Kabalist 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Angeli niso neki leteči otročički, katere prosjačimo, ko smo do vratu v "d***u". To so energije, katere aktiviramo z ozaveščanjem s pomočjo namenskih vaj (obredov, kakor hočete), za katere je potreben določen osebnostni napredek. Angelov se ne prosi, temveč se jim ukazuje. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Angelov se ne prosi, temveč se jim ukazuje. To pa popolnoma ni res. Angel ti ponudi pomoč, če ga prosiš. To pa zato, ker je poln ljubezni in ljubezen se odzove samo na ljubezen. Angeli niso tvoji sužnji, da bi delali kaj bi ti hotel. Posebej, če jim ukazuješ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 Ne, angeli so roboti. Suženj je nekaj drugega. Robot izvaja svoje funkcije, ker je tako programiran in v svoji funkciji izvršuje svoj smisel. A za nadzor nad temi "roboti" je potrebna ustrezna veščina. Si kdaj prosjačil svoj računalnik, da pošlje E-pošto? Nisi. Zakaj nisi? ker obvladaš postopek. Tako je z angeli. No, sicer soi zapletenejši od povprečnih računalniških programov, a v osnovi so koncentrati zavesti, ki imajo natančno določene lastnosti in funkcije. V kabali je cel kup obredov, pri katerih imaš popolni nadzor nad angeli in nadangeli. če nisi nadzora sposoben, zna biti hudo. Zato navodil za te obrede ne najdeš na spletu. Noben trezen Kabalist ni nor, da bi ruljekom dajal nadzor nad takšno močjo. Misliš, da bom na tem forumu ali svoji strani opisoval, kako prikličeš in obvladaš nadangele štirih strani neba? Etika mi tega ne dovoljuje, še manj pa najbanalnejša zdrava pamet. Najsibodo angeli roboti, so najpomembnejši med njimi veličastni koncentrati energije, ki ob nepravilni rabi povzročijo silno škodo. A sanjači še vedno prosjačijo. Nobeno blebetanje "za ljubezen iz ljubezni" ne more pognati resničnih angelov, kot ne more pognati vato recimo zgolj brca v odbijač. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Kot prvo ta prvo. Angeli niso roboti !!! IN ti ne moreš popolnoma upravljat z angeli niti z nadangeli. Pa tista navodila so za v koš. Angeli pomagajo tistim, ki imajo dobre namene. Ne pa tistim, ki bi neki upravljali z angeli. To ni ljubezen. To je norost. Kaj se tiče vijoličnega plamena. Ga lahko vsak uporabi in navodila so javno dostopna. Vi v kabali napačno razumete angele. Ne zdaj vzet to za žaljivko. Če se pa že upravlja z nekekšni angeli, ki naj bi bili roboti, potem pa to niso tisti pravi angeli. Kaj se tiče prosijačenja. Če ti ne zaprosiš, ti ne more angel pomagat. Takšen je zakon. Ker bi drugače angel deloval proti človeški volji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zato navodil za te obrede ne najdeš na spletu. Noben trezen Kabalist ni nor, da bi ruljekom dajal nadzor nad takšno močjo. Misliš, da bom na tem forumu ali svoji strani opisoval, kako prikličeš in obvladaš nadangele štirih strani neba? Etika mi tega ne dovoljuje, še manj pa najbanalnejša zdrava pamet.jst pa znam, jst pa znam, oz. sem znala sej sm sam 15 jurčkov dala, pa nam je marsikaj pokazal in razkril... a veš kaj me je motilo? Da je bilo vseeno kdo se je vpisal v tečaj,mah dolga zgodba... zdej mi pa tole miru ne bo dal sej se bom spomnila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Money Angel,It can't hurt, right?? All the best! tole so mi poslali zdaj pred loto mrzlico... delim z vami... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Razni "angelski tečaji" so večinoma vlečenje cekina iz žepa naivnih. IN ti ne moreš popolnoma upravljat z angeli niti z nadangeli. Pa tista navodila so za v koš. Angeli pomagajo tistim, ki imajo dobre namene. Ne pa tistim, ki bi neki upravljali z angeli. To ni ljubezen. To je norost.vsakdo ima svoje predstave o angelih. V Kabali so to precej suhoparne in tehnične predstave in v njih ni nič vzvišenega. kabala pač ne priznava nobenemu delu razodevanja višjega pomena, saj so sami vsi skupaj pomembni kot celota. A preden lahko resno upravljaš z energijami, ki korespondirajo s posameznimi angeli in nadangeli, moraš vedeti še kaj več od nekih splošnih predstav. Kot sem omenil, nekatrih stvari pač ne kaže objavljati. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Ma ja top secret ne. Ja sej to sem opazil, da kabala ne priznava nič vzvišenega. Pa kaj potem ti nekaj ukažeš angelu in on takoj to naredi. Si kdaj začutil angelsko ljubezen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 jaz vsak dan občutim angelsko ljubezen.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 hm, menda jih nekateri zelo dobro obcutijo, pa nimajo kaj dosti teoreticnega znanja.---------...A preden lahko resno upravljaš z energijami, ki korespondirajo s posameznimi angeli in nadangeli, moraš vedeti še kaj več od nekih splošnih predstav. Kot sem omenil, nekatrih stvari pač ne kaže objavljati. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Hm, govorancije o raznih angelskih ljubeznih, občutenjih ah in oh stanj, me vedno napeljuje na misel, da mnogi zamenjujete občutenja, izhajajoča iz notranjega čutenja, enačite z angelskimi vplivi. Takšna občutenja izhajajo iz dobesednega razumevanja opisov angleskih vplivov. A angeli niso samo ljubezen, kajti ljubezen v čustvenem pomenu je samo manifestacija kozmične atrakcije, izhajajoče iz sledenja toku neprekinjenega razodevanja. Potrebno je kar obilo znanja in ogromne količine pretočenega znoja, da si sploh sposoben občutiti najprimitivnejšo sled prisotnosti energij, korespondirajočih z angeli. Preden lahko nekaj začneš uporabljati, moraš to poznati. Samo z branjem knjige o angleih to najbrž ne gre. Se pa sliši frajersko, ko se govori o angelih in angelski ljubezni. Ko bi le duhovnost bila tako romantična...A ni! Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Če hoče kdo vzpostavit stik za svojim angelim, mu prej ni treba prebrat ne vem kolko knjig. Odvisno je od tvojega srca. Je tud mal od znanja. Ampak angeli oddajajo čisto ljubezen. IN ker se ljubezen odzove na ljubezen ... Duhovnost temelji na ljubezni. Na sočutju. Duhovnost ni nekakšno preučevanje knjig na pamet. Daleč od tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 se strinjam, da duhovnost ni romantična, res pa je tudi da se jo ne da zracionalizirat. Človek čuti-kaj čuti? a so to angeli ali kaj drugega...a ni vseeno? če mu(nam ) to pomaga na poti življenja je dovolj dobro-kako jih kdo poimenuje je pa njegova stvar-glavno da on v to verjame in mu to služi. Ne bi pa se mogla strinjati s tem, da so angeli roboti-to mi zveni človeško superiorno-mi imamo vse niti v rokah in mi želimo in ...ukažemo? jaz prosim svojega angela, ko mi je hudo ,naj mi pomaga, da bom videla in spoznala to, kar me določena situacija uči..in ni me še pustil na cedilu.pa se ne ukvarjam s tem, ali je to moja podzavest, moj bog, moj angel, moj vodnik...JAZ ga imenujem Angel in prosim ga iz srca, ker čutim da potem delujem tudi iz srca.To se mi zdi kot nazivi za življenjsko energijo:zemeljska, prana, kundalini...pač vsak po svoje...angeli so in so tu zato, da nam stojijo ob strani in nam pomagajo-so naši prijatelji...če pač želiš zracionaliziranega robota za prijatelja je pa tvoja stvar ...Me spominjajo, Kabalist, tvoje izjave na mojega prijatelja, ki je zelo načitana oseba, ga imam rada, ampak večkrat se kar izgublja v teoriji...no, on se sam zaloti ....... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 hm, zanimivo, sem namrec skoraj povsem drugacnega mnenja kakor ti. verjetno ej razlika v tem, da si razlicno predstvljava angelske energije. jaz si jih tako, skozi dejanja in izzarevanja energij, ki jih dozivim v ljudeh in lastnih obutjih. kot recimo preprostost ali umirejnost, ki jo dozivim, ali opazim v drugih, si lahko predstavljam kot angleske energije. ne vem, morda je angel tudi energija in, ali morda deluje z energijo na nas. ali pa smo le odrpti za dolocene energije, ki se v dolocenem trenutku stekajo v nas, jih obcutimo, se jih zavedamo ali ne, oz. pac so. v naslednjem trenutku, ko ta energija mine, se zavemo, da smo bili v nekem stanju, ki bi ga lahko imenovali kot angelsko kvaliteto; recimo: umirjenosti, preprostosti, miline, pustolovscine, ipd... razlika je v tem, da smo takrat v nekem smislu dovolj cisti, odprti, da smo sploh dovolili tej energiji priti nam v pomoc. pac moje dozivljanje. kajti ce v tisti energiji pac si in si v doloceni energiji, stanju in skozi osebo se izraza dolocena kvaliteta. in tej kvaliteti jaz vcasih pravim tudi nagelska energija. kot bi pogledal recimo otroka, ki povsem odprto in opazujoce gleda v svet... morda se spomnis njegove energije ali stanja? hm, meni je pravzaprav sedaj to tesko, ker prevec zakomplicirano razmisljam -----------Hm, govorancije o raznih angelskih ljubeznih, občutenjih ah in oh stanj, me vedno napeljuje na misel, da mnogi zamenjujete občutenja, izhajajoča iz notranjega čutenja, enačite z angelskimi vplivi. Takšna občutenja izhajajo iz dobesednega razumevanja opisov angleskih vplivov. A angeli niso samo ljubezen, kajti ljubezen v čustvenem pomenu je samo manifestacija kozmične atrakcije, izhajajoče iz sledenja toku neprekinjenega razodevanja. Potrebno je kar obilo znanja in ogromne količine pretočenega znoja, da si sploh sposoben občutiti najprimitivnejšo sled prisotnosti energij, korespondirajočih z angeli. Preden lahko nekaj začneš uporabljati, moraš to poznati. Samo z branjem knjige o angleih to najbrž ne gre. Se pa sliši frajersko, ko se govori o angelih in angelski ljubezni. Ko bi le duhovnost bila tako romantična...A ni! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Nekako bi se lahko tudi tako reklo, dragi Matjazz!prana, kundalini...pač vsak po svoje...angeli Angelov, kundalini in prane ni moč mešati, saj gre za simbolne sisteme, kateri so nastali v popolnoma različnih zgodovinskih okoliščinah in koreninijo v različnih okoljih.Delal sem s tem, čemur rečemo angeli (angeli izhajajo iz kabalistične tradicije, da ne bo pomote in jih je prevzelo tudi krščanstvo, islam in zahodna hermetična tradicija) in vem, kako zahtevno je dobiti samo osnovni stik, kaj šele stvar obvladati. To pride šele sčasoma po potokih znoja... Krščanska mitologija je iz angelov naredila romantična bitja, kar je zgolj poskus te energiej približati ljudstvu. Temu rečem romantična predstava. Duhovnist ni niti romantična, niti ni racionalna. Saj, tudi romantična predstava angelov ni za odmet, a rezultat takšnega pristopa je pač... romantičen in bolj malo vpliva na resnični osebnostni razvoj. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 joj, ne vem, zakaj je treba tok povdarjati iz kje angeli izhajajo, kdo jih je od koga prevzel in kakšen sloves jim je nadal.....haloooooo!!!!! pejte še razpravljat al je bog moški al je ženska, belec, temnopolt, kitajec....a ni to popolnoma vseeno?????? če je vse univerzalno in če smo vsi eno in povezani z vesoljem potem ne vem zakaj bi mogle obstajati skrivnosti in potoki znoja preden prideš v stik s svojim angelom, vodnikom, ali po kabalistično "robotkom" ki ti potem čudežno izpolnjuje želje, ti pomaga, te vodi itd. če je vse eno in univerzalno se mi zdi logočno, da v stik s svojim angelom ne prideš po prebranih tisočih knjigah in izrečenih stotih skrivnostnih izrekih, temveč po iskrenem klicu srca. sicer pa, vsak po svoje, glavno da verjamete vase, v svoja prepričanja, ter da vas to osrečuje pa je vse ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Kako pa veš, da je ta resnica, ki je to poznaš univerzalna, kabalist? Ali dopuščaš tudi, da je res kaj drugega? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 http://www.mamarocks.com/fantasy20.jpg Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Pa še pikapolonica poleg Angela.... http://www.mamarocks.com/fantasy21.jpg Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Angeli ne izhajajo iz kabale, niti iz krščanstva, niti iz islama...Obstajajo neodvisno od kakršnih kol verovanj in idej. Iz lastnih izkušenj lohk povem, da pridejo k tebi, ko jih rabiš, ne pa takrat, ko jih naštudiraš... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Jap so prisotni, da nam pomagajo ne ko jih nastudiramo ... sam vseen, si mormo najdit cas, mir koncentracijio za stik z njimi, ne takrat ko je um nemiren, dusa obremenjena, telo utrujeno itd... pa kr cakat kar bo pa bo! samo od sebe ni nic, brez nase volje, vere, zaupanja pa se manj... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Kako pa veš, da je ta resnica, ki je to poznaš univerzalna, kabalist? Ali dopuščaš tudi, da je res kaj drugega?Glede izvora ideje angelov je pač vse jasno (zgodovinsko gledano). šele v zadnjem času so se pojavile razne čudne mešanice, ki mešajo vse z vsem, kar nikomur ne koristi. Angeli in nadangeli so kabalističnega porekla, oz. so del kabalističnega simbolnega sistema, ki je drugačen od vzhodnega (tam pač imajo svoje ustreznice angelom in nadangelom, prilagoojene njihovim razmeram, ki so drugačne od naših). Mešanje angelov, dev, kundalinija, čaker in sefir pelje v zmedo in še kam dlje. Otroška ikonografija, ki danes prevladuje v zvezi z angeli in nadangeli je pač koristna, dokler se ne gre v podrobnosti. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Angeli so ql.V zadnjem obdobju me je obiskal 2x,me potrepljal po hrbtu in mi rekel:Vse bo uredu,boš vidla vse bo še dobro. Hvala hvala hvala . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Angeli so ql.V zadnjem obdobju me je obiskal 2x,me potrepljal po hrbtu in mi rekel:Vse bo uredu,boš vidla vse bo še dobro. Hvala hvala hvala .Kak pa si to začutila? No kako si to slišala? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Simpl,občutek kot,da te nekdo poboža pač.Veš da je prisoten in če utišaš sebe,slišiš kaj ti ima za povedat kenede . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.