aiwa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 jz si bom pa pripravila popolno "bojno" opremo za v blato in med trte... da me ne bo zeblo... za dobro voljo je pa že poskrbljeno! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Bo treba še marsikaj narediti, da bo boljše, v glavnem, da se je le začelo premikati na boljše in višje, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 nekomu poslala nekaj +++ (plusov!!!) za lepši dan... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Pa ne da si mu poslala križe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 to so plusi...uf ...no popravljam, da ne bo kakšne pomote...thx dolores Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Danes moram za lepši dan paradirati mimo risov malo bolj zgodaj, mogoče jih bom pa tokrat videl vse tri... preverjam obljubljeno, zastavljeno - inventura Kje pa, bil sem še bolj pozen kot zandnjič. V mraku nisem videl nobenega. Če bi videl kot ris ... Potem sem šel enkrat dol in gor in spet gledal ... komaj sem ga zapazil, je šel že spat, maček stari , je bil že zvit v klobčič... Malo počepim in čakam, pa je tokrat le prišla mimo gospa mačka! No, včeraj si nisem nič na glas obljubljal, ob četrtkih mi gre natiho bolje! Manj kot govorim, boljše se imam! In sem si privoščil en VeDr vrh Kaj pa danes za vikend? Sprostitev, počitek, sprehodi; in seveda porcija lbezni! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Heh, Amis, sem hotla prpopat še smeškota, pa se mi je izmaknu lump. Sej je o.k.Lepo od tebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Pa ne da si mu poslala križe Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Uf, včeraj popoldan sem se vprašal, kaj lahko naredim za lepši ... Pa sem šel malo občudovat rise v živaljski vrt. Tudi včeraj bom šel, tudi jutri sem bil ...Ampak skoraj je bil že mrak in v gozdičku je temno še bolj.Stari mačo je že malo navajen, da ga slikam ...Jjjp, danes moram iti malo tam okoli! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 hm...nisem vedla, da obstaja tud odvisnost od risov ...člouk se zmer kej nouga nauči ...lepa fotka piko Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Hi hi hi, še ne vem, si bom že kaj zmislila Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 emmm.....pridno bom delala vse... služba, šola... in vse ostalo.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Jaz sem pa že Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 bravo! dabast!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Bom s probu spočit Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ne bi blo slabo ja... a pol si vidva dons avtroček menata? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 definitivno si bo treba nekej zmislit....ker tko ne gre x!x Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 a ne? dans ni lih čist naš dan. sej ni ful slabo, tko nikol ni... ampak nekak ne gre vse tko k bi mogl. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 žal imaš prav...še rima je trapasta :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 pogovarjala se bom....pa smejala se bom,pa v slabih stvareh bom dobro našla...pa dobre volje bom.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 fino, ti Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 pogovarjala se bom....pa smejala se bom,pa v slabih stvareh bom dobro našla...pa dobre volje bom.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Še ne vem; če bo zjutrej pogovor z šefekom dobro uspel, pol bo že lep dan;torej repričat ga morem, da mem jest prov.............kar pa itak mam :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Usedla se bom na avtobus in odsopihala k dragemu v Ajdovščino Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.