Sati 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Vse, kar znam.... Bomo pa popoldan piškotke pekli in pomazali celo kuhinjo, pa kostanj bomo kuhali, pa mošt poskusili (večkrat) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Še ne vem; če bo zjutrej pogovor z šefekom dobro uspel, pol bo že lep dan;torej repričat ga morem, da mem jest prov.............kar pa itak mam :o|o: Se citiram, ker sm končal tist pogovor/sestanek s šefekom in............................... sm vedu, da mam prov, torej mi je polepšal začetek dneva Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 čestitke trudi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 sm vedu, da mam prov, torej mi je polepšal začetek dneva Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Za lepši dan si bom vreme podredil, da ga ne bo več tako sračkalo kakor danes. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>hm...nisem vedla, da obstaja tud odvisnost od risov ...člouk se zmer kej nouga nauči ...lepa fotka piko Ne ne, risi so mačke, te so mi pa všeč, veš. Domače vidim pogosto, divje pa redko. Rad pa imam tudi kavke! Tule je ena za pokušino. Danes jih ne bom videl drugače. Je kaj drugega črnega v zraku, kaj vem.Danes bom šel popoldan mal na špancir po mestu, za boljši dan. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 saj sem se hecala piko...so meni risi tud všeč...sam v naravi jih je skoraj nemogoče srečat, ker so skrajno plašni in previdni. kavka je pa dobra ....za lepši dan...bom...kaj pravzaprav...pisala menda, pa s sabo se pogovarjala... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 in jaz si polepšam dan, ko nekomu drugemu polepšam trenutek, hihi, kul tole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 danes se bom potrudila čim več smejat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 se ti pridružujem ...grem vklopit marsa v strelcu Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 zmenjeno... dobr da ne delava skupi k bi se ena drugi smejale k zmešane... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 a sploh veš, kol dobrega bi nardile za okolico ....vsem bi se izboljšal imunski sistem, ker bi se smejali zraven Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 ko nekomu drugemu polepšam trenutek včeraj si ga meni... pa ne samo trenutek... še danes drži Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Jaz bom pa Janai zmasiral.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bom pa Janai zmasiral..Skoraj sem ti malo fouš, hehe dobra poteza! Če bi se danes zmenil s kakimi lunatki za jutri, si bom naredil dobro kar za dva dni! Pa še kakšnega lupčka se da potem iz virtualnega spremeniti v realnega (jasno, samo na lička!) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Zakaj pa sam na licka? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj pa sam na licka?Kaj vem. Tako sem mislil, da je prav. Ne pričakujem kakih velikih dogodkov, bolj male radosti ... Lubčki niso bistveni.Če bo kako drugače, pa tudi prav. Maš prav. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 danes bom pridno delala za šolo in šla na vaje.... in si bom tako naredila lep dan. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Spravila se bom ven iz pesimističnega razpoloženja. Kot sem se spravila vanj, se moram spravit ven iz tega.Lažje za mene in druge Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Ignorirala bom sitnobe okrog sebe..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ignorirala bom sitnobe okrog sebe..... jaz tudi Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 ...mogoče to, da bom odšel prej spat, na sanje pa itak ne morem kaj dosti vplivati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Kako lep dan je bil in kako lep še bo! Zunaj je še vedno dež, ki sili v sneg, a saj lepota trenutkov nima posebne zveze z vremenom. Dokler smo znotraj na toplem in suhem.Kaj pa jutri? Jutri bo danes že včeraj. Kaj pa danes zjutri? Včeraj sem se odločil - v službo grem z biciklom. Bus ne pride v poštev. Zjutraj natikam rokavice in kapo, odpiram dežnik, vse za boljše počutje, vse za lepši dan. Kako rad imam odločitve, ki so blizu dokončnim. Malo sem pomislil na kolenčka, ali jih bom podhladil in prehladil. Dežnik je takoj romal v položaj ščita srednjeveškega bojevnika, glava ima tako volneno čelado. Joj, kako fajn se je umikati avtomobilom, ki niso več navajeni kolesarjev! Enemu sem komaj komaj ušel izpod koles. Pogledam ga, z nasmehom skomiga z rameni na suhem v avtu. Kaj mu čem! Ali si nisem rekel - vsak trenutek si je treba prizadevati za boljši dan. Kaj čem pizditi? Skomignem sam in vozim dalje. Počasi končujem dober delovni dan, spet se veselim, ker me slabo vreme ne bo motilo, ker bom lahko še kaj storil zase tudi doma. Veselim se tudi prebiranja strokovne literature. Veselim se vsega. Veselim se ... se že odklapljam z Lune. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Danes bom poklical osebo, ki je že dolgo nisem .... Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.