Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 a gre sam za to? kaj pa tale point?V CEM, KJE nam angeli *dejansko pomagajo*? v cem je finta? kaj nardimo s tem? zakaj? cemu?a sam so? kot nekaksni postrezcki, suznji? al kaj? a je shtor v gozdu z vrazjim pogledom angel (pac TAK) al je zgolj *halucinacija*?Kaj je *resnicno*.... no ker jaz tud mislim da vsako utapljanje v prevajanju in ubesedovanju pridobljenih podob skoz lajf ni nujno stik z angeli....... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>a gre sam za to? kaj pa tale point?V CEM, KJE nam angeli *dejansko pomagajo*? v cem je finta? kaj nardimo s tem? zakaj? cemu?a sam so? kot nekaksni postrezcki, suznji? al kaj? a je shtor v gozdu z vrazjim pogledom angel (pac TAK) al je zgolj *halucinacija*?Kaj je *resnicno*.... no ker jaz tud mislim da vsako utapljanje v prevajanju in ubesedovanju pridobljenih podob skoz lajf ni nujno stik z angeli.......cesa ne razumes, marsa? angeli nam pomagajo, ker sami tako zelijo. niso nobeni postrezcki ali suznji. ali sem potem suzenj tudi jaz, ko vedno z veseljem priskocim vsakemu na pomoc, ko me za to prosi??!!poljubcek, pozdravcek, pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>cesa ne razumes, marsa? angeli nam pomagajo, ker sami tako zelijo. niso nobeni postrezcki ali suznji. ali sem potem suzenj tudi jaz, ko vedno z veseljem priskocim vsakemu na pomoc, ko me za to prosi??!!poljubcek, pozdravcek, pjotra jest tudi ... res je Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>cesa ne razumes, marsa? angeli nam pomagajo, ker sami tako zelijo. niso nobeni postrezcki ali suznji. ali sem potem suzenj tudi jaz, ko vedno z veseljem priskocim vsakemu na pomoc, ko me za to prosi??!!poljubcek, pozdravcek, pjotra odvisno kaksen je tvoj motiv oz. za kaj gre....kje se ti vidis v 'priskocit na pomoc' in nadalje ali je prosi Prosi ali se sam teb zdi, da prosi (glih tebe)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>odvisno kaksen je tvoj motiv oz. za kaj gre....kje se ti vidis v 'priskocit na pomoc' in nadalje ali je prosi Prosi ali se sam teb zdi, da prosi (glih tebe)... pac, enostavno vem, ce kdo potrebuje pomoc. kakrsnokoli: ali cist mimogrede na primer v trgovini, ali v obliki pogovora, svetovanja, reiki terapije ali pa cist enostavno v materialni obliki. seveda ne bom delila denarja ali cesa podobnega kar naokoli (tudi angeli tega ne pocno ) moj motiv pa je vedno le pomagati. in ce se mi kdo zahvali, preprosto recem: "ni zakaj. raje se zahvali sebi, ker si sprejel pomoc" in klic na pomoc ni vedno dobeseden: "prosim, pomagaj mi". nekateri preprosto ne znajo zaprositi za pomoc. takrat se enostavno kar pojavijo pred menoj...z ljubeznijopjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 cesa ne razumes, marsa? angeli nam pomagajo, ker sami tako zelijo. niso nobeni postrezcki ali suznji. ali sem potem suzenj tudi jaz, ko vedno z veseljem priskocim vsakemu na pomoc, ko me za to prosi??!!poljubcek, pozdravcek,Tvoji angelčki so daleč od tega, kar angeli so. Imaš pač OBČUTEK, da ti angeli pomagajo. A kakšni to ti angeli? Poznaš njihove talismane, imena ali recimo barvo? Angeli nikomur ne skačejo na pomoč, saj ima vsak angel natančno določen pomen. Če ti ni doveč, vzemi v roke kakšno resnejšo knjigo s tabelami kabalističnih korespodenc in si preberi lastnosti posameznih angelov. Teh je ogromno in vsak ima natančno določeno vlogo. Napr. tabela Šem Ha'Mforaš vsebuje 72 imen angelov. Ta tabela se med drugimi uporablja tudi za posebno obliko meditacije, za katero seveda ni navodil za vsakim vogalom. Ko enkrat to meditacijsko tehniko obvladaš, ti je jasno, zakaj je tako. Še enkrat pšoudarjam... angeli niso neka bitjeca, ki samo čakajo, da lahko komu pomagajo. To so mogočne zavestne energije, popolne v svojem namenu in zaradi tega nimajo svoje lastne volje. Hierarhija, imena in ostali podatki o angelih izhajajo iz Kabale in so del kabalističnega mita od samih začetkov judovske duhovne misli. Verjetno moram ponoviti, da so angele prevzele tudi krščanske religije. V Krščanstvu so angeli dobili drugačno vlogo. Zaradi zbližanja s poganskimi bogovi (ki so v bistvu podobni angelom) so angeli dobili drugačno podobo. Ta podoba je bolj ali manj križanec med angelom v prvotnem pomenu in oboževanjem podobic poganskega sveta. Od tod bitjeca s krilci, katera prosjačiš za to ali ono. Od tod napačne predstave. Krščanski angeli so zgolj podobice, ki so v nasprotju z 2. božjo zapovedjo: "Ne delaj si podob tega, kar je na nebu in tega, kar je na zemlji in jih ne obožuj!" Hebrejska beseda za angela je Malakh (MLAK) in pomeni odposlanec, prinašalec sporočila. Torej že samo ime pove, da ne gre za aktivne udeležence procesa, temveč prenosnike z zelo natančnimi funkcijami. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Vabim vas, vse sodelujoce v tejle temi, da si preberete tole zgodbico me zanima, kaj menite pa vi o tem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Točno tako, nič ni tako kot se zdi. Živi in pusti živeti! Pusti vsakemu svoje predstave o bilo čem. Vsak bo dobil kar mu pripada, ne sodi drugih, ker ne veš zakaj delajo tako kot delajo. Lahko pa samo povem, kaj si jaz predstavljam pod besedo angel in ne pustim, da bi me nekdo ves čas poučeval kaj moram misliti in čutiti in kako se motim, lahko pa prisluhnem, če je to dialog, ne pa ves čas gonja uveljavljanja svojega prav. Gre bolj za način komunikacije. Mi jako sliči na.... Lahko, da je moj angel 'samo' občutek, angel, vilinec, vila, lahko je ena bližina ob meni, ko točno vem, da nisem sama in ti odgovarja na vprašanje.. lahko pa je to človek, ki mi pride nasproti, ali moja dva sinova, ki jima večkrat tako rečem. Vse to so zame angeli, celo teta angelca je ha, mejdunaj, eto ti ga rakca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vabim vas, vse sodelujoce v tejle temi, da si preberete tole zgodbico me zanima, kaj menite pa vi o tem.da angeli niso to kar se nam zdi... da je ta zgodba za lase privlečena... kdo pa naj bi bila ta dva angela, da sodita... pišete o tem, da nam vsiljujejo mnenja o angelih... vsak ima svojo resnico in zakaj ne bi prisluhnili tudo resnici, ki nam ni blizu... moj angel - ta trenutek ima očinto delo nekje drugje, ampak mu ne zamerim... takšna zgaga kot sem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Lahko pa samo povem, kaj si jaz predstavljam pod besedo angel in ne pustim, da bi me nekdo ves čas poučeval kaj moram misliti in čutitiVsekakor lahko. Jaz sem samo razložil, kako je s stvarjo v resnici. Duhovna tradicija, ki je "ustvarila" angele, najbrž največ ve o njih. Zaradi informacije sem dolžan podati dejansko stanje stvari. Vidim pa, da ima množica ljudi precej samosvoje predstave, pridobljene na osnovi različnih virov. Seveda ni problema, dokler je vse skupaj podobno otroški igri. ... takšna zgaga kot sem...Nič več in nič manj nisi zgaga, kot večina ljudekov. :xx!: Tvoj angel varuh je nekje tam. Samo čaka, da potrkaš na njegova vrata. Tako je z vsakim angelom. So kot zvoki, ki se obudijo ob točno določeni frekvenci, saj ima vsak svojo resonanco. Angeli so najbrž najbolj zlorabljeni simboli zahodne tradicije. Vsakdo si jih po svoje prilašča, predstavlja in na svoj način razume. Kaj je vzrok temu? Najbrž množica slikanic, ki angele predstavljajo kot naivna in nedolžna bitjeca s krilci, ki samo čakajo na človekov žvižg. To bo. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 hvala ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 z današnjega sprehoda Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 joj, Mateja, ti pa res zadnje čase take fajn fotke gor daješ Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 o, tnx, cocci ... *(zadnje čase sem nekam zelo zaljubljena v naravo ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 (saj se vidi... meni je tudi všeč Arboretum... se mi zdi, da jih je kar nekaj od tam) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 ja, arboretum je moj plejs za relaksacijo... pred leti (na prehodu v novo tisočletje ) sem se 'zatekla vanj' in od takrat mi vsakič kaj novega ponudi ... moji angeli niso tam nekje... angela bolj doživim, ko gledam ptička na veji, ki čivka svoj najljubši napev, v tistem jutranjem spokoju ob morju, tik pred nevihto, v takem spontanem 'medvedjem' objemu ali trenutni iskrici v očeh... kaj vem, tudi, ko vidim kakšnega otroka, ko se smeji, da ga kar trebuh boli od smeha in se mu pri tem očke iskrijo... imam na sumu tele angele, da prav uživajo, da se jih fotka Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Lepo, Mateja. pa si prepričana, da angel TEBE doživi? Saj postavljam neumna vprašanja, a rad jih postavljam. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vsekakor lahko. Jaz sem samo razložil, kako je s stvarjo v resnici. Duhovna tradicija, ki je "ustvarila" angele, najbrž največ ve o njih. Zaradi informacije sem dolžan podati dejansko stanje stvari. Vidim pa, da ima množica ljudi precej samosvoje predstave, pridobljene na osnovi različnih virov. Seveda ni problema, dokler je vse skupaj podobno otroški igri. s stvarjo v resnici???!!! kdo pa si ti, da ves kaj je resnicno??!! mislis, ker je to tako zapisano v kabali, da pa je zdaj to vse res?? ubozcek. jaz si gradim svojo resnico na svojih izkusnjah. skoda, da si omejen samo na eno stvar. mogoce, ce bi dopuscal tudi drugim resnicam prosto pot, da bi si pa se malce razsiril svoja znanja in razumevanja...sama zase vem, da je to zame resnicno, z veseljem delim te svoje izkusnje z drugimi. in seveda z veseljem poslusam tudi druge. moti pa me, da se nekdo vedno tako nasilno obnasa in vsiljuje svojo resnico za edino pravilno. upam, da kmalu najdes pot iz teme in se pridruzis tistim, ki smo na poti k svetlobi.... z ljubeznijo, pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Kdo ve kaj o Kerubinih? (naj se cim vec razpise...plisss plisssss...) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>s stvarjo v resnici???!!! kdo pa si ti, da ves kaj je resnicno??!! mislis, ker je to tako zapisano v kabali, da pa je zdaj to vse res?? ubozcek. jaz si gradim svojo resnico na svojih izkusnjah. skoda, da si omejen samo na eno stvar. mogoce, ce bi dopuscal tudi drugim resnicam prosto pot, da bi si pa se malce razsiril svoja znanja in razumevanja...sama zase vem, da je to zame resnicno, z veseljem delim te svoje izkusnje z drugimi. in seveda z veseljem poslusam tudi druge. moti pa me, da se nekdo vedno tako nasilno obnasa in vsiljuje svojo resnico za edino pravilno. upam, da kmalu najdes pot iz teme in se pridruzis tistim, ki smo na poti k svetlobi.... z ljubeznijo, pjotra ne štekam res ne... sori... pa naj se spet najde nekdo in me vpraša na kateri strani sem :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 selen, kok si ti kjut, k priznas, da ne stekas no na kateri strani si? svoji! prjota pa zakaj bi se sploh kdo komu pridruzil, ce je vsak clovek celota za sebe, hkrati pa delcek vse celote... itak smo pa vsi na poti k svetlobi Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Labodec? Meni se ni zdel angel, hihihi. Prilpaval je z dvema tacama, potem pa je ob bregu eno zataknil na hrbet, mogoče se mi je hotel smiliti? Tam okoli se je vrtel z eno samo nogo in čakal, če bi imel kaj za jesti. Na koncu je izedel še cel nastop. Znajo, ti labodi! Za angele se mi zdi, da se jih da stvarno še najtežje prepoznati. Moj filing je, da se da čutiti njihovo prisotnost, za kaj več pa nisem treniran. Prej bi znal najti škrata v pokrajini, so bolj uočljivi, hehehe. Vilince pa bi postavil nekam vmes.Kerubini? Nekaj sem slišal o njih, to je vse. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne štekam res ne... sori... pa naj se spet najde nekdo in me vpraša na kateri strani sem :xx!:no, zadnje čase opažam kako omejen je človeški besedni zaklad. kolikokrat želim izraziti svoje občutke, pa mi ne uspe vedno, da bi bila pravilno razumljena. hotela sem samo povedat, hm... da nekako upoštevam vse religije in hkrati ne pripadam nobeni. svoje mnenje sem si ustvarila z upoštevanjem predvsem svojih izkušenj in tudi izkušenj drugih. pa saj ne vem, če sem zdaj spet vredu napisala. saj je vseeno. menim, da je potrebno še kaj več, kot pa slepo zaupanje nečemu, kar je napisano. ne glede na to kako dolgo tradicijo ima. selene, sem bila mogoče zdaj bolj jasna? prjota pa zakaj bi se sploh kdo komu pridruzil, ce je vsak clovek celota za sebe, hkrati pa delcek vse celote... itak smo pa vsi na poti k svetlobi icon_smesko.gifse tudi strinjam po eni strani. čeprav sem mogoče bila spet narobe razumljena. svetlobo si lahko vsak drugače razlaga. nekateri jo pričakujejo po telesni smrti, nekateri pa se je zavedajo že mnogo mnogo prej... z ljubeznijo pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 kerubini..nekaj prekopirano iz teozofskega besednjaka... CHERUBIN (KERUBIN)Po kabalistih so Kerubini skupina angelov, ki je povezana s Sefirotom Jesod. V krščanskem učenju so angelski red "čuječih" (nadzornikov, op.p.). "Geneza" povezuje Kerubine z varovanjem izgubljenega Raja, "Stara Zaveza" pa se sklicuje na njih kot na čuvaje božanske slave. Na Arco Zaveze so postavili dve krilati podobi v zlatu, prav taki, velikanski, pa sta bili tudi v Sanctum Sanctorum Salomonovega Templja. Ezekiel jih opisuje v poetičnem jeziku. Vsak Kerubin je predstavljen s podobo, ki je sestavljena iz štirih obrazov - človeka, orla, leva in bika, seveda krilatega. Parkhurst trdi, da beseda Kerubin izhaja iz K - deležnika podobnosti, RB ali RUB - veličina, veličanstvo, zato podoba božanstva. Mnoga druga ljudstva so imela enake figure, ki so simbolizirale božanstvo; enako velja za egipčansko figuro Serapida, kot v "saturnalijah" opisuje Macrobij; Grki so imeli troglavo Hekato; Latinci podobo Diane s tremi obrazi, kar opisuje Ovid: "ecce procul ternis Hecate variata figuris". Vergil pa jo opisuje na enak način v IV. poglavju Eneide; Porfirij in Eusebij pa razlagata isto stvar o Proserpini. Tudi Vandali so imeli božanstvo s številnimi glavami, ki so ga imenovali Triglaf. Stari Germani pa idola z imenom Rodigast, s človeškim telesom in glavami Bika, Orla in Človeka. Perzijci so si Mithro predstavljali s človeškim telesom, levjo glavo in štirimi krili. Tem lahko dodamo Himero, Sfmgo, Molocha in Astarto sirijcev ter nekatere podobe Izide, z rogovi Bika in ptičjim perjem na glavi. Pa še nekaj o angelčkih...kot je bilo opisano v reviji Karma; članek pa je napisala Marjetka Novak ... Serafini - njihova lastnost je čista ljubezen. Serafini so nebeška vojska, ki stalno prepeva stvarniku in tako vzdržuje vibracijo ustvarjanja. Oni usmerjajo božansko energijo, ki prihaja iz Izvora.Kerubini oziroma "angeli modrosti" razširjajo nepredstavljivo svetlobo. To so čuvarji zvezd in nebes. Rečeno nam je bilo, da je Bog po izgonu Adama in Eve postavil enega kerubina pred Rajska vrata, da stražari na poti do Drevesa življenja. Prestoli pazijo in čuvajo planete. To pomeni, da je eden od "angelov prestola" zadolžen za naš planet Zemljo. Starozavezni prerok Ezekiel jih opisuje kot goreče bakle ali razžarjeno oglje. Velikokrat jih prikazujejo z veliko očmi ali kolesi.Oblasti so nebeški nadzorniki, kateri nadzorujejo angele z nižjih nivojev. Oblasti so kanali milosti. Čeprav so redko povezani s ljudmi, pomagajo olajšati prehod med spiritualnim in materialnim svetom.Vrline izžarevajo velike svetlobne snope v taki obliki, da so dostopni ljudem. To so angeli, ki omogočajo dogajanje čudesom. Ko neka skupina dvigne svojo zavest in jo uskladi z angelsko energijo, ji postane dostopno obilje znanja, ki ga izžarevajo Vrline. To ozaveščanje bo pomagalo dvigniti splošno zavest v Novi dobi.Moči so "angeli rojstva in smrti". Angel, ki nas z ljubeznijo objame v trenutku rojstva, je Moč. Prav tako tudi tisti, ki nam radostno pomaga pri prehodu iz fizičnega telesa v svetlobo med procesom umiranja. "Moči" tudi pomagajo voditi ljudi, ki so izgubljeni na astralnem nivoju, ko zapustijo fizično telo. "Moč" so gospodarji karme in so zadolženi za karmične spomine. Obstajajo pa prav tako gospodarji skupinske karme, nacionalne karme, karme sveta in univerzalne karme.Knezi pazijo in ščitijo narode, mesta, velike firme in razne druge velike organizacije ljudi. Kakor vse druge angelske vojske tudi oni delujejo v celem univerzumu in je Zemlja le majhno področje njihovega delovanja.Arhangeli vodijo skupine angelov. Tukaj pa vir celotnega članka:ANGELI IN ARHANGELI Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.