Skoči na vsebino

Kaj bom danes nardil/a za lepši dan

žaža

Recommended Posts

Selene, do it! x:Xx

Piko, si jemljem oni bacci, glede na to da je naslovljen na nas prasice. Po kitajskem horoskopu sem prasica x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 453
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pri men je pa čiščenje dons že skoz... se mi več tednov skup nič ne da, pol me pa enkrat pič - takrat se pa mora vse svetit ... in vse mora bit na svojem mestu... x^x ... bo zdej vredi za neki časa... x:o)x

Zdej bo kosilo,... pol kmalu se grem naplavat... xgoldfishx...

pol pa xbookx xegox

;)

Selene, do it!  x:Xx

Piko, si jemljem oni bacci, glede na to da je naslovljen na nas prasice. Po kitajskem horoskopu sem prasica  x:Dx

Jasno, da velja za vse prasice! Evo ga - x:Xx , jih sam internet tako razmnoži ... Viš, človek takole egoistično misli na določeno prasico, potem pa med tipkanjem pride samo od sebe - vsem prasičkam. To je nekako podzavestno, jaz temu pravim nezavestna pamet... lahko tudi nezavedna saj je vseeno. In sem si takoj dal enega še sebi, tudi sam sem po kitajskem prasec. Ali smo neki divji merjasci? x:Dx

Torej danes še en pir za vse divje merjasce! :vragec:

P.S. tortožerke so lahko v prednosti!

P.P.S. Selene naj bo izjema, ki potrjuje pravilo - enega še zanjo, po moje ga rabi..

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

hehe Piko, potem imava s tvojo drago eno skupno lastnost - da osrečujeva gospodiče s tem, ko jim rečeva "prasec" x:Dx x8Dx :vragec: x;)x

Danes... za lepši dan... sem zase šla tečt, pa pozdrav khatuju iz joge se učim, in mi pašeeeee še pa še pa še x;)x :palec:

Eno malo tu iz študenta osrečujem dan za dnem, izgleda, meni se sploh ne zdi nič takega, ona pa skače od veselja... zadnje dneve mi je že ene parkrat rekla, da kako je dobro imet par takih prijateljev, ki jih ne bi zamenjal za noben dnar na svetu x:)x xsrcx Enako, srček x;)x

Pa danes sem verjetno nekomu priklicala par iskric v oči prek telefona, enemu pa kar s triurnim pogovorom... ahja, življenje je lepo x:Xx xsrcx

Uživajte, Sončki x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Moja mi je danes spet rekla - prasec! :vragec:

Sploh ni vedela, kakšen kompliment mi je dala in kako mi je s tem polepšala dan! x:Dx  x:o)x

Zato še vsem prasicam enega bačota : x:Xx

x:Dx x:Dx x:Dx

Ženska te hoče užalit, pa je izvisela na celi črti x:Dx x:Dx x:Dx .

Hm, sem bila 100% da je bil tale x:Xx ekskluzivno meni namenjen, pa sem bila parkrat prehitena x:Dx . Še dobr da je nova pošiljka mal nižje x8Dx x:)x x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

(nisem še imel časa, kaj so napisali drugi, pa tudi do popoldneva ga ne bom imel, tole pa je nastalo včeraj zvečer, pa kakšne smeškote bom vstavil kasneje. Ponavadi samo dodajam, redko brišem. Tale uvodek bo kasneje pa le pobrisan.)

Pogledal sem za zanimivimi besedami, ki se začnejo na TOR: torek, torero, torišče, tornado, torpedo, tortura, torzo, in – TORTA! Ampak folk, pojma nimam, kaj so napisali (ali pa že izbrisali) drugi, tole bom butnil gor, popoldan grem brat pa za nazaj.

V soboto dopoldan sem mojo drago zapeljal (če to bere kak strokovnjak za varanje, potem je mišljena vožnja z avtom) skozi lepše dele Notranjske, čez Krim in Rakitno naravnost na Bloško planoto, mimo Bloške police, kjer je odcep za Loški Potok, še na Cerkniško jezero, vse zato, da bi občutil ambient ljudi, ki bodo trudi prišli na torte. Saj nisem mogel vedeti, da so oni pa tisti hip že v Zasavju…

Tokrat sem bil šele drugič med tortožerkami. Jasno, kdor je bil v soboto tam, je v prednosti; kogar ni bilo, ne bom hvalil. Na začetku moram pohvaliti mojo drago, ki nas je šla z menoj pogledat, da niso noben virtualni bavbav. Cmok! Ne vem, če sva prišla deset minut kasneje, a je bilo že kar nekaj nasmejanih ljudi, ki se niso samo delali dobre volje. Dva sem prepoznal takoj: El Nina (ki sem ga poznal že od prejšnih tortic) in JanjoK (ki sem jo pa želel spoznati), pa saj je tudi drugim pisalo na nosu, zakaj so tam. Za Trudija mi je bilo tudi takoj jasno, kateri je (preostali moški). Že na začetku sta mi bila simpatična, pa še graščaka imata za soseda. Ali sem že takrat pomislil, da bi na forumu vprašal – ko si je graščak vzel pravico prve noči – je bilo to varanje ali ne? Trudi ima vsekakor srečo, da smo v drugih časih, na njegovi poroki bi si graščak gotovo vzel to pravico. Ali jo celo ugrabil? Potem pa sploh ne bi mogli govoriti o varanju. S seboj sta imela sijočo spletično, zraven katere je sedel – kdo drug kot El Nino! Selene se mi je tudi zdela v pričakovanju veselega. Tudi za Tihareko sem imel občutek, da natančno ve, za kaj gre pri torticah. (Tiha reka torte ždere) Takoj za nama je prišla Conti, ki je že vnaprej vedela, da bo naredila dober vtis. V prihodu Ribice Katje je bilo nekaj, zaradi česar sem pogledovall naokoli, ali nas morda ne bo zalila še voda. Potem je na vratih vzcvetel še popek Sončne vile.

Takole smo bili na začetku med tortožerkami samo trije tortožurci. Škoda, da ni prišel tudi Mick, on bi nam Ž takoj popravil v K. V tem me je zmotila Majica, ki je uletela v maji. Vedno kaj dobrega pove in sreča, usedla se je zraven naju. Potem pa selitev na zrak – takrat je tudi moja izpuhtela v zrak. Hvala ji - če nas ne bi prišla pogledat, pa tudi mene verjetno tisti dan ne bi bilo v Ljubljani, kaj šele na tortah. Pa še so prihajali. Contin mlajši brat (tisti hip mi je postalo jasno, zakaj sem občasno bojevit v tisti smeri, tudi sam imam starejšo sestro) Oona je celo mislila, da je prišla trinajsta (ker ni vedela, da je eena medtem že odšla), a je bila vseeno dobro razpoložena in dobre volje in na koncu je LN ostal brez kontrole, ker je prišla še Marsa. V hipu mi je bilo jasno, zakaj ima v forumovski ikonci samo oči – takoj sem opazil, da jih zna dobro vrteti naokoli po omizju. Žal sem bil predaleč, da bi lahko spremljal njihov pogovor. Z oono se je bilo fino pogovarjati, čeprav nisem vedel, ali naj mi bo nerodno ali ne, ker ne vem, v katerem znaku imam Luno (sem kasneje pogledal – tehtnica je), kaj šele to, kje je sta Mars, Venera in drugi. Ampak tolažil sem se s tem, da vesolje vse ve. In če so ljudje fejst, mi to sploh ni pomembno.

Že res, da sem bil med tolikimi puncami, a da bi bil kdaj popackan, poflekan po hlačnicah, je pa zelo redko. K sreči je bil samo jagodni preliv jagodne torte, nič smetane! Imel sem priliko spoznati tudi Cyberja, ko je bil za hip na drugem koncu mize, pa tokrat nekako nisem čutil potrebe po tem. Ali sem računal na kako drugo priliko? Ali pa se nisem hotel mešati v to, da ga je Selene osvojila že na poti v Ljubljano? Kaj se je dogajalo potem, ne vem, ker sem šel med prvimi (tretji).

Jasno, Trudi in JanjaK iz vnanje Notranjske sta super (sem bil pri njej pozoren na druge kvalitete kot pri njemu?) Aiwa je kar sijala, El Nino – zanj vedno navijam, Tihareka je bila simpatično tiha reka, Selene ni mogla povsem skriti in zadušiti svojega živahnega temperamenta, ki potrebuje samo malček svežega vetra, pa se bo ponovno močno razgorel, Sončna vila ima od tortožerk še vedno najlepši sončni pletež, pa Ribica Katja je eno nežno ribje bitje, ki zaradi drugih glav žal ni bila v mojem zornem kotu, brat in sestra sta bila vzor bratov in sester – za Conti pa ne vem, ali mi je v oči bolj padel gol hrbet ali krasna kačja koža. Ne, ne, glas je bil tisti, ki se mi je zdel simpatičen. To je pač pomanjkljivost net-a, kajne? Žal mi je bilo za Majico, da je odšla zelo kmalu, in da je nisem nič slišal, ker sem sedel na drugi strani mize. Oono bom sedaj bolj pozorno spremljal, kaj napiše, sploh ima občutek za aspekte. A je to kaj za na kruh namazat? Ziher jo zanima astrologija! Ali sem se največ pogovarjal prav z njo? In na koncu Marsa - ne vem kje za eno ribo jemlje toliko energije. Sploh pa sem s tem, da sem slišal še njen glas, dobil še neko dopolnitev njenih pisanj.

Žal ni bilo Staneta. Imel je pomembnejšo nalogo, takrat je svojo sol delil bodočim politikom. Nekaj zdrave soli bi vsekakor potrebovali tudi novinarji.

No, tole sem si napisal, vse za lepši ponedeljek.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Hm, če bi vedela, da se lohk pride brez vabila, bi stoposto tud jst bla tam. Mogoče me bodo pa drugič povabli.... xrolleyesx

Na tortice ste bili vabljeni vsi Lunatiki in jasno da se kr pride, tolk da veš za drugič, ko vidiš, da so na sporedu tortice ti kr ulet xDDx x:Dx x;)x

PIKO - dobr si to napisal, blo te je super spoznat in prijetno v tvoji družbi xDDx :palec:

Piko, cooooooool x:)x :palec: , drugič se majčkeno bolj v področje graščine zapeljita x;)x :palec: .

Sem ravno razmišljala, za kaj vse smo prikrajšani, ko se s komerkoli družimo. Nimamo namreč inf. o tem, kako kdo neko srečanje doživlja, eh kok je fajn LNF xsrcx :palec:

Piko te bom naslednjič bolj temeljito obdelala x;)x nas je bilo preveč, prvih 22 vtisov pa super fajn :onfire: :onfire: :onfire: xredx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...