Skoči na vsebino

Jok

Guest sanjalica

Recommended Posts

V zadnjem letu in pol se včasih sploh ne morem ustaviti, pa bi se rada...... nekaj časa so bile solze tudi sredstvo za izsiljevanje... big mistake!

Sedaj pa so le ..... ne vem kaj ...... mogoče se pol počutim kaj boljše .... dam iz sebe mal negativne energije .......

:palec:

Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 298
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz pa sem se zadnje čase specializiral za solzne okice, do joka pa ne utegnem in ne zmorem prit. Pa bi mi po pravici povedan pasal....en ornk :C: ....pol pa gremo v lajf naprej. x^x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jaz sem se včeri v šefovi pisarni zjokala, ker se mi je zdel totalno krivičen. :C:

Ne vem, ma ene principe, samo jih mam jaz tudi.

Včasih se pač ne morem zadržat :V:

Bi pa težko rekla, da je blo zame odrešilno. Sej po moje mu ni kul, da tam neki jokcam pred njim.

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

solze :C: :C: :C: :C:

imajo različen okus

so sladke,fejst slane in grenke......vsak okus za svojo priložnost...čist zares x:)x

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

zna jok pomagat......

ker se mi dogajajo kr zlo nesrečne stvari, velikokrat jočem.....ampak men pa ne pomaga vedno.... verjetno zato, ker se zarad vsake stvari preveč obremenjujem.... :inocent:

Each atom sings to me

"set me free

from chains of the physical"

<{POST_SNAPBACK}> nikakor se ne bom jokala kadar se kdo drug joče ob meni, joj...takrat sem pa obvezno taf.  ne moremo bit vsi hkrati šibki.. x8Dx x:o)x

To da se zjočeš, še ne pomen, da si šibek..... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ne maram jokat, a kdaj tudi ne gre brez tega.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Jst se zlo velikrat jokam,hitr me spraviš v jok,sploh če mam kkšn tak čudn obdobje in sm še posebej čustvena xrolleyesx

Pa sej to je tud dobr,k pol k se ful do konca razjokaš ti ful odleže in se počutiš prerojen in močan za vse kar te še čaka. xvrtcx

Mama morje

Na začetku je bila samo voda. Mrtva voda, jalovo morje.

Ko pa je pretekel čas in čas in čas, se je napletlo tako, da je Morje postalo mati. Rodilo je otroka.

Hm, je že res; bil je majhen in nebogljen ta otročaj. Ampak vendarle, bil je živ. Zatorej mu je mama Morje namenila prelepo ime: Življenje.

Potlej je mama Morje pestovala tega svojega otročaja, pestovala ga je in ujčkala v mehki zibki svoje srčne krvi. Otroče pa je raslo in raslo…

Ko pa je odraslo, se je postavilo na svoje noge; saj otroci vsi takisto storijo.

Postavilo se je Življenje na svoje noge in na kopno namerilo korak.

Kdo ve zakaj ga je neznana sila gnala z mehkih steza morskih tokov na te trde kamnite poti. Kdo ve zakaj?

Ko pa je prišel čas ločitve in je Življenje od svojega mokrega doma jemalo slovo, je mama Morje dala za popotno brašno kapljico slane vode, kanček svoje srčne krvi.

Odtlej imamo solzo v očeh.

Naj vas ne bo sram solze, kadar jo stiska zahteva zase. Solza je naše popotno brašno. Zdavnaj, zdavnaj nekoč nam jo je dala na pot naša prva mati, mama Morje.

xrosex xrainbowx xsrcbumx

(Frane Milčinski-Ježek)

..le krila misli me neso..

sovzeb so precudovito olajsanje . Samo kaj ko se jih bojimo pokazati in zadrzimo vso zalost ,razocaranje v sebi :C: . Ki pa nas prej ali slej prisili da ga damo na plano .. Hvala bogu da je narava poskrbela za solze in dobesedno zalost IZPLAKNEMO iz sebe. :C:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...