Skoči na vsebino

Jok

Guest sanjalica

Recommended Posts

• Komentarji 298
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

jaz pa ne vec... vcasih sem vec... neptun pa to.

a sem vam ze povedala, da sem 'strasila' sosolko (13.10.), ki je sedela zraven mene, ko sem 'spricala' solze skozi ono luknjico solzno na ocesu.

Brez heca. xyesx

Sem rekla, barbara - pogleda, jaz pa spric spric, je rekla daj nehaj!

:D

zdaj pa... ne da ne znam vec, ne vem ce znam.. si nekak ne upam, se mi zdi, da se mi bo kaj razpochilo v glavi al pa... kaj jaz vem... xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

a ne? a ni odstekano?

se nisem slisala da bi kdo kaj tacga.

ampak se bolj je pa hecno, kako sem sploh do tega prisla??? mi ni jasno...

mislim, da se to sploh da...

joj saj sem svasta, sam ne pase v jok.

prej v smeh. x:o)x kot tud tole. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jah... kaj naj recem na to... x:o)x

sam sebi se zdim blazno preprost in cist najbolj mozno navaden clovek. xDDx

mogoce sem (bila) samo bolj... nekako... iniciativna... recimo da sem kaj sploh probala... da vidim kaj se kaj da v lajfu... :D

*

Ko smo pri joku...

Cudno in nekako *hladno* reagiram, ce kdo zraven mene joka... socustvujem, blazno, sam ne znam pokazat... kar zakrknem in zgledam hladna in ostra celo... kot da se me ne dotakne...

hecno... pa socustvujem...

ampak da bi objemala? Objemcki, pobozki? Mislim da pravzaprav ne... :||

sem v zadregi... ne da me moti, da mi je (sam) mucno, ker oni joka al pa da bi mu moralo bit nerodno al kaj tacga... ne, ma sam vezo z mano...

men je cudno, ko ne vem kaj naj naredim.

Morda je to to, da sem precej jang v nekaterih zadevah?

ker moski so najbrz taki... ces, iscejo resitev, ne znajo tolk tolazit...

zenske pa gremo jamrat k prijateljicam...

No jaz recimo ne grem...

me klice frenda, kako si, recem dons ze dobr, vceraj sem bila pa *tik pred samomorom*.

Pravi, kaj nisi rekla, klicala, vse.

Nisem pac. ne da se mi kenjat folku s svojimi problemi, pa tud: oni jih ne bi razumeli, ker so moji... kot take jih imam tud nekako rada... ker SO pac... nekaj moram torej razresit.

zakaj ne bi pravzaprav uzivala v tem... v pa TEJ fazi...

'vsaka dobljena zmaga pomeni zmago manj - tisto, ki je ne bo vec mogoce doseci' (remarque mensezdi)..

zakaj bi pospeseval, hitel... se smilil...

Vcasih bi 'hotla' bit tik pred jokom... pa mi rece glas v meni; a se hecas, halo? a to je grozno al kaj? in se moram sama sebi nasmejat.

In pol vstanem, pogledam tamle 'gore' (pac neke planote xDDx x;)x) in si recem - ma ni sans, da bom jaz zdaj zalostna. :vtz:

In nisem.

v resnici je RES (x!x) zelo preprosto. xyesx

Ce ne bi 100x dozivela, ne bi verjela na besedo - da se namrec dobesedno da 'preklopiti' na... kar zelis pac, zakaj se torej ne bi odlocil za dobro? xDDx

Vcasih pa je jok seveda pozitiven in zdravilen, ker mors prit do dna, poleg tega pa mors spucat tole *histerijo* ven.

Ste opazili, da ko/ce ste zastrupljeni, da vec jokate?

Zakaj mislite da je to? :8):

Picasso

:o|o: ribe custvene in downerski kozorogi... v kombinaciji z zhensko... x;)x xDDx

saj je fajn jokat..

sam iskreno.. ko si sredi joka - se vprasaj - kaj pa je sploh? a mi je kaj hudga?

spomni se na koga res v tezavah, na invalida... na ne vem kaj ali koga...

a lohk jokam, egoist egoisticen, ker je bila moja predstava o necem drugacna (al kaj jaz vem kaj pac)...

... hocem mal tehtnico na drugo stran dat...

mislim ker - a jokas sam zarad tocno onega konkretnega nekega *dogodka* al kaj jaz vem cesa?

ne, navadno jokAS... *za vse nazaj*.

Jokamo morda 'za sabo' v bistvu.

Picasso

eh jz ful malkrat jokam. sam k jokam... matr... bi pa kr jokala x:Dx ampak res se mi zdi da se pol bolš počutm. drugač se nimam za kej jokat... x:)x
spet se mi je na bolš poslabšal

kozarec je vedno napol prazen.

Ko mi je zhenska rekla po telefonu 3 besede, sem jo vprasala ce je kozorog.

3 besede. xyesx

nekaj tacga kot: a bom se kdaj srecna? aja to jih je 5. ok, kakorkoli ze... xDDx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>zenske pa gremo jamrat k prijateljicam...

No jaz recimo ne grem...

me klice frenda, kako si, recem dons ze dobr, vceraj sem bila pa *tik pred samomorom*.

Pravi, kaj nisi rekla, klicala, vse.

Nisem pac. ne da se mi kenjat folku s svojimi problemi, pa tud: oni jih ne bi razumeli, ker so moji... kot take jih imam tud nekako rada... ker SO pac... nekaj moram torej razresit.

Jaz tudi. Ne vem, ne počutim se, da bi razglabljala folku, itak folk ne zastopi, ne pozna cele slike...

in si recem - ma ni sans, da bom jaz zdaj zalostna. :vtz:

In nisem.

v resnici je RES (x!x) zelo preprosto. xyesx

;) To sem včasih počela, pa potem ugotovila, da samo tlačim svoja čustva... :xx!: Danes si jih raje priznam, prejokam če je treba in predelam, pa grem naprej. Če sem jih potlačla, so še vedno bila tam in vplivala name... enkrat pa izbruhnila ne... :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>

sam iskreno.. ko si sredi joka - se vprasaj - kaj pa je sploh? a mi je kaj hudga?

:D Ma sploh nam ni tolk hudo (to pravim zdej, ko sem dobre volje x:Dx x:o)x ). Nam je, ampak nam ni. Ne vem, katarza. Najraje jokam sama...

<{POST_SNAPBACK}>ampak res se mi zdi da se pol bolš počutm.

xyesx :palec: mee too.

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

:palec:

... ampak sploh ne gre za kaksno potlacitev tamle...

gre samo za zorni kot. xyesx x^x x;)x

...

ampak kar jokcajte, ce se vam zdi, da vam bo pomagalo. x:Dx x:o)x :vragec: x:px

Picasso

men gre pa ful na živce k sm ful občutljivc,težko svoje reakcije krotim,men se moje počutje riše na obrazu.včasih me tok zavre,da ne morm odgovort,če me kdo kej vpraša,se mi čist zaštopa v grlu,tok mi gre na jok.to je neki z grleno čakro narobe,a ne?

če kdo ve

drgač se tut js pridružujem jokicam

včash je tko fajn

uuueeeee :(

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

• 2 weeks later...

Pri meni se redkokdaj zgodi, da jokam. Vse nekako potlačim vase in grem naprej. Se mi pa ponavadi zgodi, da ko to izbruhne iz mene traja kaka dva dni, da dam to čist ven iz sebe. Takrat solze tečejo v potoku :C:

Mislim, da so solze odrešilne, saj ti očistijo dušo.

Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...