Skoči na vsebino

Jok

Guest sanjalica

Recommended Posts

Mal filozofije ne škodi ampak... razmišljam ane, jokamo ponavadi v žalostnih situacijah... hm a bi se dalo reči temu menjava "optične tekočine" po kateri vidimo stvari bolj jasno in na nov način ane...

Opažam da js, namesto da jokam, kadar je le prilika raje zamenjam strune na kitari...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 298
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Na čase jočem kot dež. Zadnjič eni gospe po telefonu..in niti sram me ni bilo. Solze so ušle in jaz bila blazno razočarana..nad dogajanjem, ki je solze povzročilo. Potem pa vidi hudiča..kar boljše videla x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

• 6 months later...

ko mam usega poln k.. se scmerim. pa pomaga. x:Dx aja, pa če čebulo režem

kaj me spravi v jok? če mam dober dan že kriv prst :o|o:

nazadnje?od besa sm se zjokala ob zadnjem prepiru z mojo mami :C:

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

Jokam, ko dojamem - ko popolnoma doživim neko resničnost, na katero sem čakala. Včasih jokam zaradi žalosti, zadnje čase pa iz hvaležnosti. Kar ne morem verjeti, da je lahko jok iz hvaležnosti tako intenziven!? Aja, nikoli pred drugimi, no way! Že kot malo punčko me ni nihče smel videt jokat :8):

Meni jok ful pomaga...

Danes sem že "odjokala" svoje (upam, ker imam alergijo na okah in potem pretakanje solzic boli k 100 :vragec: )

Dam ven kar mi je hudo, kar me tišči...Se mi zdi tako kot izločamo bolezen s švicom, izločamo bolečino s solzami

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest sstane
Meni jok ful pomaga...

Danes sem že "odjokala" svoje (upam, ker imam alergijo na okah in potem pretakanje solzic boli k 100 :vragec: )

Dam ven kar mi je hudo, kar me tišči...Se mi zdi tako kot izločamo bolezen s švicom, izločamo bolečino s solzami

:vio:

Vidiš, če bi prišla na tortice, bi se danes jokala od smeha, ne pa od alergije x;)x

zakaj? a ni to brezveze....neki tlačiti v sebe

včasih smo taaak čudni, ženske se lahka 'cmerimo' po mili volji...moški pa ne...čist brezvezehttp://forumi.siol.net/images/smilies/old/icon_NoNoNo.gif

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Guest sstane
zakaj? a ni to brezveze....neki tlačiti v sebe

včasih smo taaak čudni, ženske se lahka 'cmerimo' po mili volji...moški pa ne...čist brezvezehttp://forumi.siol.net/images/smilies/old/icon_NoNoNo.gif

Kaj češ, tako nas mamice vzgajajo x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...