El Nino 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Mal filozofije ne škodi ampak... razmišljam ane, jokamo ponavadi v žalostnih situacijah... hm a bi se dalo reči temu menjava "optične tekočine" po kateri vidimo stvari bolj jasno in na nov način ane... Opažam da js, namesto da jokam, kadar je le prilika raje zamenjam strune na kitari... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Opažam da js, namesto da jokam, kadar je le prilika raje zamenjam strune na kitari...Sem že mislil, da boš reku, zamenjam dragico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 ...ja, pa ja, v njegovih letih strune bl dolg držijo k bejbe Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 jao mickeni a spet jokcaš ja ja preveč visiš za računalnikom ni čudn, lajf ti bo ušel Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 kraj bejbi kraj,put d finger in jor aj.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> kraj bejbi kraj,put d finger in jor aj.... zlomk a si ti men hecn akhutek da nisi ti en arabiš tipo Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> a si ti men hecn akhutek da nisi ti en arabiš tipo at je chefurjeu zmanjkal :xx!: Barabec pa nism :xx!: zlomk... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 hhaha jest ne palim na čefurje nej ti bo to jasn jest se samo odpeljem v južne kraje kjer me že čakajo oni PRAVI napaljivci,nesramno in omamno DOBRI the bestič Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Na čase jočem kot dež. Zadnjič eni gospe po telefonu..in niti sram me ni bilo. Solze so ušle in jaz bila blazno razočarana..nad dogajanjem, ki je solze povzročilo. Potem pa vidi hudiča..kar boljše videla Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 ko mam usega poln k.. se scmerim. pa pomaga. aja, pa če čebulo režem kaj me spravi v jok? če mam dober dan že kriv prst nazadnje?od besa sm se zjokala ob zadnjem prepiru z mojo mami Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Včasih se je prav zdravo izjokat ,kot da se malo"očistiš" Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Jok je fiziološka reakcija na različne ekstremne okoliščne, v katerih se znajde človek. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 kabalist,ti si faca Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Jokam, ko dojamem - ko popolnoma doživim neko resničnost, na katero sem čakala. Včasih jokam zaradi žalosti, zadnje čase pa iz hvaležnosti. Kar ne morem verjeti, da je lahko jok iz hvaležnosti tako intenziven!? Aja, nikoli pred drugimi, no way! Že kot malo punčko me ni nihče smel videt jokat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Meni jok ful pomaga... Danes sem že "odjokala" svoje (upam, ker imam alergijo na okah in potem pretakanje solzic boli k 100 ) Dam ven kar mi je hudo, kar me tišči...Se mi zdi tako kot izločamo bolezen s švicom, izločamo bolečino s solzami Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Meni jok ful pomaga... Danes sem že "odjokala" svoje (upam, ker imam alergijo na okah in potem pretakanje solzic boli k 100 ) Dam ven kar mi je hudo, kar me tišči...Se mi zdi tako kot izločamo bolezen s švicom, izločamo bolečino s solzami Vidiš, če bi prišla na tortice, bi se danes jokala od smeha, ne pa od alergije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 kaj pa moški, kdaj pa vi jočete..oz če sploh jočete Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 kaj pa moški, kdaj pa vi jočete..oz če sploh jočete Stalno požiramo solze Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 zakaj? a ni to brezveze....neki tlačiti v sebevčasih smo taaak čudni, ženske se lahka 'cmerimo' po mili volji...moški pa ne...čist brezvezehttp://forumi.siol.net/images/smilies/old/icon_NoNoNo.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 zakaj? a ni to brezveze....neki tlačiti v sebevčasih smo taaak čudni, ženske se lahka 'cmerimo' po mili volji...moški pa ne...čist brezvezehttp://forumi.siol.net/images/smilies/old/icon_NoNoNo.gifKaj češ, tako nas mamice vzgajajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 mamice al atiji Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 mamice al atiji Kje si pa videla, da bi atiji vzgajali otroke, še pri medvedih ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 medevdji ne...sam pri ljudjeh pa oba vzgajata....no vsaj pri meni je blo tak Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.