Marsa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včasih koga, ki je zbombardiran z informacijami iz astroloških logov in to v času, ko ni sposoben dojemati in sprejeti realno podobo sveta ali sebe ali partnerja, naredi vsa konzultacija pri astrologu predvsem zmedenega -več škode kot koristi.Običajno gre za ljudi v krizi in lahko mu to krizo še bolj poglobi.Zatorej pravim, da mora astrolog dobro premisliti predno kaj zine,premisliti kako bo razmišljal o povedanem dotični lastnik natalnega horoskopa,seveda, se strinjam, to smo ze parkrat poudarili. naj mu raje nič ne govori, če mu povedano ne more pomagat k bolj jasnemu oz. pozitivnemu usmerjanju. no tole je malo nerodno v praksi, kajti oni jasno pricakuje, da ce sprasuje, da nekaj bos pac rekel. te vprasa za zdravje?In kaj?Bos rekel, bom raje tiho?s tem ga bos se bolj prestrasil...praksa je drugacna kot teorija... zato pa je rpedvsem point v - biti zavesten. In iskren. <{POST_SNAPBACK}>... včasih pravijo nekateri, da grejo samo iz "firbca", ampak ne vem, zakaj tega ne verjamem...to je njihovo 'opravicilo' sebi in drugim. Mislim, da je ful pomembno tut to, da, ko poslušamo astologa, ne vzamemo tega kot napoved, kaj SE BO ZGODILO, ampak kaj SE LAHKO ZGODI. seveda, pa se tu je treba bit previden... treba je tud povedat, da je to tako... da se lahko zgodi, da ni pa nujno da se...In preusmerit cloveka. ne ga pustit z nemocno, dokoncno neko napovedjo. tako bo in ciao!pac pa - izkoristite tamle super aspekt, ki vam omogoca dbest obnovo... in tako dalje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Verjetno vsak od nas, ki se je že znašel na stolu pri profesionalnem astrologu, je imel takšen ali drugačen razlog za ta obisk, včasih pravijo nekateri, da grejo samo iz "firbca", ampak ne vem, zakaj tega ne verjamem...Moja zdaj že kar dolgoletna praksa kaže, da velika večina ljudi NE pride zaradi firbca, ampak zaradi konkretnega razloga. Včasih (čisto po občutku, brez pravega "razloga") napravim karto pogovora, da bi videl, za kaj bo v pogovoru šlo, včasih pa kar naravnost vprašam. Takole za začetek. Nekaj manj kot četrtina ljudi pride zaradi firbca (na primer "ker je bila prijateljica pri meni" itd.), kar je tudi čisto v redu, ene par ljudi pa pride astrologa preizkušat ali se pa norca delat. Tisto je malo teže, je pa tudi že bilo zanimivo. (V nekaj primerih je potem ta oseba kljub svojim namenom domov odnesla stvari, ki jih ni pričakovala, poleg nekaj praznega klepeta recimo še malo lekcije, kakšen nauk, prgišče razlogov za zamislit se nad življenjem pa ščepec slabega okusa. Pa se pejmo ...) Malo močan moraš bit pa kar gre. Ampak tega je k sreči malo. Neprimerno bolje je, če svojo energijo dajem komu, ki jo v resnici potrebuje, pa čeprav (navidezno) samo za potešitev firbca. Kajti nihče k astrologu ne pride slučajno. Prav tako ni slučajno, KDAJ se odloči za to, in ni slučajno, H KATEREMU astrologu se odpravi. Če "potrebuje" drugačno informacijo, bo šel klient drugam. Normalno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Bos rekel, bom raje tiho?s tem ga bos se bolj prestrasil...praksa je drugacna kot teorija... zato pa je rpedvsem point v - biti zavesten. In iskren. ... treba je tud povedat, da je to tako... da se lahko zgodi, da ni pa nujno da se...In preusmerit cloveka. ne ga pustit z nemocno, dokoncno neko napovedjo. tako bo in ciao!pac pa - izkoristite tamle super aspekt, ki vam omogoca dbest obnovo... in tako dalje. Jaz včasih tudi naravnost provociram. Ker je tu in tam treba koga malo zdrmat! Karta lepo pokaže, kdo je takšen. Malo sprenevedanja pa malo strahu pa malo umikanja pa izgovorov - nékar ti meni! Na koncu, ko zašniramo celo zadevo, je potem taka oseba praviloma prilično olajšana - zakaj? Zato, ker si ti povedal tisto, kar ona stalno odganja od sebe, čeprav čuti, da je to to. Razgalil in na pleča si vrgel njen strah in njeno nemoč, that's it! In potem je bolje. Pa čez tri mesece te kliče "a veste, kako ste vi men pomagal...?" Vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Na koncu, ko zašniramo celo zadevo, je potem taka oseba praviloma prilično olajšana - zakaj? Zato, ker si ti povedal tisto, kar ona stalno odganja od sebe, čeprav čuti, da je to to. Razgalil in na pleča si vrgel njen strah in njeno nemoč, that's it! In potem je bolje. Se strinjam. Iz svoje prakse - predvsem horarna - predvsem pri partnerskih vprašanjih, lahko povem, da večina tako in tako išče samo potrditev nečesa, kar sama že ve. Olajšaš jim določene odločitve. Osnova za vse vrste dialogov pa je nedvomno želja astrologa, da ima vedno čisto vest. Velja tudi za 090. Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Kajti nihče k astrologu ne pride slučajno. ...Prav tako ni slučajno, KDAJ se odloči za to, in ni slučajno, H KATEREMU astrologu se odpravi. Če "potrebuje" drugačno informacijo, bo šel klient drugam. Normalno.Itak. ...Seveda. Natancno tako. In to je dbest!! <{POST_SNAPBACK}>...Na koncu, ko zašniramo celo zadevo, je potem taka oseba praviloma prilično olajšana - zakaj? Zato, ker si ti povedal tisto, kar ona stalno odganja od sebe, čeprav čuti, da je to to. Razgalil in na pleča si vrgel njen strah in njeno nemoč, that's it! In potem je bolje. ...Ful dobro si povedal... .. ti ubesedis njegove strahove in njegove skrite misli, pa odstres mu pla(s)ti, do katerih se sam se ni nikoli dokopal ali pa sploh nikoli ni raziskoval v tej smeri. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liv 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Jaz sicer nisem kakšen astrološki strokovnjak (no, malček se mi sanja o teh stvareh), me je pa vedno ena stvar mal motila. Parkrat v življenju sem se odločila za obisk astrologa(vsakič drugega) pa sem vedno take izbrala, ki so bolj v vato zavijal kot pa direkt povedal. Pa vsakemu sem na začetku povedala, da hočem odkriost, pa četudi bo boleče. Jaz bi pa prav rada, da če nekdo v moji karti vidi izražen potencial za probleme na nekem področju, naj mi to direkt pove, da zakapiram kaj povzroča probleme, kako se ti odražajo in kako jih omilit oziroma te energije kar najbolj unovčit. Probleme sem izpostavila zato, ker ponavadi ljudje kr mal odlašajo preden ti kaj slabega povejo. Pa ravno slabe stvari, probleme, omejitve bi ti mogli razložit, zato da ves kako s tem hendlat, se spopast z njimi ali pa jih sprejet, skratka da jih ne vlečeš cel lajf za sabo. Sej z stvarmi, ki ti gredo dobro od rok se itak ne ubadaš tolk, ker je vse o.k., tam ko ti pa mal šepa, al pa se ti eni in isti problemi non stop ponavljajo,bi pa stvar rad popravil, pa dostikrat ne veš kako, oziroma sploh ne veš vzroka zakaj je do tega prišlo in takrat prav pride nasvet, pojasnilo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Ne saj to poves, jasno.... samo moras vseen bit zavesten, kajti vecina si bo zapomnila najvec slabega ali pa pretirano izpostavila morebitno nakazujoco dobro varianto - oboje pa lohk pri sebi cist popachi...V bistvu je recimo to dobil v paketu s stevilnimi drugimi informacijami, napotki, razlagami, odstiranji.....a - kot tule, ko bi nekoga vzeli iz konteksta - on naredi lohk cisto drugacen miselni povzetek od podanega.ker si - ali zapomni samo tisto, kar hoce slisat (pa si se tisto, kar zveni podobno, prevede v to vsecno obliko), ali pa si zapomni samo tisto, cesar se prestrasi.Zato pa ni nekih pravil obravnave, razen enega skupnega - ravnaj pac zavestno, daj vse od sebe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 vidim da ni druge kot da ti pac poiscem res tistole temo. Kaj si se zdaj tolk zakachila? (*primerjas pac oboje in mal vase pogledas - ali imam saturn v 3. ali v 4. - recimo... ce ti hodi razlicno, saj si ti - saj ti najbolje poznas svoj lajf, to sem mislila)(**saturn bi rad ujel, omejil, ulovil v sisteme, kalupe - in to je to, da hoces nek sistem, trden, ki bi delal za vse, neptun pa je meglen, nejasen, ves sanjski in neulovljiv, uran ves hipen in odstekan, kot impulz - nobenega od omenjenih dveh ne mores 'osistemiti', ujeti takole kot si zelis... in to je pac saturnovski aspekt). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Pa vsakemu sem na začetku povedala, da hočem odkriost, pa četudi bo boleče. Jaz bi pa prav rada, da če nekdo v moji karti vidi izražen potencial za probleme na nekem področju, naj mi to direkt pove, da zakapiram kaj povzroča probleme, kako se ti odražajo in kako jih omilit oziroma te energije kar najbolj unovčit. Probleme sem izpostavila zato, ker ponavadi ljudje kr mal odlašajo preden ti kaj slabega povejo. Pa ravno slabe stvari, probleme, omejitve bi ti mogli razložit, zato da ves kako s tem hendlat, se spopast z njimi ali pa jih sprejet, skratka da jih ne vlečeš cel lajf za sabo.Tale zadeva ni tako enostavna, čeprav je mišljena dobro in pošteno ter lepo zapisana. Eni namreč pridejo pa pravijo "Vse mi povejte direktno." Prav. Potem pa malo kolcamo, potem pa začnem jaz malo drugače, ker včasih kaj ni prijetno. Tako sem prišel do tega, da tisti, ki izrečejo, naj povem direktno, RAVNO TEGA ne bi radi. Sicer pa se to več ali manj da naslutiti iz karte, kdo bi kaj rad. Drugi pravijo "Samo DOBRO mi povejte!" in potem se malo smejimo. Ampak največji čar je v tem, ker praviloma tako tudi mislijo. In to je čisto v redu. Potem se zmenimo tako ali drugače. * * * Recimo, Liv, da nisi Levinja, ampak Rakovica ali morda Devica (dajmo se malo igrat, anede?) (kajti tidve znamenji sta na to najbolj občutljivi) in da mi na začetku pogovora rečeš, "naj povem direktno" in jaz nato okorajžen butnem, da boš maja v hipu brez denarja, ker ti Pluton prinaša težko sranje, iz katerega se ne boš pobrala do oktobra, pa še takrat samo deloma pa s pomočjo staršev, s katerimi sicer nimaš dobrih stikov, ker si jih že zdavnaj skenslala. (Rakovica bi otrpnila, Devica pa omedlela.) No, če bi gledali taki Rakovici ali Devici v horoskop, bi seveda morali avtomatsko gledati še na julij ali avgust, ali ga bo preživela na morju ali v bolnici, kajti obe bi se takoj ful sekirali "kaj bo pa zdej ke še na morje no bomo šli ..." pa dobili še eno luknjo na želodcu. Previden je treba biti... Eni gospe sem enkrat rekel, da je za "direkt" najboljši - Orient ekspres. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liv 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Bern, sej v tem, kar si napisal, se sicer malo najdem, ker zapnem za take ¨'negativne' napovedi prihodnosti(če bi mi recimo to povedal, kar si dal za primer, bi me tisti dan pošteno pretreslo,nekaj dni bi bila živčna kot pes, ko bi ene par noči prespala bi si pa rekla:' ma ni ga hudiča, da jaz to ne bi mogla preživet.Ampak kljub temu, bi bila vesela, da bi mi povedal, ker bi bila mal 'pripravljena' na krizo.) Pa pravzaprav je kr nekej Rakovice v men, ampak mislim, da z problemi, omejitvami, negativnostmi se je treba soočit, in pogruntat kako se boš najbolje izkopal iz njih, če že pridejo.Sicer pa sem glede direktnega odgovora bolj mislila na človekove omejitve, , blokade, (recimo na njagov značaj, obnašanje, odzivanje)kot pa napovedovanje prihodnosti. Ker človek pri sebi čuti določene, recimo primanjkljaje, pa ne ve od kje izvirajo, kaj stoji za tem, pravzaprav kaj ga sploh omejuje, da ne deluje na nekem področju, tako kot bi hotel. Bolj sem mislila na lastnosti, ki so ti zapisane ob rojstvu, na tvojo natalno karto in interpretacijo le te tako, da ti astrolog pove, kaj so tvoje prednosti, ki jih lahko dobro vnovčiš in kaj so slabosti, zavore, (ki jih pa tudi lahko popraviš in iz njih potegneš najboljše), da veš zanje in da lahko delaš na tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Z vsem tem se strinjam, samo malo sem se igral s simulacijami, ker je takih, ki bi k astrologu prišli s takimi načeli kot ti, bolj malo. Bilo bi lepo ... Torej ti zapisa sploh ni treba jemati osebno, seveda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.Freudova 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Absolutno razumem, da mora neka astrološka etika bit. Sam se mi zdi pa tut zelo pomemben tisti astrologov "čut", ki mu pove in prepozna, kako naj s tem človekom sploh komunicira. Čisto osebna izkušnja... Sem taka, da rada slišim tisto kar je "res" in ne zavijanje v vatko. Torej, da me vržejo v vodo in da plavam sama. Če bi samo hvalili in dajali samo pozitivne izglede za prihodnost, bi verjetno začela "počivat" na tem, misleč... oh, kako mi bo fajn, zvezde mam na svoji strani, kaj čm še več... In bi verjetno potem plavala "z rokavčki" do konca. No, seveda, to sem jaz, ni rečeno da bi na koga tak "macola" način vplival tako pozitivno kot name. Ker, če se sama ne zavedam svojih napak, je lepo, da dobim sunek in se potem premaknem... če mi nekdo (v tem primeru je lahko seveda zelo "uporaben tut astrolog) tega ne da in leporeči, mi da zdrav razum vedet, da neki ne bo vredu, ampak bo pa premal "alarmantno", da bi res neki nardila u tej smeri. Ja, kako smo si različni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liv 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Hja Bern, moja načela...Me veseli, da bi ti bilo všeč, če bi pri tebi, kot astrologu konkretno na plano z njimi prišla, ker drugače dostikrat niso najbolje sprejeta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>. Eni gospe sem enkrat rekel, da je za "direkt" najboljši - Orient ekspres. Pa saj tam je kar veliko mrtvih, če sodimo po Agati Christie.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Meni se zdi, da se kar dobro vidi, kdaj astrolog začne mencat in ti začne govorit nekaj o previdnosti, da bojo res tampatam hude težave, ampak Vi s Soncem v 1. hiši se boste že znali postaviti zase itd. Bila sem samo pri eni astrologinji in nekako tako je izgledalo. Postavila sem ji samo preprosto vprašanje Kako kaj kaže in najprej mi je začela govorit o takratnem slabem aspektu. Neka zla slutnja me je takoj obšla, da mi namreč med vrsticami hoče nekaj hudega povedat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Ravno zadnjič sem imel en primer, kako mora biti človek res previden, kaj reče in kako pomembno je postaviti meje - mi "stari" astrologi, ko imamo izkušnje to znamo. Bolj problem pa so tisti, ki so kao dobri in nimajo nobene etike, v spominu mi je ostal primer ene astrologinje, ki je gledala kdaj bo nekdo umrl in v bistvu ni imela nobene podlage, vsaj ne logične, toda eni si pač upajo... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 o dbest, da se se tu osvezi kaka res koristna in POMEMBNA tema!!! x!x Ja... zal.(*ne vem kok si bral, smo pa tud o tocno tem govorili ze, mislim da prav v tej temi ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 o dbest, da se se tu osvezi kaka res koristna in POMEMBNA tema!!! x!x Ja... zal.(*ne vem kok si bral, smo pa tud o tocno tem govorili ze, mislim da prav v tej temi ) saj primeri se ponavljajo... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 saj, to je skoz ja... :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 no ja, samo enkrat sem bila do zdaj pri astrologinji, šla sem po prijateljičinemu nasvetu, pa tudi kaseto sem poslušala (od prijateljičine konzultacije pri njej) in se mi je zdelo, da ženska obvlada. in res, povedala mi je stvari, ki se na podoben ali celo enak način uresničujejo, nič ni olepševala. malo pa moraš tudi sam priti do česa in "brati med vrsticami". zame je to bila v bistvu terapija, ker so bli glih problemi takrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Marsa dolgo me ni bilo, ampak Vrani smo malo nepredvidljivi... sedaj tuhtam in povezujem astrologijo, duhovnost in duhovne potenciale, pa je kar zanimivo... no ja, samo enkrat sem bila do zdaj pri astrologinji, šla sem po prijateljičinemu nasvetu, pa tudi kaseto sem poslušala (od prijateljičine konzultacije pri njej) in se mi je zdelo, da ženska obvlada. in res, povedala mi je stvari, ki se na podoben ali celo enak način uresničujejo, nič ni olepševala. malo pa moraš tudi sam priti do česa in "brati med vrsticami". zame je to bila v bistvu terapija, ker so bli glih problemi takrat. Zase lahko rečem, da mam čut za ljudi, nekaj mi je sveto, da noben problem, vendarle ni tako hud, da se človek iz njega nekaj ne bi naučil. Konec koncev pa ko nekaj mine, se človek zazre in si misli, kako mi je bilo hudo, pa saj sploh ni bilo tako kritično... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ja, proces, ki se nikoli ne konča. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Marsa dolgo me ni bilo, ampak Vrani smo malo nepredvidljivi...sedaj tuhtam in povezujem astrologijo, duhovnost in duhovne potenciale, pa je kar zanimivo...... no glih fino...jaz bom pa po dolgem cajtu (upam) spet mal vec prisotna v astro, na vsak nacin pa bom vsaj uredila in spedenala tud forum astro (sam se 1/2 cvekarij mam, pol pa me cakata najbolj zahtevna foruma, astro in duhovnost).vendar so vmes al pa predtem se blogi (to bi morda tebe zanimal, da si pises nekam sprot 'izsledke' in podobno)...skratka, tud mene ni blo kaj prevec around. in sem glih hotla rect, da zdaj se bomo pa najbrz spet veckrat srecali. vsaj kar se mene tice. No sicer o raznih takih zadevah obvescava v raznih temah, torej morda si mal poglej, ce te dolgo ni bilo, kaj kaj dogaja (Tehnicno vprasanje, informacije o temah na forumu, nadgradnja lnf, blogi....). no ja da ne nalozim... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Opažam ustvarjalnost in veliko mero potrpežljivosti... To je kul Marsa in ti že veš da se izplača... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 jp...men se nekaj 'splaca', ce v tem uzivam, ce se cutim izpolnjeno....ne sam da verjamem, pac pa tud vem, da ni v prazno tale vera moja. in vEdenje. vcas vizij, obcutkov, intuitivnih zaznav ne mores (al pa pac zlo tezko) stvarno... 'utemeljit'.vendar saj ne rabijo utemeljitve, v danem casu in prostoru se bodo same po sebi *utemeljile*. al pa ovrgle, kar dvomim. sem prepovrsen clovek oz. tak, ki gre dalje in se nic kaj dost ne ozira... hocem rect, ce se mi ne bi vse... dopolnjevalo, potrjevalo in vse, nisem taka trma in vse to, da bi v tem vztrajala, poleg tega pa, ce bi hotla na to gledat zgolj kot na hobi, se ne rabim tiscat tega, ker jih mam se ful. hobijev namrec.tko da, je iz srca in nikol me se ni razocarala.je men pisana na kozo.ker ma se matematko not pa cele znanosti se druge.odvisno pa tud, kaj sam ven potegnes.to pa je itak povsod. skratka, stopetdesetkrat hura za astrologijo. ... in internet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.