emanuel 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> "Mi vsi (angeli) smo veliko bolj resnični kot vi ljudje; vaša telesa namreč v resnici sploh niso to, kar se zdi. Imajo sicer človeško obliko, ki se lahko premika po volji duše; ko pa ta oblika mine, takoj spet preide v neštete druge oblike. Le čista resnica je realna resničnost, vse drugo na vas še zemeljskih ljudeh je je videz in nujna prevara čutov. " Še mal naprej, o angelih in ljudeh: "Toda celo najneznatnejši človek te zemlje je že v zibelki veliko več kot mi (angeli) v vsej svoji veličini modrosti in moči; pravi ljudje te zemlje so namreč otroci čiste večne Božje ljubezni in najvišja modrost in moč se mora pri njih razvijati povsem svobodno iz njihove ljubezni do Boga, njihovega najresničnejšega Očeta. Mi pa smo kot ustvarjena bitja izšli iz Njegove modrosti; zato moramo tudi šele iz svoje velike modrosti v samih sebi ustvarjati ljubezen do Boga, kar je komaj doumljivo teže kot iz ljubezni do Boga v sebi najti najvišjo modrost in moč. Ker pa ste vi, ljudje te zemlje, izšli prav iz čiste ljubezni v Bogu, vas mi, modrostna bitja, ne smemo niti najman motiti v vašem svobodnem razvoju iz vaše Božje praljubezni v vaši biti, in ti, zemeljski brat, boš zdaj jasneje razumel, zakaj vas mi, Božji angeli, ne smemo vidno obkrožati. V vas smemo namreč le rahlo in povsem neopazno buditi modrost in moč, ki spi v vaši Božji ljubezni, ne smemo pa vam nikoli vdihniti niti iskrice svoje modrosti; to namreč vaše modrosti ne bi prebudilo, temveč bi jo le zadušilo." Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Angeli so die beste. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Angeli so die beste. Pa da zaklučim: "Nepopisno velika razlika je le v tem, da ljudje te zemlje lahko postanete enaki Bogu, mi (angeli) pa nikoli - razen če sami še enkrat sprejmemo meso te zemlje, tega pa si doslej res še ne želimo preveč; vsi smo namreč s svojo usodo več kot povsem zadovoljni in se boljši radi odpovemo." (Ma, saj po svoje jih razumem, bando neambiciozno ) Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Zdaj mi nekaj ni čist jasn. Če hoče angel postat takšno bitje kot človek, potem more samo uspešno opravit človeško življenje? Pa potem lahko tudi človek postane angel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa da zaklučim: (Ma, saj po svoje jih razumem, bando neambiciozno ) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Če hoče angel postat takšno bitje kot človek, potem more samo uspešno opravit človeško življenje? Pa potem lahko tudi človek postane angel?Razumem tvojo dilemo. Glede na to, da se prijatelj Emanuel ponovno zanaša na tuje citate, redno izzove odgovor. Človek ne more postati angel. Angeli so DEL človeka, pravzaprav del njegove zavestnosti. Ustreznice angelom v drugih duhovnih tradicijah so razni namenski bogovi in podobno. Bistvo angelov je njihov strogo določen namen. Nekje sem že napisal, da so angeli zgolj roboti, sužnji svojega namena in kot takšni so del človeške zavesti. Si kateri človek želi postati sesalec za prah, dasiravno še tako popoln? Najbrž ne. Kot sem že omenil (pa moram ponoviti) - velik del sodobne predstave o angelih temelji na otroški predstavi luštnih otročičkov s krilci in s tem povezanim praznoverjem. Vzrok temu je krščanska ikonografija, povezana z duhovnostjo, ki nekritično meša vse z vsem. A kot pravi 2. božja zapoved: "Ne delaj si rezanih podob in ne obožuj tega kar je na nebu in kar je na zemlji...". Na srečo se v vsem tem praznoverju ne najdejo resnični napotki, kako obvladati in za svoj razvoj uporabiti angele ter njihove energije. Še sreča, da je tako... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Samo kako naj potem človek živi srečno življenje, če ima po tvojem mnenju sužnja. In še to sužnja, ki pripada njegovi zavesti. To sploh ni logično niti naravno. Ne moreš angele tako obravnavat. Oni tudi varujejo človeka. IN ga tudi velikokrat rešijo pred določenimi uničevalnimi silami. Lahko da so tudi tebe velikokrat pravlino usmerili kabalist, čeprav jih tako iz viška gledaš.... Kaj se tiče napotkov pa vsak zase ve če so dobri ali ne. Drugače me zanima še mnenje emanuela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo kako naj potem človek živi srečno življenje, če ima po tvojem mnenju sužnja. In še to sužnja, ki pripada njegovi zavesti. To sploh ni logično niti naravno. Ne moreš angele tako obravnavat. Oni tudi varujejo človeka. IN ga tudi velikokrat rešijo pred določenimi uničevalnimi silami. Lahko da so tudi tebe velikokrat pravlino usmerili kabalist, čeprav jih tako iz viška gledaš.....Saj jih ne gleda zviška. Angeli so pač energetske forme. In dani so zato, da nam pomagajo. Delujejo približno tako, kot vzgojiteljica v vrtcu. In ,če niso direktno povabljeni, v glavnem opazujejo. Pa ne si mislit, da pridejo od zunaj, da se od nekje od zgoraj spustijo k nam...In te energije se da videti in čutiti.In Kabalist precej dobro ve, o čem je govora... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdaj mi nekaj ni čist jasn. Če hoče angel postat takšno bitje kot človek, potem more samo uspešno opravit človeško življenje? Pa potem lahko tudi človek postane angel? Doseganje Božjega otroštva je VEČ kot biti angel. In angeli so tudi že nekoč bili ljudje na drugih svetovih. Poglej, svetloba izhaja iz sonca, in se razprši vse naokrog. Potem del te razpršene svetlobe z lečo spet zberemo v točko malo bol koncentrirane svetlobe. Angeli so kot takšne točke, so čista energija. Ampak niso lastna energija, leča ne sveti, zgol zbira svetlobo sonca. Človek pa je bitje, ki izhaja iz svetlobe in ljubezni, se od nje loči, da bi postal SAMOSTOJNA svetloba in SAMOSTOJNA ljubezen, in kot tak podoben Bogu. Na tej poti pa lahko tudi pade, ampak to tveganje je nujna cena samostojnosti. Ker pa angelom ni čist nič hudga, očitno niso lih najbol motivirani za kaj takega. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Upam da majo tud angeli smisu za humor Pa da niso zamerljivi Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Imajo presneto dober smisel za humor. Včasih mi delajo cele showe, pa postavijo se v vrsto pa pojejo in plešejo kot v Blues brothers. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 A bi mi znal kdo povedat kako prikličemo angela? Če ste o tem že govoril mi je oprostite ampak se mi ni dal nazaj brskat. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Samo kako naj potem človek živi srečno življenje, če ima po tvojem mnenju sužnja. In še to sužnja, ki pripada njegovi zavesti. To sploh ni logično niti naravno.Angeli so kosi zavesti. Njihov namen je je zakoličen in na enake zunanje signale se enako odzivajo. Ravno zato za priklic vsakega angela obstaja natačen postopek. Angeli in nadangeli niso samostojne osebnosti, kot tudi ni samostojna osebnost model v računalniški igri, pa naj ta deluje še tako živo. Skoz ponavljam -antropomorfna podoba angelov in pripisovanje njim nadčloveških lastnosti je posledica krščanske ikonografije. Človek lahko srečno živi, ker angeli delujejo v skladu s programom, s kakršnim so bili ustvarjeni. Angela se prikliče, ker priklicovalec želi razviti lastnost, ki je lastna dotičnemu angelu. Pravzaprav želi okrepiti delovanje programa, ki je lasten dotičnemu angelu. A bi mi znal kdo povedat kako prikličemo angela?Otroško prosjačenje lahko najdeš kar na dovolj mestih. Resnični priklic energij, korespondirajočih s posameznim angelom pa ne moreš priklicati kar tako. Zakaj?preprosto. Najprej moraš poznati nadangele in angele, torej namen vsakega posameznega, oz. tistega, ki ima funkcijo, katero želiš obuditi. nadalje moraš poznati hebrejsko transkripcijo imena, ustrezno barvo in seveda simbole, povezane z njim. šele potem pride obuditev (priklic). V sebi imaš vse angele in nadangele, a nekateri so delno obujeni, nekateri sploh ne. Angeli in nadangeli so del Kabale. Krščanstvo jih je privzelo, a na ikonografski način, ki prej moti, kot pa koristi delu z njimi. Seveda je opisan sistem zahteven. Lažja pot... Kot sem omenil, otroško prosjačenje in duhovitniške knjige, kjer je vse napisano z lepimi duhovnimi besedami in ti daje občutek dobrega počutja in iluzijo uspeha. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A bi mi znal kdo povedat kako prikličemo angela? Če ste o tem že govoril mi je oprostite ampak se mi ni dal nazaj brskat. Lp Zelo enostavno, zaželi si da pridejo, nič drugega. Pa probaj jih začutiti, če tega še nimaš toliko odprtega. Vse je veliko bolj enostavno, kot se nam zdi. Samo da pa do tega prideš, je pa zakomplicirano. Pa ne zaradi njih, zaradi nas samih, našega uma, nejevere,.. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Hvala za obrazložitev mi je že malo bolj jasno. Samo so pa angeli polni svetlobe, kar pomeni, da ne čutije nobene bolečine ali kakršne koli omejitve, ki jih more človek prenašat na zemlji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala za obrazložitev mi je že malo bolj jasno. Samo so pa angeli polni svetlobe, kar pomeni, da ne čutije nobene bolečine ali kakršne koli omejitve, ki jih more človek prenašat na zemlji. Tako je, čutijo pa močno sočutje. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 nujno bi rabla enga angela za tolažbo... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> nujno bi rabla enga angela za tolažbo... al za tolažbo, al pa tazga, da b te u red spravu????????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Zelo enostavno, zaželi si da pridejo, nič drugega.O ja, želje, željice, otroško prosjačenje... žal takšen način samo pričara izluzijo, nikakor pa ne resnične moči, ki opravi kakšno koristno delo za osebnostni razvoj. Kot sem že omenil... sreča, da napotkov za resnično obuditev, ozaveščanje in upravljanje angelov ni za dobiti tako javno in neposredno. Še sreča glede na to, kako mnogo ljudi te stvari razume...Posebno nadangeli so koncentrati silne zavestne energije, ki za obvladovanje zahteva kar lepo dozo poznavanje kabalistične simbolike, precejšen meditativen in kontemplativen dosežek ter precejšnjo stopnjo pravilnega zaupanja ter osebne etičnosti. To pa ne pride kar tako... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>O ja, želje, željice, otroško prosjačenje... žal takšen način samo pričara izluzijo, nikakor pa ne resnične moči, ki opravi kakšno koristno delo za osebnostni razvoj. Kot sem že omenil... sreča, da napotkov za resnično obuditev, ozaveščanje in upravljanje angelov ni za dobiti tako javno in neposredno. Še sreča glede na to, kako mnogo ljudi te stvari razume...Posebno nadangeli so koncentrati silne zavestne energije, ki za obvladovanje zahteva kar lepo dozo poznavanje kabalistične simbolike, precejšen meditativen in kontemplativen dosežek ter precejšnjo stopnjo pravilnega zaupanja ter osebne etičnosti. To pa ne pride kar tako... No, prav kabalistiko ni potrebno poznati, so še drugi načini tu, škodi pa prav gotovo ne. Je res da moraš, na sebi kar veliko delati, redno meditirati, ...samo če imaš pravo hrepenenje po tem in odkrito srce, gre kar hitro. Tudi nadangeli se zelo radi odzovejo. Čeprav po mojih lastnih izkušnjah, se tudi lastni vodnik prav dobro odreže, ni potrebno klicati vseh najvišjih iz lestvice.Je pa res, da mi sami včasih nismo sposobni prejeti, tega kar nam bi oni dali. Kar se pa tvojega mišljenja tiče Še sreča glede nato, kako mnogo ljudi to razume, bi pa rekla samo to, ali misliš, da lahko človek kakorkoli upravlja z angeli v smeri da bi škodoval. Jaz pravim tu ni nobene šanse. Pustimo, sedaj tiste, ki so prav za to tu. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Kje ste pa potem kabalisti dobili vsa ta navodila za delo z angeli ? Če lahko vprašam v takšnem načinu. Ko ti zatrjuješ, da imate samo vi znanje in ključ do angelske pomoči in nihče drug. Čeprav se tukaj pojavi ena zanka. Če je hotel prvi človek dobit ta navodila, je že moral od prej poznat točen postopek. In za ta postopek je lahko zvedel samo če je prej opravil določen postopek..... Če je samo prosil ni seveda nič dobil ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 No, prav kabalistiko ni potrebno poznatiŽal je potrebno poznavanje Kabale za RESNO delo z angeli. nekje sem že omenil, da so angeli del kabalističnega simbolnega sistema in predstavljajo personifikacijo zavestnih energij. Tako, kot so čakre del joge, so angeli del Kabale. Me morem pri kabali nakladati o čakrah, ker ne gre za enak simbolni sistem. velja seveda obratno, a žal se beseda "angel" sliši cool in zato je toliko napačnega intepretiranja, kot ga pač je.Kje ste pa potem kabalisti dobili vsa ta navodila za delo z angeli ? Če lahko vprašam v takšnem načinu.Preprosto, kot sem že navedel - angeli so del kabalističnega sistema. Vsak angel je imenovan s hebrejskim imenom, zaporedjem hebrejskih črk, ki imajo poleg svoje gramatične vloge v živem jeziku še množico simbolnih pomenov. Zaporedje črk predstavlja energijo angela ali nadangela. Sveda na srečo ni nikjer opisan način povezave. Zakaj na srečo? To so močne energije in neprevidno delo z njimi pusti grde posledice. Že priklic nadangelov strani neba netreniranega človeka dobro strese. Klasifikacija angelov se je razvijala precej tisočletij. Do nje se je prišlo z znanstveno natančnim delom množice kabalistov, ki so v sistem vpijali tudi duhopvna spoznanja tradicij, s katerimi so prišli v stik. Od tod podobnost z egiptovskimi ali sumerskimi bogovi. Krščanska angelologija je pravzaprav korak nazaj, saj gradi na ikonografiji, torej na podobi, ne pa vsebini. Seveda se posamezne kabalistične šole ločijo po predstavitvi angelov. nekatere se s tem sploh resno ne ukvarjajo, a druge znanje skrivajo, kot kača noge. Tudi zahodni okultizem pozna nekaj dela z angeli, a vsebuje samo fragmente, ki takisto niso del javnega znanja. Napr. angelski talisman si lahko naredi samo dobro usposobljen kabalist. Skratka, delujoče in resnično učinkovito znanje o angelih je del kabalistične tradicije in tako bo še naprej. Ostale "angelske" zadeve pa so to samo po imenu. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Samo a ni to malo nelogično, da če se mal zmotiš, da doživiš pogubo ali ne vem kaj - če se točno ne ravnaš po določenih navodilih. Dvomim, da so bili angeli za to ustvarjeni, da bi človeka spustili (če jih ne bi pravil poklical) namesto, da bi ga dvignili. Pa kako lahko sploh znanstveno preučuješ chi ali sploh kaj podobnega. Bioenergija je tako subtitilna, da jo ne more zaznat nobena znanstvena naprava, zato ker nima tako natančnega merilnika.... Ja ok mogoče v preteklosti....ampak vesolje je neskončno...in povsod po galaxijah so bitja...kako boš potem nekaj zmeril za 15 na 20 svetlobnih let kaj je tam. Dvomim, da so v preteklosti kabalisti mel kaj takšnega - brez zamere. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Zadnjič sem v Astro novicah brala o angelih pa je v bistvu pisal sam, da ima vsak angel svoje poslanstvo oziroma nalogo npr. Iruel ti pomaga, da se soočiš s svojimi strahovi, Anael pomaga študentom itd. Kaj potem jaz lahko npr. Anaela prikličem samo tako, da v mislih izgovarjam njegovo ime? Kako se mi pa oglasi, a bi blo možn da ga začutiš na tak način kot intuicijo. Joj sej če sem čist zabluzila me prosm popravte. Hvala vsem Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Zadnjič sem v Astro novicah brala o angelih pa je v bistvu pisal sam, da ima vsak angel svoje poslanstvo oziroma nalogo npr. Iruel ti pomaga, da se soočiš s svojimi strahovi, Anael pomaga študentom itd. Kaj potem jaz lahko npr. Anaela prikličem samo tako, da v mislih izgovarjam njegovo ime? Kako se mi pa oglasi, a bi blo možn da ga začutiš na tak način kot intuicijo. Joj sej če sem čist zabluzila me prosm popravteTo, kar si prebrala v Astro novicah, je otročarija, namenjena instant duhovitnežem. Verjemi mi, ne gre kar tako. Mimogrede, imena navedenih angelov so izmišljena. Ne moreš verjeti, kaj vse si razni "mojstri" izmislijo ob pomanjkanju pravih podatkov, a ker so pri koritu, pač nekaj nakracajo za honorar.A naj te malce podučim. Angeli res imajo končnico EL ali IM. Ta končnica označuje način angelovega delovanja. Žal omejitev obsega članka na forumu onemogoča, da ti razložim razliko.Dvomim, da so bili angeli za to ustvarjeni, da bi človeka spustili (če jih ne bi pravil poklical) namesto, da bi ga dvignili.Bojim se, da čisto ne razumeš, kaj sem napisal. Kabala je precej natančna glede praktičnega dela. Za določen predvidljiv rezultat moraš izvesti natančno določen postopek. Angeli so ustvarejni, da opravijo svojo nalogo. Niso angeli tisti, ki te ob napačno izvedenem vpoklicu ali priklicu potunkajo v greznico lastnega pekla, temveč to storiš sam z lastnim neznanjem, samoveščnostjo, strahom, napuhom in podobnim naborom sodobne duhovitnosti. Ravno tvoje pisanje (in še nekaterih) me je prepričalo, da na splet ne objavim niti osnovnih napotkov za delo z angelskimi energijami. Tudi sam sem moral skozi precej mučen proces dela na sebi, da sem si upal narediti prvi osnovni priklic. Bioenergija je tako subtitilnaV Kabali je bioenergija znana že zelo dolgo. Te energije zaenkrat še ni moč natančno meriti, a ni daleč dan, ko bo možno tudi to. Bioenergija je lepo razložljiva s kabalističnim psihoanatomskim modelom človeka. problem merjenja je v tem, ker človeška zavest drugače sprejme energijo, kot to počno merilne naprave.Dvomim, da so v preteklosti kabalisti mel kaj takšnegaKabalisti imamo marsikaj. Si vedel, da je relativnost v Kabali že zelo stara? Si napr. vedel, da Kabala pozna štiri agregatna stanja že od nekdaj? Si vedel, da so kabali znana znanstvena dejstva o enotni naravi energije in materije? V Zoharju je namig o sedmih svetovih, kjer živijo inteligentna bitja in vsak od teh svetov ima svoje sonce. Mirathebel, Erez, Thebel, Arqa,... A to je tema o angelih. Vsaka duhovna tradicija ima za te energije svoje oznake, svoja imena in svoj način uporabe. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.