Kabalist 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Morebiti. Vendar ognja ne moreš prižigati tako, da drva polivaš z vodo.Osebno sem se moral kar temeljito namučiti recimo z 72 imen Svetega imena. Sedaj je lažje, kot je bilo pred 500 leti, ker pridem lažje do potrebnih virov. Vendar za ogenj še vedno potrebuješ gorivo, kisik in isakro. Drugače ne gre ob vsej uporabi velikih besed. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Osebno sem se moral kar temeljito namučiti recimo z 72 imen Svetega imena. ...Vendar za ogenj še vedno potrebuješ gorivo, kisik in isakro. Drugače ne gre ob vsej uporabi velikih besed.pa misliš da se ne da drugače, da je edino ta način pravi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 pa misliš da se ne da drugače, da je edino ta način pravi?Kolikor mi je znano, žal ne gre (vsaj glede dela z 72 imeni). S hladilnikom ne moreš speči jajc. Vsaka stvar ima svoj namen in za nje uporabo so potrebna navodila za uporabo. Tudi z angeli je podobno. Vendar o angelih obstajata dve različni predstavi. Večina vas, kolikor je razvidno iz pisanja, goji krščansko predstavo, po kateri so angeli nadomestek rimskim in grškim bogovom. Takšna rpredstava gre tudi skupaj z odnosom do angelov, ki je podoben nekdanjemu oboževanju raznih bogov. Seveda je tudi rezultat podoben... zgolj občutek nečesa, bolj ali manj proizvod autosugestije.Druga predstava je izvorna, saj je nastala znotraj biblijske tradicije daleč pred pojavom krščanstva in njegovega zlitja s poganskimi kulti Rima. Biblijska tradicija zaradi zgodovinskih okoliščin ne pozna likovne predstavitve angelov kot bitij s krilci, niti jih nihče ne upodablja na takšen način. Samo nadangeli v določenih metodah pridobijo antropomorfne oblike. Občasno kdo nariše svojo predstavo nadangela, vendar nikoli kot objekt oboževanja, temveč kot osebni zapis ali ilustracijo (tudi okrasno). Razlika je v odnosu. V izvorni tradiciji angeli in nadangeli služijo kot katalizator psihične energije v službi osebnostne rasti in pridobivanja znanja o svetu. V krščanstvu pa so angeli postali nekakšni prenosniki želja med verniki in Bogom ali nekakšna varnostna služba Nebes. To je precej podobno nekaterim poganskim konceptom, katere je asimiliralo krščanstvo. Zato so izvorni simboli v krščanskem sistemu dobili drugačen pomen, čeprav so obdržali izvorno ime. In v tem je sedaj kamen spotike. kaj je bolj prav? Izvorni pomen ali njegova predelava, ki je vsem bližja in bolj domača? Je 72 imen - angelov ena velika mantra ali je to 72 bitjec s krilci? Kaj je nadangel Metatron? Gospodar ali posrednik? Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Vendar o angelih obstajata dve različni predstavi. Večina vas, kolikor je razvidno iz pisanja, goji krščansko predstavo, po kateri so angeli nadomestek rimskim in grškim bogovom.... Je 72 imen - angelov ena velika mantra ali je to 72 bitjec s krilci? Kaj je nadangel Metatron? Gospodar ali posrednik? o glej spet sem popredalčkana samo zelo radovedno bitje se, ki sprašuje (očitno včasih preveč )in kje se da dobit na enem mestu po možnosti teh 72 imen?zame mantra... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 o glej spet sem popredalčkanasamo zelo radovedno bitje se, ki sprašuje (očitno včasih preveč )in kje se da dobit na enem mestu po možnosti teh 72 imen?zame mantra...Ker si fejst punca, ti podajam tabelo.I 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 K L H H M I H L A H K A L M O S I V L A Q R B Z H A L Z H K L H L I L H I V M I H L O V D I Th A H Sh M T I VH 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 M K L I V L A R Sh I H N Ch M I N P L N V H Ch Sh K V I A R A Th H L I L H V D Q Ch V R B M I H Th A H V H I K L VV 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 N N O H D V M O O S I V M H I R Ch A I N M Ch N H I Sh R A L V I H I H O N Th A M Sh I V H L I L H L K H Z O M IH 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 M H I R Ch A M D M O I V M H I N P M V I B A B I N M Ch N H M Tz R I M V B M I M H V O Q B I V H B R Ch L M I HTabela je malce nepregledna, vendar jo boš že uredila za svoj namen.Mantre (logodinami) so tričrkovne, kot je razvidno iz tabele. Imena angelov dobiš tako, da jim dodaš končnici EL ali IM. Fora sistema je, da se moraš naučiti zaporedje VSEH 72 imen. vendar je to zadnja faza. Osebno prakticiram sistem šestercev. Primer: Vaheva, Jolajo, Sajote, Oalame, Sajote, Meheši, Lalahe. Narediš si rožni venec z 72 kroglicami in šesterec 72x ponoviš. To je samo en primer, dobra uvodna ilustracija. Dihalni ritem je: 4 vdih - logodinamo V 4 sec. vseh 6 formul) - 4 zadrži prazna pljuča - 4 vdih. Nadaljni trening je istočasna vizualizacija ustreznih barv, vendar moraš najprej popolnoma obvladati golo mantranje. Najprej imaš oči zaprte, sočasoma jih lahko imaš odprte. Vaja je izredno učinkovit sistem čiščenja misli, saj zahteva veliko pozornosti. Seveda je potrebno tudi poznavanje vibiranja formul, kar je pa malce težje opisati, kot izvesti. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 a se hecaš ... pojma nimam,ampak bom spravila tole, mogoče mi pa kdaj klik naredi...o kolk sem jaz nevedna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 saj imaš znanje Selene Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Ker si fejst punca, ti podajam tabelo. Osebno prakticiram sistem šestercev. Primer: Vaheva, Jolajo, Sajote, Oalame, Sajote, Meheši, Lalahe. Narediš si rožni venec z 72 kroglicami in šesterec 72x ponoviš. To je samo en primer, dobra uvodna ilustracija. Dihalni ritem je: 4 vdih - logodinamo V 4 sec. vseh 6 formul) - 4 zadrži prazna pljuča - 4 vdih. Nadaljni trening je istočasna vizualizacija ustreznih barv, vendar moraš najprej popolnoma obvladati golo mantranje. Najprej imaš oči zaprte, sočasoma jih lahko imaš odprte. Vaja je izredno učinkovit sistem čiščenja misli, saj zahteva veliko pozornosti. Seveda je potrebno tudi poznavanje vibiranja formul, kar je pa malce težje opisati, kot izvesti.tkole hvala za fejst punco tale uvodna ilustracija - kot prvo se lomim že ko imena pri primeru berem - ampak prebrala pa sej jih Sajote si dvakrat napisal, a je kaj pomemben vrstni red?- nadalje - v 4 sek. vseh 6 - in kaj teh 7, ki si jih podal predstavlja, če smem vprašat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Ups, zatipkal sem se. Se opravičujem! 2x sem zapisal Sajote.Popravljam: Vaheva, Jolajo, Sajote, Oalame, Meheši, Lalahe.Priporočam ti, da si tabelo prepišeš vrsto po vrsto. Sam sem jo prenesel iz wordove tabele in je res precej neurejeno izpadla (ko sem pisal odgovor, ni izgledalo tako grdo). Žal sem ne morem zapisati tabele. Jutri bom na svojo stran dal sliko tabele in dal link za ogled. Velja? Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 (popravljeno) Ups, zatipkal sem se. Se opravičujem! 2x sem zapisal Sajote.Popravljam: Vaheva, Jolajo, Sajote, Oalame, Meheši, Lalahe.Priporočam ti, da si tabelo prepišeš vrsto po vrsto. Sam sem jo prenesel iz wordove tabele in je res precej neurejeno izpadla (ko sem pisal odgovor, ni izgledalo tako grdo). Žal sem ne morem zapisati tabele. Jutri bom na svojo stran dal sliko tabele in dal link za ogled. Velja? bom zelo vesela...ampak še vedno pa mislim, da obstaja več poti, ne samo ena... in ja, zanimajo me ta področja Popravljeno 8. november 2005 -> Selene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ampak še vedno pa mislim, da obstaja več poti, ne samo enaObstaja več poti, vendar so vse za učinkovit rezultat zahtevne, vsaj glede komunikacije in ostalega dela z angeli. Vendar je veliko dela strojenega, če se loči lastna samoprevara od resničnega občutka. Ravno okoli angelov je veliko zmede. razne popularne knjige, ki na dolgo in široko pleteničijo o angelih in podobnem niso za nobeno korist, razen za pomirjujoče branje. Dodatno zmedo širijo razni duhovitneži, ki se gredo razne delavnice angelskih energij ipd. Angeli SO zavestne eneregije, ki so DEL zavesti. Te energije ves čas delujejo, vendar mi NIMAMO zavestnega vpogleda v to. Za zavestni vpogled in s tem NADZOR nad energijami je potrebno DELO in ne prosjačenje. Tudi čaker se najbrž ne obuja s prosjačenjem. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Dajem povezavo do strani, preko katerih lahko pridete do lepo urejene tabele Svetega imena s koreni imen 72 angelov.1. Osnovna stran - povezava preko novic.2. Stran o Tetragramatonu - stran s tabelo.Tabela je velika nekaj čez 100 Kb. Manj ne gre zaradi dobre čitljivosti. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
miha25 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Lepo pozdravljeni! Še jest bi dodal moj pogled na tele članke. Menim, da je več poti in da vse le ni tako zakomplicirano kot določena znanja učijo. Tovrstna raznolika znanja so pomoč - orodje na poti dvigovanja zavesti. Negdo za študij potrebuje bol intelektualno razodete poti drugi pa bol senzibilne poti spet tretji nekaj drugega. Skratka menim, da z iskrenostjo, čistostjo lahko navezeš stik (tak ali drugačen) z osebnim angelom. Tako kot nekateri članki tukaj potrjujejo. Bistvo pa je dvigovanje zavesti (zavedanje ali čutenje) okolice in pomoč drugim pri tem. To je le moj skromen pogled. Lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Bistvo pa je dvigovanje zavesti (zavedanje ali čutenje) okolice in pomoč drugim pri temZakaj bi moral skrbeti za druge? Osebnostna rast je pravzaprav precej egoistično delo, saj gre za MOJ razvoj. Gotovo izgleda sebično! Vendar ni tako. S tem, ko ravijam samega sebe, s tem vplivam tudi na ljudi okoli sebe. Popolnoma drugačna vrsta pomoči pa je tista , ko na koncu izstaviš račun. Sam drugemu pomagam takrat, ko bom tudi jaz imel od tega določene (nematerialne) koristi. Dobrotnika, ki bi se za druge žrtvoval, pa ne mislim igrati. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 hm, če nekomu ponudim pomoč kakorkoli - ali z besedo ali z dejanjem - sej kaj več že ne ostane ane, nikoli ne pričakujem povračila in nikdar se nimam za dobrotnika, to naredim, ker si želim... ker se sama počutim ok, ko vidim nasmešek al pa iskrice v očeh, ko vem, da je bila zame malenkost ali pa le znanje ki ga imam in ga posredujem naprej za drugo osebo pa trenutek ko srček hitreje utripa, ko se spet pojavi upanje... egoistično? pa naj bo... sem se zdejle spomnila na en banalni primer - fant zadet ko mina bi lahko rekla, poizkuša napisati položnico, stojim pri blagajni, odnves besen trga že drugo položnico poleg mene, ga pogledam in vprašam, če želi mu jo jaz napišem, tko rahlo pokima, mu rečem, naj sede tja zadaj, da prec pridem, mu napišem tisto položnico in grem... in njemu sem pomagala ane? sem storila kaj egoističnega - ne! verjetno bi se lahko zgodba v tistem trenutku drugače razpletla, ker dekle za okencem ni želela namesto njega izpolnit položnice (prosil jo je predno je šel pisat prvo) in fant je bil v tistem trenutku sposoben marsičesa... in kaj imam jaz od tega, nič, popolnoma nič... a se počutim kaj egoistična, niti malo ne... to je samo en primer pomoči - pomoč sočloveku niso samo velika dejanja in velike besede... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Ne govorim o vsakdanjostih. Gre izključno za osebnostno rast. Pri tem poslu je vsak sam. Koristi od mojega razvoja imajo drugi bolj ali manj posredno. Saj rad dam razna navodila za to ali ono prakso. Gre za to, da se pri tem "dajanju pomoči" tudi sam razvijam. V vsakdanjosti pa še prevečkrat pomagam. Poskušam živeti moralno. Da bi delil pomoč v duhovnosti zaradi nekakšnega splošnega dvigovanja zavesti ipd., pa v tej igri sebe ne vidim. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Ne govorim o vsakdanjostih. Gre izključno za osebnostno rast. Pri tem poslu je vsak sam. Koristi od mojega razvoja imajo drugi bolj ali manj posredno. Saj rad dam razna navodila za to ali ono prakso. Gre za to, da se pri tem "dajanju pomoči" tudi sam razvijam. V vsakdanjosti pa še prevečkrat pomagam. Poskušam živeti moralno. Da bi delil pomoč v duhovnosti zaradi nekakšnega splošnega dvigovanja zavesti ipd., pa v tej igri sebe ne vidim.hm, a ne piševa isto... sicer pa preko trenutkov v vsakdanjem življenju osebnostno rastemo ane... je pa res, da je odvisno kako posameznik gleda na rast in kaj je zanj rast...pa spet filozofiram med angeli zvizzz ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 zanimivo. s tem se jaz sicer strinjam, sam prakticno pa ponavadi ni tako. imamo srce, ocutke, socutje, razumevanje, ipd... bla bla.. ---------Zakaj bi moral skrbeti za druge? Osebnostna rast je pravzaprav precej egoistično delo, saj gre za MOJ razvoj. Gotovo izgleda sebično! Vendar ni tako. S tem, ko ravijam samega sebe, s tem vplivam tudi na ljudi okoli sebe. Popolnoma drugačna vrsta pomoči pa je tista , ko na koncu izstaviš račun. Sam drugemu pomagam takrat, ko bom tudi jaz imel od tega določene (nematerialne) koristi. Dobrotnika, ki bi se za druge žrtvoval, pa ne mislim igrati. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
miha25 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 nesebično razdajanje je tudi pot duhovnega napredka in (naj bo to v okviru bahti joge alpa vsakodnevnih dejanj brez neke dogme, alipa če hočete ubesedene modrosti) jest se z Selene popolnoma strinjam. Te dve stvari ne morta bit ločeni. l.p. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 naj bo to v okviru bahti joge alpa vsakodnevnih dejanj brez neke dogme, alipa če hočete ubesedene modrosti)Ne potrebuješ uporabljati tujega verskega sistema, da bi podal primer poti devocije. Krščanstvo v osnovi temelji na tem. Ni nesebičnih dejanj. Ljudje, ki mislijo, da morajo za vsako ceno drugim pomagati pri duhovnem razvoju, jih hitro zanese v past "efekta gurujstva". Svet je poln takšnih "pomagačev". Dam primer sebe. Vskaomur, ki me zaporsi, dam naslov, kje dobiti osnovna navodila za kabalistično prakso. Pomagam z nasveti in vedno odgovorim na vsako vprašanje. To počnem brezplačno. Oh, kako nesebično. Vendar imam kalkulacijo! Od ljudi želim odziv. Rad vem, kako sistem vpliva na njihov razvoj. Zbiram podatke in jih urejam. Pišem knjigo o Kabali in vse te podatke bom uporabil v knjigi, katera pa ne bo BREZPLAČNA. Torej je kljub vsemu v ozadju neka kalkulacija. Gre za vezano trgovino, v kateri imamo vsi udeleženci korist. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 evo sporocilo Arhangela Mihaela:A Message from Archangel Michael Beloved Masters of Light, Shall we gaze into the future—your future—and see what is in store for you over these coming months and years? These are the most important times you will ever spend on planet Earth. The decisions you make now, or the energies you radiate out from you to create the force field within which you live will determine your reality and how you will move deeper and more fully into the energies of the New Age. It is time to decide whether you will move forward on the spiral of ascension through the gift of the life process, or the old energies of the death process. Make no mistake, every human being on the planet is in the midst of this process, at some level and some form, whether they are aware of it or not. You are reversing the process that you initiated thousands and thousands of years ago, as you descended into the realm of materiality and began the process of building a temple of flesh in which to contain your precious gift of life, your Spirit Self. It will take some time to accomplish that miracle of Creation or re-creation again, but we can help you to make the process less painful and more expeditious. You are in the process of finding your way back to the “love of the sacred heart,” which is unconditional love. Love with conditions became the norm as humanity sank into the density, and from these negative thought patterns all other self-limiting concepts sprang forth and became your truth. Now is the time to reverse, release and restructure your present reality, a new reality that encompasses all the lessons in mastery we have given you over these past years. We will give you ways to monitor your thoughts and still the mind in order to reprogram your sub-conscious and conscious minds with higher wisdom from your Divine Self. We will help you to bring the multiple-minds of your chakra system into balance so that, once again, they are working in harmony, one with another. As you begin to experience peace within the mind, you will begin to experience joy and bliss within the heart, for they are inexorably connected. It is time for you to release all those concepts that do not support your highest, most-empowering vision for the future, for whether you believe it to be so or not, each and every day you are becoming more powerful cocreators. Just as in the drama that is being played out on your planet today, there was a time in your ancient past when you, too, stepped forward, saying, “I am ready to serve.” You left the beauty, safety and comfort of your homeland and journeyed out into the unknown. You spent thousands of years as you count time in preparing yourself for your mission, and you were tested over and over again to see if, indeed, you were ready. You took an oath and agreed to allow yourselves to be diminished in Light, wisdom and power to whatever degree was necessary by fragmenting your wondrous Self, over and over again, in order to fulfill your assigned task. Your loved ones wished you well and watched you go with great sadness, but also with pride welling up within, for they knew that you were going forth on a great mission, a mission mandated by our Father/Mother God It is now time for a spiritual reunion of monumental proportions. The cosmic trumpet call for the battle to end has sounded, and it is time for you to return to your true estate as a full-fledged Emissary of Light for the Creator. A new assignment is being offered to you, an assignment that requires that you reclaim all of that which you left along the way on your descent into the material realm of reality. As you move forward, you are being reunited with your spiritual family, as well. Most of you have visions of the cataclysms and failures of your many Atlantean and Lemurian lifetimes, but we wish you to remember that you had many wondrous and joyous experiences during those two golden ages, and it is time to recapture the might and majesty of your “True Self” as you were embodied in those glorious times. Come, together we will recapture the glory of those times as you release the ancient core fears and illusions that are holding you back from Self-mastery and your highest potential. You are loved profoundly, I AM Archangel Michaelvir: http://lightworker.com/Schedule/AtlanCruise/Ronna.html Free, hvala! Naredilo blazen vtis name Med branjem pojav določenih flashev - razjasnitev zakaj se počutim tako, kot se. Sem dejansko na Razpotju; sem že mislila, da je kaj narobe z mano (ker samo jst tko razmišljam/meditiram). Vem, "kam" moram Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Tipični primer vpliva besedila na podzavest. Tudi v Kabali je veliko tega. Prebereš neko besedilo in včasih ti šele po nekaj tednih ali mesecih naredi "klik". Podzavestne vsebine se preuredijo in v hipu zapolnijo zavest z dragocenimi spoznanji. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Je bil kdo včeraj(21. 11 ob 18.00) na predstavitvi knjige Življenje z angeli in nadangeli od Marjetke Novak v hotelu Union?Če je kdo bil me zanimajo vaši vtisi Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Je bil kdo včeraj(21. 11 ob 18.00) na predstavitvi knjige Življenje z angeli in nadangeli od Marjetke Novak v hotelu Union?Če je kdo bil me zanimajo vaši vtisi Bom vprašal svojega angela, če je bil tam in kaj je novega izvedel pa kakšne občutke je ob tem imel. Ja različni ljudje imamo različne predstave o angelih. Predalčkanje imeniziranje, ločevanje je lahko različno močno ali izrazito. Kolikor je komu potrebno. Pa tudi na simbolni ravni si vsak imenuje in predstavlja tako, kot njemu najbolj služi. Aha, veš kaj pravi moj angel? Da je bilo vzdušje tam vzhičeno, da so ljudje pumpali v sebi občutke ljubezni, da so se trudili z občutkom povezanosti, da so pričakovali, kaj bodo slišali novega, nasploh so bili v pričakovanju prijetnega, kot bodo tam spoznali kakega novega angela, skratka, kul. Kaj vem, mogoče moj prevajalni sistem iz energijske govorice angelov ne funkcionira 1:1. Poslušaj, kaj ti bo imel za povedati tvoj, pa sčekiraj napisano. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.