Skoči na vsebino

Angeli

tomaz

Recommended Posts

ANGELI! Ja vrjamem , da obstajajo angeli , tu med nami so , vidni in nevidni.

Ste že kdaj doživeli , ko ni bilo vidne poti naprej , ko je bilo enostavno vse črno in brezishodno?In kot po čudežu , se je nebo zjasnilo in naši veliki BAV BAVI so se razblinili kot milni mehurček.

Ob sebi imam ljudi , žive iz kosti in mesa , krvave pod kožo , kot jaz in ti, ki nam pomagajo in dneva v dan nositi naše tegobe in bremena....Kako veš da ni tvoj Angel varuh ????

Jaz vem , da imam angela ob sebi , ki je neviden in angela , ki je moja dobra prijateljica , ki me ima rada- včasih celo bolj kot se imam sama in ima vame zaupnaje tudi takrat, ko ga jaz izgubim . Že nekaj časa vem, da je ona MOJ ANGEL!

POglej okoli sebe in v očeh nekoga, ki te ima strašno rad boš našel angelske oči!

xrainbowx xrainbowx xrainbowx xrainbowx xrainbowx xrainbowx xrainbowx xrainbowx xrainbowx xrainbowx

Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME!
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Luč vedno zmaga

Spodaj na sliki Nadangel Mihael z mečem v roki. Nam vedno pomaga kadar zaprosimo za njegovo pomoč.

http://www.geocities.com/naukivnebovzetihmojstrov/michael.jpg

Nadangel Mihael je globoko spoštovan v Judovskih, Krščanskih in Islamskih tradicijah. Mihaelovo ime pomeni, ''On, ki je kot Bog''. V Joshui 5:13-15, se je pojavil kot človek z mečem v roki, ki je identificiral sebe kot kapitana Gospodove vojske. V Razodetju 12:7, je imenovan kot nadangel, ki je izgnal Satana iz nebes.

• 3 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>ali pa mogoče "Angel" v drugačnem smislu x:Dx

http://www.geocities.com/Hollywood/Location/5341/angel18.jpg

Ko bi jaz mela tazga angela... x:px x:px x:px

Se pa definitivno strinjam, da ga jaz imam...me je že ene parkrat rešil pred smrtno nevarnostjo...če pa to ni bil angel, pol pa res ne vem, kaj bi lahko to blo! Naklučje? I don't think so! :o|o:

VSAK IMA SVOJEGA ANGELA

Dva potujoča angela sta se ustavila pri premožni družini, da bi prenočila. Družina je bila nesramna in njuni želji, da bi prespala v sobi za goste ni ustregla. Namesto sobe za goste so ju napotili v majhno sobico v hladni kleti. Ko sta si pripravila postelji, je starejši angel videl luknjo v steni in jo popravil. Zatem ga je mlajši angel vprašal, čemu je popravil luknjo. Starejši angel je odgovoril: "Stvari niso vedno takšne, kot se zdijo."

Naslednjo noč sta prišla angela k zelo revni hiši. Prijazen gospodar in njegova žena sta z njima delila večerjo in jima dovolila, da prespita v njihovi postelji in se resnično dobro naspita in odpočijeta. Ko se je sonce naslednje jutro dvignilo, sta angela našla gospodarja in njegovo ženo v solzah. Njuna edina krava, katere mleko je bilo njihov edini prihodek, je ležala mrtva na njivi. Mlajši angel je bil resnično razjarjen in vprašal starejšega, kako je lahko to dopustil: "Prvi gospodar je imel vse, pa si mu vseeno pomagal. Drugi gospodar pa ima zelo malo, a naju je kljub temu prijazno sprejel, naju nahranil in dovolil celo, da sva prespala v njegovi postelji, pa si pustil, da mu je edina krava umrla."

Drugi angel je zopet odgovoril: "Stvari niso vedno takšne, kot se zdijo. Ko sva bila v hladni kleti sem opazil, da je bilo v tisti luknji v steni shranjeno zlato. Ker je bil gospodar zelo pohlepen in ni bil pripravljen deliti svojega bogastva sem "popravil" luknjo zato, da zlata ne bo mogel več najti." "Prejšnjo noč, ko sva spala v gospodarjevi postelji je prišel angel smrti po njegovo ženo. Dal sem mu kravo namesto nje. Stvari niso vedno takšne, kot se zdijo."

Včasih se zgodi točno to, kadar se stvari ne iztečejo tako, kot bi se morale. Potrebno je le verjeti v to, da je vsak takšen dogodek v tvojo prednost. Izvedel-a boš čez nekaj časa...

Nekateri ljudje hitro pridejo v naše življenje in tudi hitro gredo iz njega...

Nekateri ljudje nam postanejo prijatelji in ostanejo v našem življenju kar nekaj časa...

Pustijo lepe odtise v naših srcih...

...in nikoli več nismo točno takšni, kot smo bili, ker smo spoznali dobrega prijatelja!!!

Vzemi tega majhnega angelčka in ga imej ob sebi; on je tvoj angel varuh,poslan, da pazi nate.

To je poseben angel varuh... moraš ga poslati naprej ... potem si nekaj zaželiš... Če si ga poslal-a dalje, bo tvoja želja uresničena in on bo večno tvoj angel varuh...

To sporočilo je od posebnega angela, zato ga ne izbriši.

Točno sedaj: Je nekdo zelo ponosen nate, nekdo misli nate, nekdo skrbi zate, te nekdo pogreša, se želi nekdo pogovarjati s teboj, si nekdo želi, da nisi v težavah, ti je nekdo hvaležen za pomoč, te nekdo želi držati za roko, ti nekdo želi, da bo vse dobro, ti nekdo želi, da si srečen - a, si nekdo želi, da ga najdeš,

nekdo slavi tvoj uspeh, ti želi nekdo podariti darilo, nekdo verjame, da si zanj darilo, te nekdo ljubi, nekdo občuduje tvojo moč, nekdo misli nate in se smehlja, nekdo potrebuje tvojo ramo.....NEKDO TE POTREBUJE, DA MU POŠLJEŠ TEGA ANGELA!!!

avtor neznan...

xsrcx

Ups, koliko lepih slikic, ikonic in besed. Angeli so samo koncentrati zavestne energije. So nekakšni roboti, ki oprvljajo natančno določeno delo v okviru natančno določenih okoliščin. V Kabali so angeli in nadangeli personifikacije teh energij, paketkov in veliko vaj kabalistične magije uporablja te paketke za osebnostni razvoj. Vse veličastne besede in filmske upodobitve so samo vizuelna in malce pretiravana predstavitev. A verjemite, angeli niso dojenčki s krilci...
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Vsekakor so angeli vse povsod okoli nas, a še natančnejš: angeli so v nas. Sodobna psihologija jim je nadela precej dolgočasna imena, ki so silno nepregledan in neuporabna za duhovni razvoj. Vizuelne podobe in originalna imena so globoko v naši podzavesti in zato nam bližje.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

<{POST_SNAPBACK}>Vsekakor so angeli vse povsod okoli nas, a še natančnejš: angeli so v nas. Sodobna psihologija jim je nadela precej dolgočasna imena, ki so silno nepregledan in neuporabna za duhovni razvoj. Vizuelne podobe in originalna imena so globoko v naši podzavesti in zato nam bližje.

Ja angeli so okoli nas, zato da nam pomagajo. IN je kr veliko imen, po katerih lahko pokličeš določene angele za pomoč. Tko, da imajo veredostojna imena.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...