Larsy 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 V zadnjem letu in pol se včasih sploh ne morem ustaviti, pa bi se rada...... nekaj časa so bile solze tudi sredstvo za izsiljevanje... big mistake!Sedaj pa so le ..... ne vem kaj ...... mogoče se pol počutim kaj boljše .... dam iz sebe mal negativne energije ....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Jaz pa sem se zadnje čase specializiral za solzne okice, do joka pa ne utegnem in ne zmorem prit. Pa bi mi po pravici povedan pasal....en ornk ....pol pa gremo v lajf naprej. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 mick to je pravi desc Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...... nekaj časa so bile solze tudi sredstvo za izsiljevanje... big mistake!Bravo da (si) priznas! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Jaz sem se včeri v šefovi pisarni zjokala, ker se mi je zdel totalno krivičen. Ne vem, ma ene principe, samo jih mam jaz tudi.Včasih se pač ne morem zadržat Bi pa težko rekla, da je blo zame odrešilno. Sej po moje mu ni kul, da tam neki jokcam pred njim. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 ne oziraj se na to če jokcaš pred njim, sej si zarad njega to počela čeprav se da tud krivico mirno prenest ja Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 kdor ne joka ni pravi dec.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 to ne vem......sej ne da ne znam, sam vzroka nimam več.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 za jok ne rabš vzroka... met... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 solze imajo različen okus so sladke,fejst slane in grenke......vsak okus za svojo priložnost...čist zares Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 zna jok pomagat......ker se mi dogajajo kr zlo nesrečne stvari, velikokrat jočem.....ampak men pa ne pomaga vedno.... verjetno zato, ker se zarad vsake stvari preveč obremenjujem.... Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> nikakor se ne bom jokala kadar se kdo drug joče ob meni, joj...takrat sem pa obvezno taf. ne moremo bit vsi hkrati šibki.. To da se zjočeš, še ne pomen, da si šibek..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Že več kot en teden nisem jokala Dobra sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Ta teden sem ena jokica, danes spet jokala- na poroki, pa ne znem povedat če od sreče al bolečine. Malo obojega! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> za jok ne rabš vzroka... met... ne vem.....mogoče maš prav ampak vseeno.......ne jočem Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne vem.....mogoče maš prav ampak vseeno.......ne jočem jaz pa vsak dan jočem malo zaradi sončka malo zaradi žalostnih stvari ki jih občutim, pa ne morem pomagat.. saj so tudi solze radostnice... solze veselja in te so najslajše... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>solze imajo različen okus so sladke,fejst slane in grenke......vsak okus za svojo priložnost...čist zares Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Ne maram jokat, a kdaj tudi ne gre brez tega. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aiša 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Jst se zlo velikrat jokam,hitr me spraviš v jok,sploh če mam kkšn tak čudn obdobje in sm še posebej čustvena Pa sej to je tud dobr,k pol k se ful do konca razjokaš ti ful odleže in se počutiš prerojen in močan za vse kar te še čaka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 jokam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aiša 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jokam Pa ja ne zdej... Pa ja ne ti... Sej bo vse v redu!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Solze so plemenita govorica oči.... in ko v pravi ljubezni zmanjka besed....govorijo oči s solzami... medtem ko jezik molči... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Mama morje Na začetku je bila samo voda. Mrtva voda, jalovo morje. Ko pa je pretekel čas in čas in čas, se je napletlo tako, da je Morje postalo mati. Rodilo je otroka. Hm, je že res; bil je majhen in nebogljen ta otročaj. Ampak vendarle, bil je živ. Zatorej mu je mama Morje namenila prelepo ime: Življenje. Potlej je mama Morje pestovala tega svojega otročaja, pestovala ga je in ujčkala v mehki zibki svoje srčne krvi. Otroče pa je raslo in raslo… Ko pa je odraslo, se je postavilo na svoje noge; saj otroci vsi takisto storijo. Postavilo se je Življenje na svoje noge in na kopno namerilo korak. Kdo ve zakaj ga je neznana sila gnala z mehkih steza morskih tokov na te trde kamnite poti. Kdo ve zakaj? Ko pa je prišel čas ločitve in je Življenje od svojega mokrega doma jemalo slovo, je mama Morje dala za popotno brašno kapljico slane vode, kanček svoje srčne krvi. Odtlej imamo solzo v očeh. Naj vas ne bo sram solze, kadar jo stiska zahteva zase. Solza je naše popotno brašno. Zdavnaj, zdavnaj nekoč nam jo je dala na pot naša prva mati, mama Morje. xrosex (Frane Milčinski-Ježek) Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cakra 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 sovzeb so precudovito olajsanje . Samo kaj ko se jih bojimo pokazati in zadrzimo vso zalost ,razocaranje v sebi . Ki pa nas prej ali slej prisili da ga damo na plano .. Hvala bogu da je narava poskrbela za solze in dobesedno zalost IZPLAKNEMO iz sebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.