Izraz 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 A to pomeni, da si tudi zame rezervirala? No če že glih sprašuješ, 2 mesta še držimo. Če imaš željo, hitro reci. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 Vabljiva ponudba. A za drugo mesto lahko rečem še prijatelju ali ga šparate za koga drugega? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 25. september 2007 Prijavi Deli 25. september 2007 reci mu:) Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Nekaj takega sem tud jaz imela v mislih. Tud nihalo zmeraj zaniha z enega konca na drugega kot je rad rekel demello.karmičnih vozlov se res da popolnoma očistit, a ne s pomočjo ge. Meere in njej podobnih. Vsekakor naj te spomnem, da (če se ne motim seveda) nisi bil pri njej in ne moreš vedeti ali lahko kako pomaga ali ne.maš prav. res nisem bil pri njej, ampak na podlagi tega kar sem prebral od drugih, ki so bili pri njej in kar sem njenega prebral, vem do kolk lahko pomaga oz. iz določenga pogleda bi lahko clo reku, da sploh ne more nikomur dejansko pomagat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Mgd včasih si pa dovoliš krepko preveč.Duhovnost udari tudi na ego in to skoraj vedno!ja, se strinjam. nedovolj pravilno izvajana duhovnost hrani tudi lažni ego. tud men se to dogaja, kr dost. Pred kratkim sem celo slišala od devotija od Krišne, da je Šhri Prabhupada izjavil, da Sai Baba ni pravi guru, da je falsifikat,....uf kaj takega.Pomojem če kdo kaj takega pove, sklepa le po sebi, saj to ni znak pravega duhovnega človeka.Pa če že je, je to njegova pot, karma, usoda, no karkoli...ampak nekdo ki je duhovni učitelj bi moral poznati zakonistosti narave in pustiti stvari take kot so, ker zakon privlačnosti itaq deluje na vse, torej zakaj na tega guruja nebi? Torej sklepam da gre za duhovno neznanje in velik ego!ja, Sai Baba res ni pravi Guru. to kar sam izvaja in kar uči druge, niso aktivnosti in nauki pravega Guruja, ki je v tem svetu zelo redek, kot potrjuje sam Gospod Šiva. Žal pa vera-bolje rečeno religija, udari velikokrat ravno na ego, kar je največja ovira, skoraj boljše je bit nevernik v takih slučajih, ker dobesedno začne človek klatit neumnosti in škodit s svojim samoverovanjem, to je če ego prevlada, da ne bo pomote.Pravi učitelj in pravi vernik je skromen, ne vpliva na druge, je nevtralen.Enkrat sem že govorila o tem, pa bom še enkrat.Velikokrat je čisto navaden kmet bolj čist v srcu, duši kot največji devotij Boga, ker ta zadnji ima večjo oviro kot navaden kmet, veruje v nekaj kar ne pozna, ampak upa spoznati.!dokler ne verjameš v Boga in Ga naklonjeno ne služiš, si pod vplivom svojega lažnega ega oz. si nečist oz. nezadovoljen v srcu. je pa res, da so začetniki na poti naklonjenega služenja Boga do neke mere še vedno pod vplivom svojega lažnega ega, a se bojo tega vpliva s pravilno izvajano prakso postopoma osvobodili. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Ob stiku s takšnimi posamezniki se očistimo mentalne nesnage, ampak potem je na nas, da to vzdržujemo s svojo duhovno disciplino, drugače se hitro spet znajdemo v starih navadah.v tej trenutni dobi, se z nobeno drugo duhovno disciplino, razen s pravilnim izgovarjanjem Svetih Imen Boga ne morš popolnoma fizično, mentalno in duhovno očistit in dosežt večno zadovoljstvo. obiski Sai Babe, Meere in njima podobnih ti ne morjo direktno pomagat pr tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. september 2007 Avtor Prijavi Deli 26. september 2007 Jasno, pa to vedo predvsem tisti, ki so o njej brali; in ne tisti, ki so bili v stiku z njo dejansko Whatever. Se vedno ima vsakdo izmed nas lahko svoje mnenje, svoja prepricanja, svoje poglede in poti. In naj spomnim, da nobena pot ni boljsa od druge; da nobeden ni boljsi kot drugi, da verjetno vsi gremo k istemu koncu, iscemo isti mir, isto svetlobo, isto zdruzenje z bogom. V zavedanju tega cilj ni pomemben, kakor tudi pot ne, temvec nas odnos na tej poti!Odnos do sebe, s tem posledicno drugih, ter okolja v katerem se nahajamo. lp in veliko notranjega miru vam zelim Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 karmičnih vozlov se res da popolnoma očistit, a ne s pomočjo ge. Meere in njej podobnih.maš prav. res nisem bil pri njej, ampak na podlagi tega kar sem prebral od drugih, ki so bili pri njej in kar sem njenega prebral, vem do kolk lahko pomaga oz. iz določenga pogleda bi lahko clo reku, da sploh ne more nikomur dejansko pomagat.No, zdaj lahko ostaneš pri tem prepričanju ali pa ga preveriš. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Jasno, pa to vedo predvsem tisti, ki so o njej brali; in ne tisti, ki so bili v stiku z njo dejansko a majo besede ljudi, ki so bili z njo, kakšno zvezo z njo ali ne? in ali imajo njene direktne besede kakšno povezavo z njo ali ne? če nimajo, pol ne vidim smisla zakaj si začel ta topik in na njem še vedno vztrajaš. če pa imajo, pol pa ne vem zakaj ti je težko sprejet da lahko o tej osebi, ki je nism v živo (fizično) sreču, vem marsikaj, le na podlagi tega kar sem prebral kle. po mojih izkušnjah, če o tebi "neznani" osebi poslušaš od nekoga, ki jo "pozna" ali če bereš pisane besede te osebe si v istem kontaktu s to osebo, kot če bi bil fizično blizu nje, le inteziteta je različna. tko al tko je oseba zavest, ne materija. zavest osebe pa je prisotna v njenih dejanjih, besedah itd. in na ta način te lahko besede povežejo z osebo, z zavestjo osebe, ki jih izgovarja, tudi na "daljavo". Whatever. Se vedno ima vsakdo izmed nas lahko svoje mnenje, svoja prepricanja, svoje poglede in poti. In naj spomnim, da nobena pot ni boljsa od druge; da nobeden ni boljsi kot drugi, da verjetno vsi gremo k istemu koncu, iscemo isti mir, isto svetlobo, isto zdruzenje z bogom.ja, vsi gremo k istemu cilju, k večni izpolnjenosti, a do tja vodi le ena pot - naklonjeno služenje Boga. V zavedanju tega cilj ni pomemben, kakor tudi pot ne, temvec nas odnos na tej poti!Odnos do sebe, s tem posledicno drugih, ter okolja v katerem se nahajamo.seveda je pomemben cilj, prav tako pot do cilja. je pa res, da šele ko se spoznaš, veš kaj je tvoj najvišji cilj in kako do njega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 No, zdaj lahko ostaneš pri tem prepričanju ali pa ga preveriš.moje prepričanje je bazirano ne preverbi, četudi nisem bil fizično tolk bliz Meere kot npr. ti ali kdo drug kle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Še Tukaram: Tukaram Maharaj says that don't indulge in the discussion about the form of God. Show the courage to realise him. Vsak svojo malho hvali. Kako že?, vsak berač, a ne...Dokler se hvalimo, smo res samo berači. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Še Tukaram: Tukaram Maharaj says that don't indulge in the discussion about the form of God. Show the courage to realise him....by discussing about the form of God with those who have realised Him, you can realise God yourself. Those who deny or doubt the eternal form of God, have not (yet) realised God. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 a majo besede ljudi, ki so bili z njo, kakšno zvezo z njo ali ne? in ali imajo njene direktne besede kakšno povezavo z njo ali ne? .......Ma, me prav zanima koga si ti to poslušal. Oz. če ni tudi tvoj "vir" informacij koga poslušal Sicer pa, meni so tudi že kritizirali filme v katerih pa sem užival, ko sem jih pogledal. Da ne omenjam ljudi za katere sem slišal to in ono, ko pa smo se spoznali sem ugotovil kako lepi so...itd., itd..... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. september 2007 Avtor Prijavi Deli 26. september 2007 Smisel vidimo v tistem kar verjamemo.Seveda da lahko ves. Ves tocno toliko kot zelis in potrebujes vedeti. Menim, da je rdece napisano zelo enostransko gledano.Se posebej, ce neka oseba prevaja energijo preko svojih vzorcev in jo izkrivlja, spet do osebe, ki izkrivljeno sprejema. Intenziteta je odvisna tudi od zmoznosti sprejemanja, kot kljucni proces.Ob intenziteti so tudi druge okoliscine, ki so lahko pomembne in govorijo v prid fizicnemu kontaktu. Ker smo razlicni, posamezniku niso vse okoliscine enako pomembne, tako nekomu ni enako pomembno ali je v dolocenih okoliscinah prisoten tudi fizicno ali ne!In v temu je morda nesmisleno vztrajati, da nekaj ni primerno, ce morda ni primerno le za nas same. Ali je drevo, cvetlico enako dojemamo, ce smo jo videli in dojemali osebno, ali, ce nam o njej nekdo le govori? Morda. Toda, ce je clovek zavest, kaj je potem materija, ce ne oblika zavesti?Da, lahko si v kontaktu z energijo tudi na daljavo.Besedilo, ki nekomu spremeni zivljenje in ob katerem drugi ostane povsem ravnodusen, ne pomeni, da pisec ni napisal "dobrega" besedila. Cudno, da so mojstri, avatarji, ucitelji, guruji, vedci, modreci, maharadziji etc, pristotni tudi v fizicni obliki; kajti, kakor razumem tvoje besede to sploh ni potrebno. Kaj prakticno pomeni naklonjeno sluzenje bogu? Mar to, da zanikas vero drugih? Si se spoznal v toliko, da ves kaj je tvoj najvisji cilj? hvala za pogovorlahko noc a majo besede ljudi, ki so bili z njo, kakšno zvezo z njo ali ne? in ali imajo njene direktne besede kakšno povezavo z njo ali ne? če nimajo, pol ne vidim smisla zakaj si začel ta topik in na njem še vedno vztrajaš. če pa imajo, pol pa ne vem zakaj ti je težko sprejet da lahko o tej osebi, ki je nism v živo (fizično) sreču, vem marsikaj, le na podlagi tega kar sem prebral kle. po mojih izkušnjah, če o tebi "neznani" osebi poslušaš od nekoga, ki jo "pozna" ali če bereš pisane besede te osebe si v istem kontaktu s to osebo, kot če bi bil fizično blizu nje, le inteziteta je različna. tko al tko je oseba zavest, ne materija. zavest osebe pa je prisotna v njenih dejanjih, besedah itd. in na ta način te lahko besede povežejo z osebo, z zavestjo osebe, ki jih izgovarja, tudi na "daljavo". ja, vsi gremo k istemu cilju, k večni izpolnjenosti, a do tja vodi le ena pot - naklonjeno služenje Boga. seveda je pomemben cilj, prav tako pot do cilja. je pa res, da šele ko se spoznaš, veš kaj je tvoj najvišji cilj in kako do njega. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. september 2007 Avtor Prijavi Deli 26. september 2007 No, opis, ki si ga podal je morda bolj znacilen za evangeliste, kakor prodajalce. In ko smo ravno pri tem, le ti igrajo kljucno vlogo pri sirjenju informacij. Tako kakor prodajalci imajo le ti svojo nic manj pomembno vlogo. Hja, tudi prav ce tako razumes. Toda kar si napisal je zame povsem nasprotno. Namrec v razumevanju prvega, bi lahko razumel tudi to, da se cenzura pojavlja prav zaradi najprej napisanega. Mar ni logicno.Tisto kar vidis in dojemas ti, pa je prej plod tvoje lastne sence. No ja, ce bi hotel tvojo oceno ali analizo bi zanjo tudi vprasal. Ker pa je nocem in ne potrebujem, se mi zdi tvoje pocetje vmesavanje vame. Ocitno pa je tvoje zivljenje v toliki meri dolgocasno, da se rajsi ukvarjas z menoj, kakor s samim seboj. In verjetno tako pocetje zahteva od tvoje okolice se dosti vec potrepezljivosti. Opozarjati na nepopolnosti drugih je odraz lastne nepopolnosti. A hvala, da si me spomnil, kako lazje je v drugih gledati temo kakor luc. Le da se nam ne bi bilo treba soociti s samim seboj in svojo nepredstavljivo mocjo luci, ki jo nosimo v sebi. pa lahko noc in veliko notranjega miru ti zelim Ma veš kako je s Freejem, Free je v prvi vrsti prodajalec in kot tak na tržišče plasira vsako stvar, za katero smatra, da bi utegnila komu koristiti, ene stvari so plačljive druge ne in z vsako podano informacijo, dobrosrčno želi, da komu izmed nas koristi..To je plus.. Minus pa je, da ima lasten ego nafutran s predsodki kar je že neštetokrat dokazal, sploh, pa se to da preveriti, pojdite na pod forum, kjer je on moderator, pa si drznite podvomiti o njegovih besedah, pa boste kratko malo cenzurirani..Za razliko od naše nadvojvodinje Marse, ki je strpnejša od samega Gandhija Tako, da se povsem strinjam z MGDjem... Nič ne pomaga prosvetljenost Matere Mare..njenim podanikom, tako kot ne Swamijijeva njegovim.. poglejte mene odkar sem šel na pot prosvetljenosti, sem z vsakim dnem večje tele. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Si bom vzela čas za tole. Nikakor in pod nobenim pogojem ni tvoj guru boljši od mojega. On nikakor ne more biti avatar, stvari ki jih počne ne učijo človeka stvari ki bi jih moral znati. Moj guru je pa ta prav. Ker on pa res uči to kar mora. Kar se enostavno čuti. JAZ to čutim in bo že držalo. Ker jaz pa že vem imam toliko izkušenj na tem području. Če bi bilo nasprotno resnica, bi jaz ostal brezvrednosti, moja samopomenbnost bi bila ranjena, to pa boli. Ta tvoj guru, pa dela samo skodo, res, men verjemi, sem ze toliko slišal o njemu. Daj ne bodi neumen, pa verjemi da je moj guru boljši!!!!! Vse to so zanke, ki nam jih nastavlja nižji jaz, sabotira, nas daje narazen. ALI SI RES TO ŽELIŠ VERJETI IN ŽIVETI? Ti PAŠE biti osamljeni borec, ki se bori PROTI SEBI? Malo v razmislek ali pa tudi ne. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Smisel vidimo v tistem kar verjamemo.Seveda da lahko ves. Ves tocno toliko kot zelis in potrebujes vedeti. Menim, da je rdece napisano zelo enostransko gledano.Se posebej, ce neka oseba prevaja energijo preko svojih vzorcev in jo izkrivlja, spet do osebe, ki izkrivljeno sprejema. Intenziteta je odvisna tudi od zmoznosti sprejemanja, kot kljucni proces.Ob intenziteti so tudi druge okoliscine, ki so lahko pomembne in govorijo v prid fizicnemu kontaktu. Ker smo razlicni, posamezniku niso vse okoliscine enako pomembne, tako nekomu ni enako pomembno ali je v dolocenih okoliscinah prisoten tudi fizicno ali ne!In v temu je morda nesmisleno vztrajati, da nekaj ni primerno, ce morda ni primerno le za nas same. Ali je drevo, cvetlico enako dojemamo, ce smo jo videli in dojemali osebno, ali, ce nam o njej nekdo le govori? hotu sm sam povedat, da si lahko v kontaktu z določeno osebo, tud če nikoli nisi bil fizično blizu nje, ker sta hotla z Alan_new-om prikazat moje informacije kot napačne, nepreverjene itd., sam zarad tega ker nism bil fizično bliz Meere. Morda. Toda, ce je clovek zavest, kaj je potem materija, ce ne oblika zavesti?zavest je kategorično različna energija kot materija. je pa res, da lahko zavest animira mrtvo materijo. z zavestjo tuki mislim na čisto zavest, ne reflekcijo zavesti oz. mental (ki je le subtilna, sama po sebi mrtva materija). voznik ni avto, a ga vseeno lahko animira. avto se sam po sebi ne more. voznik rab hrano, avto pa bencin. je kategorična razlika med zavestjo in materijo (tako grobo kot subtilno) Da, lahko si v kontaktu z energijo tudi na daljavo.Besedilo, ki nekomu spremeni zivljenje in ob katerem drugi ostane povsem ravnodusen, ne pomeni, da pisec ni napisal "dobrega" besedila.ja, na podlagi na tem topiku prebranega dost natančno vem s čim se ukvarja ga. Meera in kolk lahko komu dejansko pomaga. Cudno, da so mojstri, avatarji, ucitelji, guruji, vedci, modreci, maharadziji etc, pristotni tudi v fizicni obliki; kajti, kakor razumem tvoje besede to sploh ni potrebno.Avatar je sanskrit izraz, ki je uporabljen v vedski literaturi. Avatar nikol nima fizičnega, materialnega telesa (ne grobega ne subtilnega), ampak se v tem materialnem svetu le pojavi v svoji večni obliki, ki je po Njegovi milosti vidna tudi materialnim očem pogojenih duš. Avatar je pojavitev Boga v tem svetu. Taka milostna pojavitev Boga v tem svetu je še kako potrebna za nas pogojene duše. Sai baba, Meera, Haidakhan Baba in njim podobni niso Avatarji v pravem pomenu te besede. Oni so navadne duše, ne Bog sam. So večni sluge Boga, ki so pod vplivom svojega lažnega ega. Če ne bi bili, bi izvajali in druge učili čiste ljubezni do Boga. pravi učitelji, guruji, modreci, maharadžiji se tud delijo na dve vrsti. eno so ti. "nitya siddhe" (večni spremljevalci Boga, ki nikol niso bli pogojeni), a se v tem materialnem svetu milostno pojavjo kot npr. Avatar (čeprav niso Avatar, Bog sam), v svojem večnem telesu, ki je nerazlično od njih samih in pa ti. "sadhan siddhe", ki so bili pogojene duše, a so s prakticiranjem ljubezni do Boga svoje materialno telo popolnoma vključil v služenje Boga in je tako postalo spiritualizirano. ko zapustijo svoje telo (smrt), vstopijo v Božje prebivališče v svoji večni obliki, primerni za naklonjeno služenje Boga. Sai baba in zgoraj omenjeni so nedvomno dobili nek uvid v svojo večno naravo, za razliko od svoje začasne, materialne, a ta uvid še ni bil celosten, ker očitno še niso uvidli, da so večni sluge Boga. Kaj prakticno pomeni naklonjeno sluzenje bogu? Mar to, da zanikas vero drugih?naklonjeno služenje Bogu pomen, da pod Njegovim vodstvom izvajaš aktivnosti, ki so v Njegovo zadovoljstvo. Vere drugih ni treba zanikat, jih pa lahko prikažeš v pravi luči. Si se spoznal v toliko, da ves kaj je tvoj najvisji cilj?ja, a ga še nisem v celoti dosegel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 zavest je kategorično različna energija kot materija. je pa res, da lahko zavest animira mrtvo materijo. z zavestjo tuki mislim na čisto zavest, ne reflekcijo zavesti oz. mental (ki je le subtilna, sama po sebi mrtva materija). Aha. Glej no glej. če bi se, recimo, Einstein dokopal do teh informacij mu ne bi bilo trebazabiti življenja za neumnosti, a ne...... ...............Vere drugih ni treba zanikat, jih pa lahko prikažeš v pravi luči.predvsem je tukaj poudarek na "pravi". Tisti čisto tapravi, kot to piše tam in tam.... ja, na podlagi na tem topiku prebranega dost natančno vem s čim se ukvarja ga. Meera in kolk lahko komu dejansko pomaga. morda pa tudi ona živi v iluziji, da je vse zavest in ne pozna drugih "kategorij" energije x:Dx No ja, je vsaj malo komično na tem forumu. Čeprav na tak, bolj žalosten način.... :xx!: Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Aha. Glej no glej. če bi se, recimo, Einstein dokopal do teh informacij mu ne bi bilo trebazabiti življenja za neumnosti, a ne......naj ti odgovori kar sam "When I read the Bhagavad-Gita and reflect about how God created this universe everything else seems so superfluous." ~ Albert Einstein predvsem je tukaj poudarek na "pravi". Tisti čisto tapravi, kot to piše tam in tam.... o tem sem med drugim tudi prebral ja, iz pravega vira. morda pa tudi ona živi v iluziji, da je vse zavest in ne pozna drugih "kategorij" energije x:Dx ja, vse je le ena zavest, enega, ki se zaveda. so pa znotri te Absolutne enosti tudi različne kategorije ja. moj mnenje je, da ga. Meera ne ve še čiz natančno kdo je, zato tud drugim ne more kej dost dejansko pomagat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 naj ti odgovori kar sam "When I read the Bhagavad-Gita and reflect about how God created this universe everything else seems so superfluous." ~ Albert Einstein o tem sem med drugim tudi prebral ja, iz pravega vira. ja, vse je le ena zavest, enega, ki se zaveda. so pa znotri te Absolutne enosti tudi različne kategorije ja. moj mnenje je, da ga. Meera ne ve še čiz natančno kdo je, zato tud drugim ne more kej dost dejansko pomagat. Zgleda, da je Albert razumel kaj piše v Bhagavad - Giti. In očitno ti nisi.Torej, če je vse ena zavest je tudi materija zavest pa v kakršnokoli "kategorijo" te zavesti jo stlačiš. In res, uboga mama Meera, ki ne ve še čisto natančno kdo je, ..... x:Dx Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 moj mnenje je, da ga. Meera ne ve še čiz natančno kdo je, zato tud drugim ne more kej dost dejansko pomagat.Seveda, to je "tvoje" mnenje in ne védenje, ker tega tako ali tako nočeš vedeti. Pa ti niti ni treba. A ne piši neumnosti o stvareh, ki jih ne veš oz. imaš informacije o tem samo iz "verodostojnih" knjig. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Sai baba, Meera, Haidakhan Baba in njim podobni niso Avatarji v pravem pomenu te besede. Oni so navadne duše, ne Bog sam. So večni sluge Boga, ki so pod vplivom svojega lažnega ega. Če ne bi bili, bi izvajali in druge učili čiste ljubezni do Boga.Uh, ah eh, iii....moj Baba .....gulp,..... Mgd, lump :xx!: ! Mgd, avatar pomeni: inkarnacija Božanstva! in Haidakhan baba,Babaji-Shiva sam..... je garant Avatar, ti povem iz prve roke!!! Sicer pa keri Guru je pravi, hmm......to je čisti egotrip, mgd......žal ampak se motiš. Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Spovnila sem se na dogedek iz preteklosti, povezan s tem kar odpira mgd.... Nekdo zvoni, grem odprem vrata in koga zagledam? Nekega moškega in žensko z revijami, zelo prijazna in nasjmejana.Vprašata me če lahko vstopita in mi nekaj razložita o Bogu.Seveda jima rečem, ravno nekaj časa imam.Vedela sem da so Jehove priče. Posedli smo se za jedilno mizo.Moški mi je ves v božanskem siju začel razlagati o enem in edinem bogu Jehove (upam da sem prav napisala) in lepo je razlagal, moram povedati.Noo nakaj ga po dolgem govoru zmotim z vprašanjem, kaj pa mati, božanska mati? Jaz verjamem tudi v njo jim rečem in pokažem na sliko Indijske božanske matere Ambe, ki je bila točno za mano.Moški se je razjezil in mi začel govoriti, da taka mati ne obstaja in da se moram čimprej znebit teh energij.Hotela sem mu malo razložiti, da ne bo ostal prestrašen, v njegovi nevednosti, ampak mož ni in ni hotel nič vedeti, mene pa so hoteli na vsak način spreobrniti.Škoda sem jim rekla, kajti vsaka vera je v redu, najbolj je pomembno to kaj imamo v srcu, nikakor pa to v kaj verjamemo!!!Oba sta jezna odšla in nikoli več prišla. Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 Pravovernim prideš do konca samo, če potrdiš njihova prepričanja. O čem drugem se niso sposobni pogovarjati kot v nedogled ponavljati svoja prepričanja. Morajo se pač prepričevati, pri tem pa mislijo, da prepričujejo druge. Sem imel podobne izkušnje kot ti, Prabha. Neko poletje sem skupaj s prijateljem v Piranu prodajal knjige in razglednice, ki jih je drug prijatelj izdal v samozaložbi. Eni so odvrnili, da jih ne zanima, eni so celo nekaj vzeli, ko naletimo na neko gospo, ki je takoj začela kot navita samogovor o nadpomembnosti Bhagavad-gite in kako vse drugi avtorji duhovnih knjig samo kopirajo iz nje in da je sploh brezveze in nesmiselno kaj drugega brati. S prijateljem vsa ji potrdila, da je Bhagavad-gita res edinstvena knjiga, a še zdaleč ne edina, in da je dobro pogledati še s kakšna drugega vidika, a sva jo s tem samo še bolj zapalila, da je s še večjo ihto skorajda kričala, da je vse drugo sranje in nepotrebno. Prijatelj ji je iztrgal knjigo iz rok in odšla sva brez besed. Taki omejeni bedaki se jih pač ne zaslužijo. Nekaj metrov naprej, na isti plaži, srečava fanta, ki bere Sveto pismo Nove zaveze. O, fajn, mu rečeva, in ponudiva knjige. A ta fant je bil skorajda duševna kopija tiste babe, in je z enako vztrajnostjo prepričeval sebe, da je Jezus ena in edina pot. Seveda mu nisva mogla ničesar reči, ker se je tudi on fanatično skrival za zidovi svojih prepričanj. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.