Skoči na vsebino

Angeli

tomaz

Recommended Posts

hmmm.:ermm:

imaš prav. :palec: vsak ima prav. kot pravim, nisem tu, da bi kogarkoli prepričevala da imam jaz prav. kako pa veš ti, da imaš prav, kabalist?zato ker to predpisuje kabala? prosim no, ne nakladat, sploh pa ne, da so angeli last kabale ali nekaj podobnega kar si napisal. ANGELI NISO NIKOGARŠNJA LAST!!!

sicer pa imam občutek, da ti kar pošteno EGO nagaja, kajne? zapovrh pa imaš probleme s strpnostjo do drugih in njihovih mnenj in prepričanj. niti se ne poskušaš potruditi razumeti druge.

sicer pa vedno manj razumem nekatere forume na luninem forumu. polni so nestrpnosti in sovraštva, EGA in kaj vem, čega vse še. :sick: :sick:

bom se raje umaknila (vsaj iz tega), svoje izkušnje sem povedala. to je bil tudi moj namen. če so komu všeč ali pa ne. ti, kabalist, pa kar soli pamet drugim. želim ti obilo užitka! :mezik:

na svidenje, pa veliko ljubezni v še v prihodnje xsrcx xsrcx xsrcx

pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Deli na socialnih omrežjih

Pa misliš da rabiš vso to "šaro" za svojo srečo

Ne gre za šaro. Ako hočeš skopati jamo za drevo, potrebuješ lopato. Nobeno kričanje: "Zemlja, pojdi stran!" ne pomaga. A žal večina mislite, da je delo zangeli nekaj v tem stulu. Saj je udobno, ker ti ni treba zašvicati, a je brez učinka. Za to, da misel ne more skopati jame, je kriva Planckova konstanta. Žal ima premajhno vrednost ( fizika je dokazala, da bi lahko šel z glavo skozi zid, če bi bila ta konstanta dovolj velika) in je treba pljuniti v roke. A trud, povezan z delom z angeli je seveda poplačan.

Glede sreče... ta je odvisna od horminskih razmerij. A hec na stran. Sreča je silno izmuzljiv pojem. Temelj osebnostne rasti je v tem, da je sreča vedno tik pred tabo. Dovolj je blizu, da nisi nesrečen, a dovolj daleč, da greš za njo. Si ti srečen?

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

<{POST_SNAPBACK}>Za to, da misel ne more skopati jame, je kriva Planckova konstanta. Žal ima premajhno vrednost ( fizika je dokazala, da bi lahko šel z glavo skozi zid, če bi bila ta konstanta dovolj velika) in je treba pljuniti v roke. A trud, povezan z delom z angeli je seveda poplačan.

Da vse boš izračunal. Kolko je pa potem veliko vesolje in z kakšno hitrostjo se širi?

Ne vem kaj ima veze konstanta z angeli. So na višjih nivojih, kjer zakoni fizike ne veljajo več.

<{POST_SNAPBACK}>hmmm.:ermm:

imaš prav. :palec:  vsak ima prav. kot pravim, nisem tu, da bi kogarkoli prepričevala da imam jaz prav. kako pa veš ti, da imaš prav, kabalist?zato ker to predpisuje kabala? prosim no, ne nakladat, sploh pa ne, da so angeli last kabale ali nekaj podobnega kar si napisal. ANGELI NISO NIKOGARŠNJA LAST!!!

sicer pa imam občutek, da ti kar pošteno EGO nagaja, kajne? zapovrh pa imaš probleme s strpnostjo do drugih in njihovih mnenj in prepričanj. niti se ne poskušaš potruditi razumeti druge.

sicer pa vedno manj razumem nekatere forume na luninem forumu. polni so nestrpnosti in sovraštva, EGA in kaj vem, čega vse še. :sick:  :sick:

bom se raje umaknila (vsaj iz tega), svoje izkušnje sem povedala. to je bil tudi moj namen. če so komu všeč ali pa ne. ti, kabalist, pa kar soli pamet drugim. želim ti obilo užitka!  :mezik:

na svidenje, pa veliko ljubezni v še v prihodnje xsrcx  xsrcx  xsrcx

pjotra

Pjotra, ne razumem zakaj se umikaš, zaradi nekaj mnenj v eni temi s katerimi se ne strinjaš oz. se drugi ne strinjajo s tvojo resnico ? Sprejemanje drugačnega mišljenja, drugačnega razmišljanja je zame nekaj najpomembnejšega v življenju, česar se učim...

Že zato ker sem živ

Samo zato? dejstvo, da si živ, mora biti začetek poti iskanja sreče. Verjemi mi, najlepše pri tem je, da potuješ in spoznavaš bogastvo razodevajočega univerzuma.

kabalist, pa kar soli pamet drugim. želim ti obilo užitka!

Nikomur ne solim pamet, temveč argumentiram svoje mnenje. Ako tako misliš, je to tvoj problem.

Ne vem kaj ima veze konstanta z angeli. So na višjih nivojih, kjer zakoni fizike ne veljajo več

Podal sem zgolj ilustracijo. Ker si takšen poznavalec fizike, gotovo veš, da so vse ravni razodevanja medsebojno prepletene. Fizikalni zakoni so neposredno odvisni od tega. Si vedel, da je čas samo eno od razodetih prvobitnih gibal? Angeli se podrejajo silno natančnim pravilom, proti katerim je fizika pravi kaos. Ko sem se začel ukvarjati z angelskimi talismani, me je sprva zbegalo, kako so angeli superiorni znotraj svojega energijskega vzorca, a popolnoma nemočno izven njega. Narišeš na talismanu samo eno črto narobe, pa že ni učinka. Izgovoriš eno samo črko narobe in tudi ni učinka. Samo za hip ti misel uide jeklenemu nadzoru volje, pa zopet ni učinka.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

<{POST_SNAPBACK}>Samo zato? dejstvo, da si živ, mora biti začetek poti iskanja sreče. Verjemi mi, najlepše pri tem je, da potuješ in spoznavaš bogastvo razodevajočega univerzuma.

Nikomur ne solim pamet, temveč argumentiram svoje mnenje. Ako tako misliš, je to tvoj problem.

Podal sem zgolj ilustracijo. Ker si takšen poznavalec fizike, gotovo veš, da so vse ravni razodevanja medsebojno prepletene. Fizikalni zakoni so neposredno odvisni od tega. Si vedel, da je čas samo eno od razodetih prvobitnih gibal? Angeli se podrejajo silno natančnim pravilom, proti katerim je fizika pravi kaos. Ko sem se začel ukvarjati z angelskimi talismani, me je sprva zbegalo, kako so angeli superiorni znotraj svojega energijskega vzorca, a popolnoma nemočno izven njega. Narišeš na talismanu samo eno črto narobe, pa že ni učinka. Izgovoriš eno samo črko narobe in tudi ni učinka. Samo za hip ti misel uide jeklenemu nadzoru volje, pa zopet ni učinka.

Skromnost je lepa čednost.

<{POST_SNAPBACK}>Pjotra, ne razumem zakaj se umikaš, zaradi nekaj mnenj v eni temi s katerimi se ne strinjaš oz. se drugi ne strinjajo s tvojo resnico ? Sprejemanje drugačnega mišljenja, drugačnega razmišljanja je zame nekaj najpomembnejšega v življenju, česar se učim...

pozdravljena, Selene! xDDx

v življenju sem se naučila, da naj se umaknem negativni energiji. tukaj pa zelo prisotna pri nekaterih članih. :sad: :sad:

če si prebrala moje prejšnje komentarje, veš, da sprejemam mišljenja, prepričanja in resnico drugih. sama sem podala samo moje izkušnje in nisem nikogar želela prepričevati, da imam prav samo jaz. ne maram pa negativnega načina predstavljanja resnic in prepričanja drugih. pri nekaterih članih se prav začuti, da se imajo za nekaj več in napadajo druge, češ da nimajo prav in da je le njihov prav tisti, ki kaj velja. pa čeprav tega nikoli ne povejo dobesedno.

teh ljudi se sicer ne bojim, ni mi pa všeč druženje z njimi. zato se raje umaknem.

raje se družim s tistimi, ki so na poti proti svetlobi.

poljubčke in pozdravčke, xsrcx xsrcx xsrcx

Pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

ah ne, pretiravas, saj se ni treba na nikogar odzivat, ki ne zelis?

tistemu kar nam ni vsec, se je vcasih nesmiselno izogibat...

pac gres dalje po svoji poti - se velik neprijaznezev bos srecala, tu in povsod - in prav tako velik takih, s katerimi se bos strinjala in bo vse dbest. xupx

Nima smisla, da se umikas... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Angeli, vilinci, vile, škrati in drugo.

Definicije o teh bitjih so pri meni zgolj na osebnem nivoju, po osebni predstavi in za to predstavo ne morem trditi, da je splošna. Četudi bi imel doma en meter knjig, ki pišejo o tem. Gre za to, da neko energijo, ki se pojavlja, osmislim. Ali ji bom dal ime angel, ali vilinec ali škratek, je čisto vseeno za druge. Nekateri ne potrebujejo tega, da tako osmislijo posamezne energije. Kako pa se določene predstave, na primer o angelih, ujemajo na splošno med ljudmi, pa je drugo. Tudi če se večina strinja z eno predstavo, še vedno ni rečeno, da je potem prava. Ker je stvar moje predstave je v odločitvi, da je tako. Na primer: če mečem kovance za I Ching, se vnaprej odločim, kaj je pri kovancu grb kaj pa cifra. Slovenski kovanci nimajo grba... ko določim pravila, torej poimenujem, rezultate preverjam po izbranem poimenovanju.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>Angeli, vilinci, vile, škrati in drugo.

Definicije o teh bitjih so pri meni zgolj na osebnem nivoju, po osebni predstavi in za to predstavo ne morem trditi, da je splošna. Četudi bi imel doma en meter knjig, ki pišejo o tem. Gre za to, da neko energijo, ki se pojavlja, osmislim. Ali ji bom dal ime angel, ali vilinec ali škratek, je čisto vseeno za druge. Nekateri ne potrebujejo tega, da tako osmislijo posamezne energije. Kako pa se določene predstave, na primer o angelih, ujemajo na splošno med ljudmi, pa je drugo. Tudi če se večina strinja z eno predstavo, še vedno ni rečeno, da je potem prava. Ker je stvar moje predstave je v odločitvi, da je tako. Na primer: če mečem kovance za I Ching, se vnaprej odločim, kaj je pri kovancu grb kaj pa cifra. Slovenski kovanci nimajo grba... ko določim pravila, torej poimenujem, rezultate preverjam po izbranem poimenovanju.

:palec: se zelo strinjam. xyesx

pravzaprav sem sama mislila prejle uletet in rect, da mam jaz cist *drugacne* pojme oz. vizije, predstave in tudi interpretacije...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

umaknem negativni energiji.

Ni negativne energije. Človekovo razumevanje neko energijo naredi negativno. Tudi nož ni sam zase slab. Z njim lahko režeš kruh in nahraniš lačnega, a lahko s taistim nožem prerežeš vrat taistemu lačnemu. Stvar ni v orodju, stvar je v razmišljanju.

Moje iskreno sožalje, ako se moja predstava o angelih in ostalem razlikuje od tvojih predstav. Verjamem, da v tvoj svet ne sodijo angeli, kakršnega je ustvarila mitologija Biblije. Včasih so trdili, da se Zemlja vrti okoli Sonca. Vsi so tako mislili in kdor ni bil tega mišljenja, je bil porabljen za kurjavo. Pkazalo se je, da so tisti redki obstranci, ki so dvomili v zapletenost geocentričnega sistema, čisto prav. Ko so Sonce postavili v središče, je nebesna mehanika postala preglednejša in enostavnejša. Tako je tudi z duhovnostjo. Zgradba sveta postane lahko doumljiva, ko se neha zapletati s čudaškimi fantastičnimi predstavami o svetu. Jaz osebno prisegam na silno enostavno sestavo Univerzuma, kjer ni nasprotja med znanostjo in duhovnostjo. ne sme ga biti. Kakor hitro empirični dokaz povozi samo košček neke duhovne resnice, to ni več resnica, temveč neuporabna fikcija. Čeprav vas strašim z zapletenostjo dostopa do angelskih moči, je v bistvu vse skupaj enostavno, ko si enkrat notri. Fakulteta je za osnovnošolca največkrat nerešljiva enigma, a postane po končanem doktoratu lahka zabava.

<{POST_SNAPBACK}>... Tudi nož ni sam zase slab. Z njim lahko režeš kruh in nahraniš lačnega, a lahko s taistim nožem prerežeš vrat taistemu lačnemu. Stvar ni v orodju, stvar je v razmišljanju....

pha, dbest! :palec: xyesx

Picasso

Kot prvo ta prvo nož ni negativna energija. Je strjena energija - al kako bi se že to imenoval.

Je pa res, da vsaka stvar odseva takšno energijo za kar je bila narejena. Recimo en tank ne more oddajat pozitivne energije, ker je bil narejen za uničevanje vsega kar mu pride na pot.

Včasih so trdili ... pa so se zmotili. Včasih so trdili in imajo še danes prav.

ne more oddajat (tank), lahko pa tud zasciti, tiste ki so ze not (ki so se torej odlocili za taksno vrsto bojevnistva)...

Picasso

Ja imaš prav. Bom malo drugače postavil vprašanje. Koga lahko zaščiti jedrska bomba in še zraven nuklearni odpadki, ki so stranski produk proizvodnje?

Samo je razlika ali se denar nameni v tank, ki zastara ali pa v hrano...

Samo to je že druga tema....

<{POST_SNAPBACK}>Kot prvo ta prvo nož ni negativna energija. Je strjena energija - al kako bi se že to imenoval.

se nekaj o tem...

(strnjena si mislil verjetno :palec: - skoncentrirana)

Najlepsa prispodoba je mechev as (se ukvarjam tud s simboliko tarota, pa so mi blizu ti simboli oz. nekatere zadeve percepiram na tak nacin).

jaz jemljem (vse ase) kot energijo, ki je poslana v vesolje, vendar ki se bo tud manifestirala - tocno zarad svoje cistosti...

ce 'petko' vrzemo v vesolje (recimo skrb in neko materialno tezho), bo drugace, kot ce gre za asa.

xyesx

lahko pa bi rekla - to so angeli tarota... slikce, podobe, s katerimi pa jaz med drugimi tud 'operiram'.

Picasso

Je pa res, da vsaka stvar odseva takšno energijo za kar je bila narejena. Recimo en tank ne more oddajat pozitivne energije, ker je bil narejen za uničevanje vsega kar mu pride na pot.

Zgrešeno, da bolj en more biti. Stvar ni odgovorna za svoj namen. Namen je v glavi tistega, ki stvar drži v roki. Tank sploh nima energije. Je kos materialnega, ki nima uporabne vrednosti, skladne s stroški, katere povzroči. A tudi za tank se najde koristno početje. Pomembna je zavest tistega, ki odloča o njegovi uporabi. A vedi, čas za nastavljanje levega lica tistemu, ki te udari v desno je mimo. Najbolje je sploh preprečiti, da te kdo okoli kepe. Skratka, vse je energija, ki ni ne slaba, ne dobra, temveč je takšna, kakršno s svojo zavestjo oblikujemo in uporabimo. Tudi puška je koristna, če si zaželiš srnin golaž.

<{POST_SNAPBACK}>ah ne, pretiravas, saj se ni treba na nikogar odzivat, ki ne zelis?

tistemu kar nam ni vsec, se je vcasih nesmiselno izogibat...

pac gres dalje po svoji poti - se velik neprijaznezev bos srecala, tu in povsod - in prav tako velik takih, s katerimi se bos strinjala in bo vse dbest. xupx

Nima smisla, da se umikas... :palec:

Imaš prav xyesx , sicer pa lahko vozim slalom med negativnimi energijami (ki jih povzroča EGO) tudi tukaj, a ne? :palec: x;)x

Danes sem očitno bila malček občutljiva, zdaj pa je že vredu. Hvala, Marsa! xrosex xrosex xrosex

Z ljubeznijo

Pjotra

Morigenos

xokx :palec:

Da pa ne bi se zdel, da hocem kaka frajerka izpast, naj te opozorim, da najverjetneje tud iz mene ego velikrat dela... pac... al kaj.... :8):

upam da razumes... :palec: xDDx

nocem kimat sam, aha, kao, ja, res, eni SO zlo Ego... x:o)x

kaj pa JAZ? xyesx

a ves... x;)x

tko da, vsi smo Egoti, hvalabogu tud, v bistvu... x;)x :palec:

mas pa plus tocke, da tkole jemljes, to cenim! :palec: x^x

xrosex x;)x

Picasso

:palec: :palec: xsrcx xsrcx xsrcx x^x

pjotra

Morigenos

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...