Amis 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 ja, en angel bi mi zdaj dobro del... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Angeli, angelčki, moji so zelo prijazni z menoj. Nekaj jih je tudi okoli mene, mami , oči , sestrica , dragi Rada vas imam! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Angeli, angelčki, moji so zelo prijazni z menoj. Nekaj jih je tudi okoli mene, mami , oči , sestrica , dragi Rada vas imam!A mi ostali bomo pa spet z dolgimi surlami ob strani stali? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Hm, izgleda tako Nosko... :o|o: http://www.gifs.ch/gem.Tiere/images/n1.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Hm, izgleda tako Nosko... :o|o: http://www.gifs.ch/gem.Tiere/images/n1.gifFFFFakkk, kok fantastičen nosko ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ...tole je pa prva liga Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Hm, izgleda tako Nosko... :o|o: http://www.gifs.ch/gem.Tiere/images/n1.gifFFFFakkk, kok fantastičen nosko ... Je povsem podoben tvojemu... http://www.gifart.de/gif231/minis/00006539.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Angeli, angelčki, moji so zelo prijazni z menoj. Nekaj jih je tudi okoli mene, mami , oči , sestrica , dragi Rada vas imam!A mi ostali bomo pa spet z dolgimi surlami ob strani stali? ne bod no ljubosumen. tebe mam tut zlo rada , samo ne vem če si vedno angel, se mi zdi da znaš biti včasih tudi hudič evo na javno, da bodo vsi lahko prebrali Cosma obožuje nosoroge in misli, da so angelska bitja. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 NO Nosko, ti se že potolažen , upam, da še ne gre Cosma spat, pa da se ji ljubi pisati , lep pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Boris, ti si vedno , tudi ti si dostikrat angelski na LNF-ju. Se mi zdi, da si blažilni balzam za marsikoga. Ampak to zdaj že spada v temo koga maram, se mi zdi. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 O, hvala enako Cosma , sory, če je izgledalo, kot, da sem hotel kaj izsiliti, malo za šalo, malo za res, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Boris itaq ugotavljam, da premalokrat pohvalim in premalokrat povem ljudem, ki jih imam rada, da jih nosim v Če nekoga pohvališ, se mi ne zdi nič narobe in vsakemu dobro dene. pa kaj če kdo reče, da je forum osladen. Globoko, globoko v sebi smo si vsi enaki. Vse kar potrebujemo je ljubezen. V obe smeri. Dajemo in sprejemamo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Cosma Lepo povedano Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Boris itaq ugotavljam, da premalokrat pohvalim in premalokrat povem ljudem, ki jih imam rada, da jih nosim v Če nekoga pohvališ, se mi ne zdi nič narobe in vsakemu dobro dene. pa kaj če kdo reče, da je forum osladen. Globoko, globoko v sebi smo si vsi enaki. Vse kar potrebujemo je ljubezen. V obe smeri. Dajemo in sprejemamo.my kind of human Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Boris itaq ugotavljam, da premalokrat pohvalim in premalokrat povem ljudem, ki jih imam rada, da jih nosim v Res lepo napisano, če ga imaš-imamo radi je treba povedati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 itaq ugotavljam, da premalokrat pohvalim in premalokrat povem ljudem, ki jih imam rada, da jih nosim v Ampak, če pohvališ prevečkrat, je pa to tko kot bi vsak dan žrl čokolado! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 evo na javno, da bodo vsi lahko prebrali Cosma obožuje nosoroge in misli, da so angelska bitja.To je tako, kot bi vinogradnik, ki celo življenje dela cviček nekoga vprašal. kakšnen se mu zdi njegov cviček, oni junc pa bi odgovoril, da obožuje vino. Lepo si se izvila. Ne bom zadovoljen, preden ne nekje ne preberem ali ne slišim, da pri polni zavesti izjavljaš, da me imaš rada. lalala Jaz tebe imam. Prav tebe!!! Ne raznoeazne cosme na splošno ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 itaq ugotavljam, da premalokrat pohvalim in premalokrat povem ljudem, ki jih imam rada, da jih nosim v Ampak, če pohvališ prevečkrat, je pa to tko kot bi vsak dan žrl čokolado! :xx!: mislila, sem pohvale iz Srca in ne kar tako tja v en dan....se razume. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ne bom zadovoljen, preden ne nekje ne preberem ali ne slišim, da pri polni zavesti izjavljaš, da me imaš rada. lalalaOh, kako lepo je to A mene maras tudi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ne bom zadovoljen, preden ne nekje ne preberem ali ne slišim, da pri polni zavesti izjavljaš, da me imaš rada. lalalaOh, kako lepo je to A mene maras tudi? Seveda Ruby. Zelo te imam rad. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ne bom zadovoljen, preden ne nekje ne preberem ali ne slišim, da pri polni zavesti izjavljaš, da me imaš rada. lalala Jaz tebe imam. Prav tebe!!! Ne raznoeazne cosme na splošno ... lalalaRaznorazne Cosme. Tukaj sem edina-ena. In tudi ti si edini nosorog-eden. Torej sem že prej izrazila ljubezen in naklonjenost do tebe, ampak ti rabiš še dodatno potrditev.Zadnjič sem prebrala misel, ena+eden=eno Tudi jaz sem mislila prav Tebe! sam zdaj bodi pa faca pa to še racionalno utemelji Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 akhm, jest bi se tud tole igrala... mam novo lopatko ... pa rada mam Nosoroga pa Cosmo veri mač Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 V tale peskovnik pa mene tudi močno vleče Sam ne bi bla rada gatecrasher Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ne bom zadovoljen, preden ne nekje ne preberem ali ne slišim, da pri polni zavesti izjavljaš, da me imaš rada.P.S. Nikoli, ti ne bi priznala, da ........ Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Mateja in Pikapoka tudi vivde spadata med angelska bitja. Pa saj to že vesta. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.