Skoči na vsebino

Angeli

tomaz

Recommended Posts

Zanimiva tema x:)x

Ne vem, svoje čase sem trdila, da je moj angel varuh mama, pa sedaj recimo v retrospektivi vidim, da je bila to predvsem figura zelo močne ženske na nekaterih področjih, ki sem se je oprijela, ko mi je bilo najbolj hudo xsrcx res je tudi, da me je varovala pred področji, ki so bila zanjo neraizskana in se jih je bala, in mi stopila na prste s prepovedmi; to ni kaj preveč pomagalo, ker sem pač zelo radoveden tip človeka. Pa tudi mislim, da sem dovolj uravnotežena oseba, da bom vedno znala najti neko srednjo pot, se bom vedno znala uravnotežit in poiskat tisto, kar je zame dobro, tako da prepovedi niso bile ravno najboljši stil varovanja mene z njene strani x;)x No ja, ampak hotela mi je pa samo dobro in to je tisto kar šteje xsrcx

Danes... še vedno ne razmišljam veliko o angelih. Če že moram nekoga definirati za mojega angelčka varuha, je to moja duša, moje srce, tisti najčistejši del mene, ki me vedno opozori, ko sem na poti h kakšni ultra neumni fori x;)x Ne ločujem tega od sebe, ker določen odgovor, občutek oz. opozorilo vedno pridejo iz moje kristalne notranjosti.

Sem pa srečala nekoga zanimivega pred letom, dvema, ne vem več točno. Ne vem, kako bi ga opisala, beseda energetsko bitje bi bila še najbolj ustrezna... ne znam ga opisati vizuelno, ker sem ga videla z očmi duše, ta pa ima čisto drugačno govorico. V obdobju, ko sem bila najbolj pod stresom in sem najbolj dvomila vase, mi je prišel pokazati, da je strah votel, okoli ga pa nič ni. Poimenovala sem ga "Moj Strahko" x;)x

Drugače pa rada rečem, da imam v nebesih dva angela, ki me z ljubeznijo spremljata na moji poti po zemlji, to sta moja preminula babica in dedek. Z njima sem preživljala velik del svojega otroštva, vem, da sta bila v času svojih življenj pač človeka s svojimi muhami in tudi kakšno "napako", vendar sta se prelevila v čudoviti duši. Babico sem imela čast spremljati, ko je umirala, in sem proces spreminjanja v čisto dušo tako lahko opazovala na lastne oči. Zame je bilo njeno umiranje lep, miren dogodek, ki se ga še sedaj spomnim z nasmehom na licu. Ko se je spomnim na postelji, vse že tako svetle in jasne... sem ji hvaležna, da mi je dala priložnost videti, kako se človeško bitje prelevi v angela. xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...
Angeli hmmm . Mene včasih sredi velike žalosti oblije občutek varnosti in topline. Mogoče je pa to moj angel. Vsak človek je verjetno kdaj pomislil da ga čuva njegov angel varuh ali kakšna višja sila, tudi jaz, vendar si ga jaz ne predstavljam kot nekega fantka s peruti. Ne to so samo pravljice. Naš angel se nam prikaže v nepravilnih oblikah in nam napolni glavo z lepimi mislimi in toplino. Mogoče pa angeli ne obstajajo in si mi to vse samo namišljamo da bi pač določene stvari lažje razumeli. :onfire: :onfire: :onfire: :hepko: :onfire: :hepko: :flower:

Kadar smo imele pri meni naša ženska srečanja, so bila polna vseh sort čustev... na koncu smo pogosto zaključile v plesanju in krohotanju in se velikokrat fotkale... te fotke so prav zanimive... namreč, niti ena ni 'ratala'... na vseh se pojavljajo eni pasovi svetlobe, ene take žareče spiralice in vijugice, še bolj nenavadno pa je, da smo me na njih nekak prosojne :eek: xcivx ... ko smo gledale eno fotko, na kateri se nekaj zviramo in smo z nogami zafecljane ena čez drugo, smo uočile, da ima ena od nas čisto prosojno nogo, tako, da se skoznjo vidi druga noga :O: (saj bi prav rada pokazala to fotkico, pa so še druge punce gor in jim to mogoče ne bi bilo všeč)

Pogovarjala sem se s frendi s crimsoncircle.com in menda se jim zadnje čase na fotkah, kjer so veseli, se režijo ali plešejo ali kaj takega, pojavljajo svetlobni krogci... dve sta celo naredili poskus in se fotkali tako, da sta stopnjevali svoje razpoloženje... na začetku ni na fotkah nič posebnega, potem sta si zavrteli glasbo, ki jo imata zelo radi in z užitkom poslušali... na fotkah se pojavi nekaj tistih krogcev... potem sta šli ven in skakali in plesali in se režali in fotke so vedno bolj polne svetlobnih krogcev...

včeraj, ko sva se z Dašo peljali proti domu in se pogovarjali o tem, da tudi ona zadnje čase čuti neke čudne rukarje okoli srca (kar na lepem na hitro 'udari', da ga slišiš po celem telesu) in zagledava najprej tik nad avtom kanjo, kako kroži okoli naju, nato pa na nebu čisto rahel megličast oblak s čisto jasno 'narisanimi' krili... zanimivo, da ta oblak sploh ni spremenil oblike in je bil z nama vse do doma..

no, tole sem mislila reči o prisotnosti angelov x:)x x;)x

sicer se mi pa zdi, da si ti tudi ena izmed angelov tukaj x:Ix

Kar se tiče značaja, menda nisem ravno angel. (Tko pravjo eni.)

Kar se tiče izginjanja in pojavljanja tu, pa zihr x;)x

Če se vrnem k angelom: meni je najbolj ostal v spominu tisti s slike moje babice - verjetno motiv mnogim znan: ko angel varuh spremlja fantka in punčko čez neko brv v dežju, se mi zdi.

Uživaj tud ti, BorsM x:)x

• 2 weeks later...

Jaz sem na enem predavanju izvedela, da ima vsak 2 Angela. Stik z njima vzpostavimo preko vsakodnevne meditacije. Ne moremo ju prositi, da bi vplivala na druge, pomagata samo tistemu, ki ga čuvata, torej se moraš na njiju obrniti samo v zvezi z željami o sebi. Vsekakor verjamem v svoja Angla, ker zadnje leto več kot odlično sodelujeta z menoj :). Hvala obema. xflowx

P.S. škoda, da nimamo nobenega :angel: smajlija

Ne moremo ju prositi, da bi vplivala na druge, pomagata samo tistemu, ki ga čuvata, torej se moraš na njiju obrniti samo v zvezi z željami o sebi.
x^x :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...