borism 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 http://download.gifart.de/gif231/engel/00003004.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Naj na vas in na nas, danes pazi tale Angelček... http://download.gifart.de/gif231/engel/00003014.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Naj pazi na vas danes... http://download.gifart.de/gif231/engel/00002974.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Impossible love Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 uf...ta je pa skor taka, kot iz ene moje regresije...saj pravim, na tem svetu je čisto VSE možno.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 joj, kašni luštni angelčki sigurno dobro pazijo na nas zase vem, da imam enga dobrega varuha, ampak njegove slikce nimam, ga pa čutim ob sebi Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelus 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Imamo svoje angele. Varujejo nas. Naredimo pa majčken grehec. Nam angeli pomagajo?TomažTomaž Lep pozdrav. Seveda Tomaž, saj vedo, da se trudimo po svojih najboljših močeh. Saj nam vseskozi kažejo, da ga lomimo in da je treba drugače...včasih nam pa tudi čestitajo... Citiraj Lepo se igrajte skupaj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Naj od danes pazi na vas tudi tale angel, kjerkoli že boste... http://www.gifs.ch/Festtage/weihnachten/engeln/images/wei123.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 jest pa še kar čakam, da mi da moj angelček znamenje, da obstaja tam gor nekje Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 men se pa zdi, da so kar okrog nas pa tudi v nas... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Tole se pa strinjam, da se bolj niti ne bi mogel, lep pozdrav Amis Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>men se pa zdi, da so kar okrog nas pa tudi v nas... Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Sedeli sva, drzali sva se za roke, desno roko sem imela obrnjeno na njeno dlan, levo je pokrila ona s svojo roko. Vodila me je skozi meditacijo... Zacutila sem spiralno valovanje in obcutek brezteznosti... in desno zgoraj sem videla angelcka, slonel je na oblacku in me gledal, bil je prekrasen... Spremljal me je skozi vso meditacijo. Bila sem prevzeta od njegove lepote in prelepih obcutkov.. Ce je to moj angelcek, potem sem srecna Prijeten angelski dan vam zelim Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Naj pazi na vse vas kjerkoli se že gibate in zadržujete... http://clipartfantasy.altervista.org/Cute_angel.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sweetangel 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Kaj pa tale http://www.tekn0lust.com/maleigha/Maleigha%201%20Month(angel%20wings).jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Res lepa... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 kaksne lepe slikice so to... res cist tapravi angelcki Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 .povej stran, pa ti povem odgovor (pazi,da ga ne zbudiššš) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Boris, take slikce smo dobivali pri verouku Nič se niso spremenile Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Boris, take slikce smo dobivali pri verouku Nič se niso spremenile Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Anorganska bitja se lahko zdijo kot pri verouku. V praksi (katera je redka) ni tako. Vsekakor se ne gre za bitja z katerima je lahko (ali sploh moxno) kar tako komunicirati. Torej za nekaj resnega narediti z angelimi ni dovolj slikica iz verouka. Po drugej roki, zakaj pa ne? keywords: frabato, alt.religion.druid, alt.dreams.castaneda, pagios Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 v dar sem dobila angela (skoraj sem napisala nadangela, vsaj pričela sem tako), angela harmonije in nakako imam občutek, da ga moram imeti ob sebi, sedaj pa razmišljam, kako...hvala ti zanj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Baje imamo svoje angele, ki jih kot otroci vidimo, se z njimi igramo, so naši "namišljeni prijatelji", kasneje se odmaknejo, ko postanemo dovolj močni, da sami pazimo nase in se pojavijo le, ko smo v nevarnosti. Pa na starost, ko umiramo. Jostein Gaarder v eni svoji knjigi ( pa ne morm se spomnt naslova, mogoč je V ogledalu v uganki, ne vem) ful lepo piše o mali deklici, ki boleha za levkemijo, glih okol božiča in jo zadn teden pred smrtjo obiskuje ponoči angelček. Punčka se z njim pogovarja, on ji pa vse razloži o angelčkih. Ko umre, tud ona postane angel. Otroška knjiga, a zraven jokaš ko dež Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 http://clipartfantasy.altervista.org/angel_14.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.