Skoči na vsebino

Angeli

tomaz

Recommended Posts

hm, angel ali notranji glasek? angelsko bitje ali iluzija? angel ali energija starega očeta?

to se zadnje čase večkrat vprašam...

škratki so tud zanimivi ;) sedeš pod drevo, se prepustiš naravi in prisluhneš smehu nekje nad seboj, se oziraš okrog pa nikjer nikogar...

Deli na socialnih omrežjih

kaksne? icon_smile_shy.gif

Pozdravljena Marsa! xDDx

Ne vem kako naj še drugače razložim. Vem samo, da odkar se zavedam Angelske prisotnosti (mimogrede: Angeli so me sami opomnili nase, ker prej vanje nisem verjela. Enostavno so se začele naenkrat pojavljati Angelske figurice, slikice in podobne stvari okoli mene, navsezadnje sta v mojih rokah pristali knjigi Doreen Virtue Pogovori z Angeli ter Angeli in vnebovzeti mojstri in ko sem jih prebrala, sem začela opažat tudi konkretne rezultate). Skromno opisan primer: že od najstniških let imam veliko eno željo, ki resnično ni samo pač ena želja, ampak konkretno kroji moje življenje. No in sedaj jo s pomočjo Angelov tudi ze uresničujem. Sicer še ni vse tako kat si jaz trenutno želim, ampak vem, da je to to in da sem se v tem času, ko moja želja še ni bila uresničena, veliko naučila in spoznala, tako da lahko naučeno sedaj tudi uporabljam.

Angelom pa tudi zaupam, da vem, da bodo sami ocenili, ali je moja prošnja za mene (in za ljudi okoli mene) tudi zares najvišje božansko dobro ali ne.

Vsekakor pa je prvi pogoj čisto srce, čiste misli in veeeeeliko ljubezni!! xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx

In po mojem mnenju ni nikoli nobena stvar napačna ali narobe. Karkoli se zgodi, je vedno prav. Ne glede na to kako negativno se navzven to zdi. Vsak problem, vsaka (navzven) napaka nosi darilo. Samo znati ga moramo prepoznati in sprejeti. Pa upam, da ne misliš, da mi je bilo v življenju z rožicami postlano... Sama sem šla skozi veliko lekcij, veliko (navzven) negativnih in grenkih izkušenj, ki so me nazadnje, ker nisem verjela in videla darila, ki mi ga prinašajo, pripeljale tudi do bolezni. In zdaj vem: življenje je lepo in enostavno. x:Dx Zakaj ga ne bi tako tudi živeli?

Z ljubeznijo

Pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

<{POST_SNAPBACK}>

....

In po mojem mnenju ni nikoli nobena stvar napačna ali narobe. Karkoli se zgodi, je vedno prav. ...

Vidis jaz tud tko mislim. x:)x :palec:

Lepo, thanx, saj stekam oz. se mi je zdelo, da mi bos kaj takega napisala, pravzaprav, hotla sem pac, da se skusha boljs, leps povedat...

zato sem tud omenila sanje oz. ubesedovanje slednjih...

Pozdravljena, xDDx :palec:, morda te se nisem spesl pozdravila, ne zameri, z nekaterimi clani se redko ali pa sploh ne srecam, ker recimo ne hodim v dolocene teme...

no pol se pa vcasih slucajno pojavim - kot tudi zdaj, ko ne vem oz. se ne spomnim, ce sem pred tem bila kdaj tule, pa ima tema 19 strani.

Zato se vcasih zgodi, da kak clan od mene ostane 'zignoriran'.

:vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vsakemu je omogočena komunikacija z bitji luči. Nivo, s katerim delamo, pa je odvisen od vsakega posameznika individualno, od globine dojemanja, možnosti in priložnosti. Vse je svobodna volja. Nekomu je dovolj nivo "malčka, ki je končal vrtec "...

A vedno je korak naprej. Možnosti so odprte navzgor...

Vedno greš lahko globje in višje...

Lahko pa tudi počivaš na lovorikah.

A vedno je korak naprej...

Na začetku so morda res v igri osebne želje, a to ni namen... In spoznanje vedno pride. Vedno.

In ko si sposoben ali pa pripravljen prenesti resnico, se ta zgodi.

Po Njegovi volji...

"Tako bo, kakor verjamete in toliko bo, kolikor verjamete..."

AOV

No tole si pa super napisal, se kar strinjam! :palec: xDDx

"Ni nemogočih sanj, je samo naše omejeno dojemanje vsega, kar je mogoče."

Beth Mende Conny

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Vsakemu je omogočena komunikacija z bitji luči. Nivo, s katerim delamo, pa je odvisen od vsakega posameznika individualno, od globine dojemanja, možnosti in priložnosti. Vse je svobodna volja. Nekomu je dovolj nivo "malčka, ki je končal vrtec "...

A vedno je korak naprej. Možnosti so odprte navzgor...

Vedno greš lahko globje in višje...

Lahko pa tudi počivaš na lovorikah.

A vedno je korak naprej...

Na začetku so morda res v igri osebne želje, a to ni namen... In spoznanje vedno pride. Vedno.

In ko si sposoben ali pa pripravljen prenesti resnico, se ta zgodi.

Po Njegovi volji...

"Tako bo, kakor verjamete in toliko bo, kolikor verjamete..."

hmmmm, to tudi mogoče. sicer pa - ali nismo pred Bogom VSI enaki in VSI vredni božanskega? zakaj toliko hierarhije in komplikacij? zame so vsa bitja božanska in vsa so enako vredna in vsak lahko prosi bitja luči za pomoč. sicer pa, kot sem že rekla - vsak ima pravico do svojega mnenja, tako tudi ti, kabalist. ni moj namen nekoga prepričevati v moj prav, ali njegov ali tvoj prav, temveč samo podati moje izkušnje in moje mnenje.

se pa popolnoma strinjam, da vedno lahko greš globje in višje - z učenjem iz lekcij in nalog, ki si jih sam izbereš še preden se rodiš x:)x

in tudi moja osebna želja, v mojem primeru JE za božansko dobro in in SPOZNANJE je samo to, da delaš za najvišje božansko dobro.

Pozdravljena, icon1_biggrin.gif icon1_thumbup.gif, morda te se nisem spesl pozdravila, ne zameri, z nekaterimi clani se redko ali pa sploh ne srecam, ker recimo ne hodim v dolocene teme...

marsa, sploh ni problema, ce se bom pocutila ingnorirano, bom pa potrkala z osebnim sporočilom :mezik: sicer pa nisem občutljiva x^x

pozdravček

pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

:2src: Angeli so skreirali religije v svetu. V začetku vsaka religija vsebuje pravo resnico. Dokler se morajo ljudje zaradi religije odrekati in se iskreno trudijo v življenju, religija deluje pravilno. Ko pa se v religijo vmešajo ljudje z egoističnimi težnjami samopotrjevanja in izražanja moči na račun religije, začne počasi vrednost religije padati. Takrat težnja religioznih ljudi ni več za vsako ceno doseči resnico in osvoboditev, ampak biti del tradicionalne celote, ki omogoča neke vrste varnost in daje ljudem občutek pripadnosti in moči. Skozi religijo se čez čas ne more doseči prave resnice. To se zgodi tudi zaradi tega, ker sam čas pogojuje psihični napredek človeštva. Religija pa je ustvarjena v določenem času in v skladu z takratnimi psihičnimi zakonitostmi. V sedanjem času so nauki prejšnjih religij preživeti. Ustvarile se bodo nove religije, ki bodo prisilile ljudi, da se ponovno usmerijo vase in iščejo resnico.

Angeli nimajo časovno pogojene resnice, kakor ljudje. Resnica je večna in nespremenljiva. Ljudje pa resnice ne poznajo, ampak jo dojemajo skozi trenutno razumsko stanje civilizacije. Ravno zaradi tega se v človeštvu kreirajo religije, da v določenem času sprožijo določeno lastnost, ki je za človeštvo takrat primerna.

x:)x Vsako dejavnost upravlja angel, ki je to dejavnost tudi ustvaril. Če želimo biti v neki stvari uspešni, če želimo prebuditi ustvarjalnost in srečo skozi dejavnost, se moramo povezati z angelom, s prošnjo in vero. Največja ovira pri tem je intelektualni razum, ki deluje samo na materialnem nivoju. Če imamo zelo močan intelektualni oklep, pomeni, da svojo vero vlagamo ravno v ta intelektualni del. S tem zanikamo višjo silo - angela in mu onemogočamo njegovo delovanje. Vera v intelektualni razum nam ne prinaša sreče , zadovoljstva in notranje izpolnjenosti, temveč nam to zavira in nas omejuje.

xsrcx Če torej želimo biti v neki dejavnosti uspešni, se predajmo angelu, ki to dejavnost upravlja. Slikarstvo upravlja angel slikarstva, trgovino angel trgovine, za vse oblike javnega medijskega delovanja je poslovni angel sožitja, za človeške vrline obstajajo angel ljubezni, angel denarja, angel seksualnosti, angel družinskega sožitja, ki vodi tudi hišna opravila in ostala opravila povezana z domovanjem. Poleg naštetih pa jih je še mnogo, ki upravljajo vse vrste človeških dejavnosti in omogočajo srečo in užitek vsakemu, ki jih je zmožen v sebi prebuditi in se z njimi povezati xsrcx x;)x in resnično deluje,le verjeti moraš...še en angel za konec x;)x

<{POST_SNAPBACK}>"Iskati pot do ljubezni z Razumom je prav tako nesmiselno,kot iskati Sonce s svetilko...."

:palec: :palec:

ej, minuto nazaj, ko sem refreshala oz. ponovno odprla Danes (na LN, kjer je pol pac modra misel), je bila tale misel.

Ki mi je blazno vsec, sicer. xDDx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Kolegica, ta sestavek si zasluži  desetko iz psihoanalize.

Vendar, če dovoliš citat: "Iskati pot do ljubezni z Razumom je prav tako nesmiselno,kot iskati Sonce s svetilko...."

:palec: kolega Dejan, hvala , in kje vidiš problem ,po tvoje x?x x:Dx x;)x(kaj ti gre v nos x:Dx moj podpis x?x )

<{POST_SNAPBACK}>Kolegica, ta sestavek si zasluži  desetko iz psihoanalize.

Vendar, če dovoliš citat: "Iskati pot do ljubezni z Razumom je prav tako nesmiselno,kot iskati Sonce s svetilko...."

x:)x Definicija religije na angelskih dimenzijah

Vsaka kolektivna celota skreira svojo združeno vsebino na angelskih dimenzijah. Družinski koren, narod, država, religija, itd.

Četudi neka celota vsebuje angelsko moč in veličino, običajno ne deluje v skladu z angelsko moralo in plemenitostjo. V vsaki skupnosti se združuje negativni del človeškega ego stanja in spontani del čiste narave, ki predstavlja prijetne čuteče vsebine živečih človeških bitij. V Izraelsko Evropski religiji se je skreiralo enako stanje. Prvih 350 let religije se je skreiralo pravilno in pozitivno stanje. To je delovalo v korist človeštva na vrhu 4.angelske čakre. V naprej se je ta angelska dimenzija zaprla, ker se je izpolnila prvotna energija religije. Kasnejši verniki so kreirali kolektivno celoto le na 1.čakri angelske dimenzije in so delovali kot podložniki kolektivne celote prvotnih vernikov.

xsrcx

Večino sedanjih vernikov 80% še vedno deluje v dimenziji podložnikov.

Skozi proces napredka časa se je prvotni pozitivni del Kristusa, Marije, Jezusa, apostolov in ostalih vernikov spustil v dimenzijo podložnikov in njihov negativni del dvignil iz astrala v četrto angelsko čakro. Ker astralni negativni ego nima povezave z božanskim središčem, tudi nima svojega vira življenjske energije.

xsrcx

Ker je ego zelo pametna negativna kreacija, ki se hrani z naivnostjo, strahom in iluzijo ljudi je ta religiozna kreacija uporabila krščanske iniciacije kot vir svoje nadmoči. Krst iz otroka posesa njegovo dušo, obhajilo izsesa življenjsko energijo ognja, birma duh in materijo. Krščanska poroka odvzame možnost kolektivnega sožitja dveh nasprotij: moški-ženska, ki predstavlja naravno moč s katero partnerja v spoju pravilnega sožitja lahko nadvladata vse negativne vzroke.

Krščanska negativna ego kreacija ljudi dela nemočne, šibke in prestrašene. Le tako lahko iz ljudi sesajo življenjsko energijo s katero ohranjajo svojo kolektivno celoto.

Določen del zahodne Evrope je večinoma zaradi vpliva protestantske religije obnovil prvotne zakonitosti religije s tem, da je pozitivne centre angelske dimenzije izpolnil z energijami sedanjih ljudi, četudi uporablja imena prvotnih svetnikov. Nosilec teh energij je prvotni kreator protestantizma Luther. V tej kolektivni skupnosti Kristus ne predstavlja dejanskega Kristusa, ampak združeno kolektivno dušo ljudi, ki živijo v sedanjem času.

Do tovrstne kolektivne vsebine je primerno izražati ustrezno spoštovanje, ker deluje v pozitivnem sožitju z resnico naravnih sil. TREBA se je soočili s to energijo in primerno je, da jo tudi ustrezno spoštljivo sprejmemo. xDDx xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>x:)x  V Izraelsko Evropski religiji se je skreiralo enako stanje. Prvih 350 let religije se je skreiralo pravilno in pozitivno stanje.

Se je začel že prej kvarit. Preveč materialne duše ljudi tudi vero razumejo bol "materialno"; potrebujejo cerkve, stavbe, inštitucije, verske ceremonije, duhovščino, hierarhijo, .... ; ker drugače ne znajo dojemat. Tudi, ko nekaj ocenjujejo, ocenjujejo zlo pozunanjeno. In takšna je večina ljudi, ko je krščanstvo postajalo bol množično, je tudi na zunaj postalo takšno, kot je. V bistvu pa se skriva tisto, kar je večno in neminljivo, kot Duh, iz katerega je krščanstvo izšlo.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

<{POST_SNAPBACK}>x:)x  Nosilec teh energij je prvotni kreator protestantizma Luther.

Protestantizem je vračanje k Svetem pismu. Lutrov namen ni bil ustanoviti novo cerkev, ampak reformirat staro, sploh ni imel namena kreirat protestantizma, kakršen je danes. In nosilec teh idej je Sveto pismo, ne Luter.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Torej če siromak prosi gimnazijca za nekaj denarja, ga le ta zavrne, ker ubogi človek nima znanja iz gimnazije?

Nisi prebral, kar sem napisal, ali pa je tvoje razumevanje Slovenščine drugačno, kot moje. Naj samo zate napišem malce enostavneje doumljivo prispodobo - ne moreš iti na gimnazijo, dokler uspešno ne končaš osnovno šolo. Lahko poskušaš, a zaradi pomankljivega znanja že na začetku propade tvoja gimnazijska kariera. Tako je tudi z delom z angeli.

Malček lahko tudi prosi za košček čokolade.
Seveda lahko prosi in dobil bo čokolado. Saj najbrž tako deluje meglena duhovitnost, ki se gre igračkanje z angelčki.
ce nimas dolocene stopnje zavedanja, morda ne stekas, da si tega,

Angeli so delo z lastno zavetsjo in to precej zahtevno delo. tega dela se poslužujemo, ker na ta način spoznavamo samega sebe, zakonitosti vesolja okoli nas in pridobimo sposobnosti, da lahko dejavno sodelujemo pri procesih razodevanja vesolja. Prosjačenje je vedno odziv, nikoli kreativno delo. Naj klišejsko ponovim - velika moč prinaša veliko odgovornost, ki nikoli ne pride skozi želje in prošnje, temveč zgolj skozi aktivno delo brez strasti za koristi ali cilje.

nobenih kompliciranih formul, priprav ali karkoli podobnega. že sama misel je včasih dovolj, da mi angeli pomagajo

Ti pač imaš samo dober občutek in nič drugega. Tipično duhovitniško dojemanje angelov. Seveda je delovanje angelov v tvojem primeru zgolj tvoj lastni občutek, vendar angeli tako ne delujejo. Na srečo.

najvišje božansko dobro
Božansko in dobro sta besedi, ki ne gresta v kontekst. Božansko je vse, kar je ustvarjeno, a dobro je to, za kar smo se ljudje naše kulture dogovorili, da je dobro.
smem zanemariti vilincev
Pravljičarska podoba angelov gre v kontekst pravljičnih bitij. Tvoj način "angelskega" dela je pravšnji, saj se tako ne moreš poškodovati z napačnimi talismani, logodinamičnimi formulami in gibi.

Saj sem to malce grobo povedal, a tako je.

hm, angel ali notranji glasek? angelsko bitje ali iluzija? angel ali energija starega očeta?

Angeli so posamezni paketi zavestne energije z natančno določenim namenom in natančno določenim načinom, kako te energije uporabiti za osebnostno rast. Vsak angel ima svoje ime (hebrejsko), barvo, talisman, logodinamično formulo priklica, mineral, žival in še nekatere lastnosti.

Ne vem kako naj še drugače razložim. Vem samo, da odkar se zavedam Angelske prisotnosti (mimogrede: Angeli so me sami opomnili nase, ker prej vanje nisem verjela. Enostavno so se začele naenkrat pojavljati Angelske figurice, slikice in podobne stvari okoli mene, navsezadnje sta v mojih rokah pristali knjigi Doreen Virtue Pogovori z Angeli ter Angeli in vnebovzeti mojstri in ko sem jih prebrala, sem začela opažat tudi konkretne rezultate).

Čisto tipično megleno nakladanje, ki nima nobene zveze z angeli. Tako angeli ne delujejo. To so običajni fenomeni, ki dosežejo nekoga, ki nima čisto definirane duhovne poti. Tvoje pisanje je šolski primer tega. Sedaj si v fazi dobrega občutka, čeprav misliš, da še vse ni tako, kot želiš. ravno v tem je hakeljc. Angeli in želje ne gredo skupaj. Tudi te razne angelske knjige so bolj prodajanje megle, ki nimajo nobene zveze z resničnostjo angelov. Za primer - Kako misliš priklicati nadangela Mihaela? Kaj ta nadangel predstavlja in kakšno funkcijo ima?

Še enkrat poudarjam - angeli izhajajo iz kabalističnega mita judovstva, nakar jih na svoj način privzame še krščanstvo, kjer pa nimajo več izvornega pomena. Angeli imajo v drugih religijah in duhovnih tradicijah drugačna imena, drugačne pomene in se z njimi dela na drugačen način. mešati pa se ne da, kot ne moreš banan zamenjati za hruške.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

<{POST_SNAPBACK}>

Pozdravljena Marsa! xDDx

Ne vem kako naj še drugače razložim. Vem samo, da odkar se zavedam Angelske prisotnosti (mimogrede: Angeli so me sami opomnili nase, ker prej vanje nisem verjela. Enostavno so se začele naenkrat pojavljati Angelske figurice, slikice in podobne stvari okoli mene, navsezadnje sta v mojih rokah pristali knjigi Doreen Virtue Pogovori z Angeli ter Angeli in vnebovzeti mojstri in ko sem jih prebrala, sem začela opažat tudi konkretne rezultate). Skromno opisan primer: že od najstniških let imam veliko eno željo, ki resnično ni samo pač ena želja, ampak konkretno kroji moje življenje. No in sedaj jo s pomočjo Angelov tudi ze uresničujem. Sicer še ni vse tako kat si jaz trenutno želim, ampak vem, da je to to in da sem se v tem času, ko moja želja še ni bila uresničena, veliko naučila in spoznala, tako da lahko naučeno sedaj tudi uporabljam.

Angelom pa tudi zaupam, da vem, da bodo sami ocenili, ali je moja prošnja za mene (in za ljudi okoli mene) tudi zares najvišje božansko dobro ali ne.

Vsekakor pa je prvi pogoj čisto srce, čiste misli in veeeeeliko ljubezni!! xsrcx  xsrcx  xsrcx  xsrcx  xsrcx  xsrcx  xsrcx  xsrcx  xsrcx  xsrcx  xsrcx  xsrcx  xsrcx  xsrcx  xsrcx

In po mojem mnenju ni nikoli nobena stvar napačna ali narobe. Karkoli se zgodi, je vedno prav. Ne glede na to kako negativno se navzven to zdi. Vsak problem, vsaka (navzven) napaka  nosi darilo. Samo znati ga moramo prepoznati in sprejeti. Pa upam, da ne misliš, da mi je bilo v življenju z rožicami postlano... Sama sem šla skozi veliko lekcij, veliko (navzven) negativnih in grenkih izkušenj, ki so me nazadnje, ker nisem verjela in videla darila, ki mi ga prinašajo, pripeljale tudi do bolezni. In zdaj vem: življenje je lepo in enostavno.  x:Dx Zakaj ga ne bi tako tudi živeli?

Z ljubeznijo

Pjotra

Si kdaj slišala za avtosugestijo.

Angeli so navadne bučke pripeljane s strani katoliške cerkve po motu več vernikov več denarja več katoliške cerkve.

Jaz v to ne verjamem, tako kot ne verjamem v zmaje pa vilince pa ne vem ti kaj še.Verjamem v posmrtno življenje(če temu sploh lahko tko rečem)kamor naša duša odpotuje, rečmo temu druga dimenzija.V tem ne vidim nobenega čudeža, nobenega boga ampak naravno pot človeka iz snovnga sveta v duhovnega.Zmerej je tko bilo in zmerej tko bo.Očitno je naše življenje na dveh dimenzijah-omejevanja in razsvetljenja...vendar glej ga zlomka nekateri to dosežejo že tukaj.

Tle ne vidm nč hokus pokusa pa podobnega šmorna k folk zgana okol tega.To je del narave.

Indigo, glede autosugestije ti dam prav. Glede ostalega... v kar ti verjameš, je pač tvoja stvar. A preberi si o angeligh v starejših prispevkih. Tam je vse lepo zapisano. Krščanska predstava angelov je v skladu z rimsko ikonografijo, ki nima z originalnim pomenom kaj veliko skupnega. Angeli v pravem pomenu (kabalističnem) so silno mogočni paketi zavesti, ki delujejo samo takrat, ko jih obudiš. A to terja obilo veščine, izkušenj in osebnostne integritete. To so energije in te niso niti dobre, niti slabe.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

<{POST_SNAPBACK}>Indigo, glede autosugestije ti dam prav. Glede ostalega... v kar ti verjameš, je pač tvoja stvar. A preberi si o angeligh v starejših prispevkih. Tam je vse lepo zapisano. Krščanska predstava angelov je v skladu z rimsko ikonografijo, ki nima z originalnim pomenom kaj veliko skupnega. Angeli v pravem pomenu (kabalističnem) so silno mogočni paketi zavesti, ki delujejo samo takrat, ko jih obudiš. A to terja obilo veščine, izkušenj in osebnostne integritete. To so energije in te niso niti dobre, niti slabe.

Kabalist govorim ti to kar čutim in nima nič veze z tem kaj piše tu ali tam.

Kabalist govorim ti to kar čutim

A ni tudi tu posredi kakšna avtosugestija x?x

O angelih in nadangelih govorim iz osebnih izkušenj in na osnovi praktičnega dela. Ne blebetam, kot to mnogi počno, ko je govora o angelih. Angeli so tako realna in močna komponenta zavesti, da je moč takoj razbrati, kaj je samoprevara o "pogovoru" z angelom in kaj je dejanska izkušnja s katero od teh mogočnih energij.

angeli so  vem da so ker jaz ravno zdaj z enim govorim

samo ne to na glas govoriti. Če boš to kje drugje omenila,... x:o)x x:)x

<{POST_SNAPBACK}>A ni tudi tu posredi kakšna avtosugestija

Ni.

Zakaj ti verjameš v angele.Si se vprašal kdaj. Prebral se literaturo ki ti je bila fajna in pri kateri si našel mogoče sebe in mnogo odgovorov na svoja vprašanja(ti nič ne zamerim).In tle potem pride do avtosugestije, ker si glede na stvari ki si jih prečekirov okoli začel verjet v to.

Sej poznaš situacijo:

-a.boli me glava

-b.na tle maš tablet ti bo pomagal

-a.hvala.Kaj pa je to?

-b.ful dobra zadeva pozdrav vse

-a.hvala res si frend

-b. (čez pol ure) A je kej bol

-a. Super.Kva pas mi to dal.Nč več me ne boli

-b če ti iskren povem je bil navaden bombon z pepermintom.Sem se sam hecov.

Na stvari je treba gledati is sebe ne glede na to kaj si videl in prebral okoli sebe(to je treba jemat samo za splošno znanje,širino x:)x .Samo ti in ti in nič drugega.....zato je otroška pamet tako čudovita, ker niso pod vplivom nikogaršne "propagande".

Zakaj ti verjameš v angele.Si se vprašal kdaj. Prebral se literaturo ki ti je bila fajna in pri kateri si našel mogoče sebe in mnogo odgovorov na svoja vprašanja(ti nič ne zamerim).In tle potem pride do avtosugestije, ker si glede na stvari ki si jih prečekirov okoli začel verjet v to.

Nič nisem prebral, kar bi se mi zdelo fajn. V Kabali gredo stvari postopoma. Najprej te čaka "kabalistični vrtec", nakar osnovna šola in srednja šola. Vse gre postopoma. Najprej sem bil učenec, sem delal vaje in ostalo po navodilu. Kasneje mojster ugotovi, da si dovolj zrel za svojo pot. V Kabali ni ene same resnice. Sčasoma prideš na raven, ko te čaka veličastni svet angelov in nadangelov. Navidla za delo z njimi so silno zahtevna in vse prej kot "fajno" branje. Vedno pišem, da so to mogočne energije in to je resnica. Ni moč opisati občutka, ko sredi magijskega kroga prikličeš reciumo nadangela Mihaela in ga z ustreznim obredom uporabiš za razvoj ustreznega dela svoje zavesti. Ob uporabi natančno določenega obreda je tudi rezultat predvidljiv in predvsem varen. neprestano poudarjam, da je za realno delo z angeli potrebna precejšnja usposobljenost. Neprimerno priučeni ljudje si lahko z izvajanjem obredov za delo zangeli naredijo preveč škode. Zato te stvari niso javne. Noben mentalno zdrav kabalist ne objavlja na spletu delujočega konsistentnega sistema za delo z angeli. Etika mu to ne dovoli.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...