Trinity 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 do danes sem se že pomirila in vem da ne glede na to kako hudo bo, vem da : every cloud has a silver line-ing! hvala za vzpodbudne besede! ste absolutno najboljši!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 do danes sem se že pomirila in vem da ne glede na to kako hudo bo, vem da : every cloud has a silver line-ing! hvala za vzpodbudne besede! ste absolutno najboljši!!! Vedi nekaj, ni vse slabo, ni vse dobro - vedno je sredina. In vedno se bodo našli ljudje, da te nekaj naučijo. Pogumno pojdi naprej. Astrologija ti pa pri tem lahko v pomoč (besede tiste kvazi astrologinje pa pozabi - v tvoje dobro) beli Vran. Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 po drugi strani je pa zopet prima,da te 'slabi'dogodki ne presenetijo.Morda astrologinja ni povedala na najboljši način čisto možno tudi ,da si ti,prestrašena,razumela kot pač si. Se ne bom spuščala v to.Glavno,kot sem zapisala,bolje je vedeti kot ne.Tudi slabe dogodke.Najhujša oblika interpretacije karte pa je pomilovanje v stilu:uboga reba kaj te čaka .... Še sreča,da pozabljamo. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Najhujša oblika interpretacije karte pa je pomilovanje v stilu:uboga reba kaj te čaka .... :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 :xx!: na take in podobne interpretacijske reke sem ,dobesedno, alergična.Dobim ošpice Poznam to ker se je tudi meni nekoč nekaj podobnega zgodilo. No ja...takrat sem bila še bolj na izi narejena tako,da mi je uspelo divinatorki' reči: 'samo,da se ne boste zjokali' .Me je trapljala po rami,da sem mislila,da mi bo odpadla. Tole je zares hudo. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 'samo,da se ne boste zjokali' . a nisi ti tehtnica, Cveka?ker tale je pa skorpijonska mal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 a nisi ti tehtnica, Cveka?ker tale je pa skorpijonska mal. Smo Vage precej škorpijonsko diplomatske Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Jaz pa škorpojonsko teh(t)nično nediplomatska Jaz pa 4 planete v Tehtnici[/color] Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2007 http://www.kepler.edu.yu/index.php?nav=etickikodeks Tole sem brala in se spomnila, da sem tu začela to temo. Zato dodajam sem še en astrološki kodeks. Še vedno mi da večkrat misliti ta tematika... Vsak ima -svoj- kodeks nekje znotraj...sam pri sebi in sam nosi tudi posledice... Trudim se dati največ kar znam, a večkrat naletim na situacije, ko raje napotim na izkušenejše. Ko po astrološki nasvet pride nekdo obupan!Nazadnje sem govorila z nekom, ki ga je vsaka trohica prizadela, pa čeprav sem povedala samo to, kar je potem bilo podrobneje opisano kot dejansko preteklo in sedanje dogajanje. In potem sem ugotovila, da gre od enega do drugega, vsak dan iskati nekoga, da bo povedal boljšo, lepšo situacijo. In ni bilo smisla več za interpretacijo, ta oseba je le hotela, da jo nekdo posluša, tolaži in prižge lučko optimizma (situacija, ko nisi navajen na krize, ko ti ni blizu občutek Rib in Neptuna, a imaš obdobje, ko tudi to izkusiš). Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.