zvezdica74 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Naj nad nami vsemi, nad našimi najdražjimi, bedijo in nas varujejo angelčki!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opat 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Naj angeli, kot že od nekdaj, tudi še naprej svetijo človeku njegovo pot, da ne skrene, da se ne izgubi.Kdor ugleda luč svoje poti naj tudi drugim pokaže kam naj gre! AMEN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
veela 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Imamo svoje angele. Varujejo nas. Naredimo pa majčken grehec. Nam angeli pomagajo?TomažTomažAngeli ne sodijo kot ljudje ne razmisljajo kot mi, niso kot mi. Njih ne zanima kaj si ti kaksen "greh" storil, zato bo karma poskrbela- da kar smo sejali bomo zeli, ne pa angeli.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Naj angeli, kot že od nekdaj, tudi še naprej svetijo človeku njegovo pot, da ne skrene, da se ne izgubi.Kdor ugleda luč svoje poti naj tudi drugim pokaže kam naj gre! AMEN Teb pa po mojem ni nikol dolgčas; mam občutek, da ti ornk žvižga po glav. Ql. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Sam pred kšnim mescom so se mi začele "hude" halucinacije.Take, vsiljene slike..Kamorkoli sm pogledow okol bara, povsod so bli tile "črni angeli".Tam so sedel in se vdeval.Kamr so se oni vsedl, če jzt "nism smel".Povsod so bli.20-30.Vsak na svojem koncu.Tiho so bli.Počasne kretnje.Sm se menu s kom, zravn njega sm čutu, tega v črno oblečenega agenta-angela k je zravn njega sedeu. Matr maš srečo. Kr na suho ... Jst se morm za takšne učinke ornk dature nažret. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 hm, jzt pa mam kr ene creepy fore zadnje cajte.Nevem kej je krivo, kake salvie že dolg nism tikow, en biškot sm glih dons pojow, drgač pa alkohola al kej tazga bl ne ku ja..Sam pred kšnim mescom so se mi začele "hude" halucinacije.Take, vsiljene slike..Kamorkoli sm pogledow okol bara, povsod so bli tile "črni angeli".Tam so sedel in se vdeval.Kamr so se oni vsedl, če jzt "nism smel".Povsod so bli.20-30.Vsak na svojem koncu.Tiho so bli.Počasne kretnje.Sm se menu s kom, zravn njega sm čutu, tega v črno oblečenega agenta-angela k je zravn njega sedeu.Pa pol ksm se u avto vsedu in pol furu domow, sm mel tak občutek k se je realno mešal z živo sliko sprejemanja okolice-d so mi oni tko urejal pot.Kam morm it..Sm pogledu skozi okno avta in tm ob cesti so bli.Pa še eni trije odzad v avtu : )Pa sm mislu, d se mi blazno dobr dogaja..No..pol pa je ratalo že en piko grozljivo.Shizofrenija mejbi? Stari mejbi si pa novi kristus sam pazi da te navjo na križ prbil al pa v eno zadekano belo sobo dal hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Stari mejbi si pa novi kristus sam pazi da te navjo na križ prbil al pa v eno zadekano belo sobo dal hehekriž je že malo zastarel....novodobne kristuse še samo v belo zadekane sobe tlačijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 se ti zdi da sem debela?... to se ti samo zdi, sem lih prow, pravi zavezovalec. lepa si...daj si že dopovedat res si lepa...in zanimiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 lepota se ne meri v kilah...si smešna...lepa si...vedno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 torej si ti after my kost, može bederna?... da sem smešna, .... veš kaj? to je edino kar me drži pri življenjskih.en dober seks ti samo manjka....da pozabiš....da te sploh kaj mora držat pri življenju nisem after tvoja kost...bolj after tisto...kar je med tvojimi bedrcami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 koma in dober sex...sta eno...in nič seveda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Angeli so najčudovitejša bitja, ki so nam na razpolago, da nam pomagajo. Na miljone jih je povsod okoli nas in samo čakajo, da bi jih zaprosili za pomoč. S tem ko dajemo naloge angelom, napredujemo oboji. Oni ker izpolnijo vse naloge, in mi ker delamo dobra dela. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opat 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Zadnjič sem spil malo preveč samostanskega vina in popil še malo opatjega žganjca.Potem sem na drevesu videl plavajoče angelčke?Mahali so mi s svojo mehko vpeto perjanico.Mislite, da bi moral vspostaviti stik z njimi in jih spraviti domov? E.T. go home AMEN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 mene pa zanima, kakos e dla z angelskimi kartami?sem enkrat dobila karto poguma in jo imam vedno v denarnici... bi mi ful veliko pomenilo, če bi kdo odgovoril na moje vprašanje. sončkeeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 sem že našla temo...hvala Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Skratka čudovita bitjaLjudje božji, angeli in nadangeli niso otroške igrače. Otroška vera v bitjeca s krilci je samo droben predah v morju nesposobnosti. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Dvomim, da lahko s sigurnostjo rečeš, da taka bitja ne obstajajo Pojem otroka je Univerzalen in ne vem zakaj bi bil obstoječ samo za človeka. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Jst se včasih sprašujem, če res obstajajo. No, vsekakor pa mi iz kart dajejo zelo koristne in resnične nasvete Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 Doreen Virtue PH.D. je od angelov dobila navdih, naj organizira svetovni dan angelov z delavnicami in meditacijami po vsem svetu. Pridružite se v soboto, 8.septembra 2007, tisočim po vsem svetu v molitvi in invokacijah, ko bodo Doreen Virtue, ATP® angelski terapevti in AI po vsem svetu vodili angelske delavnice in z vami delili znanje o zdravljenju in komunikaciji z angeli. 2. svetovni dan angelov se bo po vsem svetu letos na pobudo Doreen Virtue ponovno praznoval tik pred obletnico 11.9. Dan, posvečen angelom, pa je 17 september.Simbolika osredotočanja na luč je tudi letos glavna tema. Pridružite se jim na ta poseben dan, izjemen dan zdravljenja, božanskih vpogledov in radosti! vir: pozitivkehttp://home.att.net/~hoo9/Gonzalez/visitation.jpg angel zdravljenja http://www.shadowscapes.com/picts_galimages/healing.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 Naša skupinica je meditirala, lustno:) Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 Zadnjič sem spil malo preveč samostanskega vina in popil še malo opatjega žganjca.Potem sem na drevesu videl plavajoče angelčke?Mahali so mi s svojo mehko vpeto perjanico.Mislite, da bi moral vspostaviti stik z njimi in jih spraviti domov? E.T. go home AMEN amen http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/g035.gif Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Jst se včasih sprašujem, če res obstajajo. No, vsekakor pa mi iz kart dajejo zelo koristne in resnične nasvete angeli obstajajo,ampak so nepomembni v vodstveni strukturi,sigurno pa ne ozdravljajo,so delavci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Doreen Virtue PH.D. je od angelov dobila navdih, naj organizira svetovni dan angelov z delavnicami in meditacijami po vsem svetu. Pridružite se v soboto, 8.septembra 2007, tisočim po vsem svetu v molitvi in invokacijah, ko bodo Doreen Virtue, ATP® angelski terapevti in AI po vsem svetu vodili angelske delavnice in z vami delili znanje o zdravljenju in komunikaciji z angeli. 2. svetovni dan angelov se bo po vsem svetu letos na pobudo Doreen Virtue ponovno praznoval tik pred obletnico 11.9. Dan, posvečen angelom, pa je 17 september.Simbolika osredotočanja na luč je tudi letos glavna tema. Pridružite se jim na ta poseben dan, izjemen dan zdravljenja, božanskih vpogledov in radosti! vir: pozitivkehttp://home.att.net/~hoo9/Gonzalez/visitation.jpg Krasno Free angel zdravljenja http://www.shadowscapes.com/picts_galimages/healing.jpg Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mici59 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Velikokrat in na veliko načinov je Bog govoril očetom po prerokih,v teh dneh poslednjega časa pa nam je spregovoril po Sinu.Njega je postavil za dediča vsega in po njem je tudi ustvaril svetove.Potem ko je uresničil očiščenje od grehov,je v nebesih sedel desno od veličastja.Postal je toliko višji od angelov,kolikor odličnejše ime od njihovega je dobil.{hebrejcem1,1-4} Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 Some angels, choose cleverly disguised lives in time and space just to help folks get past judging by appearances. No, they're not much to look at, listen to, or dance with, and most would never guess they're angels... but that's the point. Every soul is beautiful, The Universe Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.