beli Vran. 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Moje mnenje je, da to temo malo obudimo... V zadjem času je prišlo do "velik" - za ene, da in za druge ne - spodtikanj, med nami. Seveda je mnenje dobrodošlo in vendarle znamo astrologijo. Zato je tudi čas, da bi se posvetili v astrološko karto in se enkrat nehali zbadati, kdo kaj zna in česa ne zna. Resnično si želim povezanosti in ne da se delimo, da pride nekdo napiše pet šest postov in s prstom kaže na vse druge, ti znaš in ti ne znaš. Po mojem je čas namenjen temu, da neredimo forum strokoven, da se pogovarjamo in da si izmenjamo izkušnje. Žal pa pelje smer drugam. Vsak, ki se tu oglaša (pustimo poste iz parih dni nazaj) po mojem premore nekaj astro znanja in s tem si lahko pomaga. Ali ni žalostno, da si grozimo. Resno vprašanje, ki si mi poraja je tudi, kako bomo astrologijo spravili na neko resno raven. Forum je javni medij, ogledalo nas - astrologov, če to berejo ljudje, se lahko samo smejijo in si mislijo svoje. Če pa se še med seboj ne znamo pogovarjat, si svetovat in konec koncu prisluhnit drug drugemu. Ali je res potrebno, da se ljudje delimo, da si podtikamo stvari in da rečemo, ti si kriv in s tem mahamo okoli. Po mojem bi morali biti ugled, saj je konec koncev v astrologovem poklicu, naj bi bil človek, ki deli nasvete, usmirja in vodi ljudi. A je res potrebno, da imamo vedno črno ovco. Po mojem ni in le skupaj lahko napredujemo. Astrološka etika, pa naj bi bila vodilo. Pa tudi če je ljubitelj astrologije, zna toliko, da lahko razume drugega... Toliko v razmislek... Pa morda naj vsak začne pri sebi... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 Mantis, nekaj sem se odločil, da bom le iz ozadja deloval, to pomeni, da bom tu, vendarle pa se ne mislim prepirat. kajti ti si enkrat zame, drugič me kregaš, kot še nekateri... Ko vse potihne pride Mantis, ko pa zgineš pa nekdo drug... Če nekaj nočem povedati, pač nočem, pa kaj... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 hmmm... Mantis, zdajle sem v tvojem postu zvedla vec kot v vseh do zdaj v zvezi s 'tem'. jaz sem RESNICNO uletela dost slucajno zadnjic v horarno...res pa je, da sem veckrat dobila kako pritozbo al pa sam namig... (*v zvezi s celim astro lnf, ne sam hor.)...pa sem pol kdaj sla pogledat, ce je blo kaj res tecnega, se nekak vtaknila, ampak prej ne kot ja. tko da, moj vcerajsnji post v horarni pravzaprav ni letel sam na nekoga, niti ni bil blazno... hm, 'pouchen' (poudarek na zadnjem zlogu, torej na 'e' in ne na 'u')....hocem rect, da nisem vedla, da je dejansko v takem obsegu tud za vas motece (vsaj nekatere od stvari, ,ki so zmotle mene). Kot sem rekla, astro forumu sploh ne sledim, tako da 3/4 zadev ne vem, ki se tle dogajajo... a ocitno nekak najbolj izstopajoce... ze pridejo do mene al pa jaz ujamem nekak stos, pa nakljucno padem not... pa se mi pol marsikaj dodatno razjasni. hotla pa sem rect, da ce se vam zdi, da bi nekatere stvari bilo dobro... razjasniti, razcistiti... in tako dalje, da odprite temo, ki bo namenjena prav temu..kajti ze jaz sem recimo vceraj 'zapackala' temo horarna, ravno zarad nakljucnosti moje udelezbe...in da ne bi zdaj zapackali se drugih tem (ceprav ne recem, da tale ni primerna ), bi morda blo dobro, da se o tem mal pogovorite/mo.... da se ne bi zdaj mnozicno pokal dol glih oni, ki majo morda najvec vesti. *Mantis, brezveze na koncu pravis 'ugledu' - kdaj se mi je pa slo za ugled bolj kot pa za pravico, resnico??? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 Mantis, jaz nisem vidla tega kot... tvoj nek osebni nesporazum z Vranom, pac pa kot nekaksen... 'izbruh'... (vsega... kulminacija)podobno kot moj vceraj...tko da jasno ne rabis bit tih, ne rabis odvzemat tezhe, kajti tezha je ocitno bla tu.ni na tvojih ramenih vse, bod vesela, tvoj zapis je pa sam en zapis - ves kolk si jih ze napisala. tko kot mi vsi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 Očitno sem danes miroljubno razpoložena pa bom pristavila še moje mnenje. Rada imam astrologijo, ni pa nujno, da imam zato rada astrologe... ker sem pred leti padla v en kompot..bila ravno na sredini ene astrobitke...sem se odločila predvsem nekaj. da ni dovolj, če slišim eno ali drugo stran, ker se moram potem tudi vizavi tega nekaj odločat, men pa je paktiranje kdo si s kom je...in s kom ni...najbolj tečno.Če sem na strani BV, sem proti Bernu...ali pa obratno.Jaz pa nisem na NOBENI strani... x!x Zato tukaj stegnem jezik, ko me nekaj zmoti, pa če leti to na enega ali drugega ali tretjega...najbolj me zmoti, če nekdo pride sem in nekaj ZAHTEVA...e, tega pa ne prenesem.Še vedno je tukaj vsak prostovoljno in daje od sebe to kar zmore ali pa kar želi.Zato pa vedno pristavim, idi, pa plačaj, pa potem lahko zahtevaš...in nastop Raguela me je zmotil, zato sem tudi napisala, kar sem...in se potem opravičila, če sem mu naredila krivico, ker včasih reagiram prehitro in nagonsko...čeprav, hm, se izkaže ponavadi, da je bila prva reakcija najbolj pravilna Jaz obožujem horarno, zato se tam največ oglašam.Imam nekaj znanja, pa nikakor dovolj.Zato rada podebatiram...in če poznam rešitev, jo pač podam...drugače sprašujem druge.In na nek način štekam BV, da meni največkrat odgovori, ker sprašujem samo za pikrič zadeve, ne pa za osnove horarne, kjer bi porabila tri dni, da razložim zakaj tako, pa vedno nova in nova vprašanja bi se porajala... Čeprav se bo hecno slišalo, pa vendar imam rada ponižnost na nek način, ampak boolj v smislu, da cenim znanje...zato pa me tudi zmotijo razne Tasi, ki pridrvijo sem, od sebe niso dale doslej še nič...imajo pa veliko povedati... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 hmmm...Mantis, zdajle sem v tvojem postu zvedla vec kot v vseh do zdaj v zvezi s 'tem'. tko da, moj vcerajsnji post v horarni pravzaprav ni letel sam na nekoga, niti ni bil blazno... hm, 'pouchen' (poudarek na zadnjem zlogu, torej na 'e' in ne na 'u')....hocem rect, da nisem vedla, da je dejansko v takem obsegu tud za vas motece (vsaj nekatere od stvari, ,ki so zmotle mene). Kot sem rekla, astro forumu sploh ne sledim kajti ze jaz sem recimo vceraj 'zapackala' temo horarna, ravno zarad nakljucnosti moje udelezbe... da se ne bi zdaj mnozicno pokal dol glih oni, ki majo morda najvec vesti. Se oglasim v zvezi s temo 'Horarna u praksi'. Tako in to super temo je pred dobrim letom odprla Antiscia. Njen namen je bil, da si horarni astrologi izmenjujejo izkušnje na tem področju. In na svoj račun smo prišli tudi tisti, ki nas ta veja astrologije zanima, ki si morda želimo poglobiti znanje..ecc Vendar se je takoj pojavil problem dojemanja teme, predvsem omalovažujoči odnos do učenja in izmenjave izkušenj. . Antiscia je vabila k sodelovanju, vendar je imela probleme pri temu. Sam Bern je dvakrat interveniral v bran vabljenim (morda je Antiscia vabila napačne na vaje, take, ki že znajo vse in bognedaj, da bi jim ušlo kaj absolutnega znanja na plano ???) Epilog vsega je bil, da je Antiscia ugotovila, da kljub jasnemu naslovu teme, ne bo kruha ter odšla, Bern pa, in to mislim brez vsakršne malicioznosti, je verjetno ugotovil, da je hvaležnost še bolj minljiva zadeva kot lepota. No, ko se je nedavno drugič osvežila tema, se je spet dokazalo, da iz zasmrajene zemlje bo isti tudi pridelek; ne poznam ( na srečo )slovenske astro scene, v smislu, kdo je s kom na smrt skregan, čeprav se kregalci zelo pogosto spozabijo in na tem forumu obračunavajo med sabo z nizkotnimi podtikovanji, v škodo vsem nam, ki astrološki forum z zanimanjem spremljamo. To rundo je odšel Astrotalisman. Ne kriv ne dolžen, le poštenjak z dostojanstvom.Škoda, trdo sem prepričana, da ga Marsa ni imela v mislih, ko je napisala tisti post.Mi smo pa ostali osiromašeni za stokovnjaka, ki je vedno delil z nami svoje znanje, brez kanca samodržnosti, da nam dela uslugo, ker piše. :xx!: *Mantis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Škoda, trdo sem prepričana, da ga Marsa ni imela v mislih, ko je napisala tisti post.res je, na Talismana nisem niti pomislilla. tud nisme mislila cist sam na astrologe (forum astrologija ma nenazadnje tud podforume), ko sem napisala, da ce mi bo en klinchich en mesec shlogal... kar pa je dalo Talismanu najbrz mislit, da mislim tocno njega, ker je nudil enomesecno brezplacno tole uslugo.To sem opazila sele vceraj pol kasnej, da je tko dojel ziher. s tem sem pa hotla med drugim rect:nekdo se javi, da bo fural recimo temo vedezevalnica (tu ni blo talismana se nikjer, niti berna niti belega vrana, btw, rekla sem 2 let, da me ni gor, kot je pa ze Mantis poudarla, pa stoji LNF 4 leta skor ze. )..In kaj se zgodi?NAVAL (blazoten) novih clanov (kar lohk pomen med drugim sto milijonov sosolcev, ki pa ravno vas pol motijo in mam jaz recimo en teden dodatnega dela s tem , ki pa majo seveda prav tko moznost bit gor, ker pac furamo kot furamo), ki jemljejo plac, ki majo moznost osev, vsega, in, poplava vprasanj, kar nekak clo postane nacin furanja LNF astro, al kaj!!! :xx!:uletis, postavis vprasanje, dobis odgovore...pol se je pa cist povampiril tole.in jasno, vam, obiskovalcem, je to vsec, men pa NE. zato sem rekla, da POD RAZNO niti najmanj ne skacem do stropa, ce se kak klinchich najde in javi da bo zastonj slohal en mesc-PLUS: na ose in maila dobivam takale 'vprasanja':Ljubezen. ??kao - saj pr nas shlogamo?kar pomen: folk DERE gor, ker se tu brezplacno tala. (kar leti tudi na kakovost... moja ideja je bla, da se brezplacno tala znanje, ne pa uslug, ki jih bos cez cas naredil placljive, ko si bos nabral dovolj interesentov)... Tko da z moje strani nikakor ni letel sam na enga clana (al pa dva). Sem pa mal hotla pograjat tole sceno, obiskovalcem pa na srce polozhit, kako vse taksnole lohk dojema avtor enga tacga sajta, toreej jaz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Tnx Marsa, za tole pojasnilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Thanx tebi za mnenje, in the 1st place, potem pa se za razumevanje. namrec.... froum (astro) blazno laufa.... zadeve so kompleksne, subtilnejse...ce za nazaj sam hladno, oddaljeno, prebiras (kot jaz zdaj), za LETA misli, situacij... ne zacutis tolk tega, kot ce dnevno spremljas to (vem, ker je pac tako, tud v drugih forumih in situacijah in okoliscinah).....kaj se navezuje v vec temah (*jaz pol, ki berem, chekiram, pa recimo berem sam eno temo, *debata* pa je bila prepletena v vecih, tko da oni, ki spremljajo, mroda se opazijo ne, da o eni stvari debatirajo v vec temah, tko da ce beres sam eno, ti ne more bit tolk jasnega)... ljubse bi mi bilo, ce bi se o tem prej spregovorilo, tkole javno, ampak saj ocitno se je....... sam ostaja (oz. je do zdaj ostajal) nekak znotraj foruma astro. ... vcas pa ujamem kak namig (recimo v nakljucni deseti temi ali pa v astroloski, ce se izjemoma v njej le pojavim), kot tudi, kot receno, dobim kaj tkole tud kot urednik.Nikakor dovolj torej za met kaksno objektivno mnenje, dovolj pa podatkov, da si lohk kaksno sliko tkole ipak ustvarim (sploh glede na nek duh in intuicijo, ki ju imam, pa se tako velikrat cist neverjetno slucajno pojavim v *Pravih* temah). potem pa se reagira podobno kot v kaki posamezni temi, ko recimo po petintridesetih komentarjih uletim se jaz in podam nekaksen povzetek VSE teme, kot sem jo postekala, pa sem slucajno in ocitno nespretno postnila to ravno za eno objavo, katere avtor potem misli, da je vse moje mnenje tocno nanj in na njegovo zadnjo objavo letelo (preprosto ker praviloma ne maram razseckavati posameznih objav, misli...). tu je blo zlo podobno...ocitno vre ze dlje casa...jaz pa uletim v nekaksni kulminaciji (ali skratka pac v enem tocno dolocenem trenutku) in, jasno, to leti na tocno konkretno (recimo zadnjo taksno) situacijo.No, pa recimo ni sam tko.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Pozdravljeni! Belim in pospravljam ter grem za "čikpavzo" na LNF malo pošnofat kaj dogaja pa se malo sprostit in objavit kak Kalodont, tukaj pa Tukaj veliko dogaja. Kar je sicer čisto v redu, saj je to znak, da je lunin.net živ in živahen, manj pa je v redu, da sem kar v nekaj postih neke vrste referenčna ali celo centralna figura, jaz pa Devica hm. Ker mi vsekakor ni in ne more biti všeč, da sem postavljen v kontekst nekega bojevnika ali provokatorja, se prav gotovo bom oglasil. Predvsem zaradi tega, ker si svoj prispevek lunin.netu predstavljam popolnoma drugače in prepričan sem, da tudi je drugačen, res pa je, da bo verjetno čas pokazal, ali sem imel prav ali ne. Pa VAŠA mnenja seveda tudi. Kajti na svoji poti do Abrahama sem se od življenja naučil marsikaj, med drugim tudi brezpogojnega spoštovanja mnenja drugih. To ne pomeni, da se strinjam z vsem, kar je kdo kdaj kje rekel, ampak to, da ima vsakdo pravico do lastnega mišljenja, pa naj je to mišljenje meni osebno všeč ali ne. Kar vsebuje tudi vso pravico, da se nekdo strinja z menoj ali pa ne. Ni mi najbolj všeč, če se ne, ampak pravico definitivno ima. Zdaj, ali se potem zmeniva, kako in kaj in vsaj imam informacijo, zakaj tako oziroma zakaj drugače, ali pa ostaneva na svojem bregu, to je že druga štorija. Manj prijetno je, da sprejemaš neke zamere, ne da bi vedel, zakaj oziroma kaj si napravil napak ali s čim si si to prislužil, ampak tudi to je sestavni del življenja. Zakaj je to problem? Hm, Devica je takšna, da rada ve, na čem je, nič skrivnostnega torej. A če že je tako in mi taka platforma kar dobro funkcionira, me naravnost mora zmotiti en zgornji citat, ki pravi, da se je treba "postaviti na eno ali drugo stran". Ja, a smo v vojni ali kaj? In kdo tako izbiro zahteva? Jaz? (In da Astra ne bi bila prizadeta zaradi tega citata: ni fora v tem, da je to napisala prav Astra, ampak v tem, da je Astra očitno zapisala nekaj, kar obstaja, ker pač nihče drugi tega ni zapisal. Da ne bi bilo nesporazuma, torej ...) VOJNA, kakršna koli že, mora imeti dve vojskujoči se strani, sicer ne gre za vojno. Moj horoskop pa premore retrogradnega Marsa v Ribah, pa še v četrti hiši povrhu in brez enega samega slabega aspekta. Bojevitost za znort, ni dvoma! No, če imate kaj pojma o astrologiji, boste vedeli, da se tak človek vojni raje umakne. Kako to izgleda, se vidi v tem, da se vse od inkrimiranega posta že davnega 28.10.2005 več ali manj spretno umikam možnosti, da se obregnem ob kaj, zaradi česar bi se me lahko obtoževalo. Celo grem dosti uspešno prek različnih podtikanj, ki jih je za celo rešto in v katerih so sporočila vsaj za nekatere dovolj jasna. Pa sem tiho. Preverite. Ker če ni vojne, je to samo pogrevanje ter vzdrževanje zamer, ki pa ni drugega kot znak neodraslosti. In JAZ ne iščem zarot, saj je moja dvanajsta hiša popolnoma prazna. Zatorej če je spor bil, naj ostane, kjer je nastal, pa če ga razrešimo ali ne. Pa se je selil na Astroklub, LN in na Mavrično soboto. Spet ne zaradi mene. Komplot? Iščite ga, pa ne pri meni. Posel je posel, LN je LN. Prav DEVICE imamo stvari močno popredalčkane, upam, da to veste. Torej ne me mešati v nekakšno vojno, prosim. Kajti Marsa je Marsa, Raguel je Raguel, Tasi je Tasi, Mantis je Mantis in jaz sem Bern. In nihče drug. In kdor je napisal kaj, kar je šlo v moj prid, ni napisal zaradi MOJEGA posredovanja, ampak ker je tako čutil, da mora napisati. To je dobro vedeti. MOJE stališče je jasno. Na LNF in na svetu je prostora za vse. Nobenega razslojevanja ne potrebujem, ker to ni v mojem interesu. Nobene velike podpore ne potrebujem, ker sem zadosti prepričan v svojo pot. Vprašanje je le, ali me LNF rabi ali pa vam bolj od tega grem na živce. Upam, da mi bo v trenutku, ko vam bom šel bolj na jetra kot pa boste imeli od mene koristi oziroma kolikor se boste ob mojih vratolomijah morda zabavali, kdo to tudi povedal. Moj horoskop je pač takšen, da ne maram iti ljudem na jetra. Povejte mi, pa bo hitro opravljeno. Čutim pa, da smo še daleč od tega.V horarne teme ne hodim, pa ne zato, ker HA ne bi obvladal. Dovolj jo obvladam, da odgovarjam na vprašanja, končno sem pri Emi, dovolj dobrem naslovu za te zadeve, seminar HA opravil že leta 1995. Je pa res, da je tu na LNF kar nekaj tistih, ki HA obvladate bolje od mene, zakaj bi se torej štulil zraven? "Močnejši" in koristnejši sem lahko drugje. Znanje in podajanje znanja? No, tu se že najdem (prepolna deveta hiša), marsikaj sem že napisal, poleg tega predavam, pomagam, inštruiram. V društvu sem pripravil deset ali več tem, za katere sem se orenk pripravljal, vsako četrtkovo predavanje, ki ga imam, zame pomeni nekaj ur koncentriranega dela. Vsekakor je pri tem več dajanja kot prejemanja, verjetno se strinjate. In pri veliko še drugega dela, ki ga imam, velja, da kolikor mi uspe vpičiti na LNF, je dosti. Tako pač je. Zato je jasno, da sem na poste tipa "jaz tudi, jaz tudi" nehal odgovarjati. MORAL sem tako, ker ni šlo drugače. Žal mi je, ampak tako pač je. Nekdo ima vso pravico na brzake napisati post in upati, meni pa to vzame vsakič po pol ure dela. Nimam časa, jebi ga. Beli Vran je tako lepo napisal (že v novoletni čestitki, pa tudi kasneje), da "naj bi se slovenski astrologi združevali, ne pa razdruževali". Bolj me ni mogel pohvaliti, kajti jaz ne GOVORIM o združevanju, jaz to DELAM. Kako? Horoskopa v "moji" reviji ne pišem jaz. Prej ga je pisal Tadej, ko smo se zmenili (brez spora), da ga ne bo več, ga piše Sergeja. V društvu je predavalo veliko slovenskih astrologov, ne samo jaz. V Karmi plus smo predstavili cca deset slovenskih astrologov, Emo, Matjaža, Armanda, Tadeja, Trojana, Sergejo, Mihelo in še koga sem pozabil. (V 55 številkah revije intervjuja z Bernom Jurečičem še ni bilo, res pa je, da mi vsaj oglasa v njej ni treba plačati. ) Pripravljamo astrološko prilogo ali nekaj takega, kjer bo možnosti še več. Nobene deklaracije ni v vsem tem, samo DEJSTVA. Govorim o dejstvih. Razen tele nesmiselne "vojne, ki to ni", nisem sprt z nobeno stranjo. Menim, da v zvezi s svojim delom SMEM govoriti o združevanju in ne o zaplotništvu. Žal mi je za Astrotalismana, ki pomeni kolateralno škodo te kampanje tu, ampak človek ima pač svoje mnenje. SME ga imeti in mi moramo to spoštovati. Ob podobni kampanji sem novembra tudi sam razmišljal tako, zaradi česar me tudi dalj časa ni bilo na netu, saj sem si vzel čas za razmislek, a je minilo. Vse skupaj se zreducira samo na to, kaj komu kaj pomeni. Kajti ne glede na nekatere dosti upravičene pripombe (v katerih se lahko najdem tudi sam) še vedno mislim, da je moj prispevek tu pretežno pozitiven. In če se še jaz na LNF počutim v redu, je z moje strani še vedno vse dovolj OK. In še: ne pričakujem zdaj neke velike podpore. Pišite tisto, kar čutite, in ne tisto, kar bi bilo všeč meni! Kajti meni je bolj do tega, da vsak razmišlja s svojo glavo, četudi mi morda potem kaj ni všeč. Lepo nedeljo, kolikor je je še ostalo, vam želim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 nimam pravice se vtikat, niti sodit.... sama sem vam hvaležna vsem in vsakemu posebej.....kar ste napisali, kar sem prebrala in kar sem slišala od vas mi je pomagalo razumeti in živeti, me spodbudilo, da sem še sama iskala naprej .... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 Moj point je bil tud - kot in kjer se kdo najde, sam ne mislit da se mi kaksna blazna usluga dela. in upira se mi zdaj vsakomur posebej uletet in rect, ne saj nisem tebe mislila...zato tud nisem nic utemeljevala astrotalismanu (kajti konec koncev, saj ne morem vedet nc, res pa da nisem njega mislila)...in tud, nisem in ne bom prosila in prepricevala nikoli nikogar - nisem, ne in ne bom. tko to je. ce zelis, dbest, ce ne, pa ne.zato pa tud do stropa ne skacem, kar pa ne pomen, da ne cenim. in izpadem tecna, naporna, vse.. solate, tezhenje, ocitanje...sam pac tko je..zakaj pa ravno jaz ne bi smela vzeti osebno in obcutljivo, ce se pr men v dnevnni sobi nekaj dogaja tecnega... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 ...in ker sem pogosto na obisku v tvoji dnevni sobi...se tule vtikujem... Bern, hvala, da nisi spregledal, kar sem napisala... svoje videnje pa sem tako že razložila, ne bom ponavljala...se pa počutim natanko tako, sredi igre med dvema ognjema... :xx!: Ali pa si to samo domišljam, ampak moji občutki so relevantni zame, kajne?No, moj horoskop je bolj borben od tvojega, mars v ovnu ni ravno miroljubno znamenje .. in sem že tečna, ker se toliko razčiščuje, pa kljub temu poskušam tukaj gledati naprej, sebično verjetno,ker me ne zanima koliko bo od tega odnesla mantis, ali pa samson ali kdorkoli drug, pač pa jaz sama...sem v čudovitem zagonu, kar se tiče študija in samo srkam in se učim... ves čas pa poudarjam eno, tukaj je vsak prostovoljno in za vsak ščep znanja, ki ga kdorkoli poda, sem hvaležna...ni pa to OBVEZNOST nikogar... Pravkar uživam v branju enega tujega astro foruma, kjer se kar kreše od mnenj astrologov, vsa pa so namenjena izključno astrološkim vprašanjem.. ..in tega si želim. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 V astroloških debatah ne sodelujem, ker imam enostavno premalo pojma, da bi vas razumela. In dokler nisem čisto iz drugačnih razlogov uletela semle na LNF, me astrologija niti malo ni zanimala. Pa ste potem vzbudili moje zanimanje, s tem , da lahko praktično vse pojasni astrologija. Kljub temu, da sem po malem začela prebirati astrološke zadeve, še vedno nimam pojma o čem vi, ker verjetno precej obvladate in kar nekaj vas je , ki ste pravi strokovnjaki na tem področju. Zato se niti ne oglašam in sprašujem zadev, ker bi verjetno nekdo si moral vzeti morje časa in volje, da mi od osnov do konkretnega komentarja pojasni, o čem teče debata. Upam, da enkrat v prihodnosti nekako pridem vsaj za silo do takšnega znanja, da mi bo vsaj malo jasno, to kar debatirate vi med seboj, pa glejte da ne pobegnete prej . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 mantis, jaz mam pa venero v dvojčkih ne, ne, narobe razumela...nisem vpletala Berna kamorkoli...in mislim, da je Bern čist dobro dojel, kaj sem želela povedat... Ponižnost pa vsak razume po svoje, ne pozabi, da imam MC v levu, potem veš, kako ej s tem pri meni Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Žal mi je za Astrotalismana, ki pomeni kolateralno škodo te kampanje tu, ampak človek ima pač svoje mnenje. SME ga imeti in mi moramo to spoštovati. Ob podobni kampanji sem novembra tudi sam razmišljal tako, zaradi česar me tudi dalj časa ni bilo na netu, saj sem si vzel čas za razmislek, a je minilo. Jaz bom rekla samo to, da mi je iskreno žal za tale šmorn, ker res ne vem, kdo je komu zameril in kdo kuha, kdo pogreva, jaz vem, da ste mi pri srcu vsi, raje mam tiste, ki se radi vključujejo v debato, ki ne šparajo svojega znanja, res pa je, to se strinjam z Vranom in Bernom, da astrologija združuje, zato upam in želim, da bi pisali vsi še naprej tako kot znate. Verjamem, da tisto kar daš dobiš nazaj, zato skušajte dati čimveč in vesolje vam bo nasulo znanja še VEČ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 No, moj horoskop je bolj borben od tvojega, mars v ovnu ni ravno miroljubno znamenje .. in sem že tečna, ker se toliko razčiščuje, pa kljub temu poskušam tukaj gledati naprej, sebično verjetno,ker me ne zanima koliko bo od tega odnesla mantis, ali pa samson ali kdorkoli drug, pač pa jaz sama...sem v čudovitem zagonu, kar se tiče študija in samo srkam in se učim... Astra, jaz sem oven, moj mars je v ovnu, vesela pa sem, da sem po desetih letih ukrutila tega hudiča v sebi in da moj EGO (mars) sedi lepo na moji rami in se oglasi samo še takrat, kadar ga osebno pokličem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 ukrutila tega hudiča * moj mars pa, vsaj na 1. pogled, ni cist nic borben.v ribah v 4.? ( )no na 2. je pa ze mal bolj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 * moj mars pa, vsaj na 1. pogled, ni cist nic borben. Marsika, saj je sovladar tvojga ASC, če se ne motim, deluje škorpio, ti so pa bl hudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Hja še jst bom svoj piskerček pristavila - v popolnoma nepravem času in se popolnoma oddaljila od vaših bojnih črt in samo pisala o svoji izkušnji z astrološko (ne)etiko.... Sem bila pri astrologinji, ki me je pobožala po laseh, naredila "o ti revica" face in to tudi rekla, ko je gledala mojo solarno karto za leto 2007. Je rekla da bo to najtežje leto zame do sedaj, da ne more verjet da bom mela tako leto amapk da morm vedet da mi ne bi bilo tako breme dano, če tega ne bi zmogla, sam da se ji kar smilim, da tolk mlada pa taki problemi... Seveda je bil šok zame! Sam sem si rekla ok ok bom že. Problem pa je bil ko sem hotla vedet kje lahko pričakujem zaplete al pa težave, mi pa ni znala povedat... Niti al je zdravstvo, fax, job, ljubezen, prijatelji, denar... No jaz bi raje videla da me saj usmeri pol u eno smer, ne pa da me pusti viset v zraku in pričakovat najhuje! Jst mam namreč tak dar da ustvarjam scenarije - the worst that can happen - in to ni dobro zame, če mi nekdo vrže tako kost! Drgač pa če napišem še neki v imenu " nevedne raje " - mi vas mamo radi, pa ne se kregat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Lunca, saj, ti ze ves (si prec naletela na mojo tole plat, saj se najbrz se spomnis). * Trinity, jp, res je trapast, kajti ce vidi zaplete in tezave, jih vidi tud vsaj priblizno kje. v keri hisi je kaj, kaj se s cim sreca, v kaksnem odnosu je to na pomembne planete in tako dalje.... in, kot v natalnem, jasno tud tu lohk vidmo podrocje, ki je bolj na udaru.... jaz ujckam sicer ne, sam strasim pa tud ne. sem pa vcas zoprno iskrena... v smislu ce rece 'stranka', "jaz bi sam rada" (v povezavi z njenim tipom), ji utegnem odgovort: "ja, vas partner bi pa 'samo rad' >"). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Sem bila pri astrologinji, ki me je pobožala po laseh, naredila "o ti revica" face in to tudi rekla, ko je gledala mojo solarno karto za leto 2007. Je rekla da bo to najtežje leto zame do sedaj, da ne more verjet da bom mela tako leto amapk da morm vedet da mi ne bi bilo tako breme dano, če tega ne bi zmogla, sam da se ji kar smilim, da tolk mlada pa taki problemi... Seveda je bil šok zame! Sam sem si rekla ok ok bom že. Problem pa je bil ko sem hotla vedet kje lahko pričakujem zaplete al pa težave, mi pa ni znala povedat... Niti al je zdravstvo, fax, job, ljubezen, prijatelji, denar... No tole mi ni ravno najbolj všeč, zdi se mi taka interpretacija bolj kot da si bla pri šlogarci, čeprav tudi proti njim nimam nič, vendar pa opažam, da je kar precej ljudi, ki znajo druge prestrašit, to pa je z astrološko logiko skregano. Astrologija naj bi bila ozaveščanje nekih vzorcev ne pa napovedovanje črnih dogodkov. Mogoče je gospa gledala, da v tvoji karti prihaja SADE DATI, čas, ko boš začela zoreti, ko se ne boš samo zabavala in hihitala, ampak boš dozorela v zdravo osebnost. Večkrat se to zgodi skozi določene težave. Lahko pa bi ti povedala vsaj področje, kje se pripraviš. To jo pa še vprašaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 No, tole pa res ni... In še resnično ni.naučila sem se, da NIKIOLI in NIKDAR ni samo slabih aspektov.vedno se nekje kot kompenzacija pojavijo tudi dobri, samo težišče se malo spremeni... recimo, izgubila boš ljubezen, ok, grozno...samo po drugi strani pa se pokaže, da boš pa ful uspešna in zagrižena v službi in boš napredovala... Ali pa...lahko ostaneš brez službe...samo pokaže pa se , da boš ta čas lahko izkoristila za študij, ki ga nisi končala ali kaj podobnega...ali pa odkrila drugo področje, ki te zanima... tako ravnanje pa samo pokaže, da si izbrala napačno...ne pusti se takšnim mislim, ker moč je v tebi Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 naučila sem se, da NIKIOLI in NIKDAR ni samo slabih aspektov.vedno se nekje kot kompenzacija pojavijo tudi dobri, samo težišče se malo spremeni...jp, tole si zlo dobr rekla. plus saj se ne zmanifestira cisto vse, nekaj je tudi nase udelezbe pol, ipak (saj sicer tud ne bi imelo smisla), tako da je seveda pomembno, kako bomo zastavljal... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Slabi aspekti (to je neprimiren izraz - bom rekel dinamični aspekti) nas tudi nečasa učijo in vedno se najde neka rešitev... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.