Skoči na vsebino

Angeli

tomaz

Recommended Posts

piko, cat, marsa, borism... x:Ix x:Xx

prisrcna hvala x:Ix

vpletenih je pa velik (prevec) :V: po vrh usega je pa zdaj se zena od unga k je strelu v bolnici, jo je srcna kap... uffffff...kaj se dogaja :sori:

samo tule je tema: angeli...

in zato sem sla v to temo pisat, ker je stric nekaj momljav:"lej kak letijo..." kdo??? al so samo kaksne halucinacije?

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Deli na socialnih omrežjih

Kapica, xvrtcx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Moje sožalje kapica :V: xvrtcx kolk hudo je brat o vseh tragedijah, ki se dogajajo...in letos 10x pogosteje, kot včasih...

Kaj se dogaja z človeštvom in svetom nasploh? x?x xnckrivx

Zdi se, da se sprevrača sam v svojo ironijo, tone v lastni bedi. :V:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

hvala chasy, cosmi x:Xx xsrcx

sam, ne me narobe razumet, ce bi hotela sozalje pa pozornost bi sla v to namenjeno temo... tle me zanima, kdo leti proti tebi? ce se komu kaj sanja? al pa ni mogu povedat, kdo, ker nam mogoc to ni "dovoljeno" izvedet? eh, kaj pa vem...

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Kapica, vem da nisi pisala zato, da bi ti izrekali sožalje. Ampak prvi trenutek nisem mogel pisati nič drugega. Videl sem tisto o angelih. Videl sem tudi tisto, da svojima hčerkama ni nič sporočil. Tako malo časa mu je ostalo za karkoli reči. Samo še začudil se je lahko nad nečem. Kaj bi sploh lahko še povedal čisto na koncu o svojih otrokih, česar še ni v vseh pretklih letih?

Ja obstaja še možnost. Zavedanje skozi tisto energijo, ki jo poimenujem "angel". Ko njegovo vseprisotnost začutiš blizu sebe. Lahko tudi v sebi. Takrat dobiš kakšno razlago ali odgovor na dogodek, ki se je zgodil lahko že davno.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Piko :palec:

kak se cudovito bere: "prvi trenutek nisem mogu pisati nic drugega" hvala x:Ix

vesela, sem, da si opazil, kaj me v bistvu zanima xsrcx

ja, mi to energijo imenujemo angeli. Pa je to res to? pa sej ni v koncni fazi pomembno poimenovanje, ampk cutenje...je zacutil, to definitvno, neko prisotnost, celo videl, ce je rekel:"lej kak letijo..."

sam verjetn niso to lih dobesedno angeli...bi se tko izrazu, ce bi se lahko... tko pa ni imel vec ne besed ne casa... samo "lej kak letijo..." prav grozno razmisljat sem zacela o tem "kdo leti...." njegovi vodniki?

<{POST_SNAPBACK}>Kapica, vem da nisi pisala zato, da bi ti izrekali sožalje. Ampak prvi trenutek nisem mogel pisati nič drugega. Videl sem tisto o angelih. ...

to, ja... xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

selen xsrcx osebe, da bi proti njemu letele? em, po moje bi to povedu, tko pa ni imel besednega zaklada se izrazit :sori: (pravzaprav stric sploh nikoli ni govoril, se pogovarjal o energijah, angelih, ljubezni...cist tko "materialen", preprost, saljiv) clovek

v tem hipu, se tko deluje razum...obcutis vse, vse ti je jasno, izrazit se pa ne mores? eh, ja... je teoreticno mozno, da je pri smrti bila prisotna energija, ki ji mi pravimo angeli Kerubini? Eden od najvisjih krogov angelov...

<{POST_SNAPBACK}>Tako, kot drugi nam x:)x , jaz sem mu, zato mu odpisujem, na nobenem področju pa ni neke prihodnosti, če kdo le sam sebe vidi, druge pa v nič daje, takšen ponavadi ostane sam, pa lahko še bil takšen strokovnjak na katerem koli področju. Mislim da tale tema ob kvalitetnih komentarjih nima svojega pravega namena, če želimo biti realni in iskreni. Se opravičujem, ker je to le moje skromno mnenje.

Če ima takšno ogromno znanje, ga mogoče rabi za svoje potrebe in svoj razvoj, privoščim mu vse najbolje na njegovi poti razvoja kot vsakomur, ki ni škodoželjen, vsakomur, ki želi pomagati in koristiti.

Selene saj me ne briga na kateri strani si lahko sama izbiraš, vedno sem ti želel vse dobro, pa še naprej naj ostane tako, HKS, Boris xsrcx  x;)x

Ojla!

Se popolnoma strinjam Borism xyesx

Pozdravček, poljubček

Pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Ne maram pa tega, da nekateri mislijo, da je ravno njihova pot do resnice tista edina in taprava, in nočejo niti slišati drugih

Če želiš vstopiti skozi zakljenjena vrata brez tega, da jih zlomiš, moraš uporabiti ključ. Tako je z vsako stvarjo. nemno je, če nekdo reče: "Pogonsko gorivo avtomobila je bencin! Zakaj pri opisovanju odklepanja vrat omenjate ključ?"

Naj raje navedem star rek: "Kopirat naj le čevlje sodi. x:Dx

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

ključ je ljubezen xsrcx xsrcx xsrcx xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx xrosex xrosex xyesx

pjotra

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

<{POST_SNAPBACK}>Vsekakor. Ključavnica pa je odsotnost posestniške ljubezni, oziroma s strahom polne ljubezni x:Dx

no končno se enkrat strinjava x;)x x:Dx x^x

pozdravček, xsrcx xsrcx xsrcx

pjotra

Morigenos

<{POST_SNAPBACK}>...Naj raje navedem star rek: "Kopirat naj le čevlje sodi. x:Dx

Sem razumel, da gre za kopirat sem gor literaturo, ki smo jo načitani do amena. x:o)x

Enkrat berem "se ne reče tako ampak tako", originalno se glasi tako in tako. Citati so običajno prevedeni v slovenščino, saj niso bil originalni, kajne?

Meni vedno poživiš dan, Kabalist, ker se naučim več stvari.. Tudi to, da v svoji perfektni nenatančnosti, včasih pa nenatančni perfektnosti, narediš kakšno napako, ki me draži, da bi nanjo odgovoril. Večkrat spoznam, da je brez veze odgovarjat na to, da sem odkril kakšno napako v razmišljanju. :palec:

(Vedno mi pa ne uspe.) xrolleyesx

Kakšno zvezo ima to z angeli? Po moje je najvažnejša misel, kako jo formuliramo v sebi. Angeli bodo že zastopili, kakšno pomoč želimo, četudi je ne bomo dovolj dobro ubesedili. Po drugi strani pa je beseda tudi posrednik, noja, kaj vem, pri čem sem sedaj. x:)x

P.S. pravilno, originalno je Prešeren napisal "Le čevlje sodi naj Kopitar"... x:Dx x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Vsekakor. Ključavnica pa je odsotnost posestniške ljubezni, oziroma s strahom polne ljubezni x:Dx
Temu rečem bistroumni nesmisel. x:Dx

Ljubezen je ena sama. Ne obstaja posestniška ljubezen. Ne obstaja s strahom polna ljubezen. Če je nasprotje ljubezni strah, kako lahko obstaja s strahom polna ljubezen? Sploh ni problem v ključavnici in ključih. Po moje je treba ena taka vrata kar sneti, da nastane prost pretok. Vreči s tečajev... Včasih se ključ izgubi, kaj pa potem? Ne bomo nikoli prišli skozi tista vrata, v naše stanovanje?

Jaz se pa tule najbolj strinjam s selene.... :palec:

se ucimo.....

men je pa fajn videt/zvedet, na kaksne nacine vse folk dojema ta podrocja.

to je tko kot moj sanjski svet... dokler se nisem pogovarjala s folkom, sem mislila da majo vsi to; da je to nekaj najbolj normalnega...

Moja zaznavanja (in tudi videnja) *angelov* so namrec cist drugacna od vecine, kar tkole preberem (ceprav je tega mal, bolj sam o obcutkih berem pa o pozitivnih afirmacijah nekak)....

ko ste pa govoril o vodnikih.... sem sama enkrat vidla nad frendico... njenga.,.. hm, 'vodnika' - no to je ona zintrepretirala glede na moj opis.... sem ze tud opisovala nekje.

ni mel kril in tega... v bistvu je bil kot nekaksen 'negativ', kot nekako aura, ki bi se razsirila, dvignila nad njo, bil pa je drugacen 'negativ' - torej ni slo za opticno kako foro pa da bi njo v bistvu videla, njen odsev al clo njeno auro (kar tud vcas vidim, ne vedno, in kadar vidim, ne s kaksnim matranjem, preprosto jo zagledam)... ker je bila 'pojava' drugacna in bla je moskega spola.

kar mal odstekano, skor grozljivo, pa kljub temu da sem ji sproti govorila (z izbuljenimi ocmi, ker nisem mogla verjet da to vidim), podoba NI odsla...

kot pri auri... ko jo *zdefiniram*, jo se vedno vidim... ni tko da mi uide... lohk govorim, osebi, katere auro vidim, pa je se vedno tam. aura. in oseba. x:o)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kopirat

Pač tipkarska napaka. Mislil sem KOPITAR. Sicer pa je tukaj lepo napisano:

P.S. pravilno, originalno je Prešeren napisal "Le čevlje sodi naj Kopitar"...
Ne obstaja posestniška ljubezen.

Žal obstaja. Ljubosumje je posledica posestniške ljubezni, oz. ljubezni, kaketre značilnost je navezanost. Vendar o tem obstaja že odprta tema, kjer je že kar dovolj tega gor.

Se strinjam!

Preden si lahko pomagaš z angeli, moraš vedeti, kako uporabiti njihovo moč. Eno je OBČUTEK, da sodeluješ z angeli, a drugo je DEJANSKO delo z angeli.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

<{POST_SNAPBACK}>Preden si lahko pomagaš z angeli, moraš vedeti, kako uporabiti njihovo moč. Eno je OBČUTEK, da sodeluješ z angeli, a drugo je DEJANSKO delo z angeli.
ja, no, saj veš, da imam svoje mnenje o tem in da vem, da sama DEJANSKO delam z angeli in da mi angeli DEJANSKO pomagajo. če imaš ti druge izkušnje in druge poglede na to, jih pač imej. xyiyax xokx

z ljubeznijo xsrcx xsrcx

pjotra :hepko: :hepko: :flower: :flower:

Morigenos

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...