Skoči na vsebino

Angeli

tomaz

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Impossible love

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Imamo svoje angele. Varujejo nas. Naredimo pa majčken grehec. Nam angeli pomagajo?

Tomaž

Tomaž

Lep pozdrav. Seveda Tomaž, saj vedo, da se trudimo po svojih najboljših močeh. Saj nam vseskozi kažejo, da ga lomimo in da je treba drugače...včasih nam pa tudi čestitajo...

Lepo se igrajte skupaj.

• 2 weeks later...

:flower:

Sedeli sva, drzali sva se za roke, desno roko sem imela obrnjeno na njeno dlan, levo je pokrila ona s svojo roko.

Vodila me je skozi meditacijo... Zacutila sem spiralno valovanje in obcutek brezteznosti... in desno zgoraj sem videla angelcka, slonel je na oblacku in me gledal, bil je prekrasen... Spremljal me je skozi vso meditacijo.

Bila sem prevzeta od njegove lepote in prelepih obcutkov.. :2src:

Ce je to moj angelcek, potem sem srecna xsrcx

Prijeten angelski dan vam zelim :2src:

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

kaksne lepe slikice so to... xsrcbumx res cist tapravi angelcki :wub:
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

• 2 weeks later...

Anorganska bitja se lahko zdijo kot pri verouku. V praksi (katera je redka) ni tako.

Vsekakor se ne gre za bitja z katerima je lahko (ali sploh moxno) kar tako komunicirati.

Torej za nekaj resnega narediti z angelimi ni dovolj slikica iz verouka.

Po drugej roki, zakaj pa ne?;)

keywords: frabato, alt.religion.druid, alt.dreams.castaneda, pagios

Baje imamo svoje angele, ki jih kot otroci vidimo, se z njimi igramo, so naši "namišljeni prijatelji", kasneje se odmaknejo, ko postanemo dovolj močni, da sami pazimo nase in se pojavijo le, ko smo v nevarnosti. Pa na starost, ko umiramo.

Jostein Gaarder v eni svoji knjigi ( pa ne morm se spomnt naslova, mogoč je V ogledalu v uganki, ne vem) ful lepo piše o mali deklici, ki boleha za levkemijo, glih okol božiča in jo zadn teden pred smrtjo obiskuje ponoči angelček. Punčka se z njim pogovarja, on ji pa vse razloži o angelčkih. Ko umre, tud ona postane angel. Otroška knjiga, a zraven jokaš ko dež :C:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...