Pinka 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>To, kar si prebrala v Astro novicah, je otročarija, namenjena instant duhovitnežem. Verjemi mi, ne gre kar tako. Mimogrede, imena navedenih angelov so izmišljena. Ne moreš verjeti, kaj vse si razni "mojstri" izmislijo ob pomanjkanju pravih podatkov, a ker so pri koritu, pač nekaj nakracajo za honorar.A naj te malce podučim. Angeli res imajo končnico EL ali IM. Ta končnica označuje način angelovega delovanja. Žal omejitev obsega članka na forumu onemogoča, da ti razložim razliko. Ola Kabalist!Kako bi lahko kej več o tem izvedla, ker me res ful zanima. A je kakšna literatura o tem? Hvala za kakršn kol info. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Ola Kabalist!Kako bi lahko kej več o tem izvedla, ker me res ful zanima. A je kakšna literatura o tem? Hvala za kakršn kol info.Najprej moraš proučiti osnove Kabale. V malem prstu moraš imeti simbolni nabor hebrejske abecede (z njo so originalno zapisana imena angelov) in ostale simbole Kabale. Poznati moraš barvne lestvice hebrejskih črk. zatem je potrebno precej namenske meditacije, kontemplacije, vizualizacije, imaginacije, dela z bioenergijami vseh ravni, učenje logodinamičnih formul in uporabe zvoka za proizvajanje različnih stanj zavesti. Mimogrede je potrebno obvladati osnovne obrede zaščite, nadzora lastnih energij, izdelavo obrednih pripomočkov, razne posvetitve in magijsko označevanje. Ko greš skozi to, kar je empirično lahko merljivo in dokazljivo, se začne osnovno delo z angeli in nadangeli. Do te stopnje boš potrebovala najmanj leto in pol, če si nadarjena, vestna in predvsem pozorna. Sam sem potreboval nekaj let. Mimogrede sem videl kar nekaj padlih angelov, ki so poskušali prehitevati po levi ali desni. Rezultati so otipljivi in natančni. Delo z angeli je del kabalistčne poti samorazvoja. Ne gre za noben hokus pokus ali otročje igranje, kakršno je opisovano v popularni duhovni literaturi. Za izhodišče naj ti služi moja spletna stran, ki je sicer v dodelavi, a je lep test resnosti. Kar nekaj ljudi me je že prosilo za osnove, a vsi so nehali že pri proučevanju vsebine spletne strani. Vsi bi radi takojšnjo zadovoljitev. PO kabalistični metodi, katero prakticiram, je osem stopenj duhovnega razvoja. Najtežje je med "nulto" in prvo stopnjo. To je nujen filter, ki nas rešuje pred šarlatani in samovšečnimi duhovitneži, katerih kar mrgoli.Ahga, še moja stran: Kabala Ognja Življenja.Gor je dovolj tega - od programa, do različnih besedil in učbenika. Vse brezplačno za osebno rabo. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Hvala Kabalist. Sam res si nisem mislna, da je tok dela s tem ampak tvojo stran si bom sigurn pogledala pa bomo vidl kam me bo prineslo. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Ja, veliko dela je. Nikogar nočem varati z lažnimi obljubami, ker tega ne potrebujem. Od duhovnosti ne pričakujem (niti nimam) materialnih koristi, zato lahko udobno vedno povem zgolj dejstva, ki so včasih precej kruta. Ljudeki, ki so finančno ali celo eksistenčno vezani na duhovnost, pa se morajo držati tržnosti in predvsem načela "Mušterija je car". Ti ljudi morajo prodreti do čimvečjega števila strank in balansirati med finančnim učinkom in zadovoljstvom strank. Seveda je lahko velika razlika med zadovoljstvom stranke in resničnim učinkom. Nikoli se ne bom nehal norčevati iz vikend paketov angelskih energij ipd. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala za obrazložitev mi je že malo bolj jasno. Samo so pa angeli polni svetlobe, kar pomeni, da ne čutije nobene bolečine ali kakršne koli omejitve, ki jih more človek prenašat na zemlji. Čutjo bolečino, ko vedno delajo dobro, ljudje pa to zaničujejo. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Angeli in nadangeli niso samostojne osebnosti, Po svoje so samostojne osebnosti, ampak nimajo takšne stopnje samostojnosti, kot ljudje te zemlje, so ves čas vezani na Stvarnikovo voljo in energijo. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Angeli in nadangeli so del Kabale. Krščanstvo jih je privzelo, a na ikonografski način, ki prej moti, kot pa koristi delu z njimi. Tud kitajci so poznal zakonitost Pitagorovega izreka, sam mu niso rekl Pitagorov izrek . Pa sploh ni smisu v tem, kako se mu reče. Bistvo je, da veš, da je vsota kdvadratov krejših stranic v pravokotnem trikotniku enaka kvadratu dalše stranice. Se prav, bistvo je, da angeli so, in trdit, da so del Kabale, je mal prepotentno. Angeli niso last kabale, ampak Božja last, in angelov krščanstvo ni prevzelo iz Kabala, ampak iz Judovstva, ter nadgradilo s spoznanjem ljudi, ki so lahko kontaktirali z angeli. In to brez kabalističnih tehnik, ampak iz lastnih duhovnih sposobnosti. Tud kitajci so sami odkril zakonitost Pitagorovega izreka, jim ni blo treba it v Grčijo, ni Pitagorov izrek last grkov, ampak naravna zakonitost. Krščanska ikonagrafija angelov pa bazira v skupnem nezavednem, kot tud podoba satana z rogovi. Je simbolizem, ki ga imamo vsi v podzavesti. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 O padlih zlih angelih imamo prečudovit opis iz Svetega Pisma, Razodetje, poglavje 12: Žena in zmaj, vrstica 9: \"Veliki zmaj, stara kača, ki se imenuje hudič in satan in ki zapeljuje vesoljni svet, je bil vržen na zemljo, z njim vred pa so bili vrženi tudi njegovi angeli. Tedaj sem zaslišal v nebesih mogočen glas, ki je rekel: 'Zdaj je prišlo zveličanje, močIn kraljevanje našega Bogater oblast njegovega Maziljenca,zakaj vržen je bil obtoževalec našihbratov,ki jih je dan in noč obtoževal prednašim Bogom.Zatorej se veselite, nebesa,In vi, ki prebivate v njih!Gorje pa vama, zemlja in morje,ker je hudič stopil na vaju,poln divjega besa,ker ve, da ima le malo časa.'\" Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Čutjo bolečino, ko vedno delajo dobro, ljudje pa to zaničujejo.Žal ti moram reči, da nakladaš, ker se ti ne sanja, kaj sploh so angeli v resnici. Tisto, kar je narisano s krilci in je del krščanske predstave gotovo ne.Po svoje so samostojne osebnosti, ampak nimajo takšne stopnje samostojnosti, kot ljudje te zemlje, so ves čas vezani na Stvarnikovo voljo in energijo.Še ne masten lapsus. Ni Stvarnika v obliki, kakršni ga predstavljaš. Kot prvo, Bog ni moškega, ženskega ali katerega vmesnega spola. Ravno zato si ga Židje ne drznejo imenovati, temveč uporabljajo različne približke (Elohim, Jehova, El, Adonai (Melek), lohim, Eheje, El Haj Šadaj, Jehova Czabaot ali Elohim Czabaot). Vsako od teh imen uporabljajo glede na kontekst. Nekajkrat sem ponovil, da so angeli nekakšni roboti znotraj zavesti. Na natančno določen vpliv se odzovejo samo na en način in nič drugače.n angelov krščanstvo ni prevzelo iz Kabala, ampak iz Judovstva, ter nadgradilo s spoznanjem ljudi, ki so lahko kontaktirali z angeli.Še en lapsus. Kabala je del Judovstva in obratno. Krščanstvo ni nič nadgradilo, temveč je dodalo nekaj egiptovske in rimsko-grške ikonografije. Vedeti moraš, da eno je resnični prilklic angela, drugo je privid. Razlika je silno očitna. Jaz jo poznam. A ti?Krščanska ikonagrafija angelov pa bazira v skupnem nezavednem, kot tud podoba satana z rogovi. Je simbolizem, ki ga imamo vsi v podzavesti.Krščanska ikonografija je likovna predstava, ki temleji na preprosti predstavi, ki nima nobene zveze z dejanskim namenom angelov. Kabala ne operira na takšen način, temveč je precej natančnejša in s tem učinkovitejša. Ustreznice angelom imajo vse ostale duhovne tradicije, vendar imajo svoje postopke in svoja videnja in delujejo na njihovi ravni. O tem ne morem govoriti, ker pač nisem šel tako globoko v druge duhovne smeri. Egipčani so precej bližnjim ustreznicam angelov rekli neteru. V Krščanstvu so angeli bolj podobni straim božanstvom in manj judovsko-kabalistični predstavi. Takšne jih je v tem kontekstu tudi treba razumeti. Jaz pa govorim o izvornem pomenu. Veš, kako dobiš 72 imen angelov, ki so kot šifra skriti v Stari zavezi? Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Še dobro da je nekdo, ki lahko popravi vse lapsuse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://www.angeleyes2.com/platinum6/pictures/images/qc/sept.jpg zakaj pa jaz ne morem odpret Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Koga odpret, saj te čuva tale Angel nocoj in jutri Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Koga odpret, saj te čuva tale Angel nocoj in jutri ne vidim tega angela samo saj je vazno da ga cutim... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Mislim, da vilinski simboli ne sodijo sem. EPP za tovrstno knjigo je nekje drugje.Všasih je pač potrebno popraviti kakšen "lapsus". Skozi ta forum vidim, da je o angelih ogromno različnih predstav in žal precej manj znanja o izvoru njihove mitologije. Prevladujejo pač "vedenja" popularnih knjig, kjer se mešajo hruške in banane pod pretvezo, da gre za zgodbo o kokicah. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da vilinski simboli ne sodijo sem. EPP za tovrstno knjigo je nekje drugje.Všasih je pač potrebno popraviti kakšen "lapsus". Skozi ta forum vidim, da je o angelih ogromno različnih predstav in žal precej manj znanja o izvoru njihove mitologije. Prevladujejo pač "vedenja" popularnih knjig, kjer se mešajo hruške in banane pod pretvezo, da gre za zgodbo o kokicah. japajade kabalist kdo pa si ti , da si jemlješ pravico pisati kaj kam paše Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 kdo pa si ti Poizkusi pred svojim pragom... Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da vilinski simboli ne sodijo sem. EPP za tovrstno knjigo je nekje drugje. A se jih bojiš mogoče Potem boš pa moral po vseh temah za menoj, ker podpis gre tudi z menoj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> japajade kabalist kdo pa si ti , da si jemlješ pravico pisati kaj kam paše A veš, kaj mi zadnje čase velikokrat pride na misel? Besede mojega očeta Valentina, ki je velikokrat rekel samo : " BLAGOR UBOGIM NA DUHU, BOG ODPUSTI JIM, SAJ NE VEDO KAJ DELAJO"! Saj nisem razumela, sem bla premlada. Zdaj razumem in tudi sama velikokrat rečem, SMILIJO SE MI V DNO SRCA, BOG ODPUSTI JIM, DAJ JIM MODROST DA RES SPREGLEDAJO. Saj je vse tako preprosto !! Besede so prazne, če ne živiš po veri !! Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Prevladujejo pač "vedenja" popularnih knjig, kjer se mešajo hruške in banane pod pretvezo, da gre za zgodbo o kokicah. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 jaz pa mislim, da je treba ljudi spoštovat in ceniti, ... nikdar ne bom rekla, da od nekoga resnica ni njegova prava resnica in vsakdo je prav tam kjer je njegova pot in nikogar ne bom nikdar zaničevala... mene osebno zanima znanje in mnenje drugačnomislečih kot sem sama in vem, da se lahko od njih naučim... ne vem zakaj mi zadnje čase iz enega filma odzvanja stavek - slab učitelj, ki se ničesar ne nauči od učenca... mah danes sem nekje drugje, tko da, vas lepo pozdravljam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 mah danes sem nekje drugje, tko da, vas lepo pozdravljam Kje pa si ti to Pozdravljam tudi jaz tebe, lep vikend in vse dobro Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 zahvaljujte se za stvari ki niso samoumevne. Za ljubezen se odločimo sami. Celo stvarstvo nam bo pomagalo ko se odločimo delovati v njenem imenu. male stvari - z veliko ljubezni (Sv.Tereza) Na kratki in dolgi rok...ni boljše izbire. Angeli so ob nas. Zakaj bi moral biti doktor znanosti da bi mi pomagali ? Mar ni največje pomoči potreben tisti ki jo najbolj potrebuje ? merila ? Naj se energije pretočijo tam kjer so potrebne. Prosite zanje in dobili jih boste.S čistim namenom in čistim srcem bodo prišle. Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 japajade kabalist kdo pa si ti , da si jemlješ pravico pisati kaj kam pašeSi bom pa še jaz dovolil malce nesramnosti.Imate temo s preko 100 stranmi, kjer se izživljate s svojimi znakci in naj tam ostanejo. Ne zaradi mene, temveč zaradi vljudnosti in spoštovanja drugih, ki sledijo temam po njihovi namembnosti. S svojim nekululturnim početjem pa samo izkazujete svoje neznanje in nespoštovanje drugih. Ako se vam ne sanja o angelih, potem pustite druge, da o njih razpravljajo po svoje. Vsekakor si lahko jemljem pravico pripomb o primernosti in neprimernosti. A žal nekateri pač ne premorete trohnice osebne kulture. Morate čohati svoj ego! Ne se skrivati izza neke strpnosti ipd.! Se kdo čuti užaljen, jezen? Nekaj reda pa mora biti. Vsakdo, ki vsaj malo povoha osebnostno rast bi moral vedeti, da je osnova napredka red. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Kabalist ima prav. ne bom nicesar brisala zdajle, vas pa prosim, da v prihodnje upostevate njegov namig. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si bom pa še jaz dovolil malce nesramnosti.Imate temo s preko 100 stranmi, kjer se izživljate s svojimi znakci in naj tam ostanejo. Ne zaradi mene, temveč zaradi vljudnosti in spoštovanja drugih, ki sledijo temam po njihovi namembnosti. S svojim nekululturnim početjem pa samo izkazujete svoje neznanje in nespoštovanje drugih. Ako se vam ne sanja o angelih, potem pustite druge, da o njih razpravljajo po svoje. Vsekakor si lahko jemljem pravico pripomb o primernosti in neprimernosti. A žal nekateri pač ne premorete trohnice osebne kulture. Morate čohati svoj ego! Ne se skrivati izza neke strpnosti ipd.! Se kdo čuti užaljen, jezen? Nekaj reda pa mora biti. Vsakdo, ki vsaj malo povoha osebnostno rast bi moral vedeti, da je osnova napredka red.Red mora biti (pa čeprav je še tako slab)! Pregledal sem teh 18 strani, in moram reči, da so se tile Angeli pojavili daleč pred nama, Kabalist. Ej, hvaležen sem ti, tako sem spet prebral nekaj zanimivih misli od Anante in Free-ja. Ob enem pa nisem zasledil ničesar omenjenega o vilinskih simbolih, le udeleženci so isti, ki pišejo ob enem tudi v temi vilinsih simbolov. Ali kaj ni prav? Upam, da sem videl vse napisano. Zanimivo resen pristop imaš, moram priznati, pri eni taki angelski temi. Kot laik na tem področju si pri angelih namreč ne predstavljam kakšne ostrine. Napiši, kaj natančno te je tako razjezilo. Večina nas le ugiba, pa bi lahko sklepali narobe. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.