Kabalist 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Lepo, da se kdo zabava ob mojem opisovanju čaker. Pravzaprav je tisto moje opisovanje samo zunanji pogled na stvari, saj se ne mislim siliti z neko disertacijo o čakrah, katere poznam, kot sem omenil, zgolj na osnovi prebranega. Tisti, ki se ukvarjate z vzhodnimi tehnikami, o njih gotovo več veste na osnovi izkušenj. Piko, glede tvojega odgovora Biku1975 se strinjam.Naj dodam samo to, da je bi zato moral delati kaj za soočenje s strahom, ki ga očitno razjeda. Strah je največji sovražnik vsakega razvoja. Strah paralizira vssak pozitiven napor in povzroča mnoge nesreče. Bik1975, začni delati na svojem strahu in ne sanjati o angelih varuhih. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Piko, določene izkušnje so osebne izkušnje... najbolj me moti, da nočemo prisluhniti izkušnjam drugim, kaj me moti še - recimo mene so učili, da nikdar nikdar ne poveš imena svojega nagela varuha oz. vodnika, kakorkoli ga že poimenuješ, ko se ti enkrat razkrije, tule se o tem veselo razpravlja... se mi zdi, da tko z grobo roko posegamo v fini svet energij da kar boli... zakaj o moj bog? še vedno vztrajam pri tem - slab učitelj ki se nima ničesar za naučit od učenca, pa ena meni zelo znanja polna oseba (večkrat poudari - ne verjemite meni, sami izkusite, prepričajte se sami) je povedala - ta oseba, en vid... ga bom mičkeno priredila... se dva pogovarjata, pravi prvi - jaz sem bil Napolen, drugi pravi - Ne jaz sem bil Napoleon.. tko kar nekaj časa traja to prepričevanje, nato se vmeša tretji pa pravi - ne nihče od vaju ni bil Napoleon... oba ga začudeno pogledata in vprašata, kako to ve. pravi - ker sem jaz Bog... toliko skrivnosti je na drugi strani tančice, vsak ima svoj način odkrivanja in dokler to vodi v sožitje z Zemljo, z vsemi okrog nas, dokler na ta način odkrivamo ljubezen, Sočutje, Umirjenost, Notranjo moč, Svoje bistvo, potem je vsaka pot prava.... Pa še to, tik predno sem sama imela nesrečo, sem poslušala svoj notranji glas, ob nereči odplavala nekam in mala zadaj je čutila le neko tesnobo pravi da rahlo težo na sebi... glede na to, kakšen je bil avto, imam o vsej zadevi svoje mnenje...moje osebno izkustvo... Kabalist, trenutno se še učim imena - imam občutek, da sem premalo sproščena ter da bo še prišel čas... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Piko...Ne razumem, na kaj se nanaša tvoj tekst, kaj si mislila z njim povedati, s čim se ne strinjaš, kaj te moti. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Piko, če pozorno prebereš vse piše... zadnje čase razmišljam o tem, da bi bilo bolj pametno energijo usmerit popolnoma v druge zadeve kot v te, v katere jih vlagam trenutno... tudi tu, na forumu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Piko, če pozorno prebereš vse piše...To itak! A nisem tak mojster. Upam, da tega slučajno ne pričakuješ. zadnje čase razmišljam o tem, da bi bilo bolj pametno energijo usmerit popolnoma v druge zadeve kot v te, v katere jih vlagam trenutno... tudi tu, na forumu... Zakaj pa ne? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 To itak! A nisem tak mojster. Upam, da tega slučajno ne pričakuješ. zadnje čase razmišljam o tem, da bi bilo bolj pametno energijo usmerit popolnoma v druge zadeve kot v te, v katere jih vlagam trenutno... tudi tu, na forumu... Zakaj pa ne?vsak je mojster in sploh nisem napisala zagonetno... moogče bi bilo zanimivo vprašanje, zakaj ne razumeš evo kopiram:1.najbolj me moti, da nočemo prisluhniti izkušnjam drugim, 2.kaj me moti še - recimo mene so učili, da nikdar nikdar ne poveš imena svojega nagela varuha oz. vodnika, kakorkoli ga že poimenuješ, ko se ti enkrat razkrije, tule se o tem veselo razpravlja.3.se mi zdi, da tko z grobo roko posegamo v fini svet energij da kar boli4.slab učitelj ki se nima ničesar za naučit od učenca5.toliko skrivnosti je na drugi strani tančice, vsak ima svoj način odkrivanja in dokler to vodi v sožitje z Zemljo, z vsemi okrog nas, dokler na ta način odkrivamo ljubezen, Sočutje, Umirjenost, Notranjo moč, Svoje bistvo, potem je vsaka pot prava.... a nadaljujem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 vsak je mojster in sploh nisem napisala zagonetno... moogče bi bilo zanimivo vprašanje, zakaj ne razumeš Da vidim, kako razumem:1.najbolj me moti, da nočemo prisluhniti izkušnjam drugim,Aja kdo pa ste to "vi"? Zakaj pa ne prisluhneš izkušnjam drugim in te to več ne bo motilo (ob predpostavki, da te ravnanje sdrugih ljudi ne moti, v kolikor ne posegajo vate)2.kaj me moti še - recimo mene so učili, da nikdar nikdar ne poveš imena svojega nagela varuha oz. vodnika, kakorkoli ga že poimenuješ, ko se ti enkrat razkrije, tule se o tem veselo razpravlja.Aja, to so te učili... hmmm, ti se tako rada in veliko učiš. Odvrzi tisto znanje pa te v hipu ne bo več motilo. Kaj naj ti drugega in naravnost rečem.3.se mi zdi, da tko z grobo roko posegamo v fini svet energij da kar boliSpet prva oseba množine. Če si ti tista, ki tako grobo posegaš in te to moti, nikar. Za druge pa ni dobro če se obremenjuješ. Hmmm, "mi" je treba opredeliti natančneje, kdo je za tem. Ti ane, a sem še jaz pa on pa ta-in-ta ki ima ime... 4.slab učitelj ki se nima ničesar za naučit od učencaKdo je tu slab učitelj in kdo je tu učenec?5.toliko skrivnosti je na drugi strani tančice, vsak ima svoj način odkrivanja in dokler to vodi v sožitje z Zemljo, z vsemi okrog nas, dokler na ta način odkrivamo ljubezen, Sočutje, Umirjenost, Notranjo moč, Svoje bistvo, potem je vsaka pot prava....tega ne znam komentirati, ker je presplošno in vsesplošno. a nadaljujem?Zakaj pa ne? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 moti - to je pri meni kot muha, ki doleti... v delčku sek. je ni več.... daj, ne obremenjuj se z menoj in mojim učenjem... moja pot je moja, a prav?zakaj pišem v prvi osebi množine - mogoče ti pa enkrat klik naredi... a da je tisto na splošno, mogoče ker nisi izluščil bistva...Pikec, ne seciraj mojih misli, aje prav? Očitno jaz tebe motim...evo me že ni, grem v deželo angelov... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 moti - to je pri meni kot muha, ki doleti... v delčku sek. je ni več.... daj, ne obremenjuj se z menoj in mojim učenjem... moja pot je moja, a prav?zakaj pišem v prvi osebi množine - mogoče ti pa enkrat klik naredi... a da je tisto na splošno, mogoče ker nisi izluščil bistva...Pikec, ne seciraj mojih misli, aje prav? Očitno jaz tebe motim...evo me že ni, grem v deželo angelov...Zakaj misliš, da se obremenjujem? Zakaj misliš, da ti hočem vzeti tvojo pot, če pišeš da je "tvoja pot je tvoja"; saj ti ne vsiljujem druge poti. A da nisem izluščil bistva? Kot bi vedela, kaj je zame bistveno in kaj ni. Če pa si mislila poudariti kaj bistveno drugačnega, sem prav to spraševal, pa si še naprej zavijala misli v iste oblake prve osebe množine. A da seciram tvoje misli? Binarnost 0-1 je trenutno zakon, ki vlada. Kako strašno je secirano vse, še tako ogromna slika je na koncu tule gor sestavljena iz sameh ničel in enk. Digitalizacija je trašno seciranje, da potem lahko računalnik nazaj sestavi takole sliko. Če je enaka kot original, je drugo vprašanje. Po drugi strani v glasbi analogni konverterji še vedno veljajo več. Aha, zakaj misliš, da ti mene motiš? Ali bi rada videla, da me motiš? Ti bo potem kaj lažje? Sedaj se spomnim, za kaj je šlo. Samo čisto malo sem se pošalil na o tvoj bog. Tule smo v temi Angeli. Meni se zdi bistvenega pomena, da imam misel, kaj želim, kakšno pomoč pričakujem, čim bolj jasno in enostavno, predvsem pa v prvi osebi ednine. Pa saj to ne velja samo za angele, tudi za navadne ljudi. V kolikor bi rekli, da smo navadni ljudje. Vse dobro, kjerkoli že si. Vedno pa si obenem tudi v deželi angelov, nikjer drugje. Sedaj mi je potegnilo. Angel si vendar lahko vedno, tudi če se ne skrivaš kar naprej ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 hahahahahahaha, kolk ste fletni, prov uživam, ko berem tele pink ponke, OD SRCA ŽELIM, da VSI KI SE IGRATE PINK PONKE to delate za razvedrilo in še kaj odnesete od te igre, pretok energij naj vas bogati, ne pa dviguje prtisk, a vidva vesta da vaju imam oba rada, še posebej ko se "grebeta" za servise Vse je točno tako kot mora biti, tudi tale igrica. Ja res je velikokrat škoda energije Selene imaš prav, ker se naredi več škod e kot koristi. Vedno bolj se zavedam MOČ TIŠINE. lep dan obema, pa vsem ostalim tudi Jaz imam 6 vodnikov in SAMO ENEGA ANGELA, ime mu je FAITH. Čudovit je, vedno ob meni, samo pomislim nanj, že ga vidim, čutim. Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Bik1975, začni delati na svojem strahu in ne sanjati o angelih varuhih. Tudi ti imaš angela varuha in naj te še naprej tako varuje, tako kot ostale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nymphya 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Poskušam razumeti ljudi, ki si predstavljajo angela varuha, a vedno bolj se mi dozdeva, da so v stiski in potrebujejo nekoga nad sabo, da jim vsaj z mislimi ali z tem da obstoja pomaga.Torej koliko nas je že na svetu? Naj je potem tudi toliko angelov?Res me zanima, zakaj bi človeku neko višje bitje pomagalo, ali ne more človek sam reševati svoje probleme. Potrebujemo iluzije da se počutimo dobro? Verovati ni težko, postopoma zapadamo v stvar in dobimo privide resnice, privide da, resnica pa smo mi sami...Mislim, da molite k angelom kajne? Da vas varujejo čez dan ali kakorkoli.. Verjamem, da se telo pomiri in dušo lahko napolni toplina, vendar nismo priklenjeni na usodo, marsikaj človek lahko sam naredi, on si izrisuje prihodnost, le da včasih ga kaj preseneti, na bolje ali slabše..Zakaj torej še angeli, te lepe podobe večinoma krilatih bitij? Lep pozdrav Citiraj Never lived or wanted immortality Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ...VSI KI SE IGRATE PINK PONKE...To je pa nekaj podobnega kot Piko-ponke! Pri pravem pnk ponku ne gre drugače, kot da se žogica odbije od trde podlage, udarec mora biti dovolj močan, brez dobrega spina (močne dodatne rotacije žogice) te potolčejo v momentu (hipoma), imajo pa pri pinkponku dve tehniki napadalno in obrambno. Fino je gledati igralce, ki uporabljajo obe, malo so v obrambi, potem izvedejo hitri napad, pa se spet branijo, v kolikor je potrebno. Čeprav nisem izvrsten igralec pinkponka, sem kakšno točko odvzel (ali koga precej boljšega premagal) zgolj zato, ker sem udaril naravnost, brez dodatnega zavijanja in rotiranja bistva v obliki žogice. Jasno, ko so to videli, so spet z lahkoto prihajali do novih točk. Pa sem začel rotirati žogico malo po njihovo in sem spet prišel do novih točk. Ja PinkPonk je včasih fajn igrat! Ker pa sem pri ene vrste pinkponku, bom napisal še roza-ponk: Imam idejo, da je dialog, komunikacija z angeli, vodniki na nek način podobna oni, ki jo imamo s soljudmi.Na primer: če znam soljudem jasno povedati, kaj mislim, če jim znam jasno pokazati, kaj od njih želim, potem bi enako veljalo tudi za angele. Izmed 10.000 misli, ki jih postrelim na dan, zares ni lahko izluščiti, kaj si želim, če ni izraženo jasno in odločno. Če oljudem zavijam svoje misli in želje v oblake, pa spuščam meglo, se tip izražanja zlahka prenese na komunikacijo z energijami, ki jih v sebi označujem z angeli, vilinci itd. Torej jasen, odločen, predvsem pa prepričan. Prepričanje je tisto, ki udejanja, vsaj tako mislim. Če bi bil prepričan, da angelov ni, potem bodo angeli podpirali moje prepričanje in ne bodo posredovali na tak način, da bi dejanje prepoznal kot njihovo pomoč. Prvi simptomi so se pokazali nekako takrat,ko sem začel dvomiti v njihov neobstoj. Takrat so začeli potrjevati to moje dejanje dvoma... Jasno, kaj mislim je važno samo zame, za druge je važno karkoli drugega. Ne bom rekel, kako mora ravnati kdo drug, napišem pa kak komentar na to. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Hm, Bik1975, sem pričakoval da bo še kdo kaj komentiral tvoje pisanje. Meni je padlo v oči dvoje: tvoj strah in nesreča, ki bi si ji lahko izognil, če se zanj ne bi zmenil. Lahko pa bi doživel kaj hujšega, kdo ve? Za tisto tvojo nesrečo je bilo značilno, da si moral biti tam točno v tistem delčku sekunde. Ti si se pa vmes ustavljal, pa ne samo to! Že dejstvo, da o tem premišljeval med vožnjo, je vplivalo na tvojo dinamiko vožnje in gotovo nisi bil na istih odsekih ceste v času, kot če na to ne bi mislil. Kaj če si vse skupaj sam pomagal udejaniti? Ne moreš pa vedeti, kako bi se vožnja odvijala drugače in sicer, kaj vse bi se ti pripetilo, če bi imel drugačno dinamiko vožnje. Nič se ne da sklepati o tem, pa tudi razvoja tvojega nadaljnega življenja ne. Saj niti o tem pisal ne bi in tako intenzivno premišljeval o tem dogodku. Piko, mojo zgodbo si lahko razlagaš na veliko načinov. Ne mislim nobenega prepričevat, da so pri moji zgodbi 100% prste vmes angeli. Jaz osebno sem pač v to prepričan Posebno zato, ker je bil v tem spet vpleten moj oče. Natanko je vedel, da se mi bo nekaj zgodilo in zato prosil, da naj mi nekdo pomaga, da bom čimbolje prebredel to kar me je čakalo. In sem jo. Njegovi občutki so bili v obeh primerih, ki sem jih opisal pravilni in upravičeni ter prošnje na srečo tudi uslišane. Mojo zgodbo si lahko razlagaš tudi takole: Res je, če se takrat ne bi ustavljal, bi v tistem trenutku bil drugje in se tako izognil nesreči. Mogoče. Če pa recimo tega notranjega občutka, straha ne bi upošteval, bi me pa lahko v naslednjem križišču čakala smrt oziroma invalidnost. Recimo Pa so mi angeli varuhi te občutke načrtno ustvarjali, da bi se ustavljal in se tako izognil smrti, invalidnesti, .... ter mi omogočili, da nesrečo, ki mi je bila očitno usojena čim lažje prebrodim. Vse tisto ustavljanje, pa se je dogajalo, kakšen kilometer pred nesrečo. Tisti dan me ni "strah" na splošno preplavljal, ampak so se tisti notranji občutki pojavil le, ko sem pomislil na točno določen kraj, mesto nesreče Pa še nekaj, tisto videnje avtomobila, še preden se je nesreča zgodila, pa napotek, da se umaknem bolj levo, čez nekaj desetink sekunde pa udarec, za mene ni slučaj. Sem edini, ki vem, kaj se je tisti dan na poti oziroma v tistih trenutkih tik pred nesrečo dogajalo, zato sem prepričan v njihovo delo Strah oziroma tisti notranji občutki, so bili upravičeni in so se mi prvič v življenju pojavili. Sem mnenja, da sem pravilno ravnal, da sem jih upošteval in ne ignoriral. Moje osebno mišljenje Z motorizmom se ukvarjam že vrsto let, za seboj imam nekaj potovanj, tako pred nesrečo kot tudi po njej in tistega "straha" (pišem strah, ker tistih notranjih občutkov ne znam opisat) nikdar prej ni bilo. Zanimivo, zakaj so se pojavili ravno takrat Eno je, da se ti bojiš npr. določenih situacij v prometu in zaradi tega posledično narediš kiks, s tem pa nehote povzročiš nesrečo oziroma se ji ne izogneš, drugo pa je, kar se je meni dogajalo. Ni primerljivo, vsaj za mene. Drugače, pa sploh ne razumem, zakaj si nekateri mislite, da se z angeli obremenjujem, ravno nasprotno Mi je življenje veliko lepše, če imam občutek, da mi stojijo ob strani in mi kolikor je v njihovih močeh tudi pomagajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 angeli so! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 angeli so!Ja! (Komaj sem lahko še krajše in bolj jedrnato napisal...) (Pa tole Bikcevo pisanje mi diši na to, da bolj sebe kot druge prepričuje, da angeli so. Zase vem, da se ne obremenjujem s prepričevanje drugih ali so ali niso. Predvsem tako početje nima smisla. To se lahko prepričaš le sam.) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Ja! (Komaj sem lahko še krajše in bolj jedrnato napisal...) (Pa tole Bikcevo pisanje mi diši na to, da bolj sebe kot druge prepričuje, da angeli so. Zase vem, da se ne obremenjujem s prepričevanje drugih ali so ali niso. Predvsem tako početje nima smisla. To se lahko prepričaš le sam.) Ah, Piko Piko ti ne stegne a? Sebe se mi ni potrebno prepričevat, ker v to verjamem A štekaš? Tisti dve zgodbi sem napisal, zato, ker je tukaj tema o angelih in ker verjamem, da so tako meni kot tudi bratu pač pomagali in se odločil, da Vam jih zaupam Čist simpl, nobenih prepričevanj Mojo nezgodo pa sem šel par postov više ponovno razglabljat zato, da tako tebi kot tudi Kabalistu povem zakaj mislim in verjamem, da so mi pomagali angeli Ti si pač govoril, da sem si to "mineštro" nekako sam skuhal in da angeli nimajo veze, podobno je mislil tudi Kabalist in mi rekel, da naj se raje z strahovi poprimem, namesto, da o angelih sanjam. Kar za to zgodbo spet ne drži. Toliko glede tega No, s tem sem končal, zgodbi sem Vam zaupal in na njihovi podlagi tudi povedal zakaj v angele verjamem. Saj smo v temi Angeli? Piko, nobenega prepričevanja tako drugih kot samega sebe iz moje strani, če pa si ti tako razumel, potem je to tvoj problem in ne moj Če je kdo koga prepričeval, potem si ti mene, čeprav sem jaz to vzel bolj kot normalno debatiranje o aktualni debati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Ola a mi lahko nekdo pomaga rada bi priklical angela, da mi pomaga na razgovoru za službo. Ker že zares dolgo iščem je moj samozavest res že na dnu. Hvala Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Ti si pač govoril, da sem si to "mineštro" nekako sam skuhal in da angeli nimajo veze, podobno je mislil tudi Kabalist in mi rekel, da naj se raje z strahovi poprimem, namesto, da o angelih sanjam. ...Poglej, napisal sem samo to: "Kaj če si vse skupaj sam pomagal udejaniti?" pa bom umaknil retorično vprašanje in napisal, da si na nek način sodeloval pri udejanjanju. Spregledal si to, da angelov nisem omenil, kar ne pomeni, da sem jih izključil. Kako misli Kabi, ne bom komentiral, vsekakor pa ne mislim tako kot on, čeprav misliš, da misli podobno kot jaz. Besedo strah si uporabljal ti sam, če ni primerna, boš moral najti boljšo. Zame ima strah samo en pomen. Berem tvoj odgovor, pa mi ni jasno, v čem se moj komentar ne ujema s tvojo pripovedjo, ko je govor o angelih? Pinka, prijateljica mi je dala zjutraj nasvet, naj si za sredo narišem vilinski simbol za pritok denarja, pa sem ji odgovoril, da bi si ga gotovo narisal, če bi šel na razgovor za novo službo: Amali DoareZ angeli nimam toliko različnih izkušenj. Pri tistih pa, ki jih imam, mislim, da gre ponavadi za vedno istega angela. Torej, obrni se kar na svojega angela! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 recimo mene so učili, da nikdar nikdar ne poveš imena svojega nagela varuha oz. vodnika, kakorkoli ga že poimenuješ, ko se ti enkrat razkrije, tule se o tem veselo razpravlja... se mi zdi, da tko z grobo roko posegamo v fini svet energij da kar boli... zakaj o moj bog?Tvoj nadangel ali kakorkoli že tisto krilato zmene imenuješ, je samo del tebe. Ni nekaj izven tebe. Do imena pa se prebiješ s precej zahtevnim sistemom tehnik. Ta sistem onemogoči tvojemu egu, da se projecira skozi tega navideznega striclja ali tetico s krilci. Žal večina publike, ki sanja o angelčkih, to spregleda, zato toliko napuha, ko je govora o tem. Srečanje s svojim angelom varuhom je srečanje s samim sabo in nič več ali manj. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 A ti si se že srečal sam z seboj ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Ola a mi lahko nekdo pomaga rada bi priklical angela, da mi pomaga na razgovoru za službo. Ker že zares dolgo iščem je moj samozavest res že na dnu. Hvala v knjigi Doreen Virtue Nadangeli in vnebovzeti mojstri boš našla, da se lahko obrneš na Lu Hsinga, je vnebovzeti mojster. Priporočam ti, da si sposodiš njeno knjigo in si o njem tudi kaj prebereš...tam boš našla še veliko imen angelov in vnebovzetih mojstrov, ki ti lahko pomagajo. meni so, za kar sem jim zelo hvaležna... z ljubeznijo,pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Pinka, prijateljica mi je dala zjutraj nasvet, naj si za sredo narišem vilinski simbol za pritok denarja, pa sem ji odgovoril, da bi si ga gotovo narisal, če bi šel na razgovor za novo službo: Amali DoareZ angeli nimam toliko različnih izkušenj. Pri tistih pa, ki jih imam, mislim, da gre ponavadi za vedno istega angela. Torej, obrni se kar na svojega angela! Hvala Piko za vilinski nasvet!sej če bi vedla kako se obrnt na njega bi blo res dobr :xx!: Hvala Pjotra bom kr mal v knjižnico skočila. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Zopet vidim mešanje vsega z vsem... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Zopet vidim mešanje vsega z vsem... jaz pa ponovno vidim le različna mnenja, za katera si upam trditi, da ni nobeno pravo in nobeno napačno. vsekakor pa je za tistega, ki ga predstavi najbolj blizu in najbolj pravilno. vesela sem, da je toliko različnih izkušenj, ki bogatijo moje zavedanje, da angeli so vedno ob meni in ob vsakem, ki si to želi... si pa verjetno ciljal bolj na odgovor pika in njegove vilince. pa tudi tukaj se lahko kdaj pa kdaj pojavijo vilinci, če greš pogledat na temo vilinskih simbolov, boš opazil, da se je ravno zaradi te pikove informacije, pinka obrnila po nasvet v tisto temo z ljubeznijo pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.