mala1 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 http://www.gifs.ch/Festtage/weihnachten/engeln/images/wei111.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pismu... ste me čist raznežili zdej s tem topicom No, sem prebrala svoje pisanje iz nekaj časa nazaj... pa še vedno ostajam istega mnenja... svoj angel sem jaz, svetloba v meni, ki vedno, ne glede na kaj, vedno najde pot do mene, pa če se še tako obrnem stran od svojega bistva... prav noro... sem zdaj še enkrat razmišljala o tem, pa prišla do enakega zaključka. Sem angelček Angel-angelos-v prevodu in tudi dejansko Božji sel, prenašalec Božjih sporočil in njegove voljeAngel je kot točka skoncentrirane svetlobe, ki jo ustvari leča. Ampak to ni svetloba leče, ampak zgolj majhen delček svetlobe sonca. In tudi poslanstvo človeka je, da spozna , kaj je dobro, in po lastnem spoznanju ter po lastni povsem svobodni volji tako tudi deluje. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 http://www.geocities.com/ddaaffee/LF1/123ang.jpg Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Naj pazijo na vas.... http://www.gifs.ch/Festtage/weihnachten/engeln/images/5.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 vsi smo božja bitja in vsi smo angelska bitja, vsak po svoje Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> vsi smo božja bitja in vsi smo angelska bitja, vsak po svoje Angel varuh mili z krilom me zakrili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Sveti Angel varuh mojbodi vedno ti z menojstoj mi noč in dan ob strani vsega hudega me braniprav prisrčno prosim te varuj me in vodi me. Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 KO BI VI VEDELI KAKO VAS LJUBIM BI JOKALI OD SRECE -VAS ANGELCEK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 NAJ VAS VSI ANGELCKI SVETA CUVAJO TO NOC Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 naj zvezdica le tebi sije, srček naj ti v ritmu bije...... mali ANGEL naj te pazi, ko se spanček k tebi plazi....... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 obstajata dve vrsti angelov angeli, ki z drugimi delijo resnico,in angeli, ki z drugimi delijo laži! Vprasanje je torej:kaksni angeli smo ? Kaksno sporočilo prinašamo ? Ko smo ljudje še živeli v raju,in še nismo imeli znanja, smo bili angeli, ki smo z drugimi delili resnico,ko pa smo zaužili sadež z DREVESA SPOZNANJA... in se je padli angel razmnožil v našem umu, smo tudi ljudje postali padli angeli.... Padli angeli pa smo zato,ker prenašamo laži, pa čeprav se ne zavedamo , da lažemo..... -iz knjige Glas spoznanja-Don Miguel Ruiz.... cudovita knjiga Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Naj pazi na vas to noč, jutri in pojutrišnjem..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja Anda Jagodič 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Beseda »hudič« predstavlja nekoga, ki o drugem človeku hudobno laže. Beseda »satan« pomeni sovražnik ali nasprotovalec. To sta izraza za Božjega glavnega sovražnika. Ta je bil v začetku popoln angel pri Bogu v nebesih. Vendar je imel kasneje o sebi predobro mišljenje in si je želel čaščenje, ki upravičeno pripada Bogu. (Matevž 4:8–10) Ta angel, Satan, je po kači spregovoril Evi. Zlagal se ji je in jo s tem navedel na neposlušnost Bogu. Satan je tako napadel to, kar se imenuje Božja »suverenost« ali Božji položaj Najvišjega. Načel je vprašanje, ali Bog dobro vlada in v najboljše svojih podložnikov. Podvomil je tudi o tem, ali bo kakšen človek ostal zvestovdan Bogu. Satan se je s tem naredil za Božjega sovražnika. In zato se je pričel imenovati Satan Hudič. (1. Mojzesova 3:1–5; Job 1:8–11; Razodetje 12:9) Citiraj »Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Živijo!Angeli so kvanti zavesti. Omenjeni so v Bibliji in drugod. Včasih so posameznim elementom zavesti dajali imena in jih tudi precej slikovito opisovali. Angelski zbor sodi k psihološki shemi človeka. Angeli so pozitivne energije in s posebnimi tehnikami se da te energije "oživeti". Na drugi strani so demoni negativna stanja.kabalist Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Živijo!Angeli so pozitivne energije in s posebnimi tehnikami se da te energije "oživeti". Na drugi strani so demoni negativna stanja.kabalist Verjetno si hotel reči, da se jih da priklicati, kajti energija je sama po sebi dinamična. Ne verjamem pa, da je situacija med kozmičnimi bitji takole črno-bela. Nek človek je lahko nekomu angel, nekomu drugemu pa demon. In če velja "Kakor zgoraj, tako tudi spodaj ...". Pitanje kompatibilnosti. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 in ker smo vsi narejeni iz iste snovi (kljub izraženim individualnim lastnostim) je vsak od nas nekomu angel in nekomu demon...zajemamo celotno mavrico s črno in belo barvo, pa verjetno še ves tisti del, ki ga z očmi ne vidimo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>in ker smo vsi narejeni iz iste snovi (kljub izraženim individualnim lastnostim) je vsak od nas nekomu angel in nekomu demon...zajemamo celotno mavrico s črno in belo barvo, pa verjetno še ves tisti del, ki ga z očmi ne vidimo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Vse je enostavno če imamo čisto srce, želje.Če nočemo, ne želimo in najpomebneje NE DELAMO slabega ostajamo na dobri poti. Le kdo ne ve kako se prikradejo v človeka slabe misli ideje in skrite žlje, ki nam niso v ponos ? Vedno tekmuje v nas dobro in zlo. Uzreti razliko dan za dnem, in ostajati na dobri poti je še največ kar uspemo narediti za sebe in seveda druge. Naj vam bodo poti mehke , potoki kristalni in misli čiste. Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 molitev za angela Danes Stvarnik nam pomagaj,da se spomnimo svoje prave narave- ljubezni in sreče , pomagaj nam da postanemo to, kar v resnici smo in da to tudi izrazimo! Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Dragi Nosorog, Angeli so energije, kot si omenil. Naj malce dopolnim. Energije pa niso ne slabe, ne dobre, samo uporaba je lahko slaba ali dobra. A kaj je slabo in kaj dobro? Dilema je huda. Angelske energije (lepše se sliši, kot napr. suhoparni kabalistični izraz kvanti zavestne energije) so tiste, ki dvigujejo raven samozavedanja, pri čemer nimajo nobenega vpliva na druge ljudi. Poudarjam - NOBENEGA. Zakaj? Te energije so usmerjene navznoter in nimajo vpliva navzven. Kot si omenil - za nekoga je nekdo angel, za drugega demon. Kabalist Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Titania 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Po moje so angeli veliko različnih stvari...za nekatere je angel njihovo višje bitje - puruša - to bi bil nekako angel varuh...potem spet lahko nekomu zavestna sila predatavlja angela - silo potem poimenuje glede na njen učinek... se pravi poimenuje angela. Dobro - slabo...zavestna sila vedno deluje v smeri širjenja zavesti. Če imamo s tem težave, je to zaradi odpora v nas, ki se upira delovanju te sile, ne pa zaradi sile. V mikrokozmosu (navznoter) veljajo enaki kozmični zakoni, kot v makrokozmosu (navzven) - zato : kakor zgoraj, tako spodaj... zavest lahko vpliva na materijo (materija na zavest bolj težko). Vsak dogodek, ki se zgodi kjerkoli v vesolju, čuti celo vesolje - čeprav je to čutenje lahko zelo zelo šibko. Vse je povezano - nič ni popolnoma ločeno od okolice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Nocoj v 02:12 je angel odpečatil prvega. Upamo ne bo preveč potopa V januarju in Februarju. :|::|: %% |::::| ||::|| Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 angeli so povsod... . . . zlomkou....tut angelchek....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 hm, res se dogajajo poplave in to na Irskem, Nemčiji...nekaj je v teh zgodbah o potopih....sm slučajn TV gledala... tukaj še angeli ne morejo pomagat Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.