coccinelle 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Angeli, vilinci, vile, škrati in drugo.Definicije o teh bitjih so pri meni zgolj na osebnem nivoju, po osebni predstavi in za to predstavo ne morem trditi, da je splošna. Četudi bi imel doma en meter knjig, ki pišejo o tem. Gre za to, da neko energijo, ki se pojavlja, osmislim. Ali ji bom dal ime angel, ali vilinec ali škratek, je čisto vseeno za druge. Nekateri ne potrebujejo tega, da tako osmislijo posamezne energije. Kako pa se določene predstave, na primer o angelih, ujemajo na splošno med ljudmi, pa je drugo. Tudi če se večina strinja z eno predstavo, še vedno ni rečeno, da je potem prava. Ker je stvar moje predstave je v odločitvi, da je tako. Na primer: če mečem kovance za I Ching, se vnaprej odločim, kaj je pri kovancu grb kaj pa cifra. Slovenski kovanci nimajo grba... ko določim pravila, torej poimenujem, rezultate preverjam po izbranem poimenovanju.tudi jaz se zelo strinjam sem pa tudi sama razmišljala v tej smeri... imam občutek, da je bistvo nesporazuma v tej temi to, da različni ljudje enako poimenujejo različne energije Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 sicer pa lahko vozim slalom med negativnimi energijami (ki jih povzroča EGO) tudi tukaj, a ne?Zakaj ste ljudje tako obsedeni z negativnimi energijami in egom? Slabo počutje si vsak sam zadaja. Nekdo drug je samo katalizator, ki tvoj notranji drek potegne na plano. Angeli ti tukaj ne morejo v ničemer pomagati, saj nimajo vloge izplakovalnika WC. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Angeli lahko očistijo človeka določenih negativnih energij in zapisov. Saj to je navsezadnje najpomebnejše, kar človek potrebuje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj ste ljudje tako obsedeni z negativnimi energijami in egom? Slabo počutje si vsak sam zadaja. Nekdo drug je samo katalizator, ki tvoj notranji drek potegne na plano. Angeli ti tukaj ne morejo v ničemer pomagati, saj nimajo vloge izplakovalnika WC. heh, te morm enkrat na kozarček rdečga povabit mi boš to mal razložu..... a to sam sebe ko nimaš kaj v usta dat, pa se kje pogret , pa ko ti vsi po glav štepajo, pa k si bolan, pa ko ti dete boleha ...ti sam lastni drek iz lastnega bistva vleče Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 a to sam sebe ko nimaš kaj v usta dat, pa se kje pogret , pa ko ti vsi po glav štepajo, pa k si bolan, pa ko ti dete boleha ...ti sam lastni drek iz lastnega bistva vlečeJa, marsikaj se dogaja. Če ti dete boleha, ga v skrajni sili pelješ k zdravniku, ako domače arcnije ne delujejo. Z osebnostno rastjo lahko začneš takrat, ko imaš organski del svojega bivanja urejen. Ako te v duhovnost žene prazen vamp, je nekaj hudo narobe. Vedno mora biti določeno zaporedje stvari. vedno. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 pa si resnično znalac Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 angelčki so med nami, samo čutit jih je treba znat Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 angelčki so med nami, icon_smile_wink.gif samo čutit jih je treba znatAha in svizec zavije čokolado. Angele imaš v sebi, ne okoli sebe. Čakajo, da dosežeš sposobnosti komunikacije. Ena najspektakularnejših metod je Liber Sameh od A. Crowleya, s katero dosežeš na precej brutalno učinkovit način pogovor s svojim angelom-demonom varuhom (tako pravi A.C., ki je imel demone za kul entitete, ko jih obvladaš - osebno nisem ravno ljubitelj negativnih entitet zavesti). S tem dosežeš popolni nadzor nad svojo zavestjo. Magija je pač voljni napor. Obstaja tudi druge poti za enak dosežek, vendar trajajo. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 samo tole probam, če se bo prileplo, tegale "indijanskega angela". Boris ratal mi je, ej ta je zate, ti si ga hotel dat gor, malo večjega, no ja, tudi takole je dober !!! Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Lepa slika, ki pa nima z angeli veliko skupnega. Indijanski šamanizem je animalistična duhovnost, ki se precej loči od duhovnosti, ki se ukvarja tudi z angeli. Seveda je šamanistična pot izjemno zanimiva. V zvezi z njo sem se spoznal skozi knjige Carlosa Castenade (imam nekaj knjig doma in lepo doopolnjujejo določene vidike znanja o duhovnosti). Šamanizem uporablja drugačno govorico za iste stvari, kot Zahod. Tako je pač s tem in nič ni narobe. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepa slika, ki pa nima z angeli veliko skupnega. Indijanski šamanizem je animalistična duhovnost Hm vidim posmehovanje, zvišenost pa še bi se lohk kaj najdl.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha in svizec zavije čokolado. Angele imaš v sebi, ne okoli sebe. Čakajo, da dosežeš sposobnosti komunikacije. Ena najspektakularnejših metod je Liber Sameh od A. Crowleya, s katero dosežeš na precej brutalno učinkovit način pogovor s svojim angelom-demonom varuhom (tako pravi A.C., ki je imel demone za kul entitete, ko jih obvladaš - osebno nisem ravno ljubitelj negativnih entitet zavesti). S tem dosežeš popolni nadzor nad svojo zavestjo. Magija je pač voljni napor. Obstaja tudi druge poti za enak dosežek, vendar trajajo. kdo ti je kriv, če tebe ne obletavajo mene vsak dan pa svizec je tut med njimi angelček Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm vidim posmehovanje, zvišenost pa še bi se lohk kaj najdl.... Tule jaz tudi podobno vidim, pa le niso bili Vilinčki samo krivi, bo moral res nekaj ukreniti, če vse negira in kontrira, želim, da mu pomagajo tudi Angeli Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Jaz pa bi vsakomur privoščila, da bi videl SVOJE ODSEVE, kot jih vidim jaz; dva vodnika moški in ženski princip-INDIJANCA, Višja mojstra tudi oba principa moški in ženski MODRECA, ČUDOVITI PREDSTAVI, moja NOTRANJA OTROKA (oba principa seveda) in mesec nazaj se je tej druščini pridružil še angel VERA-VEDENJE- EDINO TA JE OBOJE V ENEM ena podobaSeveda, NAJVIŠJA INTELIGENCA KI PREVEVA VSE PA JE VEDNO PRISOTNA KOT SVETLOBA, ki vedno bedi nad vsem, celotno MOJO BITJO. ŽIVLJENJE SAMO TUKAJ IN ZDAJ TO JE VSE, čas je pokončen, vse je tukaj in zdaj, ko se vračamo nazaj in premlevamo, nam TUKAJ IN ZDAJ uide, nismo TUKAJ IN ZDAJ. Tomaž bi rekel, a sem preveč naložil, JAZ PA NE BOM, KER ME NE ZANIMA, A STE ME RAZUMEL A ME NISTE, nekaj vas je, ki ste me, HVALA KER STE!!! Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tule jaz tudi podobno vidim, pa le niso bili Vilinčki samo krivi, bo moral res nekaj ukreniti, če vse negira in kontrira, želim, da mu pomagajo tudi Angeli Kaj pa če bi mu prisluhnili, ima ogromno znanja..Klinar haj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Tako, kot drugi nam , jaz sem mu, zato mu odpisujem, na nobenem področju pa ni neke prihodnosti, če kdo le sam sebe vidi, druge pa v nič daje, takšen ponavadi ostane sam, pa lahko še bil takšen strokovnjak na katerem koli področju. Mislim da tale tema ob kvalitetnih komentarjih nima svojega pravega namena, če želimo biti realni in iskreni. Se opravičujem, ker je to le moje skromno mnenje. Če ima takšno ogromno znanje, ga mogoče rabi za svoje potrebe in svoj razvoj, privoščim mu vse najbolje na njegovi poti razvoja kot vsakomur, ki ni škodoželjen, vsakomur, ki želi pomagati in koristiti. Selene saj me ne briga na kateri strani si lahko sama izbiraš, vedno sem ti želel vse dobro, pa še naprej naj ostane tako, HKS, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 (popravljeno) Borism, jaz sem na strani učenja in znanja... nikdar se ne postavljam na stran nikogar, menda ja veš... in če nekdo želi deliti z nami svoje znanje, to samo odobravam... drugi vam? ja, Borism tako kot drugi vam...vse lepo Popravljeno 8. oktober 2005 -> Selene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa bi vsakomur privoščila, da bi videl SVOJE ODSEVE, kot jih vidim jaz; dva vodnika moški in ženski princip-INDIJANCA, Višja mojstra tudi oba principa moški in ženski MODRECA, ČUDOVITI PREDSTAVI, moja NOTRANJA OTROKA (oba principa seveda) in mesec nazaj se je tej druščini pridružil še angel VERA-VEDENJE- EDINO TA JE OBOJE V ENEM ena podobaSeveda, NAJVIŠJA INTELIGENCA KI PREVEVA VSE PA JE VEDNO PRISOTNA KOT SVETLOBA, ki vedno bedi nad vsem, celotno MOJO BITJO. ŽIVLJENJE SAMO TUKAJ IN ZDAJ TO JE VSE, čas je pokončen, vse je tukaj in zdaj, ko se vračamo nazaj in premlevamo, nam TUKAJ IN ZDAJ uide, nismo TUKAJ IN ZDAJ. Tomaž bi rekel, a sem preveč naložil, JAZ PA NE BOM, KER ME NE ZANIMA, A STE ME RAZUMEL A ME NISTE, nekaj vas je, ki ste me, HVALA KER STE!!! xrosex Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 kdo ti je kriv, če tebe ne obletavajo icon_smile_big.gif mene vsak dan Hydrogen.gif pa svizec je tut med njimi flirt.gif hypnodisk.gif angelčekBlagor tebi. Verjamem, da imaš vse okoli sebe urejeno, nimaš nobenih problemov, vse rešuješ z levo roko. Res lepo. Vsaka čast.če kdo le sam sebe vidi, druge pa v nič dajeNe gre dajanje v nič, kajti dajanje v nič je običajno brez argumentov. Karkoli sem napisal o angelih, pišem z argumenti. Je kdo našel kakšen moj prispevek, da bi klanfal o čakrah in pametoval nekomu, ki ima praktične izkušnje? Sem komu držal predavanje o jogijski praksi? Nisem, ker te stvari poznam zgolj iz knjig in tudi to venomer poudarjam. Ne omenjam Hindu božanstev, budističnih spisov ali kaj podobnega. A na področjih, ki so tesno povezana s Kabalo, pač lahko svoje mnenje argumentiram in eventualne napačne predstave, katere vedno in povsod so, vsaj na tem področju izpostavim. če vse negira in kontrira, želim, da mu pomagajo tudi AngelKlanfanje neumnosti v zvezi z angeli bom vedno negiral. Etika mi ne pusti, da bi se strinjal z nečem, kar vem, da ni v skladu s tradicijo, iz katere angeli izhajajo. S tem, ko bi pritrjeval raznim otroškim predstavam o angelih ne naredim nobene koristi. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Zdejle sem tole mal brala in spet ste potrdili moje mnenje, da vsak na drugačen način hodi do resnice in prav je tako, zato ker se tudi iz tega lahko veliko naučiš. Ne maram pa tega, da nekateri mislijo, da je ravno njihova pot do resnice tista edina in taprava, in nočejo niti slišati drugih.... Vse lepoNataša Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 mene pa neki zanima... vceraj so lovci imeli skupni lov, in med njimi je tud bil moj stric in oce... in prvic se je tej lovski druzini naredilo, da je strica en stari lovec zamenju za prasica, pravzaprav se sam ne ve, kaj mu je blo, zakaj je sprozu in ga direkt skozi trebusno votlino ustrelu in oce je bil skoz pri njem in pravi, da mu je preden je res sel, se tko nerazumljivo govoril:"lej kak letijo...." (ne, da bi kaj svojima hceraka sporocil, ne da bi karkoli...sam prav spokojno, mirno, lej kak letijo) kdo leti???? angeli? neki res, sam kdo? ni uspel povedat Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Kapica! in za tvoje še Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Kapica, zate in za tvoje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Ojoj! moje sozalje, Kapica..... ja, zate in za vso druzino in vpletene Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Kapica moje sožalje... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.