Skoči na vsebino

Kaj bom danes nardil/a za lepši dan

žaža

Recommended Posts

• Komentarji 453
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

danes bom pa vse opravke opravla... da bo vse pošlihtan... pa mal se bomo učil in seminarsko zrihtal... pa če bo čas še do kakšne kolegice skočim!!! no pa dan že ne bo mogu bit lepši!
spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

Dobro jutro vsem Lunatikom....matr kok gre hitr cajt...evo danes je en naporen dopoldan pred mano, ampak sem rekla da tko pač mora bit, ker imamo potem zvečer žur, praznujemo 10 let obstoja v Sloveniji, tko da vem da bom jutr bol neproduktivna kot produktivna x8Dx ...

zato bom kar takoj začela delati, da bom imela mirno vest in lep večer...baje nam poje Nuša Derenda :eek: to bo še zanimivo, heheh....

Za dober dan sem se seveda oglasila tudi tukaj xDDx ...da vidim če ste še vsi živi, zdravi in ne preveč zmrznjeni...

Poljubčke vsem....pogrešam vas!

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

dolči super :palec: zdrava sol je res 1A.

ni boljše. resnično se opazi da je ZDRAVA!!! jz sploh ne uporabljam druge. razen če pač drugje jem ne morem vplivat na to da delajo drugi z navadno soljo. jaz pa samo zdravo... njam, njam... xsuperx

spet se mi je na bolš poslabšal

dolores si me spomnila na savno...že čez vikend sem si delala skomine s tem. najbolj trapasto je to, da je ob nedeljah, ko se človeku itak ne ljubi kaj bolj "pametnega" počet, zaprta :vragec: xcivx ....prava škoda....jp, bo treba čez teden izvest...pa kmalu x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

danes sem zelo zelo zgodaj vstala, da sem lahko pomagala babici x:)x njeno veselje potem, ko sva vse naredili, je bilo taksno, da mi je prav dan polepsalo xflowx
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

<{POST_SNAPBACK}>Ti si itak vodnarka z močno samozavestjo x:)x  :palec:

Zdaj sem prisla domov in moram reci da mi je bilo super !! Rolala sam se cez celo Ljubljano, cez Tivoli, pa do Vodnikove domacije, pa do Siske, do Koseza in spet nazaj. V Siski obstaja ena hisa z vrtom in na vrtu majo 4 srnice !!! Tako so lepe in veckrat se ustavim, te jim dam trave cez ograjo in ih bozam po usesima. xDDx

<{POST_SNAPBACK}>ampak grem raje plavat zdaj x:Dx

Jaz tud rad plavam - kam gres plavat ? Ampak po zimi se moram pazit, ker sem obcutljiva na prehlade in ne smem predolgo biti v mokrem kostimu, ko sem na bazenu. Pa tud sauna mi ne ugaja, raje van na zrak, v gozd, na koleso, rolerje... xDDx

<{POST_SNAPBACK}>ola, pa zihr, nimaš sam ene kopalke,no x:Dx

No, eni smo pac taki - po zimi enostavno plavanje ne gre za mene, pa ce si kopalke menjavam desetkrat - vsakic ko grem van iz vode, a po leti se kopam brez kopalk na morju, na nudisticni plazi in to je bolj zdravo in naravno. xDDx

• 1 month later...

V soboto sem šel za lepši dan, kar lepši teden, pogledat rise...

Oni pa mene! In sva se takole gledala ob ograji...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Ris!!! Glih zadnjic sem ga tud jaz gledala v faco in se divila - a jaz samo po tv. x:Ix

So omenjali po tv, da jih je vse manj in manj...

p.s. Kaj? To si ti fotkal? ma daj, ne nakladaj, takole ti je poziral nezno celo, zasanjano? :eek:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...