kapica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 hja kapica takrat nevem mislim da si bla ti razlog za ne jokat....u shit! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Potem pa vzami jezo z nemočjo, sem jezna ker sem nemočna, žalostna... LP!dvig energije je tudi priporocljiv! ** stanje - nezavedno je stanje korenskega nivoja in torej rdecega nivoja, rdece cakre(ta, ki zdravo rdece zivi, se zaveda sedanjega trenutka, se povezuje, je delaven; tudimanjkrat ga zebe ima zdrave oci in nima mrzlih nog; ce se kundalini energija ne vrtidovolj hitro se lahko staramo..) ** apatija je stanje visje in torej spolnega nivoja(na tem nivoju ima verjetno vecina clovestva sedaj najvec dela;rutinska dela spodbujajo k apatiji; tu pa so se poklici, ki se ukvarjajo z modo,imidzem, zunanjostjo pac; hkrati je to zelo pomemben nivo, saj se ukvarja zsanjanjem; nova znanost, tudi fizika...fizicni kontak, tudi jeziki) ** strah je ze spet stanje visje in je na pleksus solaris(tudi sonce, veselje ob tem ko posije sonce, veselje gibati, pretezno skoraj vsa hranarumene brave, mascobe, etc...) zavedanje, zavest, svetloba...zavedati se sebe, drugih, skrbeti za svoje telo, zdravje... sport, hrana...tisti, ki imajo slab pleksus lazje padejo pod vpliv drugih; veckrat labilne osebe...;velikokrat se kaze v znamenu rib, ki pa so sicer zmozne zato tudi vec prenesti. ** stanje 'zalost' je stanje srcnega centra; (pomemben nivo, ki zdruzuje visje in nizje nivoje; kadar je v harmonijiso tudi nasi nivoji primerno povezani in nasa zenska in moski zdruzena v eno;ljudje z odprto srcno cakro imajo radi druge ljudi, zivali, drevesa.. naravo...dihajo, so v harmoniji s seboj in svetom; tudi ukvarjanje z rastlinami, bonsai...) ** stanje jeza pa za stopnicko visje, torej na grlenem centru!(tu se ze vse zelo zelo hitro odvija, kadar v jezi nekaj naredimo opravimo z hudo naglico;pisanje, jeziki, literatura, alkemija, shakespeare.. modra je zrak; modra vedno najde pot,vedno najde sredstva, je tudi ze stanje materializacije; v sloveniji je bil nekaj let nazaj(pred samostojnostjo) velik manjko prav modre energije; kar se pozna se danes;modra pride ko ji odpremo vrata. in jo pustimo not... ** bolecina pa je spet visje -adjna center;(vcasih skupaj povlecena koza med obrvmi in premnogo razmisljanja... mojster jezus, jasna noc in zvezde, nekaj kar odpelje.. tja..., jasne misli, umirjen um,vedrina, duh, ... zelo odprat adjna pomeni tudi veliko veliko vec dela (dela kot sluzenje);sluzenje pa tudi kot odnos do procesa, priprava na sluzenje; disciplina, disciplina, disciplina...ucenje, meditacija... ** in nato se visje - kronski center in radostjaz sem! sem vse in eno, sem eno. zavedanje samega sebe kot bozansko bitje. ** potem pa je ze bela energija in zlitje... celost(mehka bela svetloba, ki te prepoji, prepravi telo in auro z mlecno belo tekocino, meglico...pocutis se lahko tudi kot majhen a zavesten otrok... morda se takrat sploh ne pocutis, ker enostavno si..opazujes svet, sebe, vse... in si v miru..., Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Potem pa vzami jezo z nemočjo, sem jezna ker sem nemočna, žalostna... LP!dvig energije je tudi priporocljiv! ** stanje - nezavedno je stanje korenskega nivoja in torej rdecega nivoja, rdece cakre(ta, ki zdravo rdece zivi, se zaveda sedanjega trenutka, se povezuje, je delaven; tudimanjkrat ga zebe ima zdrave oci in nima mrzlih nog; ce se kundalini energija ne vrtidovolj hitro se lahko staramo..) ** apatija je stanje visje in torej spolnega nivoja(na tem nivoju ima verjetno vecina clovestva sedaj najvec dela;rutinska dela spodbujajo k apatiji; tu pa so se poklici, ki se ukvarjajo z modo,imidzem, zunanjostjo pac; hkrati je to zelo pomemben nivo, saj se ukvarja zsanjanjem; nova znanost, tudi fizika...fizicni kontak, tudi jeziki) ** strah je ze spet stanje visje in je na pleksus solaris(tudi sonce, veselje ob tem ko posije sonce, veselje gibati, pretezno skoraj vsa hranarumene brave, mascobe, etc...) zavedanje, zavest, svetloba...zavedati se sebe, drugih, skrbeti za svoje telo, zdravje... sport, hrana...tisti, ki imajo slab pleksus lazje padejo pod vpliv drugih; veckrat labilne osebe...;velikokrat se kaze v znamenu rib, ki pa so sicer zmozne zato tudi vec prenesti. ** stanje 'zalost' je stanje srcnega centra; (pomemben nivo, ki zdruzuje visje in nizje nivoje; kadar je v harmonijiso tudi nasi nivoji primerno povezani in nasa zenska in moski zdruzena v eno;ljudje z odprto srcno cakro imajo radi druge ljudi, zivali, drevesa.. naravo...dihajo, so v harmoniji s seboj in svetom; tudi ukvarjanje z rastlinami, bonsai...) ** stanje jeza pa za stopnicko visje, torej na grlenem centru!(tu se ze vse zelo zelo hitro odvija, kadar v jezi nekaj naredimo opravimo z hudo naglico;pisanje, jeziki, literatura, alkemija, shakespeare.. modra je zrak; modra vedno najde pot,vedno najde sredstva, je tudi ze stanje materializacije; v sloveniji je bil nekaj let nazaj(pred samostojnostjo) velik manjko prav modre energije; kar se pozna se danes;modra pride ko ji odpremo vrata. in jo pustimo not... ** bolecina pa je spet visje -adjna center;(vcasih skupaj povlecena koza med obrvmi in premnogo razmisljanja... mojster jezus, jasna noc in zvezde, nekaj kar odpelje.. tja..., jasne misli, umirjen um,vedrina, duh, ... zelo odprat adjna pomeni tudi veliko veliko vec dela (dela kot sluzenje);sluzenje pa tudi kot odnos do procesa, priprava na sluzenje; disciplina, disciplina, disciplina...ucenje, meditacija... ** in nato se visje - kronski center in radostjaz sem! sem vse in eno, sem eno. zavedanje samega sebe kot bozansko bitje. ** potem pa je ze bela energija in zlitje... celost(mehka bela svetloba, ki te prepoji, prepravi telo in auro z mlecno belo tekocino, meglico...pocutis se lahko tudi kot majhen a zavesten otrok... morda se takrat sploh ne pocutis, ker enostavno si..opazujes svet, sebe, vse... in si v miru..., zakaj bi mene z klassa vrgl, ce bi kej takega povedla prfokosm pred tablo???? mamo ene zoprne definicije strahu, apatije, zalosti, jeze.... vse tle kr si napisal je tk lepo nekak logicno, zivljenjsko tm so pa kr ene definicje, k se jih mors napiflat, pa se itk nc ne stima... :xx!: Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 hja to al pa bi vsi s solzami v očeh ploskali.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 hm ja ja... kdaj drugic... k velik je taksnih k namesto da bi prevzel odgovornost za svoje zivlenje, so raje odvsini od drugih ali pa deljo druge odvisne od sebe, da dobijo kao moc... eh vec je na dejanjih kot na idejah Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 hm ja ja... kdaj drugic... k velik je taksnih k namesto da bi prevzel odgovornost za svoje zivlenje, so raje odvsini od drugih ali pa deljo druge odvisne od sebe, da dobijo kao moc... eh vec je na dejanjih kot na idejah jebesh dejanje, che zadi ni ideje 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 hm ja ja... kdaj drugic... k velik je taksnih k namesto da bi prevzel odgovornost za svoje zivlenje, so raje odvsini od drugih ali pa deljo druge odvisne od sebe, da dobijo kao moc... eh vec je na dejanjih kot na idejah jebesh dejanje, che zadi ni ideje 666 zlomkou....tralala niti slucajno ne strinjam!!! bols neki nardit po nagibu, kakor narediti nekaj iz ega ali primisljenosti...!ker verjamem da je nagib (ce je le cisti) nagib popolen!!!! vsaka ideja ma svoje pomankljivosti kakor vse tukaj na zemlji razen ljubezni!!- to pac verjamem. in to pravs glih ti tipicen vodnar mar ni ze dost sefov, pa birokratov pa mislecev pa etc... namesto da se nekaj stori!!raje korakec kot pa tono misli! um da le kaksno misel, srce pa smisel!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 hehea zato mash tko doooolge poste... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 niti slucajno ne strinjam!!! bols neki nardit po nagibu, kakor narediti nekaj iz ega ali primisljenosti...!ker verjamem da je nagib (ce je le cisti) nagib popolen!!!! vsaka ideja ma svoje pomankljivosti kakor vse tukaj na zemlji razen ljubezni!!- to pac verjamem....um da le kaksno misel, srce pa smisel!! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mkk 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Potem pa vzami jezo z nemočjo, sem jezna ker sem nemočna, žalostna... LP!dvig energije je tudi priporocljiv! ** stanje - nezavedno je stanje korenskega nivoja in torej rdecega nivoja, rdece cakre(ta, ki zdravo rdece zivi, se zaveda sedanjega trenutka, se povezuje, je delaven; tudimanjkrat ga zebe ima zdrave oci in nima mrzlih nog; ce se kundalini energija ne vrtidovolj hitro se lahko staramo..) ** apatija je stanje visje in torej spolnega nivoja(na tem nivoju ima verjetno vecina clovestva sedaj najvec dela;rutinska dela spodbujajo k apatiji; tu pa so se poklici, ki se ukvarjajo z modo,imidzem, zunanjostjo pac; hkrati je to zelo pomemben nivo, saj se ukvarja zsanjanjem; nova znanost, tudi fizika...fizicni kontak, tudi jeziki) ** strah je ze spet stanje visje in je na pleksus solaris(tudi sonce, veselje ob tem ko posije sonce, veselje gibati, pretezno skoraj vsa hranarumene brave, mascobe, etc...) zavedanje, zavest, svetloba...zavedati se sebe, drugih, skrbeti za svoje telo, zdravje... sport, hrana...tisti, ki imajo slab pleksus lazje padejo pod vpliv drugih; veckrat labilne osebe...;velikokrat se kaze v znamenu rib, ki pa so sicer zmozne zato tudi vec prenesti. ** stanje 'zalost' je stanje srcnega centra; (pomemben nivo, ki zdruzuje visje in nizje nivoje; kadar je v harmonijiso tudi nasi nivoji primerno povezani in nasa zenska in moski zdruzena v eno;ljudje z odprto srcno cakro imajo radi druge ljudi, zivali, drevesa.. naravo...dihajo, so v harmoniji s seboj in svetom; tudi ukvarjanje z rastlinami, bonsai...) ** stanje jeza pa za stopnicko visje, torej na grlenem centru!(tu se ze vse zelo zelo hitro odvija, kadar v jezi nekaj naredimo opravimo z hudo naglico;pisanje, jeziki, literatura, alkemija, shakespeare.. modra je zrak; modra vedno najde pot,vedno najde sredstva, je tudi ze stanje materializacije; v sloveniji je bil nekaj let nazaj(pred samostojnostjo) velik manjko prav modre energije; kar se pozna se danes;modra pride ko ji odpremo vrata. in jo pustimo not... ** bolecina pa je spet visje -adjna center;(vcasih skupaj povlecena koza med obrvmi in premnogo razmisljanja... mojster jezus, jasna noc in zvezde, nekaj kar odpelje.. tja..., jasne misli, umirjen um,vedrina, duh, ... zelo odprat adjna pomeni tudi veliko veliko vec dela (dela kot sluzenje);sluzenje pa tudi kot odnos do procesa, priprava na sluzenje; disciplina, disciplina, disciplina...ucenje, meditacija... ** in nato se visje - kronski center in radostjaz sem! sem vse in eno, sem eno. zavedanje samega sebe kot bozansko bitje. ** potem pa je ze bela energija in zlitje... celost(mehka bela svetloba, ki te prepoji, prepravi telo in auro z mlecno belo tekocino, meglico...pocutis se lahko tudi kot majhen a zavesten otrok... morda se takrat sploh ne pocutis, ker enostavno si..opazujes svet, sebe, vse... in si v miru..., To kar si napisal imam smisel. Ali lahko nekaj več poveš o tem stanju "žalosti"? Ali je nujno povezano z bolečino pri srcu? Ko dvguješ energetsi nivo - kako hitro se lahko rešiš tega stanja žalosti in preideš v stanje sprejemanja dejstev? Meni to nekako uspeva, vendar nastane težave v določenem trenutku, ko pridejo spomini in jih ne morem odgnati, nato sledijo solze, obžalovanje, ..., nakar se pričnem razumsko spraševati kdaj bom končno sprejela, ampak nekaj je močnejše. Potem mi pa zopet uspeva vse spraviti v red in krog se ponovi. Res je potrebno veliko volje. lp, mk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Meni pa se zdi smešno, ko mi včasih gre v šoli na jok, takrat, ko se počutim kot da delajo z nami kot z živalmi.si dobr napisala! smesno se ti zdi, ko ti gre na jok? ja sole pa res... pa ne sam sole, ves sistem! Ravna, vsiljuje neke druzbene vzorce in vsiljevanja odvisnosti enega od drugega, hkrati pa strahu enega pred drugim Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 hehea zato mash tko doooolge poste... 666 zlomkou....tralalaja, mas prou i nse tega zavedam, sam se premal glede na kolicino tvojih objav pa ti se vedno ne sezem niti do gleznja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 hehea zato mash tko doooolge poste... 666 zlomkou....tralalaja, mas prou i nse tega zavedam, sam se premal glede na kolicino tvojih objav pa ti se vedno ne sezem niti do gleznja kvaliteta free kvaliteta to je bistvo... kaj rabiš desettisoč žlic, ko rabiš nož... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 To kar si napisal imam smisel. Ali lahko nekaj več poveš o tem stanju "žalosti"? Ali je nujno povezano z bolečino pri srcu? Ko dvguješ energetsi nivo - kako hitro se lahko rešiš tega stanja žalosti in preideš v stanje sprejemanja dejstev? Meni to nekako uspeva, vendar nastane težave v določenem trenutku, ko pridejo spomini in jih ne morem odgnati, nato sledijo solze, obžalovanje, ..., nakar se pričnem razumsko spraševati kdaj bom končno sprejela, ampak nekaj je močnejše. Potem mi pa zopet uspeva vse spraviti v red in krog se ponovi. Res je potrebno veliko volje. lp, mktesko povem vec.mam ze precej zaprto tole srcno cakro, ciki pa to... sem mel pa zelo odrto vcasih. to se ne pomeni, da smo zalosti, ce je odprta; temvec da nekako bolj cutimo okoli sebe; sebe, druge,...smo bol jv harmoniji in tako tudi dojemamo vse bolj harmonicno. morda je se najbolje ce ti recem da DIHAS!! dih dviguje!! konstantno povezano dihanje dviguje energijo!!to lahko potrdim, saj sem veckrat izprobal.(tudi kaksen vibracije kristalov lahko ob tem pomagajo, etericna olja, snovi...). primer: ko smo zivcni se toliko bolj segamo po cigaretih, hrani, etc... pac po neki kompenzaciji za odtekanje energije ali nekaj za pomiritev...takrat se zgodi tudi, da pozabimo dihat! enostavno postane dih plitek; to se zgodi tudi kadar dozivimo sok!zato pomaga dihanje!recimo tehnika 'rebirthing'.kadar takole zavestno dihamo in opazujemo svoj vzdih in izdih le opazujemo in ne storimo 0.Samo opazujemo. diha ne potiskamo; voljno vdihnemo, izdih pa sam pride.lahko dihamo krozno, kot da dih potuje okoli aure.veliko misli, idej, tezav, etc.. se lahko ob tem pojavi. in pustimo da gredo.idejo vedno pridejo se boljse, se cistejse,... recimo kako je pri meni potekal rebithing:najprej, ko smo zaceli sem enostavno dihal nekaj casa...potem sem nekako prisel do spolnega nivoja, se sprostil in zacel totalno smejat (kot bi pogadil 1 joint ); v bistvu pa se mi je odpiral spolni nivo.potem me je malo postalo strah, kwa sploh dogaja, ker so se mi zaradi siljenja izdiha zaceli kriviti prsti, etc.. (to je normalno, saj v bistvu energija isce pot, se osvobaja in etc..., lahko pa se pojasni tudi kemicno, etc...).potem sem se spomnil 1 bivse punce, pa niti nisem kaj zalosten postal, samo nekaj sem se ustavljal v mislih pri njej. potem je bilo ze nakako da sem malo jezen postal nanjo. kar naenkrat so me zaecli motiti drugi v prostoru (bil je skupinski rebirthing) potem spet nekako bolecina zaradi krcenja prstov, etc... potem pa kar nenkrat ..puf!... hitro ampak zelo nezno.. nezen nasmeh, radost, belo.. kot da me je zajela bele megla... drugo sem pisal zgoraj o beli energiji.pravzaprav se je verjetno takrat kaksen vzorec zlil z auro, na katerem je prej zastajala energija. in tako dobimo pravzaprav tudi energijo, ko se vzorec zlije z auro. takrat aura bolj zasveti, zablesti... ja, meni je bilo dihanje primerna tehnika. prav tako, lahko sami dihamo doma, ko imamo mir, zvecer v postelji, preden zaspimo, v kaksen kotu, ko se na hitro umaknemo, ce smo razburjeni, etc... (nekateri ne priporocajo, saj pravijo da bi moral biti zraven terapevt, ki drzi most med 1 in 2 pozornostjo); mislim, da je potreba le nasa zavest! vcasih je v lifeu potrebno samo spomniti se dihati in parkrat vdihniti, pa ze pomaga, da se umirimo, scentriramo. in ja, tudi sam bi rad vedel nacin, kako v hipu dvigniti energijo!in to pravzaprav vsi pocnemo. recimo poglej otroke! iz trenutka v trenutek venomer sibajo energije po nivojih... malo jeze, malo zalosti, strah, zalost, veselje... zamisljenost, pogled nekam tja... in kar naenkrat spet tukaj s polno paro v telesu tekanje gibanje... ja, morda se je potrebno le spomniti vcasih, se zavedati nasega stanja in dihati... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 kvaliteta free kvaliteta to je bistvo... kaj rabiš desettisoč žlic, ko rabiš nož...ja itak, lahko aakhut da 1 post, pa pove vec kakor jaz z 5 stranmi. se strinjam!vcasih pa je komu blizje malo vec nakladanja. pac, vsak ma svoj nacin.tesko je sodit keri je boljsi.. ker je vsak razlicno sprejet. je pa res, da vecina ne mara brat celih solat klele, ker se vecina se vedno rabi sprostit ob vsem... pravzaprav pa itak govorimo, pojasnjujemo vecinoma le sebi; ego- terapija pac Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Meni pa se zdi smešno, ko mi včasih gre v šoli na jok, takrat, ko se počutim kot da delajo z nami kot z živalmi.si dobr napisala! smesno se ti zdi, ko ti gre na jok? ja sole pa res... pa ne sam sole, ves sistem! Ravna, vsiljuje neke druzbene vzorce in vsiljevanja odvisnosti enega od drugega, hkrati pa strahu enega pred drugim ja. se zamisljam zadnje case.. ampak duhovnost - modrost morda je znati ziveti srecno tudi tukaj v tem sistemu!?tesko pa to trdim. ker bi najraj ze zdavnej -------------------------> nekam.... men se je zgodilo, da sem gledal nekako dol vse... ne znam povsem razlozit... vidis stvari, vidis okoli kaj dogaja...pa se nisem znajdu da grem ven iz tega, naposled sprejel da sem tu in zivim tu, ustvarajm tu...potem pozabis, zavest pade pocasi... se prizemljujes in zacnes ukvarjati z vsakdanjostjo...pac, celostni smo. pot.. ki nastane spontano in hkrati zaradi nase odlocitve. zakaj se nisem rodil nekje v dezevnem gozdu med preprostimi ... verjetno ima vse svoj smisel.toda to ni izgovor; ce se zavedamo je primerno tudi kaj storiti z zavedanjem morda!! in takrat se ZACNE! ...POT....in ponovno delo na sebi... ko se vrnes nazaj na zemljo, nazaj sem, v sistem odmaknjen od zemljinega mentala in prevlecen z cloveskim.....soocis s z sistemom neglede ali hoces ali ne. neizbezno pomoje.takrat zacnes sprejemati nesnago sistema in pravzaprav svojo nesnago. to je pot... morda, ko gres k cilju, ki si si ga zastavil. dokler ne ljubis vsega, ne mores stran morda!? ker pomeni, a ne ljubis in sprejemas vseh svojih delov. ma.. ze mal nakladam pac, nakljucij ni! ce imamo dovolj ljubezni v sebi se premakniti drugam, kjer sistem nima toliksnega vpliva kot tukaj, bomo to strili, sicer pa ne. preprosto. sami se odlocamo o svojem zivljenju!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 če se smeh omehča, se tut jok treba trenirat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Ne obžaluj, ker jočeš, če imaš za čim. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Danes bil pri meni jokcav dan........ (v tem trenutku tudi zunaj padajo kapljice....)Kar teklo je......pa nek nalezljiv jok sem imela, smo na koncu 3 v hiši jokcali..... Brezveze...., vezo ima samo s tem, da ko mine rdečica okrog oči pride modrina oči bolj do izraza......... Jaka tolažba ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Jaka tolažba ! boljsh JAKA kokr NIKAKA 666 zlomkou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 če se smeh omehča, se tut jok treba trenirat pa nos brisat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Don't you cry tonight.... Guns n rožice... pravzaprav grem spat preden bom lahko čist legalno pisal v tole temo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 pa kljub vsej raztresenosti, vsem dejavnikom, ki povzrocajo jok, ne smemo pozabit, da imamo cast ziveti v cudovitem vesolju Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 ravno zato, da se zavemo tega cudovitega vesolja, je potrebno vcasih tudi "iztocit" solze zalosti. kot ze dolgo znan rek...da vemo kaj je belo, je potrebno vedeti kaj je crno kaj pa pravite na jok (povezan z zalostjo,bolecino) na javnih mestih, npr. v soli, faksu, sluzbi,...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Pri meni pa je jok že nekaj časa povezan samo z eno osebo, ki je nenadoma prišla v moje življenje. So trenutki, ko samo pomislim nanj in začnem jokati in napisala sem tole: "Rada imam sonce. Ko je sonce nosim sončna očala in skozi sončna očala se ne vidijo solze ....".Ne znam razložiti zakaj se mi to dogaja, ko se peljem v avtu, ko sem kje v nakupovalnem centru, ko grem zjutraj v službo.... naenkrat imam polne oči solz in verjamem, da je takrat ta oseba na nek način povezana z mano. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.