vanja 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Včasih so sprostitev po dolgem času tuhtanja in odločanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Ja, včasih jočem od nemoči in jeze, da si v situaciji ne morem pomagat, ker ni odvisno od mene ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Potem pa vzami jezo z nemočjo, sem jezna ker sem nemočna, žalostna... LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ironicno da vedn pa ceprav si ze cist nemocn obstaja moc za solze Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Solze so kot nevihta:po njih je človek zmeraj bolj pomirjen. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 al pa izmucen... ze tko vcasih prepogosto zgubis voljo do vsega pol pa nazadnje se do jokanja Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 zadnje čase ne zmorem jokat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 poskus jokat iz vzroka ker ne mores jokat... mogoc ti pa rata! zakaj pa zadnje case ne mores? pa ne da si zelis tega??? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 hja zakaj jokat bojda pomaga.... nevem saj, po dežju pride sonce ampak če ne dežuje.... so sam oblaki Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 dobr: oblaki dez.... sej vsak dan pride tud noc tema! sonce pa kljub temu obstaja Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 dobr: oblaki dez.... sej vsak dan pride tud noc tema! sonce pa kljub temu obstajaseveda obstaja ampak ga ne vidiš..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Če ješ v solzah, je vse brez okusa. :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Iz besed k dejanjem: UUUUUUUEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! SMRC, SMRC, UUUUUUUEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 hihi, Borisek poglej poglej, smeška imaš v neskladju (a nisem to enkrat jaz slišala) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 dobr: oblaki dez.... sej vsak dan pride tud noc tema! sonce pa kljub temu obstajaseveda obstaja ampak ga ne vidiš..... ce beres med vrsticami sm tocn to napisala Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Če ješ v solzah, je vse brez okusa. :xx!: ce to vzamem dobesedno ni brez! ka ni slano??? se vidi da se nisi jedu med solzami blagor tebi Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Če ješ v solzah, je vse brez okusa. :xx!: pa ka ni stane reku da majo solze zdravo sol Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 hihi, Borisek poglej poglej, smeška imaš v neskladju (a nisem to enkrat jaz slišala) Hvala, res je v neskladju, slišala pa še nisi, ker ne podvojujem stvari, mogoče, ker imaš dobro intuicijo, pa si že prej občutila, da bo priletelo gor, ob tej misli, se pa res ni primerno smejati, popravljam, sory...lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ups prebrala pa sem ti napisala da so to ženske solze Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 hola lej no lej mrbit mi bo pa uspelo počasi mal juhu i can cry i've still got it! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ne danes spet ne bom jokau.... mam posebne razloge za to Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Solze pomagajo, zelo. Prav nujno se je treba kdaj pa kdaj pošteno razjokat No malo pretiravam pa vseeno... To drži. Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Ej brez skrbi: nic ne pretiravas! Nino: kaksne razloge Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 hja kapica takrat nevem mislim da si bla ti razlog za ne jokat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.