Skoči na vsebino

Kaj bom danes nardil/a za lepši dan

žaža

Recommended Posts

• Komentarji 453
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Še ne vem; če bo zjutrej pogovor z šefekom dobro uspel, pol bo že lep dan;

torej repričat ga morem, da mem jest prov.............kar pa itak mam :o|o:  x^x

Se citiram, ker sm končal tist pogovor/sestanek s šefekom

in...............................

x:Dx x:Dx x:Dx sm vedu, da mam prov, torej mi je polepšal začetek dneva x:Dx x8Dx :palec: :palec:

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>hm...nisem vedla, da obstaja tud odvisnost od risov  :inocent: ...člouk se zmer kej nouga nauči  x:Dx ...lepa fotka piko  x:)x  :palec:

Ne ne, risi so mačke, te so mi pa všeč, veš. Domače vidim pogosto, divje pa redko. Rad pa imam tudi kavke! Tule je ena za pokušino. Danes jih ne bom videl drugače. Je kaj drugega črnega v zraku, kaj vem.

Danes bom šel popoldan mal na špancir po mestu, za boljši dan.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

saj sem se hecala piko...so meni risi tud všeč...sam v naravi jih je skoraj nemogoče srečat, ker so skrajno plašni in previdni. kavka je pa dobra :palec: ....za lepši dan...bom...kaj pravzaprav...pisala menda, pa s sabo se pogovarjala... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

a sploh veš, kol dobrega bi nardile za okolico :eek: x:Dx ....vsem bi se izboljšal imunski sistem, ker bi se smejali zraven x:Dx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>Jaz bom pa Janai zmasiral..
Skoraj sem ti malo fouš, hehe x:Dx dobra poteza! :palec:

Če bi se danes zmenil s kakimi lunatki za jutri, si bom naredil dobro kar za dva dni! Pa še kakšnega lupčka se da potem iz virtualnega spremeniti v realnega (jasno, samo na lička!)

Spravila se bom ven iz pesimističnega razpoloženja. Kot sem se spravila vanj, se moram spravit ven iz tega.

Lažje za mene in druge :inocent:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Kako lep dan je bil in kako lep še bo! Zunaj je še vedno dež, ki sili v sneg, a saj lepota trenutkov nima posebne zveze z vremenom. Dokler smo znotraj na toplem in suhem.

Kaj pa jutri? Jutri bo danes že včeraj.

Kaj pa danes zjutri? Včeraj sem se odločil - v službo grem z biciklom. Bus ne pride v poštev. Zjutraj natikam rokavice in kapo, odpiram dežnik, vse za boljše počutje, vse za lepši dan. Kako rad imam odločitve, ki so blizu dokončnim. Malo sem pomislil na kolenčka, ali jih bom podhladil in prehladil. Dežnik je takoj romal v položaj ščita srednjeveškega bojevnika, glava ima tako volneno čelado. Joj, kako fajn se je umikati avtomobilom, ki niso več navajeni kolesarjev! Enemu sem komaj komaj ušel izpod koles. Pogledam ga, z nasmehom skomiga z rameni na suhem v avtu. Kaj mu čem! Ali si nisem rekel - vsak trenutek si je treba prizadevati za boljši dan. Kaj čem pizditi? Skomignem sam in vozim dalje.

Počasi končujem dober delovni dan, spet se veselim, ker me slabo vreme ne bo motilo, ker bom lahko še kaj storil zase tudi doma. Veselim se tudi prebiranja strokovne literature. Veselim se vsega. Veselim se ... se že odklapljam z Lune.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...