in ne more več pasti. Če se rdeči črti povsem razvijeta, boste dosegli visoke ravni zavedanja. Tudi bele črte pomagajo podpirati izkustva tistih, ki so dušno odprti. Tudi ko pride do dušne odprtosti, še vedno obstaja možnost, da se bo odprtje spet zaprlo. Odprtost za dušno je učinkovita za duhovni razvoj, toda sama po sebi še ne zadostuje. Razvoj bele in obeh rdečih črt vam bo pomagal, da boste stalno odprti za dušno. Če dušno odprtost primerjamo z rožo, črte predstavljajo samo rastlino. Vprašanje: Ko smo naredili pranam, vam v tišini pogledamo v oči. Kaj takrat delate?Mati Meera: Gledam v vsak kotiček vašega bitja. Pregledujem vse v vas, da bi ugotovila, kje vam lahko pomagam, kje lahko zdravim in vam dajem moč. Istočasno dajem Svetlobo vsakemu delu vašega bitja in odpiram vsak vaš del Svetlobi. Kadar boste odprti, boste to lahko jasno občutili in zaznali.Vprašanje: Kaj vidite, kadar ljudem med daršanom gledate v oči?Mati Meera: Vidim težave v njihovih življenjih in ovire v njihovi sadhani.Vprašanje: Kako se vaše delovanje med pranamom razlikuje od delovanja med daršanom? Ali deluje na drugi del bitja?Mati Meera: Delovanje vsakega je različno. Med pranamom poteka delo na globljih vidikih bitja, na duši, daršan pa pomaga osebnosti in življenjski situaciji. x:)x xsrcx

MAMA MERA JE ŽIV DOKAZ; DA SO TUDI VZHODNJAKI ISTI NAIVČINE KOT ZAHODNJAKI!

Je ta mama mera prav živi dokaz človeške neumnosti. Mama mera trdi, da za duhovni razvoj ne potrbujemo učitelja, tudi prav a bi bilo zelo dobro, da biga imela, da bi jo poučil, da je trositi in blebetati takšne neumnosti kot jih ona trosi slaba karma. HA HA HA

Smo pri mami meri spet pri isti neumnosti, ki jo satan trosi naivčinam. Če najdemo v evropi gabriele wittek in njeno univerzalno življenje, najdemo v Indiji njen ekvivalent, mamo mero.

Kaj pa imajo skupnega MM in GW. Obe obljubljajo kot so to obljubljali komunisti v Albaniji, svetlo in novo prihodnost. HA HA HA GW čaka da bo vsak čas prihrumel Jezus, MM pa čaka in pripravlja novo razlitje neke nove superzavesti. drugi godci ista muzika. Obe sta seveda v stiku z Resnico, četudi se izkljucujeta. Za GG je yoga delo satana. HI HI HI

Veš kaj ti povem mama mera. To svojo blodenje o neki novi zavesti je pravzaprav navadno blodenje egoističnih in umskoprizadetih ljudi. Je že tvoj predhodnik ustanovitelj vaše verske ločnine sri aurobindo super jogi obljubljal neko supermentalno spuščanje, a zgodilo se ni nič.

KOT TVOJ PREDHODNIK ŠRI AUROBINDO, KI JE OBLJUBLJAL SPUST BOŽANSKE ZAVESTI TAKO TUDI PO DOLGIH LETIH OBLJUBLJAŠ ISTO. NAIVCI ČAKAJO, DA SE BO TO RES ZGODILO, A KAR STE VI KVAZI AVATARJI USPELI SPUSTITI NA ZEMLJO JE SAMO SMRDLJIVA DRISKA.

PS

Vse skupaj me spominja na tisto dobro pankovsko pesem:

DOLAZI NAM NOVO VRJEME, NOVO VRJEME,

AL NOVO VRJEME, DRUGOVI IN DRUGARICE

DONOSI I NOVE ZADATKE.

xsmx xsmx xsmx

Guest romand
(popravljeno)
božanska zavest je prisotna od pamtiveka,kar tudi ti dokazuješ.... x8Dx Popravljeno -> romand

ti dve knjigi so prevedle 3 Tolminke brezplačno in jih podarile v branje Slovencem-devotijem,z namenom,da približajo njene besede vsem tistim,ki ne znajo dobro tujih jezikov.Verjetno ne bo kmalu uradnega prevoda za Slovence-eden iz Kopra že poskusil,pa so ga zavrnili...

pred 5 leti in več so hodili redki izbranci,tudi večkrat na leto k MM,sedaj pa že četrto leto pelje avtobus,veliko pa jih gre osebno-z avti,tudi zaradi prevedenih knjig in širjenja po internetu.

namen je dosežen,da se razširi glas o MM...

mogoče ne veste,da lahko pokličete v dom MM in vprašate ali prosite za karkoli....

Saj namen je v redu, vendar če v založbi niso dovolili izdaje knjige, ne bi smeli tega narediti in dati vsem na voljo preko spleta. Tukaj gre za kršitev avtorskih pravic. Sicer se mi zdi škoda in brezveze, da niso dovolili objave.

Possible—but highly unlikely.

DON KARLOS NEWS

EKSKLUZIVNO IZ INDIJE:

ELITNA POSTROJBA INDIJSKIH MARINCEV JE PREMAGALA SAMO BOŽANSKO KALI!!!

Častnik Indijske vojske Brahmaanand Prasar je ekskluzivno za DON KARLOS NEWS DEJAL:

Sem poveljnik elitne postrojbe indijskih marincev. Zase trdimo, da smo najboljša elitna vojaška stotnija na svetu. Sem tudi prepričan hindujec, zato ko sem slišal, da imamo v domačem kraju inkarnirano samo božansko Mahakali mamo Meero, si nisem mogel kaj, kot da je nebi izval na vojaški obračun, saj pravijo, da kogar ubije Mahakali doživi v istem trenutku rasvetljenje.

A po 1 sekundi boja sem zmagal!!!

Sedaj vem, da imel protestantski pastor misjonar Luis Peres prav, ko mi trdil, da je oboževanje Mahakali navadno malikovanje, saj kako naj bi navaden človek premagal Boga. Sedaj vem, da je boginja Mahakali navadna šleva in da je Kristus pravi Bog!

Inkarnirane boginje mame Meere pa nisem hotel v dvoboju ubiti, saj mi je pod častjo ubijati ženske!

DON KARLOS NEWS:

VEDNO SVEŽE NOVICE IZ SVETA DUHOVNOSTI!

Mogoče se pa je že, pa ti tega še nisi dojel?

Povedi to lačnim otrokom v Afriki. Si ne morejo z supermentalnim spustom niti ritke obrisat.

JA PRIZNAM, MI JE VČASIH RES TEŽKO VERJETI, DA SE NAJDEJO NAIVCI, KI ČASTIJO NEKAJ KAR JE OD ZNOTRAJ VOTLO OD ZUNAJ PA GA NI!

Torej supermentalni spust je a ga ni pravzaprav ga še nismo videli a bo. Take neumnosti lahko kvasi samo sledilka šri aurobinda, ki je napisal več literature in prerokb, kot je sekret papirja.

xsmx xsmx xsmx

SI UPAM TRDITI, DA MAMA MERA NE ZNA NAPOVEDATI KAKO BO LETOS RASTEL KROMPIR, KAMO LI, DA ZNA POVEDATI KDAJ BO PRIŠEL KAO SUPERMENTALJI SPUST.

JO IZIVAMO NA DVOBOJ! SAJ KAO MAHAKALI NEBI SMELO BITI TEŽKO PREMAGATI STOTNIJO MARINCEV!

HA HA HA

Iziv velja pa naj mi dokaže nasprotno!

LP

Povedi to lačnim otrokom v Afriki. Si ne morejo z supermentalnim spustom niti ritke obrisat.

JA PRIZNAM, MI JE VČASIH RES TEŽKO VERJETI, DA SE NAJDEJO NAIVCI, KI ČASTIJO NEKAJ KAR JE OD ZNOTRAJ VOTLO OD ZUNAJ PA GA NI!

Torej supermentalni spust je a ga ni pravzaprav ga še nismo videli a bo.

Baje vsaka stvar tuki rabi svoj čas, da se razvije.

Baje ko posadiš seme, šele čez neki časa zraste rožica.

Razen če na tvojem vrtu to tko, kr v sekundici, hi hi.

Glede na to da ne ti, ne jst, nisva preroka, je brez veze mlatit prazno slamo - bova čez kakih 500 let poanalizirala, kakšno je stanje x:Dx

Do takrat pa lahko - da ne boš samo nas zabaval tuki na forumu - še sam kej narediš za lačne otroke v Afriki - da ne boš samo govoru, kako drugi in supramentalno niso nič nardil. :palec:

Don Karlos, saj vem da ni prava tema, ampak res bi rada vedla za tvoj rojstni dan, horoskop in to, pa čeprav ne verjameš v nobene take vezanosti in izgovore za človekove lastnosti... x:o)x

Draga Mantis, rad bi ti povedal vse svoje podatke, a bom rajši ostal anonimen. So mislim, da ravno sedilci mame mere ali pa tiste druge boginje kali ki jo je romand vrgel na forum zagrozili z smrtjo članu kluba indijskih racionalistov. So ga celo skušali že ubiti in pretepsti (podrobnosti sem pozabil). Se mora sedaj malo boolj paziti, ljubezni, najbolj strpne vere na svetu.

Če pa kao kali sprejme vojaški fajt z mano in stotnijo marincev, pa mislim takoj stopiti iz anonime.

Sicer nisem po prepričanju racionalist, a ti vseno priporočam, da na netu pogledač sledečo stran:

http://www.indianrationalists.blogspot.com/

Da boš bolje znala bolje ločiti zrnje od plevela.

RAD TE IMAM

DON KARLOS

Baje vsaka stvar tuki rabi svoj čas, da se razvije.

Baje ko posadiš seme, šele čez neki časa zraste rožica.

Razen če na tvojem vrtu to tko, kr v sekundici, hi hi.

Glede na to da ne ti, ne jst, nisva preroka, je brez veze mlatit prazno slamo - bova čez kakih 500 let poanalizirala, kakšno je stanje x:Dx

Do takrat pa lahko - da ne boš samo nas zabaval tuki na forumu - še sam kej narediš za lačne otroke v Afriki - da ne boš samo govoru, kako drugi in supramentalno niso nič nardil. :palec:

Ja ma pri enih se razvija in razvija in razvija in nikoli se ne razvije. Ko bi od vsakega, ki je čakal, da se nekaj razvije dobil samo en cent bi bil že velik bogatun.

Jaz pa ne mislim prav nič čakat. Kdor čaka ne dočaka! Sicer je res potreben čas, da se nekaj razvije a cenenim šarlatanom že ne mislim verjeti. Kaj pa loči mamo mero od cenenih šarlatanov, ki jih je na tisoče? Prosim povej mi! Sem odprt za nove stvari. A dosedaj sem slišal samo tisto staro pesem dolazi nam novo vrjeme, novo vrjeme....

Sicer pa, kdo tu trdi, da je kao Bog a je do sedaj odkril samo toplo vodo. Ker pa je topla voda že zdavnaj odkrita se lahko samo smejim. Torej naj izumiteljem tople vode verjamemo?!

LP

Jaz pa ne mislim prav nič čakat. Kdor čaka ne dočaka!

Tole se pa popolnoma strinjam.

Sicer pa - kukr sem sam bral Šri Aurobinda, za supramentalno nimajo šans tisti, ki bojo samo čakal x;)x

Treba delat, delat, delat.

Pol je pa vseen - če pride supramentalno super, če ne pa maš pač še zmeri sadove svojga dela. x:)x

Guest romand

Draga Mantis, rad bi ti povedal vse svoje podatke, a bom rajši ostal anonimen. So mislim, da ravno sedilci mame mere ali pa tiste druge boginje kali ki jo je romand vrgel na forum zagrozili z smrtjo članu kluba indijskih racionalistov. So ga celo skušali že ubiti in pretepsti (podrobnosti sem pozabil). Se mora sedaj malo boolj paziti, ljubezni, najbolj strpne vere na svetu.

dragi karlos

mene se ti ni treba bati.....če bi kaj vedel od energije,bi moral vedeti da je že tvoj nick name dovolj,da se ti lahko pošilja energijo,ki lahko zdravi ali pa tudi ne-odvisno od namena...(puščaš energetsko sled) samo brez skrbi imam sebe preveč rad,da bi se ukvarjal z energetsko vojno ali pa fizično-peace brat po duhu... xsrcx x;)x

saj boš zamere in napetosti v sebi tudi enkrat predelal in boš drugače gledal na svet-s Spoštovanjem,Strpnostjo...

veš vsak ima svojo pot in ta je prava za njega-tebe...šola življenja

dragi karlos

mene se ti ni treba bati.....če bi kaj vedel od energije,bi moral vedeti da je že tvoj nick name dovolj,da se ti lahko pošilja energijo,ki lahko zdravi ali pa tudi ne-odvisno od namena...(puščaš energetsko sled) samo brez skrbi imam sebe preveč rad,da bi se ukvarjal z energetsko vojno ali pa fizično-peace brat po duhu... xsrcx x;)x

saj boš zamere in napetosti v sebi tudi enkrat predelal in boš drugače gledal na svet-s Spoštovanjem,Strpnostjo...

veš vsak ima svojo pot in ta je prava za njega-tebe...šola življenja

Strpnost ja, leglo hindujskega nacionalizma! Saj so nekateri strpni vendar samo do samih sebe, potem pa gremo tepst tiste, ki se dvomijo podvomit! sicer pa mi pravzaprav nisi odgovoril na niti eno resno vprašanje. Tvoja filozofija, je res na majavih nogah, pa tudi z čudes jo nisi dokazal. Torej naj verjamem duhu zloduhu, torej po čemu se mm razlikuje od na stotine ostali blebetal!?

LP

HA HA HA

Drugače pa se ne boji me tebe ne mame mere. tebe ne poznem, za mamo mero pa itak vemo, da ni sposobna niti napovedat kako bo drugo leto uspeval krompir. iziv velja, naj pove zdravilo za HIV, ne pa da odkriva toplo vodo in trdi da je Bog?

LP

DON KARLOS NEWS

ŠOKANTNO!!! INDIJSKI PREMIER DR. SINGH BING PREDLAGA UVEDBO SUŽENJSTVA!

Indijski premije je v indiskemu kongresu predstavil nov program reševanja gospodarske krize, v katerem se je trenutno znašlo indijsko gospogarstvo. Dr. Sing Bing je dejal:

ZAČNIMO IZVAŽATI BOGOVE IN AVATARJE!

Ker se po svetu še vedno najde dovolj kupcev za Boga in Avatarje, jih lahko Indijci začnemo brez težav izvažati, saj imamo v lastni deželi presežek utelešenih Avatarjev!

Premje dr. Sing Bing je tudi predlagal sledečo ceno za živo utelešenje Boga.

Živa inkarnacija Višnuja: 50.000IRS (cena lahko kojeba +- 20000IRS odvisno od mišic in zdravja)

Živa inkarnacija Kali (cena lahko kojeba +- 20000IRS odvisno od lepote in starosti)

Za petične bi pa na trgu ponudili kombinirane avatarje.

Živa inkarnacija Bude in Jzusa: 100000IRS

Živa inkarnacija Krišne in Šive: 150000IRS

Živa inkarnacija Kali in Krišne: 250000IRS

Obični raji bi pa ponudili samo navadne svetnike in sicer po:

1500IRS / na Kg žive teže!

Po svetu svetu je stvar naletela na pozitiven odziv, saj se je po podatkih indijskega gospodarskega ministrstva že našlo več tisoč potencjalnih kupcev. Ja kdo pa nebi hotel imeti samo Mahakali za služkinjo, je s ponosom povedal premje dr. Sing Bing!

DON KARLOS NEWS

Vedno sveže novičke iz sveta duhovnosti!

• 1 month later...
Guest romand

x:)x VABLJENI - Na romanje k avatarki Mother MEERI (Mama MIRA)

Program:

V četrtek 9.7.2009 ob 24.00 uri odhod z avtobusom izpred Tivolija-Ljubljana. Poberemo še ljudi v Kranju,Radovljici in se peljemo skozi Karavanke do Frankfurta in naprej do Limburga.

V petek dopoldne prispemo do hotela, se nastanimo.Ob 19.h imamo dharsan-videnje Svete osebe in dotik mame Mere. Srečanje z mamo izgleda tako, da se zberemo eno uro prej pred stavbo in se postavimo v vrsto. Ob 18.15 začnemo vstopati v dvorano in si izberemo stol. Ko mama vstopi gremo lahko v vrsto.Ljudje v vrsti se premikajo po kolenih do nje. Pri mami zopet pokleknemo pred njo, kjer nas prime za glavo in pogleda v oči.V roku dveh ur pride približno 400 ljudi na vrsto-vsi v dvorani, ki želijo do nje.

V soboto po zajtrku imamo prosto in bo organiziran izlet.Zvečer pa še enkrat čudovito srečanje z mamo M. in potem se odpeljemo domov.

V nedeljo dopoldne smo v Ljubljani in se novih spoznanj razidemo do naslednega srečanja.

Za rezervacijo je potrebno nakazati znesek 68 eur (osebno ali preko poštne nakaznice),razliko 50 eur pa na avtobusu,vključuje prevoz in 1x nočitev z zajtrkom. Nakazanih zneskov ne bomo vračali, saj bi to pomenilo podražitev cene za vse ostale, zato si v primeru, da se ne bi mogli udeležiti, poiščite zamenjavo.Prijavite se čimprej,ker mesec pred odhodom moramo poslati spisek vseh potnikov k mother Meeri in plačat hotel.Za darshan se primerno oblečite-ramena in kolena morajo biti pokrita in pa tople nogavice,ker smo bosi v dvorani.

Daršan je brezplačen, lahko pa pustite prostovoljni prispevek v temu namenjenih skrinjah ali pa kupite kakšno malenkost po daršanu. Mami lahko prinesete slike svojih bližnjih ali pisma s prošnjami.

Informacije: 040 295 281

besedilo iz knjige Odgovori 1

BOŽANSKA MATI

Božanska Mati je že od nekdaj čaščena kot duša in moč vesolja. Četudi so nekateri njeni obrazi dobro znani, kot na primer Kali, Devica Marija, Izis, obstaja veliko njenih utelešenih oblik, ki niso splošno znane, a imajo isto nalogo. V tem viharnem času, ki ga sedaj živimo, se več inkarnacij Božanske Matere giblje med nami in vsaka ima svojstveno nalogo zdravljenja, zaščite ali preobrazbe.

Ena od najbolj spoštovanih in ljubljenih avatarjev Božanske Matere je Mati Meera, mlada Indijka, rojena 26. decembra 1960 v majhni vasici Chandepalle v Južni Indiji.

Kdo je Mati Meera?

Ona je živa inkarnacija /avatar/ Božanske matere.

Kaj je božanska inkarnacija?

Božanska Inkarnacija pomeni, da je Božanstvo v človeški obliki prišlo na zemljo pomagati človeštvu spoznati in uresničiti Božanstvo.

Kaj je delo Mati Meere?Moč in Volja Matere Meere sta Moč in Volja Božanske matere. Delo Matere Meere in delo Božanske matere sta eno in isto delo. Mati Meera je prišla da očisti zavest zemlje in da jo tako pripravi na transformacijo. Ona priziva navzdol na zemljo Luč Najvišjega, ki zagotovo omogoča transformacijo. Njeno delo v tem času je da odpre ljudi žarčenju te Luči, tako da se lahko udejanji Božanska volja in se razodene Božansko življenje na zemlji. Mati Meera sedaj živi v majhni vasici Thalheim v Nemčiji. Čeprav ne išče nikakršne publicitete, na tisoče ljudi iz vsega sveta prihaja na njen daršan (razodetje božanstva njegovemu častilcu), da z njenim pogledom in dotikom v tišini prejmejo milino in svetlobo. V tem času kriz in vedno večje duhovne lakote Mati svojim otrokom neposredno prinaša Svetlobo, ki lahko preseže vse ovire in spremeni naše celotno notranje bitje. To Svetlobo lahko sprejmejo vsi, ki so odprti, ne glede na to, ali so se z Materjo že srečali ali ne. Kot inkarnacija Božanske Matere stoji Mati Meera nad vsemi dogmami in hierarhijami. Ne zahteva zvestobe in vdanosti, temveč ponuja svojo moč preobrazbe vsem, ne glede na pot ali veroizpoved.

POSREDUJTE PROGRAM ZNANCEM IN PRIJATELJEM ZA KATERE MENITE, DA JIH OBISK MAME MEERE ZANIMA. tukaj pa lahko preberete knjigi Odgovori http://www.pozitivke.net/search.php?query=Odgovori+Matere+Meere+&keyType=phrase&datestart=&dateend=&topic=0&type=all&author=0&results=50&mode=search

tukaj pa lahko preberete knjigi Odgovori

Če komu kaj pomeni, sta ti dve knjigi, kot sem že napisal, na spletu objavljeni brez dovoljenja založbe Mother Meera Publications. Gre za kršenje avtorskih pravic, kar je kaznivo dejanje.

Če komu kaj pomeni, sta ti dve knjigi, kot sem že napisal, na spletu objavljeni brez dovoljenja založbe Mother Meera Publications. Gre za kršenje avtorskih pravic, kar je kaznivo dejanje.

čudna tale mama mera pa njena založba... :o|o:

men pa bi kot dober uzgled nekaj pomenil, če bi ti klele jawno izjawu, da nimaš nč prepečene muske na CDjih :palec:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

čudna tale mama mera pa njena založba... :o|o:

men pa bi kot dober uzgled nekaj pomenil, če bi ti klele jawno izjawu, da nimaš nč prepečene muske na CDjih :palec:

Zelo malo. Glasbo, ki je tega vredna, tako ali tako kupim, ostalo pa kaj kmalu izbrišem. Razlika je v tem, da nimam ničesar nikjer objavljeno.

Urednik spletne strani si enostavno ne sme privoščiti imeti na strani nelegalno vsebino.

Zelo malo. Glasbo, ki je tega vredna, tako ali tako kupim, ostalo pa kaj kmalu izbrišem. Razlika je v tem, da nimam ničesar nikjer objavljeno.

Urednik spletne strani si enostavno ne sme privoščiti imeti na strani nelegalno vsebino.

jes sm prwi, ki je za red in poštenost, ampak bit bolj papeški od papeža... ne gre in nima smisla... sicer pa vsak po swoje in pri sebi... bo najbolj prou :palec:

Aha... Vsak, ki misli, da je to prav naj krade... Ja sej to je pa že zdaj stalna praksa očitno... :eek: :xx!:

Ko bo pa zadeva prijavljena bodo pa kaj? :o|o:

No, bodo pa takrat malo prispevali, ampak v državno blagajno...

Aha... Vsak, ki misli, da je to prav naj krade... Ja sej to je pa že zdaj stalna praksa očitno... :eek: :xx!:

Ko bo pa zadeva prijavljena bodo pa kaj? :o|o:

No, bodo pa takrat malo prispevali, ampak v državno blagajno...

zanimiw strah...

jes pa recimo delam po westi, pa pr seb še widm dost rezerwe. x:o)x in pol, ko naletim na takele popolne poštenjake, dobim trawme, kakšn pezde sm x:Ix

Noben strah... xrolleyesx Zakaj pa?

Ampak zakaj bi se pa to razlikovalo od kraje iz trgovine ali od kraje zelenjave iz njive ali iz banke? A zato ker je na internetu? Kraje digitalnih fotografij ali logotov se tudi ne grejo več...

Zakaj bi bila kraja tu drugačna? A so morda sestradani in so zato vzeli košček kruha, da lahko preživijo? :o|o:

Pravila so tu ravno za take. Nekdo je v nekaj vložil nek trud. In zadeva je njegova. Zakaj se je kdo odloču z lastno stvarjo tako kot se je, je njegova stvar in če nam kaj ni prav je ne moremo kar vzet. V končni fazi - ne živimo od zraka.

A projekte se tudi krade? Ali kakšno drugačno avtorsko delo? Ali pa avto, ker po mnenju nekoga nebi smel bit izven garaže?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...