Aira 11. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2004 Moje življenje, moj denar in free air nad menoj........Mushi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Hvala (nisem vedel, da obstaja.press ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Mushi, jaz sem svoja dva sprejela, vem da sem prav njiju rabila. Jima pošljem voščilčnice za praznike, ker pa nimam kakšne hude želje po stikih, jih pač nimamo. Nobenega občutka krivde nimam, ker ne živim po nepisanih pravilih . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 11. maj 2004 Mushi, jaz sem svoja dva sprejela, vem da sem prav njiju rabila. Jima pošljem voščilčnice za praznike, ker pa nimam kakšne hude želje po stikih, jih pač nimamo. Nobenega občutka krivde nimam, ker ne živim po nepisanih pravilih .pa ste se drugače dobro razumeli? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Hih Volkec, mogoče pa sva zaradi nekaterih življenskih izkušenj tako "borbena" vizavi nestrpnežem, ker sva nestrpnost čutila na lastni koži. Sam je sicer nisem čutil zaradi "čefurstva", bolj zaradi moje za tiste čase "drugačnosti". Pa tud fasal sem jih kdaj zaradi tega. :xx!:.....enkrat so me tipi počakali s koli in verigami ter me premlatili do nezavesti. :o|o: Foter pa me je konkretno, s pasom, namlatil le ene dvakrat.......drugič ga je potem totalno minilo, ker je dosegel popolnoma nasprotno kot je želel. Ne vem, v meni je nasilje nad menoj sprožilo totalen revolt......v trenutku, ko se je izvajalo sem bil tako več ali manj nemočen, samo potem sem postal še bolj trmast, še bolj svojeglav. Danes se do teh tipov v osnovi obnašam enako kot vedno, malce prezira je v meni, heh....le oni se do mene obnašajo precej bolj spoštljivo. Midva sotrpina . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 rasizem je grda reč.jaz osebno dam tu poudarka na domači krog,saj se mi zdijo najbolj odgovorni za te stvari. :xx!: :xx!: to kar je vam trem uspelo pa je dobra klofuta učiteljem-bivšim.želim si ,da bi visoko ,visoko prilezel in bi se dejansko smejal zadnji Ne vem mogoče sem pregrobo označil z besedo rasizem, ampak dejstvo je da smo bili na nek način ločeni. To pa je že segregacija. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 joj ko tole berem aira, skwo.. pa ostali...tud sama sem dost nasilja občutila doma.. fizičnega in psihičnega..psihično, ko ti zagrabi tvojo najljubšo igračo- medvedka in ji noge narazen potegne pa nad pečjo drži..:xx!: ko sem to prebirala se mi je naježila koža.hvala bogu,da je to v tebi ustvarilo upor,da se nisi obrnila proti sami sebi,da nisi nasilja uperila vase ampak na tečnobe. ko tako prebereš kaj si preživel...prvo vprašanje ki me začne glodati je ,ali ni nihče nič videl,opazil,so vsi slepi,gluhi :v :xx!: gec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 aira ti si enaka a ne? Janja, upam da bo tudi mene ta krivda nehala lovit, včasih smo se prav fino razumeli ampak včasih je bla pa totalna kriza, me zanima v kolkih družinah se tako nasilje dogaja in ga ljudje smatrajo za normalno.Zame recimo take stvari niso normalne. Normalna je klofuta al pa prej udarec čez rit, če se otrok na sredi trgovine na tla meče.. neke take finte enkrat tako, drugič tako pa lasanje, grožnje, udarci s pasom, ne to pa ziher ne morem sprejet kot del vzgojnega programa. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 aira ti si enaka a ne? ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 aira ti si enaka a ne? ne. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 pa ste se drugače dobro razumeli?Nikoli nisem doživljala kaj posebnega s strani staršev, da jima karkoli posebnega pomenim - kot npr. hči , tako da tista otroška navezanost, brezpogojna ljubezen, ki jo prineseš s seboj do njiju, je nekak izpuhtela, se spremenila v grozno razočaranje, občutek da sem bila puščena na cedilu. Sledilo je odpuščenje, sprejemanje da sem to rabila in izbrala. Sprejela sem ju. Ni pa nekih nežnih in globokih čustev, ker jih nikoli ni bilo , dobila sem kar sem od njiju rabila, za kar sem jima hvaležna, življenje gre pa naprej. Mogoče se pa vseeno še kdaj v kakšni lekciji srečamo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 jaz do očeta ne čutim sovraštva, ampak imam občutek,da ta normalni pogovor,ki steče z njim,če je prilika,ki jo sam poišče,le zato ker je želja po nečem česar nikol nisem imela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Sledi sebi Skwo, tisto kar čutiš, da želiš in potrebuješ, je pravo zate . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 saj več ne vem kaj bi rada.vse je začelo bit brez veze.če pomislim,da bi ta moj lajf bil karma,se mi zdi,da kar ne morem dojeti,da bi kadarkoli komu hotela kaj žalega.sprejeti kar ti je naloženo OK.kot da sem na koncu poti,prišla do spoznanja da sem bila jaz nekoč slab človek,uf. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 :o|o: daj v malo bolj svetlih barvah poglej. Skasirala si dokaj zahtevne lekcije in jih na nek način že premagala. Manjkajo ti samo še detajlčki - čisto ta glavne zadeve si že obdelala. Zdaj te čaka pa tisti del življenja, ko se boš znala dosti bolj veseliti vsega lepega, kot če teh zadev ne bi doživela. Možno? Sem sigurna, da lahko svoje življenje vidiš v kakšnem drugačnem odtenku, izberi tebi najljubšega, pa novim zmagam naproti . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.