Skoči na vsebino

Angeli

tomaz

Recommended Posts

:2src: malo sprostitve ob angelčkih x:)x

Bog vam bo vsako jutro poslal Angela sončne svetlobe x:)x , da vas zbudi iz spanja....zato, ne poležujte v posteljah, kajti Angela vode in zraka vas že čakata xDDx

Delajte ves dan z Angeli zemeljske matere, da boste spoznali njih in njihova dela bolj in bolj.... x:)x

Ko pa sonce zaide...vam pošlje Stvarstvo svojega najdragocenejšega Angela x:)x spanec....takrat počivajte in bodite vso noč s svojim angelom spanja x:Ix

Potem vam bo Stvarstvo poslalo svoje neznane Angele, da bi bili pri vas vso noč in vas čuvali.... xDDx

Ko boste zjutraj vstali,boste čutili v sebi moč neznanih Angelov x;)x Vaše Stvarstvo , vam jih pošilja vsako noč , da bi vam zgradili vašega duha, tako kot vam vsak dan pošilja zemeljska mati Angele, da bi vam zgradili telo... x:Ix

Ne bdite ponoči in ne spite podnevi :vragec: , da se Božji Angeli ne ločijo od vas... x;)x x:)x

Deli na socialnih omrežjih

ANGELI SO! Tudi odgovorijo vedno ko jih vprašaš, tudi pomagajo...To se doživela zelo dobro v nekem primeru. Imela sem določeno zdravstveno težavo (srce) in sem vprašala neko zdravnico za odgovor preko spleta na med over. netu.....potem sem prosila še nadangela Rafaela(ki je za zdravje) naj dobim odgovor čim prej....in ko mi je ta zdravnica odgovorila (zelo pozitivno in res je vse uredu z mano), je spodaj pripisala: " ....razbrala boste moje skrito sporočilo med vrsticami"...in mene je skoraj kap. ...Še veliko je podobnih primerov, a to je bilo res v besedah...

<{POST_SNAPBACK}>ANGELI SO! Tudi odgovorijo vedno ko jih vprašaš, tudi pomagajo...To se doživela zelo dobro v nekem primeru. Imela sem določeno zdravstveno težavo (srce) in sem vprašala neko zdravnico za odgovor preko spleta na med over. netu.....potem sem prosila še nadangela Rafaela(ki je za zdravje) naj dobim odgovor čim prej....in ko mi je ta zdravnica odgovorila (zelo pozitivno in res je vse uredu z mano), je spodaj pripisala: " ....razbrala boste moje skrito sporočilo med vrsticami"...in mene je skoraj kap. ...Še veliko je podobnih primerov, a to je bilo res v besedah...

In kaj je bilo skrito sporočilo med vrsticami, če ti je že v vrsticah odgovorila to kar si hotela slišat?

• 1 month later...
  • 1 month later...
heheh, jaz pa še kdaj ne :D Jah lia, potem pa če ti niso všeč, poišli ti enega :D Sam dvomim da jih boš našla ;)

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

ali pa mogoče "Angel" v drugačnem smislu x:Dx

http://www.geocities.com/Hollywood/Location/5341/angel18.jpg

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

• 2 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Angeli so anorganska bitja in marajo kontakte z ljudjem. Obstajajo pa pO5ebni ljudi. Lahko treniRAmo pa se gre za dolg trening. Kontakt ni

enostaven. Vsekakor je nekaj kot Varuh "nad glavo". Z tehnikami (O5cakrick) lahko smo tam kjer je Angel VAruh.

kako to misliš posebni ljudje? Ja kontakt z angeli ni enostaven. Te tehnike, a vidiš angela ali ga čutiš?

Angeli so. kontakt z njimi je enostaven. cisto srce jih priklice in namen po zdravljenju ter molitev, morda, morda se kaj.

tukaj je tudi vas nekaj uporabnikov angelov. x:Ix x:Xx x:Xx

skozi vas se pretakajo angelske energije.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...