kapica 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 kaj pa tist feeling, ko te emmm brez "fizicnega" vzroka zmrazi? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Takrat se pa nekdo spomni nate... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Simpl,občutek kot,da te nekdo poboža pač.Veš da je prisoten in če utišaš sebe,slišiš kaj ti ima za povedat kenede .aha no jaz pa upam da bo mene on kdaj tudi <{POST_SNAPBACK}>kaj pa tist feeling, ko te emmm brez "fizicnega" vzroka zmrazi? <{POST_SNAPBACK}>Takrat se pa nekdo spomni nate... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 joj keri lepi angelčki Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> joj keri lepi angelčki Če jih ne vidiš kdaj, jih pa čutiš.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 sej si ti tud en angelček brez krilc... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Hvala enako.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 če bi ljudje imeli etikete,kot stvari v trgovini bi na tvoji pisalo: izgled: poseben ,barva: čudovita , cena: neprecenjivo ; spodaj pa bi pisalo : MADE IN HEAVEN xrosex Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 27. julij 2005 Prijavi Deli 27. julij 2005 Iz zadne Aure o angelih: "Mi vsi (angeli) smo veliko bolj resnični kot vi ljudje; vaša telesa namreč v resnici sploh niso to, kar se zdi. Imajo sicer človeško obliko, ki se lahko premika po volji duše; ko pa ta oblika mine, takoj spet preide v neštete druge oblike. Le čista resnica je realna resničnost, vse drugo na vas še zemeljskih ljudeh je je videz in nujna prevara čutov. Dokler namreč človek dela zaradi svojega telesa, da si zbira zaklade tega sveta, tako dolgo je tudi njegova duša iz prevare svojega telesa sama v največji prevari; kdor namreč telesno življenje imenuje življenje in ga ima za takšno, je njegova duša tako dolgo mrtva, dokler se v sebi ne zave, da je življenje materialnega mesenega telesa resnična smrt. Mi (angeli) pa smo popolnoma resnični, ker nimamo spremenljivega telesa, ampak smo življenska sila, ki se ne more nikoli več spremeniti ali kakor koli uničiti. Vse to, kar vi kot meseni ljudje na zemlji vidite ali si ogledate, lahko uniči ali spremeni vaše telo. Če ti pade kamen na glavo, te ubije. Če padeš v vodo ali ogenj, si lahko mrtev. Skratka, v vseh elementih lahko tvoje telo zanesljivo umre. Tega pri nas nikoli ni; mi sami smo namreč življenska sila iz Boga in prešinjamo vse in nobeden materialni element nam ne more škodovati. V sebi imamo nepremagljivo oblast in moč, da v trenutku uničimo ali tudi ustvarimo vse materialne elemente. Obvladujemo vse, nas pa večno ne more obvladovati nič drugega kot le mi sami, ker smo popoln izraz Božje volje." Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 me potrepljal po hrbtuBrez komentarja.Iz zadne Aure o angelih:... itd, itd...Tipična otroška predstava, ki ima silno omejeno zvezo z realnostjo. Za takšne predstave so krivi Židji s svojo angelsko hierarhijo, katero so odeli v antropomorfno obliko. Ljudje pa hitro vse vzamejo silno dobesedno in udobno poenostavijo, da bi se izognili naporu in se prepustijo predvsem ugodju. Seveda je takšnemu pisanju enostavno verjeti in z malce sanjarjenja ni težko dobiti predstave. A konkretno delo z energijami, katere personificirajo angeli so precej daleč od tega. Hebrejska imena angleov in nadangelov razkrivajo njihovo funkcijo in njihov način delovanja v okviru univerzuma zavesti. A v tem univerzumu ni prostora za romantiko, temveč potenje ob naporih. Vsaka pot učinkovite osebnostne rasti je garanje in tudi spoznavanje angelov v okviru kabalističnih metod ni izjema. No, saj sem malce zloben, , ker tako rušim romantične predstave, a vedno dajem prednost dejstvom pred predstavami... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> sej si ti tud en angelček brez krilc... Ne mešat kar vse povprek angelčke pa škatke pa vilince in še kaj. Malo več natančnosti prosim! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Kdo pa pravi, da meša... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 xrosex moj mucek je šel med angelčke Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 še eden Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Kar lepe slikice. Upam, dragi forumaši, da postavljate na ogled svoje slike... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Če prav razumem, so angeli polni svetlobe. Kar pomeni, da se jih da opisat na določen način z lepimi slikicami. Po moje so v resnici še 1000 krat bolj fantastični in sijoči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Angelčki so ... in vedno bodo, če jim bomo le znali prisluhniti ... moje izkušnje so take, da nam velikokrat svetujejo tisto, česar nočemo slišati oz. storiti ... ena prijateljica mi je pred kratkim rekla, da nje angeli ne poslušajo, da ji nočejo pomagati ... ko mi je povedala, kako jih prosi ... sem ji rekla, da morda ne sliši pravega odgovora, ker je preobremenjena s svojo željo, da bi se nekaj zgodilo na način, za katerega angeli vedo, da ne bi bil dober zanjo (pa čeprav ona misli, da je to edina prava pot) ... da jo poskušajo preusmerit na pravo pot, toda ona je pretrmasta in ne sliši njihovaga pravega glasu ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Omeed 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Nedvomno so angeli tudi med ljudmi: s svojimi nevidnim perutmi te dvignejo takrat, ko padaš in pridejo ravno v hipu, ko jih najbolj potrebuješ.V teh dneh, ko sem bila v osebni krizi, mi je pot prišel nekdo, ki tudi sam prakticira meditacijo z angeli in mi priporočal, da se v prošnjah za očiščenje vse nesnage in notranje osvoboditve priporočim arhangelu Mihaelu in potem še Rafaelu, pred tem pa seveda moram prositi za zaščito, saj se lahko takrat, ko meditiramo na nas prilepijo tudi kake druge nezaželjene entitete. Še danes sem temu človeku hvaležna, da me je opozoril na te sile, saj sama tarkat na to nisem pomislila. Saj veste kako je: vrtimo se v krodu, "tenstamo" se v lastnem dreku in ne moremo ven.Meditacija je moja stalna praksa in tistega jutra sem v meditaciji prosila nebeške sile in božansko luč, da me okrog in okrog zaščitijo, nato pa klicala Mihaela, da me s svojo močjo očisti vsega, kar me tišči in obremenjuje. Doživetje, ki je sledilo zatem, je bilo tako močno, dame je vrglo v zrak (meditirala sem delala v ležečem položaju). Imela sem občutek, kot da je vame od nog navzgor prišel močan val, tako kot ogromen pljusk in potegnil iz mene (kot s kakšnim sesalcem) breme, ki sem ga nosila. Šlo je za grde besede, s katerimi me je nekdo že nekaj časa obmetaval in ki so se prilepile kot blato name. Ta val se je takoj zatem še enkrat ponovil in po tem dogodku sem bila neznansko lažja in mi je odleglo. Potem sem nadangela Mihaela prosila tudi za tisto osebo, naj tudi njega očisti. To, kar je sledilo, je bil še en plaz žaljivk in strupenih besed. Vem, da mi je oseba, ki mi je prizadela bolečino, to delala v svoji lastni zaslepljenosti in čustveni prizadetosti in nesposobnosti videti stvari take kot so. Včeraj sem dobila v roke knigo Nadangeli in nebovzetni mojsti. Preden sem knjigo odprla, sem si rekla, naj se odpre na tisti strani, ki jo potrebujem. In odprla se je na strani, kjer opisuje Seraphima Beya, ki pomaga človeku videti jasno. Zopet sem miditirala in prosila energije Seraphima, da pomaga temu človeku in kaj se je zgodilo? Danes zjutraj je ta oseba popolnoma obrnila ploščo, sledila je cela serija najlepših besed, kar sem jih lahko slišala.In potem naj še kdo reče, da angelske sile ne pomagajo. Pomagajo takoj, vam rečem Citiraj What you are is God's gift to you. What you make of yourself is your gift to God. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Ubogi angeli, za kaj vse se jih uporablja... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ubogi angeli, za kaj vse se jih uporablja... Če nekoga nekaj prosiš, pa ti pomaga, to ne pomeni, da si dobrotnika uporabil. Je mal grdo rečen, da se angele "uporablja". Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>In potem naj še kdo reče, da angelske sile ne pomagajo. Pomagajo takoj, vam rečem Če je v skladu z božjo voljo. Drugač pa ne. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Jst pa nimam nič povedat o angelčkih, samo danes sem dobila eno darilce, pa bi se rada malo "pobahala" Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Je mal grdo rečen, da se angele "uporablja".Pa se jih poskuša, kajti prosijačenje za to in ono ima za namen uporabo. To izhaja iz otroškega dojemanja bolj ali manj brezosebnih elementov zavestne energije. Če je v skladu z božjo voljo. Drugač pa neAngeli (oz. ustrezna energija) se aktivira in izvede natančno določeno akcijo samo v primeru natančno določenega vstopnega signala. Vse ostalo je bolj ali manj iluzija "angelskega" posega. Božja volja nima nič več vpliva, kot na to, da nekoga povozi ali ne povozi avto. Autosugestija je ravno pri "klicanju" pomoči angelov hudo močno prisotna. Ako je posredi še kakšna "angelska" knjiga, je stvar ob ustreznem psihološkem profilu "prosilca" toliko močnejša. Poznam te primere in nekateri postanejo toliko skrajni, da so potrebno "odangelovanja". IZjemen uspeh za operaterja je recimo prilic zgolj svetlečega stebra v ustrezni barvi vpoklicanega angela ali nadangela. Tu gre za precej dela, ki prinese osnovni rezultat samo po nekajletni praksi dela na sebi. To pa ni tako malo. te energije so silne in za obvladovanje učinkov je potrebna ustrezna veščina. prosila nebeške sile in božansko luč, da me okrog in okrog zaščitijo, nato pa klicala Mihaela, da me s svojo močjo očisti vsega, kar me tišči in obremenjuje Tako enostavno ne gre. Mihael je nadangel sefire Tifaret Sveta Ustvarjanja. V kakšni barvi si ga videla, če si ga že klicala? Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Angelčki so ... in vedno bodo, če jim bomo le znali prisluhniti ... moje izkušnje so take, da nam velikokrat svetujejo tisto, česar nočemo slišati oz. storiti ... ena prijateljica mi je pred kratkim rekla, da nje angeli ne poslušajo, da ji nočejo pomagati ... ko mi je povedala, kako jih prosi ... sem ji rekla, da morda ne sliši pravega odgovora, ker je preobremenjena s svojo željo, da bi se nekaj zgodilo na način, za katerega angeli vedo, da ne bi bil dober zanjo (pa čeprav ona misli, da je to edina prava pot) ... da jo poskušajo preusmerit na pravo pot, toda ona je pretrmasta in ne sliši njihovaga pravega glasu ... to je pa ena najbolj pametnih misli, kar sem jih zasledil na tem forumu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Kaj se tiče klicanja pomoči angelov. Angeli vsakemu pomagajo, kateri jih iskreno prosi za pomoč. IN kot je že devica omenla, ti angeli pomagajo takrat ko jih prosiš in ne takrat ko jih naštudiraš. Ndangel Mihael je angel prvega žarka, ki ima ženskega dvojnika Arhejo. IN tako skupaj delujeta. Kadar človek pozove enega s tem tudi deluje tudi drugi angel. MIhael sprosti vijolični žarek. Tega lahko uporabimo, za prečiščevanje naše karme in višjih teles. Lahko tudi za zaščito. Odvisno kaj potrebujemo. Vse je enostavno. Nič ne rabiš več let nekakšne zapletene napotke študirat. Angeli se vedno odzovejo samo na ljubezen in ne na ukaz !!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.