Florijan Cvetko 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Slon, sploh ne gre zato, ali kaka stvar pomaga ali ne. Če ti pomaga, trikrat hura zate in za tistega, ki ti je pomoč ponudil. Gre zato, da goljufi poskušajo potrditi "zdravilnost" nečesa z uporabo kvaziznanstvenih izrazov, kljub temu, da ti ne pomenijo nič, ali pomenijo kaj povsem drugega ... Tomazslo, načeloma o kvantni fiziki ne vem dosti, zato o njej ne morem debatirati, vem pa dovolj o fiziki nasploh, da znam poiskati odgovore, ki so ta trenutek na voljo. Glede tahionov in informacij, ki naj bi jih tahioni nosili naj ponovim, ni pomembno, kakšno informacijo nosijo, pomembno je, ali 1) obstajajo receptorji za sprejem te informacije, in 2) ali mi razumemo pomen takšne informacije, če obstaja. Glede telepatije in ustavitve koncerta na Bledu: točno se ve, kako je potrebno izvajati tovrstne eksperimente, anekdotična dokazila o obstoju tega in onega verjetno ne štejejo, ali pač? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Cvetko, pustiva to za kak klepet ob kavici, tam bi lažje prišla do najine resnice, ki je obema ista samo pot iščeva vsak na svoj način...l.p.Tomaž Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Slon, sploh ne gre zato, ali kaka stvar pomaga ali ne. Če ti pomaga, trikrat hura zate in za tistega, ki ti je pomoč ponudil. Gre zato, da goljufi poskušajo potrditi "zdravilnost" nečesa z uporabo kvaziznanstvenih izrazov, kljub temu, da ti ne pomenijo nič, ali pomenijo kaj povsem drugega ... ntanancno tako - 3x hura!Je pa vec vidikov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Je pa vec vidikov. newage kućica sa vidikfcem 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Seveda, vidik je lahko Kras ali pa Nova zelandija, a newage je pa newage. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Seveda, vidik lahko je pa vikanje:VIkurca:DIK 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 - ej, posluste, vi, Dick. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ntanancno tako - 3x hura!Je pa vec vidikov. Mene tudi kar naprej silijo, naj svojo zdravo sol opremim z mnenji visokih znanstvenih institutov, da bo vse bolj verodostojno. Jaz pa jim pravim, da kdor ne razume moje knjige, mu tudi sto institutov ne bo nič pomagalo, kajti s tem se le izdajajo, da ne razumejo nič in iščejo neke avtoritete, da njim samim ne bi bilo potrebno razmišljati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 che jim zhe latinsko ime ni zadost....nej se grejo solit 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mene tudi kar naprej silijo, naj svojo zdravo sol opremim z mnenji visokih znanstvenih institutov, da bo vse bolj verodostojno. Jaz pa jim pravim, da kdor ne razume moje knjige, mu tudi sto institutov ne bo nič pomagalo, kajti s tem se le izdajajo, da ne razumejo nič in iščejo neke avtoritete, da njim samim ne bi bilo potrebno razmišljati. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Plosk plosk, Stane, vcasih imas neverjetne! Ja, zato pa pravim, 'reference'... Lajf, izkusnja... to steje. Pa preprosta kmecka logika. medicina zdaj POTRJUJE ( ), kar na kitajskem ze 4000 let furajo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 ..iz nepreverjenih in neuradnih virov mi je prišlo na ušesa, da so potrdili delovanje tahionizirane vode ..je na forumu kdo, ki ima kaj bolj konkretnih informacij Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dr.Tahion 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Lep pozdrav, Od leta 1998 se profesionalno ukvarjam z energetskim zdravljenjem. V življenju mi je pomemben samo rezultat. Pomagal sem več kot 1000 ljudem, 100% uspešno. Bilo je nekaj neuspešnih, ker so bili močnejši od mene! Pred letom dni sem spoznal tahionsko energijo. Nisem ji zaupal, nisem verjel, da bi ta pravljica lahko bila resnična! Preizkušal sem jo brez zaupanja! Toda ... Predmeti, ki so tahionizirani - niso obstreljevani in ne informirani - so dokazali, da preprečujejo prometne nesreče! Študija je bila narejena na avtocesti v bližini Dunaja! Prav tako so dokazali, da znižujejo učinke sevanj! Švedi so pravkar dokazali da 10 let elektrosmoga (mobitel, računalnik, avto, TV, bazne postaje ipd.) povzroči raka! Kje pa nosimo ponavadi mobitel? Zelo zanimivo je to da prav tahionizirani predmeti odpravljajo poškodbe v našem energetskem polju in sistemu v telesu! To delajo kljub temu, če mi ne verjamemo ali pa sploh ne vemo kako delujejo! Neizpodbitno dejstvo pa je, da z zauživanjem tahionov pridobite novo voljo do življenja. Sam sem mislil, da nič več ne potrebujem, pa sem našel nekaj, nekaj več... našel sem čisto energijo, ki je s svojim darom zdravljenja nisem mogel kanalizirati. Razumem, da vse kar je v Sloveniji prehitro, vse je "fuj". Toda tahioni so za vse nas, odvisno je samo kdaj se boste opogumili! Za več poguma pa vsem, ki si upate preizkusiti ali pa mi napotite pacienta, obljubim, ČE IZDELEK NE BO UČINKOVAL NA VAS, VAM DENAR VRNEM! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2006 Lep pozdrav, Od leta 1998 se profesionalno ukvarjam z energetskim zdravljenjem. V življenju mi je pomemben samo rezultat. Pomagal sem več kot 1000 ljudem, 100% uspešno. Nakladaš! Kaj takšnegale ne bi napisal noben resen zdravilec. Pred letom dni sem spoznal tahionsko energijo. Nisem ji zaupal, nisem verjel, da bi ta pravljica lahko bila resnična! Preizkušal sem jo brez zaupanja! Toda ... Predmeti, ki so tahionizirani - niso obstreljevani in ne informirani - so dokazali, da preprečujejo prometne nesreče! Študija je bila narejena na avtocesti v bližini Dunaja! Prav tako so dokazali, da znižujejo učinke sevanj! Švedi so pravkar dokazali da 10 let elektrosmoga (mobitel, računalnik, avto, TV, bazne postaje ipd.) povzroči raka! Kje pa nosimo ponavadi mobitel? Zelo zanimivo je to da prav tahionizirani predmeti odpravljajo poškodbe v našem energetskem polju in sistemu v telesu! To delajo kljub temu, če mi ne verjamemo ali pa sploh ne vemo kako delujejo! Neizpodbitno dejstvo pa je, da z zauživanjem tahionov pridobite novo voljo do življenja. Sam sem mislil, da nič več ne potrebujem, pa sem našel nekaj, nekaj več... našel sem čisto energijo, ki je s svojim darom zdravljenja nisem mogel kanalizirati. Razumem, da vse kar je v Sloveniji prehitro, vse je "fuj". Toda tahioni so za vse nas, odvisno je samo kdaj se boste opogumili! Nihče resen ni izpeljal "dokazov", ki jih navajaš, kajti fiziki pravijo o tahionih tole: Tahion je oznaka za hipotetični delec, ki bi se gibal hitreje od svetlobe. Teoretično sicer obstoj takšnega delca ni prepovedan, ima pa kaj čudne lastnosti, zaradi katerih je njegov obstoj kaj malo verjeten. (na prvi strani sem objavil nadaljevanje - avtor teksta je dr. fizike Jure Zupan) Za več poguma pa vsem, ki si upate preizkusiti ali pa mi napotite pacienta, obljubim, ČE IZDELEK NE BO UČINKOVAL NA VAS, VAM DENAR VRNEM! Poceni finta ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 si probal Nosorog, al govoriš kar iz predsodkov in hipotez probaj ne, že tolk oslarij si probal, zakaj neb še tega mene pa res žre tole....kr neki apriori brez da bi probal .... sej res da tale oglas nakladaško in bahaško napisan.... sam naj me koklja brcne, tile tahioni res nekaj delajo.... tak Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2006 si probal Nosorog, al govoriš kar iz predsodkov in hipotez probaj ne, že tolk oslarij si probal, zakaj neb še tega mene pa res žre tole....kr neki apriori brez da bi probal .... sej res da tale oglas nakladaško in bahaško napisan.... sam naj me koklja brcne, tile tahioni res nekaj delajo.... tak Že na prvi strani sem napisal, da sem enkrat na sejmu kupil "tahionizirano" steklo in ga dal pregledat na NTF. Bilo je obično steklo, na katerega je bila naparjena kovina. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
orgonsi 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 tahionska energijasamo oznaka za energijo, ki jo fiziki ne upajo priznati, radi pa malo teoretizirajo, ker vedo da obstaja. Problem je globji, klasična fizika je za fizike "edina in tista ta prava fizika", torej "hokus pokus" fizike NE morejo priznati. Tahionska, to ti je isto kot free energy, orgon, prana, chi, življenjska energija, ---- še sto drugih izrazov za isto stvar, oz. energije, ki delujejo na subtilnem področju, izven zaznave zaznaval KLASIČNE fizike. OBsevanje poteka s sevalnikom, ta je verjetno Reichov akumulator - koncentrator energije.Pri nas jih je kar nekaj, spomnim se enega, ki ima celo serijsko proizvodnjo kozarcev (vrteč disk s kozarci, ki se počasi obsevajo).Kozarec je informiran, notri ima eno ploščico, ki nosi informacijo, steklo jo samo kopira, prenaša naprej. Slabost je ta, da lahko to informacijo z malim neodimskim magnetom, ki so poceni, "RESETiramo", kot računalnik. Informacija se izgubi, kozarec moraš ponovno postavit pred sevalnik. Stvari pa delujejo, 100%. Podobne sevalnike delam sam, a na drugačen način več o orgonu in mojih sevalnikih lahko preberete na mojih straneh.... Citiraj lep pozdrav,Boštjanwww.orgon.si orgon.si na: Facebook | Youtube | Flickr | Google Reader | Twitter | Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2006 tahionska energijasamo oznaka za energijo, ki jo fiziki ne upajo priznati, radi pa malo teoretizirajo, ker vedo da obstaja. Problem je globji, klasična fizika je za fizike "edina in tista ta prava fizika", torej "hokus pokus" fizike NE morejo priznati. Tahionska, to ti je isto kot free energy, orgon, prana, chi, življenjska energija, ---- še sto drugih izrazov za isto stvar, oz. energije, ki delujejo na subtilnem področju, izven zaznave zaznaval KLASIČNE fizike. Telih stvari nikakor ne moreš enačitiPrana (univerzalno energijsko polje - UEP) je vseprisotna energija - vse energije v vesolju (gravitacija, magnetizem, elektrika) so različne manifestacije UEP. V ožjem smislu pa se izraz prana uporablja tudi za vitalno energijo človeškega organizma, oziroma za tisto frakcijo UEP, ki jo je sredi 18. stol. grof Von RReichenbach imenoval od (to energijo je dokazala tudi uradna znanost - shanghajski Inštitut za jedrsko fiziko). Odična energija se za razliko od tahionske, ki naj bi bila bistveno hitrejša od svetlobe, giba sila počasi (20 - 50 cm/sek). Reichenbach je odično silo opisal kot energijsko polje, ki ima precej lastnosti podobnih elektromagnetnemu (EM) polju, katerega je v začetku 18. stol že opisal Maxwell, bistvena razlika pa je ta, da se pri odični sili privlačita enaka pola, pri EM pa nasprotna. Izraz orgonska energija najbolj ustreza odični sili. Da pa je bil košček stekla, ki sem ga kupil kot tahioniziranega obsevan z orgonskim topom ali čem podobnim, pa povvsem verjamem. A pri tem seveda ne moremo govoriti o tahionih! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dr.Tahion 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Živio Nosorog, glej, držiš se enih svojih zamisli, kot da si največji egoist. To, da bi bila poceni finta, če bi poizkusil tahionizirano vodo ali kaj podobnega je samo tvoj izgovor. To je za vsakogar posebna izkušnja. 35 SIT/dan za odlično počutje? kakšen izgovor boš našel sedaj? Mislim pa da je čas, da si sam prebereš teorijo kaj so tahioni še enkrat. Potem pa dobro premisli kdo ti je delal neka merjenja!?Greš k mesarju ko si bolan? Ko boš s tem razčistil pa ti bom poslal knjigo (da ne bo poceni finta - ti jo prodam za 2.000 SIT) od projekta Galaxy N1, kjer boš našel dokaze in statistiko uradnega dela, potrjenega od strokovnjakov! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 ti bom poslal knjigo (da ne bo poceni finta - ti jo prodam za 2.000 SIT) od projekta Galaxy N1 razprodaja starih zalog... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2006 Živio Nosorog, glej, držiš se enih svojih zamisli, kot da si največji egoist. To, da bi bila poceni finta, če bi poizkusil tahionizirano vodo ali kaj podobnega je samo tvoj izgovor. To je za vsakogar posebna izkušnja. 35 SIT/dan za odlično počutje? kakšen izgovor boš našel sedaj? Da se dobro počutim, mi ni treba nikomur dajati 35SIT/dan. Mislim pa da je čas, da si sam prebereš teorijo kaj so tahioni še enkrat. Na prvi strani sem podal mnenje o tahionih dr. fizike Jureta Zupana. Seveda se mi njegovo mnenje zdi precej bolj merodajno, kot tvoje. Če pa si res takšen strokovnjak, ga prosim komentiraj in nam razloži, v čem se Zupan moti Potem pa dobro premisli kdo ti je delal neka merjenja!? "Tahionizirano steklo" so pregledali na Naravoslovnotehniški fakulteti. Torej po tvojem tudi oni pojma nimajo? Greš k mesarju ko si bolan?Ponavadi k nikomur, najman pa h kakšnemu šarlatanu. Ko boš s tem razčistil pa ti bom poslal knjigo (da ne bo poceni finta - ti jo prodam za 2.000 SIT) od projekta Galaxy N1, kjer boš našel dokaze in statistiko uradnega dela, potrjenega od strokovnjakov! Prodajaj ti knjige tistim, ki v to verjamejo. Jaz sem si raje kupil knjigo Zakaj je nebo modro(Kvarkadabra), v kateri dejanski strokovnjaki razlagajo in komentirajo različne teorije ter pojasnjene številne zablode, Med drugim je v njej tudi obširen prispevek o tahionih (ponovno - skrajšano verzijo najdeš na prvi strani in upam, da jo boš komentiral). Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MIRYAM 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Ko berem tole vaše modrovanje o tahionski energiji, priznam, da mi ni čisto nič jasno. In tako kot mi ni jasno, kako deluje računalnik, pa sem že skoraj njegov odvisnik, tako kot mi ni jasno, kako deluje mobitel, pa brez njega ne znam več živeti.... v to se niti nimam namena poglabljati (prosim, ne mi tu razlagat njihovo delovanje!!!) Jasno pa mi je, da tahionizirane izdelke uporabljam še skoraj leto in pol in sem na svoji koži občutila njihovo delovanje.Ko so mi prvič skoraj vsilili pijačo v kateri je bilo nekaj kapljic tahionizirane vode, sem prej tri ure poslušala filozofiranje o tem kaj so tahioni, kako to deluje.... priznam že od tega sem bila utrujena (poleg splošne utrujenosti, ki se mi je vlekla že kar nekaj mesecev) - sem se v manj kot minuti počutila veliko bolje; nekje od znotraj mi je postalo toplo in dobila sem ogromno energije.... - tisti večer sem pospravila stanovanje bolj kot prej v mesecu dni... od kod ? ? ? ? ? Nisem spraševala, kupila sem vodo (tudi takrat sem si rekla, da nekdo res dobro zasluži s tem) in v nekaj tednih se mi je razpoloženje zelo popravilo - delam v istih pogojih, doma imam iste težave.... vse je enako, le jaz odreagiram povsem drugače!! OD NEKE ČUDNE VODE??? Lahko filozofirate še leta o tem, da je to flancanje naroda, a moje življenje se je bistveno spremenilo na bolje. Je pa res, da sem že dolga leta borim z raznimi boleznimi in po grenki izkušnji z uradno medicino (zaradi predoziranja z zdravili sem komaj preživela) sem poiskala pomoč pri bioenergetiku, to mi je bila prva izkušnja mimo URADNEGA ZDRAVLJENJA - zdaj pa iščem naravne stvari ki mi MOGOČE pomagajo... Pri poplavi vsega na trdu je težko najti pravo stvar zase - se strinate? In potem sem začela eksperimentirati: prva žrtev je bil bolan fikus v službi, od katerega se šefinja nikakor ni mogla posloviti, iskali so pomoč na vseh koncih.... ne z biološkimi ne s kemičnimi pripravki ni bilo nič bolje... pa sem rekla, ČE DELUJE NA VSA ŽIVA BITJA, PA PROBAJMO!!! Stari listi so ostali lisasti, a bolezen se ni širila dalje, vsi novi listi pa so popolnoma zdravi.... od česa, če pa sem jo samo z eno čudno vodo zalivala?? Pa smo poskusili še s koščkom stekla.... prijatelj ima ogromno energije, pa pravi da ga umirja, če nosi to kocko v žepu. Obiskala sva prijateljico, ki se je tisti dan vrnila iz bolnice. Bila je izčrpana, tako fizično kot psihično.. komaj je še gledala, pa ni hotela v posteljo, dokler sva na obisku. Meni je kapnilo, da imava kocko s seboj, pa sem rekla, naj jo nekaj časa drži roki. Ko sem ji jo dala, je imela kocka telesno temperaturo (prej je bila v hlačnem žepu) - po nekaj minutah pa je kolegica dobesedno oživela, kot bi dobila infuzijo energije, vrnila mi je kocko, ki pa je bila dobesedno vroča - od kod???? Aha, še ene izkušnje sem se spomnila: pri starejši teti na Hrvaškem sva pustila tahionizirano ploščico za bratranca, ki ima težave s križem... naj proba.. mogoče bo pomagalo.... teta je spravila ploščico v spalnico na nočno omarico... in ponoči po dolgih letih spala kot top.... Prvo njeno vprašanje ob naslednjem obisku je bilo, koliko stane, da je ne vrne več. In tako smo nabavili drugo za bratranca - ob obisku jo je dal za pol ure v zadnji hlačni žep, ko sva odhajala pa sem ga vprašala, če ga kaj drugače boli.... segel je v žep, izvlekel denarnico in odštel denar... Brez bolečin je vstal od mize in od takrat se pojavijo le izjemoma - takrat pa spet za nekaj časa vzame ploščico katero zdaj uporablja njegova žena, ki ima kronične težave s sklepi.. Še bolj pa me je presenetil dogodek na planinskem izletu. Za našo mizo je sedel možakar, ki prstov na roki sploh ni mogel premikati zaradi bolečin in oteklih prstov. Ker že kronično ne morem gledati ljudi, ki trpijo zaradi bolečin, sem ga prosila, naj prime kocko za nekaj časa..... zaklepetali smo se o drugih stvareh, sicer sem pazila, da mi kocke ne odnese preden pa smo šli naprej, pa sem ga prosila, naj mi jo vrne. Dlan je imel stisnjeno v pest - tako debelo je pogledal začel je premikati roko, kot bi ne bila njegova.... skoraj ni čutil bolečine ...spraševal me je kako to deluje... in priznam, prvič mi je bilo nerodno da nisem znala nič razložiti... In spet jaz ne bi bila jaz, pa gremo v akcijo: zdaj me je pa že zanimalo kako to deluje. Obiskala sem seminar o delovanju te energije, kjer je Ištar Antares preko kvantne fizike razložil, kaj so tahioni (priznam da mi kvarki in gluoni in vezi še vedno niso jasne)... pokazali pa so nam tudi prstan, ki baje občasno čudežno izginja. Ko sem ga prijela v roko me je čudno spreletelo... zelo močan tok energije... počutila pa sem se krasno.... kot bi bila malo v transu.... zanimivo, ni kaj!!! No in tu nam je med drugim neodvisni biolog Peter Firbas prikazal čebulni test opravljen tudi s tahionizirano vodo. Točnih podatkov se sicer ne spomnim, vem pa da se je škodljiv vpliv zmanjšal skoraj za polovico, ko so čebulice rasle v vodi obogateni s tahioni. Prav tako so nam pokazali, koliko tahionska zaščita ublaži delovanje sevanj mobilnih telefonov... Priznam, še zdaj ne razumem čisto, kako deluje, a OSEBNIH POZITIVNIH IZKUŠENJ IN POZITIVNIH IZKUŠENJ LJUDI OKROG SEBE IMAM TOLIKO DA SEM PREPRIČANA DA DELUJE!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2006 Ko berem tole vaše modrovanje o tahionski energiji, priznam, da mi ni čisto nič jasno. Priznam, še zdaj ne razumem čisto, kako deluje, a OSEBNIH POZITIVNIH IZKUŠENJ IN POZITIVNIH IZKUŠENJ LJUDI OKROG SEBE IMAM TOLIKO DA SEM PREPRIČANA DA DELUJE!!!! Sploh ne razpravljamo o tem, ali tisto, kar prodajajo pod imenom "tahionizirani izdelki" deluje ali ne. Sem že v postu orgonsiju napisal, da ne dvomim, da deluje, cel point pa je ole v tem, da gre za izdelke, ki so obogateni z orgonsko energijo in ne s tahionsko!!!! Gre za dve povsem različni energiji in izraz "tahionska energija" pač uporabljajo Ištar Antares in njemu podobni v povsem komercialne namene.Sicer pa - Ištar Antares s svojim teoretiziranjem s tahioni ni prvič brcnil v ttemo. Pred leti je npr. nakladal, da bo šla Zemlja v nekaj letih (napovedal je tudi datum) prke hudiču in da nas bodo evakuirali vanzemaljci. Na las enake štose je imel tudi Susman. Pa je prišel tisti datum in zgodilo se ni nič. In zdaj sta o evakuaciji tiho in raje nakladata eden o tahionih, drugi pa o zdravi prehrrani. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MIRYAM 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 (popravljeno) ..pa znate res zakomplicirat... čisto vseeno mi je kako se reče, kako deluje MENI JE VAŽNO LE DA POMAGA!DA SEM (KOLIKOR TOLIKO) ZDRAVA DA ŽIVIM BREZ BOLEČIN (teh je bilo v mojem življenju več kot preveč) DA SE DOBRO POČUTIM Popravljeno 21. oktober 2006 -> MIRYAM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 ..pa znate res zakomplicirat...čisto vseeno mi je kako se reče, kako deluje MENI JE VAŽNO LE DA POMAGA!DA SEM (KOLIKOR TOLIKO) ZDRAVADA ŽIVIM BREZ BOLEČIN (teh je bilo v mojem življenju več kot preveč)DA SE DOBRO POČUTIM Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.