tomaz 16. april 2002 Prijavi Deli 16. april 2002 Imamo svoje angele. Varujejo nas. Naredimo pa majčken grehec. Nam angeli pomagajo? Tomaž Tomaž Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. april 2002 Prijavi Deli 16. april 2002 Z druge strani tančice, torej tam, kjer angeli domujejo, se nobena naša izbira ne "vidi" kot greh. Ne velik, ne majcen. Ta iluzija obstaja samo v prostoru dvojnosti :-) 1 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 17. april 2002 Prijavi Deli 17. april 2002 Vsaka odločitev oz.dejanje je pravo, napake ni. Vsaka stvar nas nekam pripelje in je za nekaj dobra. Iz take ali drugačne stvari ("greh" ali ne) se nekaj naučimo, se zamislimo in odreagiramo v sebi. In tu nam angeli ali vodniki, kot jim tudi rečemo, pomagajo- prepoznati kaj, zakaj, kako- naš notranji glas je nemalokrat njihov glas, šepet, namig. Pomagajo, da spoznamo kar moramo spoznati. Zakaj pa storimo "greh"? Ravno zato, da se nam porajajo taka vprašanja in jih potem razčiščujemo.Kot pravi Mateja, greha ni. So takšne in drugačne odločitve, ki jih kasneje - tam - analiziramo sami oz. s pomočjo naših vodnikov. daisy Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 18. april 2002 Prijavi Deli 18. april 2002 Naši angeli ? Ne vem ali je to angel ali raje recimo temu notranji glas ? Ampak karkoli je, bi rekla da nam v vsakem primeru pomaga ne glede na to ali smo naredili greh ali grehec, kajti to pomeni, če smo grešili enostavno nismo upoštevali njegovega nasveta in smo delovali proti sebi in proti "angelu". Ampak ne glede na to, ti pomaga in opozarja če ga znaš poslušati, če ga ignoriraš in delaš po svoje pač potem grešiš. Meni se zdi, da takrat ko za neko zadevo ali stvar zaslutim kako jo izvesti to dobesedno tako izvedem kajti takrat je to sigurno to prav tako. Do sedaj kadar pa nisem upoštevala tisto kar se mi je zdelo da bi morala-sem zgrešila. Všeč mi je ker mi notranje nekaj prišepetava kaj je prav in kaj ni, kajti naučila sem se da to poslušam in še vedno je bilo vse O.K. S tem pa mi je prihranjeno mučno obdobje kadar se je potrebno nekaj odločiti-ni težav, kar zazdi se mi rešitev in potem hitro proti cilju da slučajno ne bi šlo kaj narobe.Mogoče je to angel, v vsakem primeru dostikrat pomislim, da sem rojena pod srečno zvezdo in kadar se prikaže težava ali problem vedno počakam na pravi notranji odgovor in nikoli me ni strah da je napačen, do sedaj se ni zgodilo da bi mi bilo kdaj žal. Vanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 18. april 2002 Prijavi Deli 18. april 2002 Večkrat se sprašujemo, ali smo ravnali prav ali ne. Mnogi od nas še ne znamo vedno slišati notranjega glasu.Kako se odločiti? Bo prav, narobe, bo greh?Merilo je za moje pojme eno samo in za vsakega posameznika stoprocentno zanesljivo: NOTRANJI MIR.Če po nekem dejanju, odločitvi, čutiš notranji mir, je bilo tisto pravo. Če ne, razmisli kako in kaj naprej in se iz tega kaj nauči.Prav to merilo mi je tudi merilo za srečo.Kako veš, kdaj si srečen?Ko občutiš notranji mir. Ampak res tisti pravi, nič prisiljeni, umetno narejeni..To je sreča, več ne rabiš. Vse se zlaga v pozitivo kot mozaik in čutiš zadovoljstvo, zaupanje.. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 16. maj 2002 Prijavi Deli 16. maj 2002 Angeli so tu da nam pomagajo. Sam se velikokrat obrnem nanje in na druga duhovna bitja. Velikokrat njihovega dogovore še ne prepoznam vendar se učim. Največkrat ostanem brez odgovora takrat ko sem nestrpen ali celo jezen. Ko pa sem pomirjen sam s sabo in z vesoljem odgovori pridejo kot tudi tolažba in seveda neskončna ljubezen. Ko sem zares na pravi poti in globoko srečen se mi prikažejo tudi v človeški podobi. To se mi je zgodilo trikrat. Vsakič v obliki človeka ki potrebuje pomoč. Berač ali prosilec pomoči za druge. Ko sem jim ponudil svojo pomoč sem doživel globoko srečo in veselje in to tako močno da sem celo jokal. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. maj 2002 Prijavi Deli 24. maj 2002 angeli, nevidna Sila, ki nas vodi, usmirja na poti skoz layf.prisluhne nam in nas gledajo .Postavljajo nam uganke, testirajo nas in ponujajo rešitve, če jih zaznamo v pravem času . Treba jih je spoštovati in vzdrževati stik, da nam ne pobegnejo. Poiščemo jih sami, obiščejo oni .amen . pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Jaz sem prepričana, da se v svoje življenje dobila že kar nekaj angelov v človeški obliki. Kar nekaj raznih situacij sem že doživela, ki sem jih premostila s pomočjo raznih Angelov. Bilo je že kar nekaj prijateljev in prijateljic, ki so mi v teh trenutkih nudili oporo, spodbudo ali pa tako mnenje, ki mi je pokazalo pot naprej, ki mi je dalo voljo in energijo in ki mi je omogočalo napredek. Vsem sem iz srca hvaležna in vem, da se bodo še naprej pojavljali Angelčki v pravih trenutkih ... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Sama imenujem angele vodniki,ki mi vedno stojijo ob strani,z njimi nisem nikoli sama.Se pa strinjam s tabo JanjaK-angeli v človeški obliki a ni lepo,da so taki ljudje okoli nas. xfijux Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Nekje so ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Sama imenujem angele vodniki,ki mi vedno stojijo ob strani,z njimi nisem nikoli sama.Se pa strinjam s tabo JanjaK-angeli v človeški obliki a ni lepo,da so taki ljudje okoli nas. xfijux Ja, prav lep in prijeten občutek.... ihttp://unit.villanova.edu/workshops/images/angel.jpg Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Udeleževala sem predavanj o Angelih.Predavateljica je omenila kako čudovito bi bilo če bi imel otrok v svoji šolski torbi(nahrbtniku) Angela,kateremu bi se lahko potožil,ga prosil za pomoč,ko bi bil v stiski ...tudi pri šolskih ocenah... Bila sem navdušena in že naslednji dan sem se lotila izdelave Angela.,Sama sem(to ni v moji navadi)šivala in sešila Angela.Ni bil ravno idealen pa vendar,bil je Angel.Skoraj sem ga že dala v torbo in malemu pričela pripovedovati česa vsega bo deležen ,ko bo nosil v torbi Angela.... pa sem pričela razmišljati: Kaj pa če bo Angel otroka razočaral?Komu se bo potožil potem?Meni pravgotovo ne,saj je Angel višja avtoriteta.Kaj če zaprosi Angela za dobro oceno ,dobi pa slabo...bom pričela z izrabljenimi frazami,katere ,tako ,radi dajemo starejši ....? Nič od predlaganega nisem storila.Angela sem dala k postelji in ga prosila,da ga varuje..Upam,da to počne.Vem pa ne. **** Kaj pa če smo, mi, vsi Angeli pa se tega ne zavedamo? Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 ostaja beli svet? sej, a lahka v meditacijskem stanju ta stik dosezemo? angeli igre, angeli humorja, angeli ljubezni, angeli sexa, angeli zdravja, prijateljstva, radosti, ocen, odgovornosti.. tolk angelov kolikor namenov? Kaj pa ce bi kricali, kdo izmed angelov bi pa nas slisal med temi vsemi trumami? Kaj ce smo vsi angeli pa se tega ne zavedamo? (c.v.e.k.a)? smo tle, da se pocas prebujamo, pocas zavedamo... Ah, njim je velik lepse kakor meni! Leteti, to je krasna umetnost! Srecen tisti, ki se rodi s pertumi. (hans christian andersen) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Kaj pa če smo, mi, vsi Angeli pa se tega ne zavedamo?Jaz sem sigurna, da je prav vsak od nas vsaj za nekoga Angel.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 angeli se pojavijo vzporedno z monoteistichnimi verami....predstavljajo bozhje poslance...preneseno so pa razlichna bozhanstva, z mnogoterimi delovanji.... je tut angel-chek Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Pazi, obrni se. Ga vidiš, ne? Joj, ušel ti je! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 hehe men zmeri na rami sedi... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 xfijux = Ne vem no! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 xfijux in...in... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Odlično, mene pa angelski teksti.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Uf....tebi je šele fajn Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Moj angel varuh...je mel pa te dni velik dela.. Še dobr, da ga mam... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 tko kot se obnashash....de ti ne bo she on pobegnu :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 koker jest vem, naj bi bili vedno z nami...se pravi tudi v taksnih in drugacnih casih. Se pravi da ti , ki si , prav tako bozji sin, bi lahko to vedel. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 napacha.....nism jst bozhji sin....un je sam eden je bozhja kreacija Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.