Guest sstane 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Je ta oseba moškega spola Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 ja, sstane, moškega spola je. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Potem pa kar daj, solzice so najlepši okras ženskega lica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Potem pa kar daj, solzice so najlepši okras ženskega lica Se ne strinjam, nasmešek... je daleč bolj lep... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Solze so tihi jezik bolečine. Voltaire Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 solze, solzice,... ... se dobro, da pride za njimi se bolj sladek nasmeh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Fajno je občutit solze,ko vidiš sam ti,ko čutiš sam ti in vse to je zapisano samo v knjigah in nosimo samo v naših glavah potem Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 evo... spomnila sem se na micka... Zgleda da je tak dan... pa pritisk....jaz sem se tud zdajle mal zjokala... kar tko, za vse mal nazaj...nekaj sem razmisljala in pomislila, kok sem mocna... pa potem, pa zakaj moram bit tolk mocna vedno in da je to zahteva lajfa od mene... pol sem se pa spomnila, kaksen nezen otrok, nic hudega sluteca puncka sem bila, pol sem morala bit pa vedno tolk taf, da me ni stomilijonkrat vse zlomilo... so mi pa kar solze zacele tect....sam je cist kul... jaz rada jokam... hujse mi je, ko ne morem niti jokati. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Thx Marsa Ja. Saj, verjetno se bi včeraj do konca zjokal, če bi bil sam. Kot da se mal sramujem, tisto ne, fantje ne smemo jokati. Imam pa občutek, da prav potrebujem jok, da se sprostijo vse napetosti v meni, vsi pritiski, ki jih trenutno prenašam. Pa ne me narobe razumet, sam menim, da nisem mevžast, da sem kar borec, no, sem pa vseen bolj čustven človek. Zaradi spleta okoliščin moram zadnje čase nositi masko, kar ne maram preveč, vem pa, da je nujno potrebno. Ne maram pa situacij, ko ne vem kaj je dobro storiti, ko bi moral ukrepati pa ne znam. Ne bojim se problemov, zavedam se, da so ti neizogibni del našega življenja in ponavad je moj pristop soočenje z njimi, reševanje, ne maram bluzenj preveč. Samo sedaj je zadeva zelo kompleksna, gre tudi za moj odnos in dejanja do ljudi, ki jih imam najbolj rad na svetu. Ne, ne bojim se joka, v bistvu. Pravzaprav si ga želim, sedaj, ni me sram jokati. Kdo ali kaj sem pokažem tudi s tem, o meni nasploh pa govorijo moja dejanja. Kot pravi Marsa, tudi men se zdi, da sem kar taf, vendar v seb tudi nežen in ranljiv. Toda moje rane se razen zlo izjemoma hitro celijo, sedaj je moja velika skrb kako čim manj raniti druge. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Res solze čistijo, s solzami nekaj gre iz nas.Sem dobila karte z različnimi mislimi in vsako jutro izberem eno in je zanimivo , da ko imam težji dan in ko včasih pustim kako žalost iz sebe, z jokom, dobim to misel: Nič ni tvojegaTudi žalost neIzjoči solze, ko ti je hudoin jih vrni reki. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 mick Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Thx Marsa Ja. Saj, verjetno se bi včeraj do konca zjokal, če bi bil sam. Kot da se mal sramujem, tisto ne, fantje ne smemo jokati. Imam pa občutek, da prav potrebujem jok, da se sprostijo vse napetosti v meni, vsi pritiski, ki jih trenutno prenašam. Pa ne me narobe razumet, sam menim, da nisem mevžast, da sem kar borec, no, sem pa vseen bolj čustven človek. Zaradi spleta okoliščin moram zadnje čase nositi masko, kar ne maram preveč, vem pa, da je nujno potrebno. Ne maram pa situacij, ko ne vem kaj je dobro storiti, ko bi moral ukrepati pa ne znam. Ne bojim se problemov, zavedam se, da so ti neizogibni del našega življenja in ponavad je moj pristop soočenje z njimi, reševanje, ne maram bluzenj preveč. Samo sedaj je zadeva zelo kompleksna, gre tudi za moj odnos in dejanja do ljudi, ki jih imam najbolj rad na svetu. Ne, ne bojim se joka, v bistvu. Pravzaprav si ga želim, sedaj, ni me sram jokati. Kdo ali kaj sem pokažem tudi s tem, o meni nasploh pa govorijo moja dejanja. Kot pravi Marsa, tudi men se zdi, da sem kar taf, vendar v seb tudi nežen in ranljiv. Toda moje rane se razen zlo izjemoma hitro celijo, sedaj je moja velika skrb kako čim manj raniti druge. Meni osebno se zdi moški, ki se je sposoben zjokati, ki zna najti stik s svojo bolj žensko naravo vsekakor bolj močen in bolj cel kot tisti, ki si tega ne dovoli. Jok nam je dan z razlogom. Tako kot vse drugo.Mene "motijo" samo ljudje, oziroma no mene moti samo to, da smo zaradi črnogledosti in zaverovanosti v našo bolečino nesposobni videti lepote, vendar to je povsem drugi nivo, kot ta da človek sprosti svojo napetost z jokom. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Po joku se počutim lažje, olajšano, očiščeno jeze Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Jok...jokanje....čiščenje.....včasih ko sem napeta, utrujena, si zamislim "umetno" situacijo...žalostno...in se zjokam....izničim pritisk.....Jok je zdravljenje. Zame, zate, zanj in zanjo....je dež, ki očisti dušo. Jokajte...to je dobro! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Kar pogosto se zjokam. Zadnje čase gre vse narobe. Res vse. Moški, ki joka, je pravi moški. Vsaj zame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 xrosex Jaz se večkrat zjokam in ni me sram priznati, že ob pogledu na kako mrtvo živalco,žalosten film,ganjiv verz... črne kronike sploh ne morem brati, ker me srce preveč boli in všeč mi je da znajo moški tudi jokati in to priznati.... to je meni pravi moški.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sanjalica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Jok je nemoč. Vdanost v žalost. Trenutek, ko začutiš, da nimaš moči-vpliva, da bi nekaj spremenil. In kot je Marsa včeraj pisala; dovoli Času, da vzame bolečino, preloži skrbi/težave... na "božja ramena" in živi za ta trenutek... Trudim se. Vendar ko se mi joče, se zjočem in potem spet zadiham... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Kdo si je pa zmislu da ženske lahko jokate, moški pa ne :xx!: Čar emancipacije je da se lahko tud jaz zjokam k mam vsega dost, k me noben ne šteka, ko sm sam in osamljen,... Če ni dežja da spere temne misli iz glave so solze edino zdravilo v osamljenosti x!x Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam je cist kul... jaz rada jokam... hujse mi je, ko ne morem niti jokati. ...to je veliko hujše...vedno sem bila jokica in vedno sem šla s tem ljudem na živce.... ....zdaj najraje jokam sama... čeprav včasih nismo sami ne... ...in ful ne maram trenutkov, ko bi jokala, pa ne morem.... Mick, Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 js ponavadi ful ne morem jokat... bi pa ne morem... pol pa zadržujem v sebi neki čist brezveze... hja... big boys don't cry ane... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Jaz pa zadnje case spet kar precej. Ker sem zivcna.ja jokica sem zdej Sej je vseen... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 jokat?......ja, če pomaga kratkoročno, zakaj ne.... sicer se js komaj spomnim kdaj so mi nazadnje solze tekle zarad čustev (v glavnem mi zarad tega k me leče včasim mal zaj.....) pa še takrat je blo skor zmer sam od jeze. Pa ne da bi bil taka kamnita klada sam enostavno žalosti skor ne poznam več Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Rad bi se zjoku, pa ne gre.Ne morem odplaknit temne misli. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 menim, da jok lajša bolečine, ......zato pravim, da s e tudi jaz včasih zjočem......potem pa čutim veliko olajšanje.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 zelo malo jokam.....hmmm bolj držim v sebi...ja res enkrat eksplodira..ampak potem je res že fejst ajsi.....i pol...jep teče teče......... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.