nea 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 (popravljeno) Moj prvi stik s tem področjem je bil pred pol leta, prej opa popolnoma nič, ampak letos ja se je pa obrnil moj lajf za 360 stopinj in nikol ne bom pozabla,ko sem prvič videla angela, od takrat naprej se stalno obračam na njih, sploh pa v stiski, kajti oni so zdravilci in ti bodo vedno pomagali,vendar nikoli v škodo drugih, nikoli proti karmi in ob pravem času in to 100% drži, v knjig Nadangeli in vnebovzeti mojstri maš to lepo napisano, priprošnje in vse angele, nadangele lepoopisane, pri čem lahko pomagajo, res hvala Vam Angeli, da ste tu da nam pomagate, najlažje jih je gledat zvečer, preden grš spat in pa zjutraj, ko se zbudiš....in res plešejo....ampak biti moraš čisto sproščen in nikoli na silo ih videt, oči moraš imeti malo priprte, ali pa čisto na široko odprte, kot kadar se kam zagledaš in ja že jih lahko vidiš, vidi jih pa lahko čisto vsak,samo to sposobnost je treba prebudit........ , kopokličeš Michaela ti pred glavo postane full toplo........ psi so zakon .........angeli so zakon..... Popravljeno 14. oktober 2005 -> nea Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 kdo pa si ti, da ves kaj je resnicno??!! mislis, ker je to tako zapisano v kabali, da pa je zdaj to vse res?? ubozcek.Hja, mogoče sem res ubožček, ker pišem samo o stvareh, katere poznam. Ako nimaš veliko pojma o Kabali, ne soli pameti o kabalističnih simbolih. Tudi mene ne zanaša pametovati o stvareh, katere poznam zgolj bralno. A ne mislim se prerekati, saj je to početje plodno kot evnuh. Glede angelov pa NATANKO vem, kaj je resnično in se lahko opiram na rezultate dela z njimi. Kabalisti imamo natančno razdelane tehnike, kako in kdaj s katerim angelom ali nadangelom delati in kaj lahko do tega dela pričakujemo. Predstave, karšne so precej raširjene, pa so posledica krščanske banalizacije angelskega "sveta". Za samo bežen dotik angelskih energij je treba zelo veliko delati. Mislim, da je večina angelskih srečanj posledica posebnih duševnih stanj, autosugestij ipd., ki nimajo z angeli nič skupnega. Kdor je imel resnični stik z angelom, ne govori o tem, kako mu je angel pomagal. Pravzaprav o tem sploh ni možno razumno govoriti in pri tem biti blizu dejanskemu doživetju. Strelka02 je kar lepo podala opis nekaterih angelskih skupin. Tega je res veliko. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moj prvi stik s tem področjem je bil pred pol leta, prej opa popolnoma nič, ampak letos ja se je pa obrnil moj lajf za 360 stopinj in nikol ne bom pozabla,ko sem prvič videla angela, od takrat naprej se stalno obračam na njih, sploh pa v stiski, kajti oni so zdravilci in ti bodo vedno pomagali,vendar nikoli v škodo drugih, nikoli proti karmi in ob pravem času in to 100% drži, v knjig Nadangeli in vnebovzeti mojstri maš to lepo napisano, priprošnje in vse angele, nadangele lepoopisane, pri čem lahko pomagajo, res hvala Vam Angeli, da ste tu da nam pomagate, najlažje jih je gledat zvečer, preden grš spat in pa zjutraj, ko se zbudiš....in res plešejo....ampak biti moraš čisto sproščen in nikoli na silo ih videt, oči moraš imeti malo priprte, ali pa čisto na široko odprte, kot kadar se kam zagledaš in ja že jih lahko vidiš, vidi jih pa lahko čisto vsak,samo to sposobnost je treba prebudit........ , kopokličeš Michaela ti pred glavo postane full toplo........ psi so zakon .........angeli so zakon..... Z LJUBEZNIJO, PJOTRA Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Pozdravček Tole vem da bom jutri šel brat.Sedaj pa počasi šibamo, moji angelčki čakajo... (in se ne menijo, če naredim kdaj tudi kakšno neumnost) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 jaz pa močno verjamem v angele tiste v človeški preobleki, tiste ki čutijo s srcem, da nisi sam, ko ti je hudo in ravno ob pravem času vedno potrkajo na dušo in pocrkljajo srce hvala jim oni že vejo, kdo so.... xrosex Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 jaz pa močno verjamem v angele tiste v človeški preobleki, tiste ki čutijo s srcem, da nisi sam, ko ti je hudo in ravno ob pravem času vedno potrkajo na dušo in pocrkljajo srce hvala jim oni že vejo, kdo so.... xrosex Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 jaz pa močno verjamem v angele tiste v človeški preobleki, tiste ki čutijo s srcem, da nisi sam, ko ti je hudo in ravno ob pravem času vedno potrkajo na dušo in pocrkljajo srce hvala jim oni že vejo, kdo so.... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 zdejle sem si pa predstavljala une angele iz ene reklame, ki na koš mečejo žogo, ker nimajo nobenega dela več... sori, ups... angeli na zemlji, mogoče je vaš največji angel človek ki vam prizadane največ bolečin, ki je direkten, trmast, neizprosen (včasih smo tko trmasti, da ne sprejmemo določene resnice drugače kot preko bolečine ane,...) ne pa tisti, ki vam v vsem pokima in vam rožice sadi sem imela eno izkušnjo ja, ampak zame so te izkušnje svete ter intimne ... so moje in njegove/njenepa res zakaj pa imenujemo angela on? zakaj pa ni ona? kaj pa če je ono - oboje v eni osebi? kaj pa če je le energija - vse in nič... bluzzzzz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 zdejle sem si pa predstavljala une angele iz ene reklame, ki na koš mečejo žogo, ker nimajo nobenega dela več... sori, ups... angeli na zemlji, mogoče je vaš največji angel človek ki vam prizadane največ bolečin, ki je direkten, trmast, neizprosen (včasih smo tko trmasti, da ne sprejmemo določene resnice drugače kot preko bolečine ane,...) ne pa tisti, ki vam v vsem pokima in vam rožice sadi sem imela eno izkušnjo ja, ampak zame so te izkušnje svete ter intimne ... so moje in njegove/njenepa res zakaj pa imenujemo angela on? zakaj pa ni ona? kaj pa če je ono - oboje v eni osebi? kaj pa če je le energija - vse in nič... bluzzzzz Tudi tem, ki nam povzročajo "bolečino" lahko rečemo angeli (če ste jih že tako poimenovali). Vsaka stvar je za nekaj dobrega, ve verjetno velika večina.... Tudi "boleče" trenutke rabimo, če ne zaradi drugega, pa zaradi tega, da se iz samega obupa prepustimo in ko se prepustimo se odpremo in ko se odpremo zajamemo in ko zajamemo dobimo..... Taki angeli nam na koncu prinesejo samo dobro! Ona, on, one, angel, energija, sonce, zlato, mavrica- saj ni važno, važno je da čutimo in da znamo brati sporočila, da vemo, da JE!HVALA KER JE! Aja, čarovnička, salut! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 buhdej in sedaj če prebereš moje in tvoje boš videla, da čarovnice delujemo kot eno da nauva spet zažgani, glej v kateri temi sva poljubček moji dečvici Ksenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Tudi tem, ki nam povzročajo "bolečino" lahko rečemo angeli (če ste jih že tako poimenovali). Vsaka stvar je za nekaj dobrega, ve verjetno velika večina.... Tudi "boleče" trenutke rabimo, če ne zaradi drugega, pa zaradi tega, da se iz samega obupa prepustimo in ko se prepustimo se odpremo in ko se odpremo zajamemo in ko zajamemo dobimo..... Taki angeli nam na koncu prinesejo samo dobro! Ona, on, one, angel, energija, sonce, zlato, mavrica- saj ni važno, važno je da čutimo in da znamo brati sporočila, da vemo, da JE!HVALA KER JE!Aja, čarovnička, salut! Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Ja itak - it's a kind of magic!Glede zažiganja pa, kva nej rečem, ja če mura bit tko, pol nej pa bo ne vračam, ampak čist frišnga pošiljam, hahahhahaha Xenč - mej se Vse lepoNataša Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 A kdo od vas uporablja angelske karte od Doreen Virtue, ker jaz jih imam in imam dobre izkušnje, še posebej z nadangeli... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 A kdo od vas uporablja angelske karte od Doreen Virtue, ker jaz jih imam in imam dobre izkušnje, še posebej z nadangeli...Pozdravljen! xrosex xrosex Jaz imam tudi zelo dobre izkušnje s temi kartami. Imam tudi njeno knjigo Nadangeli in nebovzeti mojstri, in je čudovita. Drugače pa sem bila tudi na eni delavnici Marjetke Novak, Povezovanje z angeli. Imela sem se čudovito. Z ljubeznijoPjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 V Londonu sem se prav dobro nasmejal, ko sem pokukal v nekaj knjig z raznimi angelskimi vsebinami. Resnično, kaj vse razni avtorji zbašejo pod besedo "angeli"... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 V Londonu sem se prav dobro nasmejal, ko sem pokukal v nekaj knjig z raznimi angelskimi vsebinami. V nekaj kar ti verjameš drugi prezirajo.V kar drugi verjamejo ti preziraš. Si 100% da je kabalizem "prava" resnica in da drugih 95% ljudi živi v zmoti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 V Londonu sem se prav dobro nasmejal, ko sem pokukal v nekaj knjig z raznimi angelskimi vsebinami. Resnično, kaj vse razni avtorji zbašejo pod besedo "angeli"... Zavedaj se nekaj, angeli so mogočna bitja in vsak ima pravico do svoje resnice. Smejati se na nekaj pa je precej nelogično, kajti nikoli ne veš, kam te pelje pot. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 V nekaj kar ti verjameš drugi prezirajo.V kar drugi verjamejo ti preziraš. Si 100% da je kabalizem "prava" resnica in da drugih 95% ljudi živi v zmoti.Ne gre za preziranje. Preprosto sem se nasmejal, ker so bila razmišljanja, ki so privedla do določenih trditev, resnično zabavna. Mene osebno ne moti, če gre komu na smeh moje razmišljanje. Pravzaprav je to celo zdravo. Ljudje bi se morali več smejati in bi morali celo pribiti na križ pogledati stvari iz lepše strani. Naj te popravim. ne obstaja "kabalizem", temveč Kabala v množici različnih okusov. angeli so mogočna bitja Angeli so najbolj zlorabljena tema. Kolikor je ljudi, toliko je različnih predstav. Največji del predstav o angelih izhaja iz krščanske ikonografije, izhajajočo iz rimske navade, da se vsako božanstvo vizuelno predstavi. To je daleč od izvornega: "Ne delaj si podob tega, kar je v nebesih in tistega, kar je na zemlji ali v vodah." Knjige, katere sem prelistal (eno sem zaradi prisrčnih slikic malce podrobneje pregledal), so mi delovale kot priročniki za histologijo, katero je napisal strojni inženir.Primer nekaj angelov: Vehuel, Jeliel, Sitim, Aulemel, Mahašim... Teh imen nisem srečal v tej slikanici, a so nekateri izmed 72 angelov, ki tvorijo Sveto Ime, kar jih naredi dovolj pomembne.Seveda to ni za nikogar pomembno. Komu mar za podrobnosti x!x Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Mene je pa dans moj angel čuval, da se nisem zaletela. Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Ne gre za preziranje. Preprosto sem se nasmejal, ker so bila razmišljanja, ki so privedla do določenih trditev, resnično zabavna. Mene osebno ne moti, če gre komu na smeh moje razmišljanje. Pravzaprav je to celo zdravo. Ljudje bi se morali več smejati in bi morali celo pribiti na križ pogledati stvari iz lepše strani. Naj te popravim. ne obstaja "kabalizem", temveč Kabala v množici različnih okusov. Angeli so najbolj zlorabljena tema. Kolikor je ljudi, toliko je različnih predstav. Največji del predstav o angelih izhaja iz krščanske ikonografije, izhajajočo iz rimske navade, da se vsako božanstvo vizuelno predstavi. To je daleč od izvornega: "Ne delaj si podob tega, kar je v nebesih in tistega, kar je na zemlji ali v vodah." Knjige, katere sem prelistal (eno sem zaradi prisrčnih slikic malce podrobneje pregledal), so mi delovale kot priročniki za histologijo, katero je napisal strojni inženir.Primer nekaj angelov: Vehuel, Jeliel, Sitim, Aulemel, Mahašim... Teh imen nisem srečal v tej slikanici, a so nekateri izmed 72 angelov, ki tvorijo Sveto Ime, kar jih naredi dovolj pomembne.Seveda to ni za nikogar pomembno. Komu mar za podrobnosti x!xja, dragi kabalist. smejanje je zdravo, ampak smejanje, ki ga razbiram iz tvojih komentarjev ni več smejanje ampak posmehovanje, tu je pa razlika :!: . tebi tvoja kabala očitno ne da tistega, kar je v resnici pomembno. ljubezen, odpuščanje, razumevanje, sprejemanje drugačnosti... ves čas imam občutek, da namesto ljubezni seješ nestrpnost. vem, da moraš povedati tvoje mnenje in da nam predstaviš kabalo, ki je zelo zanimiva. ampak še vedno poudarjam, da me moti tvoj način podajanja tvojega (resnično bogatega) znanja o kabali. bodi prepričan, da se angeli tebi kažejo skozi kabalo, nekomu pa skozi kakšno drugo vero ali pa samo skozi posamične izkušnje. a ni pomembno to, da imamo stik z angeli in božanskim, ne glede na vero? z ljubeznijo pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 ...a ni pomembno to, da imamo stik z angeli in božanskim, ne glede na vero? Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Očitno si ne more vsega foruma pridobit na svojo stran in mu ostane samo še smejanje - no commet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 V življenju je najpomebnejša vera, zaupanje in spoštovanje... Vsak človek ima svoj način in če ne škodi drugim - naj to dela... Vsi smo pomembni v oceanu vesolja, smo pa zgolj kapljica in prav je tako beli Vran Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.