nosorog 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ne bom zadovoljen, preden ne nekje ne preberem ali ne slišim, da pri polni zavesti izjavljaš, da me imaš rada.P.S. Nikoli, ti ne bi priznala, da ........ Hm, tudi jaz ti ne bom nikoli povedal, kako mi gre na živce, da si poročena. Da je zadeva še bolj nehigienska - nisi z mano. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Cosma, mislim, da ti tudi , sicer se pa to že čuti, se strinjam tudi za Matejo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 [Hm, tudi jaz ti ne bom nikoli povedal, kako mi gre na živce, da si poročena. Da je zadeva še bolj nehigienska - nisi z mano. lalalaA ni čar ravno v temu? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 akhm, jest bi se tud tole igrala... mam novo lopatko ... pa rada mam Nosoroga pa Cosmo veri mač Mateja, kar se tebe tiče pa sploh ... Še celo v tistih redkih trenutkih, ko se ne strinjam s tabo, te razumem in te imam rad; saj ne moreš biti drugačna, kot pa široka, kot si. Si pač tršica. In hvala bogu, da te - tako mularija, kot mi, imamo takšno. Bl so ga najebal tisti na maatovi šoli, ki jim predavam jaz, saj ne premorem tvoje širine (konkretno zdele leti na temo o pedrih, dal bi se zadevo razširit še na marsikaj). lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 [Hm, tudi jaz ti ne bom nikoli povedal, kako mi gre na živce, da si poročena. Da je zadeva še bolj nehigienska - nisi z mano. lalalaA ni čar ravno v temu? Verjetno res. Če bi te vsak dan gledal, zna biti, da bi mi šla na živce. Hm. Ali pa tudi ne.Morda ti samo ne bi namenjal pozornosti, ki si jo zaslužiš. In pol bi me zbrcala. Hm, kako znano mi zveni tale zgodba. Kot da se je že kdaj zgodila ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Hm, kako znano mi zveni tale zgodba. Kot da se je že kdaj zgodila ... najbrž, v kakem od prejšnjih življenj Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 čestitam vsem skupaj....vas imam rada tudi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Amis... čestitaš komu kaj Ste mi vsi pri , ki se pojavljate tule... cosma, Mateja, Amis, borism, pa tudi Nosko seveda (samo verjetno tega še ne ve) madona, kwa j men dons da sm tko semintjametalno razpoložena Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Veš kaj pikapoka...treba Marsino napoved prebrat, meni to tudi vse malce sumljivo postalo mene je te dni neki hudo zagrabilo...pač taka sem . Vsepovsod ljubezen Se cutim jo v prsih, se cutim jo v dlaneh, vse okrog ljubezen, njeni dotiki, smeh.Z mano hodi v vetru in kamorkoli grem, in ce zares me ljubis, pokazi naj to vem. Ves, da te ljubim in vedno te bom,ko z vetrom sem, vedno ti si z menoj.Zacetka ne poznam in konca ne,a vedi, da si meni vse-eeh!Ti si meni vse! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Veš kaj pikapoka...treba Marsino napoved prebrat, meni to tudi vse malce sumljivo postalo mene je te dni neki hudo zagrabilo...pač taka sem . Vsepovsod ljubezen Se cutim jo v prsih, se cutim jo v dlaneh, vse okrog ljubezen, njeni dotiki, smeh.Z mano hodi v vetru in kamorkoli grem, in ce zares me ljubis, pokazi naj to vem. Ves, da te ljubim in vedno te bom,ko z vetrom sem, vedno ti si z menoj.Zacetka ne poznam in konca ne,a vedi, da si meni vse-eeh!Ti si meni vse!Flashback ostanka posthipijevske generacije ... Peace, love, cvječe ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Veš kaj pikapoka...treba Marsino napoved prebrat, meni to tudi vse malce sumljivo postalo mene je te dni neki hudo zagrabilo...pač taka sem . Vsepovsod ljubezen Se cutim jo v prsih, se cutim jo v dlaneh, vse okrog ljubezen, njeni dotiki, smeh.Z mano hodi v vetru in kamorkoli grem, in ce zares me ljubis, pokazi naj to vem. Ves, da te ljubim in vedno te bom,ko z vetrom sem, vedno ti si z menoj.Zacetka ne poznam in konca ne,a vedi, da si meni vse-eeh!Ti si meni vse!Sem menda res malo pozabila, da so tale nihanja razpoloženja tipična za to obdobje Dobro za nas, da zmoremo take filinge p.s.simpa komad si izbrala Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 pih, sej smo v 'angelih', ne ... torej se vsaj tuki razširjajmo kolkr nam srce poželi Nosko, ob takihle (a je to kakšna beseda - spljoh?) me še vedno popade, da bi se malo zabubila, malo nazaj potegnila in se naredila eno mičkeno nevidno ... res pa je, da zdaj kljub temu, raje malo globlje vdihnem in si rečem, vou, a vidiš punca, a lohk tud tole sprejmeš, **belacesta samo, ko smo že v 'angelih'... nekaj vaših kril je pa res močno zaprhutalo okol mene in Nosko, tvoja so res mogočna (pa reč, kar češ ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 pih, sej smo v 'angelih', ne ... torej se vsaj tuki razširjajmo samo, ko smo že v 'angelih'... nekaj vaših kril je pa res močno zaprhutalo okol mene in Nosko, tvoja so res mogočna (pa reč, kar češ ) še nikol videla letečega nosoroga. ampak res je vse mogoče pis bradr Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ni glih nosorog http://www-f9.ijs.si/~bracko/slike/zabava/watersky.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 zlomki smo tut....no....kuko bi reku....no....angelchki no 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ene sorte.... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 coccinelle vprašala komu in zakaj...vsemu napisanemu, ker se skozi to izraža gromozanska iskrenost in ker bo zato svet postajal še kar naprej veliko lepši, preprostejši, veliko bolj resničen...ker ne bo skritih in pozabljenih ter potlačenih stvari, ker so naša čustva tudi del nas in kot taka zaslužijo naše spoštovanje...ker se na stara leta ne bomo spraševali zakaj si česa komu nismo upali povedati...ker bomo ponosni nase, da smo bili iskreni...ker s tem spodbujamo tudi druge......se mi zdi, da bi na to temo lahko napisala roman......... ...mislim pa, da je to ena od stvari, ki se dogajajo v novem času...zato maji niso videli dlje od leta 2012...ker je izbira naša in si pišemo novo zgodbo...in taka kot se tukaj kaže mi je ZELO všeč...iskrena in preprosta... in ja, zlomki definitivno sodijo tudi zraven...si mi zelo fajn aakhut....in vas imam vse po vrsti RADA in vam moram in predvsem hočem to povedat, ker je čas....pa cukr gor al pa dol Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Hm... čeprav sem kar precej na luni, sem včasih malo za luno Amis... lepo povedano ... in upam... ne, verjamem... da imaš prav In seveda, tudi zlomki... še posebej en poseben ... pašejo zraven Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 zlomki smo tut....no....kuko bi reku....no....angelchki nobi jest tud rekla tko Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Tale mi je všeč, naj pazi tudi na vas, ki tole preberete, lep večer http://download.gifart.de/gif231/engel/00002981.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 ............................................................................................. Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 http://www.gifart.de/gif231/engel/00003012.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 za se stopit....hvala obema!!!! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 http://download.gifart.de/gif231/engel/00002984.gif Amis, saj si lahko izbereš svojega! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 zelo prijazno...hvala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.