Skoči na vsebino

Angeli

tomaz

Recommended Posts

MIhael sprosti vijolični žarek. Tega lahko uporabimo, za prečiščevanje naše karme in višjih teles.

Čisto duhovitniška ideja! Resnično! Karma je vzhodnjaški pojem, a nadangel kabalistični, od koder se je preselil še v Krščanstvo in Islam. kar takšno pavšalo prenašanje ne gre. Mihael (hebr. MIKAL) nima nobenih vijoličnih barv, saj je sončni nadangel. Največkrat se ga na začetni stopnji vpokliče kot steber goste rumene svetlobe. Že sama struktura imena (prej je pač potrebno nazorno poznavanje hrebejskih črk, gemantrije, notorikona in še česa, preden se podaš na pot obvladovanja angelskega sveta) pove o funkcionalnosti "črne škatlje" Mihaela. Žal pa po svetu kroži več knjig o angelih avtorjev, ki stvari poznajo bolj površno in niso nikoli imeli stika z izvornimi znanji o angelih. Prisrčna bitjeca s krilci so pač namenjena svoji publiki prosilcev tega ali onega. Antropomorfna podoba je bližje sleherniku, kot pa struktura zapletene, natančno določene barvne sheme. A kot pravim... rezultati so v skladu z vloženim. Seveda je potrebno upoštevati tudi faktor fascinacije, čustvenega naboja in še kaj, kar pa ni nujno povezano z realnim vplivom zavetsnih energij, korespondirajočih s posameznimi angeli.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.
Deli na socialnih omrežjih

Si kdaj delal z angeli kabalist?

Ker to vse kar jaz pišem o vijoličnem plamenu je preverjeno in izkušeno. Vsak lahko proba. Če se počuti slabo, naj pokliče nadangela Mihaela in ga prosi, če lahko sprosti vijoličen plamen. in potem si naj prestavlja, kako vsa slaba energija zgori v tem plamenu.

Sej mi ni treba takoj na prvo besedo verjet. Naprej je treba preiskusit.

Kaj sem pa potem jaz Matjaž v hebrehjščini, če je vse tako orgnizirano in določeno na podlagi imen?

Hm, delal sem in delam z angelskimi energijami. Verjamem, da tvoja tehnika deluje na način, kakršnega opisuješ. ne moreš verjeti, koliko različnih intepretacij in tehnik je izza vsakega simbola. Vsak simbol je večličen, posebno kabalistični. Osebna imena, razen izjem, ki so zapisana v kabalističnih besedilih v določenem kontekstu nimajo posebnih pomenov. Numerologija je sam o ena od enostavnejših in zabavnejših izpeljank gemantrije. Mihael in še mnoga druga so kabalistične šifre. Poznamo mnogo tehnik dela z njimi (logodinamične formule, meditacijske tehnike ipd.). Z malce dobre volje (in sreče) je moč dobiti v tujini uporabne tablice korespondenc (malce je potrebno biti previden, ker kroži kar nekaj verzij, ki izražajo predvsem individualne poglede avtorjev in manj tanje stvari). A dejstvo je - angeli in nadangeli so zahodni simboli, zatorej jih je težko mešati v vzhodne tehnike, saj gre za drugačna notranja razmerja. Vzhod ima ustreznice v obliki različnih božanstev, ki se skladajo s tehnikami, ki so tamkaj doma.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

• 2 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Imamo svoje angele. Varujejo nas. Naredimo pa majčken grehec. Nam angeli pomagajo?

Tomaž

Tomaž

angeli vedno pomagajo...zato so bili nam na voljo postavljeni....ne ozirajo se na naše grehe...dopuščajo ,da jih naredimo...ker niso bili postavljeni zato ,da nas bodo obtoževali in kaznovali...ampak zato,da nam..pomagajo takrat,ko jih prosimo,da nam stojijo ob strani in da nam omogočijo lepo življenje...seveda...ne smemo se izigravat z njimi..ampak prisluhnit njihov glas...kaj nam veleva....odraža se kot notranji glas....katerega slišimo le mi...seveda,če mu prisluhnimo...

ne smemo pa pozabit...da obstajajo dobri (beli) angeli in slabi ( črni)....zato moramo biti pozorni...kateremu glasu bomo v življenju sledili....da se ne bi lahko opekli....

iz vsake skušnjave...iz vsake težave...iz vsakega brezna,kjer se znajdemo...je vedno pot nazaj k lepšemu.....ampak naučiti se moramo prisluhnit notranjemu glasu....in mu slediti....mu zaupati in še najbolj verjeti...in verjemite mi,da bo vsaka težava..skrb ...problem v življenju rešen....kljub majhnim ali pa velikim grehom,ki smo jih storili....

hm...aja ..zakaj grehe delamo?....se boste vprašali...

enostavno..ker obstajajo tudi črni...slabi angeli...a brez njih....beli -dobri angeli...ne bi imeli kaj delat x:Dx

Tako delujejo moji angeli....

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

meni pa se odnos z angeli ali drugimi bitji zdi preveč intimen, da bi se na široko razpisovala tule...nekje sem videla, da je nekdo napisal ime svojega "angela"... kakor je meni znano, to ravno ni priporočljivo. Upam, da se še vedno pojavlja...Sem videla angele? ne, Sem videla svetlobo angelov? ne, ampak dobila sem nepojemljivo magijo... o kateri niti ne mislim razpravljat.

<{POST_SNAPBACK}>*****************************************************************

angeli vedno pomagajo...zato so bili nam na voljo postavljeni....ne ozirajo se na naše grehe...dopuščajo ,da jih naredimo...ker niso bili postavljeni zato ,da nas bodo obtoževali in kaznovali...ampak zato,da nam..pomagajo  takrat,ko jih prosimo,da nam stojijo ob strani in da nam omogočijo lepo življenje...seveda...ne smemo se izigravat z njimi..ampak prisluhnit njihov glas...kaj nam veleva....odraža se kot notranji glas....katerega slišimo le mi...seveda,če mu prisluhnimo...

ne smemo pa pozabit...da obstajajo dobri (beli) angeli in slabi ( črni)....zato moramo biti pozorni...kateremu glasu bomo v življenju sledili....da se ne bi lahko opekli....

iz vsake skušnjave...iz vsake težave...iz vsakega brezna,kjer se znajdemo...je vedno pot nazaj k lepšemu.....ampak naučiti se moramo prisluhnit notranjemu glasu....in mu slediti....mu zaupati in še najbolj verjeti...in verjemite mi,da bo vsaka težava..skrb ...problem v življenju rešen....kljub majhnim ali pa velikim grehom,ki smo jih storili....

hm...aja ..zakaj grehe delamo?....se boste vprašali...

enostavno..ker obstajajo tudi črni...slabi angeli...a brez njih....beli -dobri angeli...ne bi imeli kaj delat x:Dx

Tako delujejo moji angeli....

xokx sem se morala posteno nasmejat v tem trenutku izjavi, da brez crnih beli ne bi meli kaj delat x:Dx x:)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

<{POST_SNAPBACK}>Ubogi angeli, za kaj vse se jih uporablja... :vio:

zakaj naprimer :?: :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>xokx sem se morala posteno nasmejat v tem trenutku izjavi, da brez crnih beli ne bi meli kaj delat  x:Dx  x:)x

enako :lol:

<{POST_SNAPBACK}>"njihov problem"    x:Xx  x:)x

saj njim pač to ni v problem, če pa nonstop tam gor letajo nad nami in nas gledajo ;)

verjetno so že nas tako siti da bi nardili vse da spizdijo od nas :lol: hehe, hec mora bit ;)

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

CITAT(kapica @ 17. Aug 2005 ob 14:18)

sem se morala posteno nasmejat v tem trenutku izjavi, da brez crnih beli ne bi meli kaj delat

x:Dx ..je hecno...ampak resnično.... x:Dx

Samo,če ljubimo smo nesmrtni

<{POST_SNAPBACK}>CITAT(kapica @ 17. Aug 2005 ob 14:18)

sem se morala posteno nasmejat v tem trenutku izjavi, da brez crnih beli ne bi meli kaj delat   

x:Dx ..je hecno...ampak resnično.... x:Dx

no ja, angeli niso zlobni :P obstaja sam angel smrti, pa še ta je dober, obstajajo pa demoni :huh:

saj njim pač to ni v problem, če pa nonstop tam gor letajo nad nami in nas gledajo ;)

verjetno so že nas tako siti da bi nardili vse da spizdijo od nas :lol: hehe, hec mora bit ;)

<{POST_SNAPBACK}>Reveži bi stal v vrsti na zavodu za zaposlovanje :vragec:

x:Dx jaoo x:Dx tle se tud sami angelcki - smeha x^x :palec:

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

<{POST_SNAPBACK}>... :vragec: in demoni so tako imenovani črni angeli..... :xx!:

itaq

<{POST_SNAPBACK}>Oziroma padli angeli

Ja, najbolj znan je Lucifer :P

Mene pa zanima če ti lahko pomagajo tak, da ti izboljšajo intuicijo in/ali pa da ti očistijo čakre :?:

Pa če jih lahko prosiš to, da bi sanjal nekaj kar ti želiš? :blink:

tnx x:Dx

Angeli niso ne dobri, ne slabi, kot napr. sesalec za prah ne more biti dober ali slab. Zdi se mi, da praznoverna podoba otročičkov s krilci in črnih stričkov z rdečimi očmi in netopirskimi krili preveč vpliva na splošno prdstavo o angelih. Umetinčke predstavitve so eno, a realno stanje je drugo. Saj vendar ne mislite, da so se angeli umetnikom pustili portretirati?

• 2 weeks later...

xrosex xegox Zame je angel le simbol, ki ga je znameniti slikar MIchaelangelo upodobil ,ko je videl luč v telesu; nam je znano, da ljudje, ki so usmerjeni vase so to t.i. indigovci, bioenergetičarji, svetniki in vsi dobri duhovniki, pa še bi se jih našlo.

Michaelangelo je zaradi zavedanja o AP in letenju ter lebdenju upodobil človeku bela svetla krila, vse okrog njih pa je ponavadi rumeno. Zakaj? Saj ljudje, ki smo se poiskali do naše končne biti, ki izhaja iz astralnega telesa ugotovili kaj so to t.i angeli kot jih imenujete.

xsrcx

Nakratko: angel je le odsev naše duhovnosti, ki se najbolj kaže z rumeno svetlobo, ki izhaja iz nače trebušne čakre.

Aura pa je odsev počutja in delovanja čaker.

xsrcx

Ko ima človek AP je vse okrog njega rumeno.

še več in veliko je tega.

Drugače pa so zame angeli le plod domišljije. Vse kar čutimo in vidimo (Videnja, prisluhi....) izhajajo iz našega astralnega telesa. Angeli pa so zelo lep simbol naše duhovne energije.

Če dejansko verjameš v angele jih potem takem lahko tudi vidiš

Naš veleum je fleksibilen, prožen in neustavljiv. Lahko zdravi, joče, se smeji lahko pa je bolan....

xhypnox xloveyx xbookx

angel je le odsev naše duhovnosti, ki se najbolj kaže z rumeno svetlobo, ki izhaja iz nače trebušne čakre.

Hja, deklica (saj nisi jezna :vragec: ), imaš svojo predstavo, kakršna je. Žal pa si v stavku zmešala jabolka in piščančja krilca. Čakre izhajajo iz popolnoma drugačnega simbolnega nabora kot angeli. Ne da se tega dvojega kar tako povezovati. Čakre pripadajo hiduističnemu duhovnemu svetu, a angeli zahodnemu svetu (Krščanstvo, Islam, Judaizem in seveda tudi sredozemske politeistične religije Starega sveta). Gre za velike razlike, ki težko zdržijo neposredno primerljivost ali povezave. Saj sem s tem pisanjem najbrž že tečen, a sem zaradi etičnosti dolžan opozarjati na takšna poenostavljanja, ki niso čisto nedolžna v primeru mešanja duhovnih praks.

DENAR JE ENERGIJA, JE NAŠA NAMERA IN POGODBA Z VESOLJEM O PRAVIČNI LJUBEZNI IN URAVNOVEŠENIH DOGODKIH, SETVE IN ŽETVE.

KER SI ŽELIMO NA PRAVIČEN NAČIN DELOVATI IN IMAMO NAMERO, NAS BO PODPIRAL ANGEL BLAGINJE.

PRI TEM NAŠA ODLOČITEV PREDSTAVLJA VRATA, ŽELJA POT, POTRPLJENJE IN DEJANJA, PA CILJ !

UŽIVAJTE IN CILJAJTE ! x;)x x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...