izgubljen 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> hm, res se dogajajo poplave in to na Irskem, Nemčiji...nekaj je v teh zgodbah o potopih....sm slučajn TV gledala... tukaj še angeli ne morejo pomagat pomagajo pomagajo ,saj drugac bi se bilo vec zrtev ,saj so hudicki sedaj na delu saj bodo zmagali angelcki bos vidla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imamo svoje angele. Varujejo nas. Naredimo pa majčken grehec. Nam angeli pomagajo?TomažTomaž seveda! usmerjajo nas in nam prišepnejo včasih kaj v katerem trenutku reči in storiti lahko jih poimenujemo kot hočemo. sem se pač vpičila v te duše ki nas usmerjajo od zgoraj in zame je to pač to. ne angeli ampak duše, ki nas pričakajo potem ko opravimo nalogo in se vrnemo domov naj bi obstajali raznorazni elementali, duhci ..kakorkoli. to so le energije, ki jih puščamo za seboj, se kopičijo in so lahko bolj ali manj močne. odvisno od nas koliko smo receptivni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 izvedela sem, da imam svojega nadangela AZRAELA,ki me cuva.....tolaži(on je tolažnik za žalostne ) od zdaj naprej bom vsaj vedela h komu po tolažbo Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sslavi 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 ANGEL VARUH MOJBODI VEDNO TI Z MENOJ,STOJ MI NOČ IN DAN OBSTRANI IN VSEGA HUDEGA ME BRANIIN PRESRČNO PROSIM TEVARUJ ME IN VODI ME Kdo jih ne bi poznal, ko pa so tu zato da nam pomagajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Nadangel Mihael mi je povedal, da bo leto 2005 leto akcije za vse nas. Kaj ste vedno hoteli postati? Katere projekte hočete uresničiti v svoji prihodnosti? Mihael pravi:"Ta nekoč je sedaj! Sedaj je čas, ko je treba besede spraviti v akcijo, da prenehate blokirati in odrivati svojo radost in srečo na prihodnost. Priznajte si svoje najgloblje želje in nato naredite potrebne korake, da jih uresničite. Omejite svoje strahove in nesigurnost in jih dajte meni. Odprl vam bom vrata in vam dal ves pogum, ki ga potrebujete. Pomislite na navdušenje, ki ga boste občutili ko se boste pomikali proti luči vaših sanj, ki se uresničujejo." "Potrebujemo tisoče Prinašalcev Luči, ki se združujejo v smeri njihovih srčnih želja. Njihova kolektivna vesela in svetlobno lahka energija je gorivo, ki bo zemljo usmerilo v smer resničnega miru. Kot obračanje velikega vozila v novo smer, potrebujemo velik poriv vseh enako mislečih Prinašalcev Luči ali Lightworkerjev. Vaš doprinos prihaja v obliki preseganja kakršnegakoli osebnega odlašanja, ki ste mu dovolili, da je vladal vašim sanjam." Kitajska beseda za krizo je sestavljena iz dveh besed: Nevarnost in Priložnost. Vzemimo azijsko krizo in jo spremenimo v ogromno priložnost za svetovni mir. Četudi je čutiti nevarnost ob življenjskih spremembah, ki jih morate narediti, je to resnično velika priložnost za vse nas. Bodite v miru danes in skozi celo leto 2005 In Love, Doreen Virtue Z angelskimi blagoslovi, Doreen Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 http://www.lava.net/~pagios (kolega) Angeli so anorganska "bitja". Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 ananta 20. Dec 2004 ob 16:54 Objava #25 ŽeČistoDomači Št. objav: 271Član od: 8. Dec 03 "Scheat" je v Pegasus. Vega je dalech gor gor gor;))) Denebola je zadnja noga Lev-a. Beta Leonis. Regulus je MIKAL in za$chitnik Slovenije (predvsem Primorske) sfinga katero je prinesel dvojni evangelista in mistik iz Alexandrije Sv. Marko apokrifar in magus. PAX TIBI MARCE EVANGELISTA MEVS Sfingangeo pove pri San Francesco de la Vigna (Foindamenta Nove) excerkev za$chitnika venetkijanskih argonavtov San Teodoro. Archangel Mikael je Regulus. GBRIAL = Antares (in Scorpius, Alpha Scorpii) PNIAL (Boxji OBRAZ) je Fomalhaut = Alpha Pisci Austrini RPhAL = Aldebaran (Tapirovo oko v Taurus) Astrology=Astronomynews://aurora.lightlink.com/alt.clearing.O5SMS +385911528964 Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 januarja 22ega bojo potopi. Pa še tega bo. Mrk je zanimiv Oktobrja. MIKAL je Regulus (zvezda) katera tišči KAČO Srce Kače v Hydra-i. Orcus je napestnik ... onega ... astronomski je Lev MIKAL, nekaj kot sotona je pa Hydra (Hydra je zodijakalno ozvezdje)... Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Naj pazi na vas tale Angel..... od tukaj naprej....... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Ostala sem sama....ko je nekdo za kratek čas odprl nebo -za svetlobo neba , sem se zahvalila in takrat sem videla, kje je Upanje . ....Angeli živijo četudi ne čutimo, v vsako dušo pridejo... na srečno pot nas vodijo... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
music46 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Zame pa angel ne more bit človek. Ljudje smo preveč nepopolni. Zame so angeli popolni. Vse vidijo in vse vejo. Ne verjamem tudi da je angel notranji glas. To je vest. Vest pa je naučena oblika obnašanja. Nekdo ki je imel slabo vzgojo in pomanjkanje ljubezni ne bo nikoli pomislil da je slabo če drugim delaš slabo, ne bo imel vesti in noben glas mu ne bo govoril: to pa ni dobro, tega pa ne delat. Verjamem pa v angele. Verjamem tudi v nebesa in duše. Jaz mislim da so angeli duše s službo. To je častna služba, ki jo lahko opravljajo samo najboljše duše, recimo tiste, ki so za čas svojega življenja naredile največ dobrega. Tako si jaz predstavljam angele in upam da tudi sam postanem en izmed njih. Na tem svetu me najbolj razočara krivica, laž in hinavščina. Tega sem veliko doživel, in nekdo mora biti da bo stvari naredil prav. Sam sem prepričanja: ne delaj drugemu tega, česar nočeš da bi drugi delali tebi. Načelo dobrega namena. To je edino vodilo in merilo v življenju. Samo tako veš, da je stvar ki jo boš naredil prava. Ker tudi če se zadeva izjalovi in prizadene nekoga, je resnica še vedno ta, da si dober in si hotel dobro. Rezultat ne šteje toliko kot namen. Všeč so mi bile tudi zgodbe, ki jih tu prebiram, to so zgodbe o orlih, oblakih, pticah in podobno. Če bi hotel biti žival, bi bil ptica. Vse slike o angelih ki jih poznamo so si tudi zelo podobne. Vsi imajo krila. Če jih povežemo s pticami....mislim da mora bit nekaj na tem. Kar se pa tiče moških in ženskih angelov pa mislim, da so angeli brezspolni npr. tako kot izgledajo lutke v trgovini z oblačili. Spomnim se tudi ene misli: recimo ko ti nekdo ki ga imaš rad umre, potem imaš vsaj angela, čigar ime poznaš. Nekdo mora biti tam nekje, ki nas gleda in obvaruje najhujšega. Nevem pa še ali je možno da angela tudi izgubiš. Recimo, da si res slab človek.....upam da nikoli ne izvem. Komuniciranje z angeli se mi tudi ne zdi mogoče (ampak samo zato, ker tega še nisem doživel), po moje so angeli na delu takrat, ko se ti recimo splet dogodkov zdi skorajda nemogoč. Torej vemo, da so bili na delu ko je že mimo. Oni vidijo in vejo kaj se bo zgodilo in pripravijo vse stvari tako, da je dobro za nas. Tako imam jaz mišljenje o angelih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Materialni navidezni svet pa tudi druga živa bitja nam z njihovo lastno silo ne morejo ne koristiti in ne škodovati. Do nas je svet lahko le takšen,kot si SAMI miselno predstavljamo....Pravilno miselno predstavo, po kateri vse zaželjeno samodejno pustimo, da dozoreva, imamo takrat, ko zaupamo Prasili,oziroma pustimo PRIHODNOSTI ali USODI prosto pot.... Druga živa bitja se vedno odzivajo LE na naše misli..... Materija pa je mrtva in neučinkovita:senca, odblesk,NIČ......Kot materija vedno odseva le miselno dogajanje ..... Le naš DUH lahko določa, kaj se nam bo v materialnem navideznem svetu pojavilo v vidni obliki.... Le naš DUH odloča, ali nam bo drugo živo bitje škodovalo ali ne....Torej vse je v GLAVI ......In to pomeni, da se zanesemo na VSEMOGOČNOST , ki deluje v NAS in nočemo ničesar izsiliti...... In KDOR VERJEME V ČUDEŽE.......SE mu le ti tudi dogajajo...... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
music46 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Materialni navidezni svet.....ne razumem. To mi zveni kot "polna praznina" ali pa "bela črnina". Ali je materialni ali pa navidezni.<{POST_SNAPBACK}>Le naš DUH odloča, ali nam bo drugo živo bitje škodovalo ali ne....Torej vse je v GLAVIHočeš reči da ti nekdo škoduje ker ti to stvar tako pojmuješ? Jaz sem odgovoren za vsa svoja dejanja. Mislim da mi tvoj duh ne more preprečiti da nekaj storim ali ne. Zdaj ali boš bo ti pojmovala moje slabo dejanje kot dobro, je to nepomembno, če jaz vem in sem dejanje storil s slabim namenom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flower 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 moja vodnica je tok srček. zmeri k sm žalostna pride pa kej lepga pove... pa pol nism več sama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Zakaj ne bi dovolili dobremu angelu, da nas vodi... zakaj bi vse moralo biti po naših hotenjih? "Ne boš čutil,ali sem toplo ali hladno, ali sem bistro ali kalno... kajti za to je potrebna daritev," govori Življenje! Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Zakaj se pa meni zdi, da se moj vodnik ne ukvarja več toliko z menoj, kot se je včasih??A mi sami prepušča več "svobode"? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Mogoče si se pa ti odločila, da ga ne boš več tok upoštevala?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče si se pa ti odločila, da ga ne boš več tok upoštevala?? pojma nimam....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 No tu sem iz sebe izhajala, namreč včasih sem imela več časa in sem se bolj posvečala svojim notranjim čutom in imela skos filing, da sem v stiku z mojim varuhom. Zdaj pa komaj utegnem slšat vsa "zunanja" sporočila, tako da zgleda me ne doseže... razen če gre za kaj resnega. Potem se potrudi in ga zaslišim. Bi pa rada spet prišla v stik. Za to pa rabim samo čas čas časdrugo vse imam... brez skrbi, zapustil te pa zihr ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>No tu sem iz sebe izhajala, namreč včasih sem imela več časa in sem se bolj posvečala svojim notranjim čutom in imela skos filing, da sem v stiku z mojim varuhom. Zdaj pa komaj utegnem slšat vsa "zunanja" sporočila, tako da zgleda me ne doseže... razen če gre za kaj resnega. Potem se potrudi in ga zaslišim. Bi pa rada spet prišla v stik. Za to pa rabim samo čas čas časdrugo vse imam... brez skrbi, zapustil te pa zihr ni Ja, enako čutim tudi jaz. Nisem več toliko posvečena sebi ih svojim notranjim glasovom..... Zato ga mogoče ne slišim. Je pa ziher nekje tukaj... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flower 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 tinal... js sm mela tud tak obdobje. ko sm zgubila stik z virom, s sabo, z vsem... pa sm se spet našla in tud ti se boš! mogoče je preveč ljudi okol tebe, vzemi si čas zase. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
music46 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj se pa meni zdi, da se moj vodnik ne ukvarja več toliko z menoj, kot se je včasih??A mi sami prepušča več "svobode"? Ti imaš vedno popolno svobodo. Vsak jo ima. Vedno imaš neko izbiro in se moraš odločit za eno. Tvoj vodnik pa ti prireja oz. nastavlja stvari tako kot se morajo zgoditi. temu potem rečeš: "to je pa bila usoda". Če se ti zdi, da se ne ukvarja s tabo, mogoče pa samo ne vidiš znakov. Vsak dan se ti zgodi nekaj, ko lahko rečeš: " to se je pa dobro izteklo". Mogoče je pa to delo angelov in če nebi pomagali, se mogoče pa nebi dobro izteklo. Vsaka stvar, ki se ti zgodi, jo analiziraj. Tudi, ko se ti zdi, da se je slabo izteklo, pomisli malo bolje: "ali bi lahko bilo slabše?" Po internetu je krožila ena zgodbica o dveh angelih, o enemu starejšemu in enemu mlašemu. Hodila sta po svetu in ko se je stemnilo sta prosila za prenočišče pri bogati hiši. Vzeli so ju in ju dali spat v klet na klopi. Ponoči je starejši angel zakrpal luknjo v steni. Drugi dan sta prosila za prenočišče pri revni hiši. Ti so jima odstopili svojo spalnico in sami odšli spat v klet. Ponoči je v hlevu crknila njuna edina krava. In potem mlajši angel sprašuje starejšega: zakaj si pri bogatih, ki so naju dali v klet, zakrpal luknjo v steni in pri revnih, ki so nama odstopili spalnico, dovolil da jima je crknila edina krava. Starejši angel mu odgovori, da ni vse tako kot se vidi. Pri bogatih je v kleti videl luknjo v kateri so se svetili cekini in jo je zakrpal da je gospodar nebi mogel več najti. Pri revnih pa je ponoči prišel angel smrti in hotel odpeljati ženo od kmeta. Namesto nje mu je starejši angel dal kravo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nati77 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Jaz sem ze videla svojega angela...bil je moski z dolgimi kodrastimi lasmi.Zanima me kako veš kateri angel je?baje se delijo na angel severa, angel ljubezni, angel hise.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.