dolci12 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Aiwa , enako bi mi bilo prijetno te spoznati . In hvala tudi Trudiju. Se pa že veš čas sprašujem (potem, ko sem prebrala Pikove vtise), kje je ta vnanja Notranjska?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 sej zakaj pa vnanja... mi rečemo notranjska... oni pa mislijo dol že skoraj pri mejipri gradu snežnik....zelo lepo je tam... dolči Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Jp, neokrnjena narava, čas se ustavi, če znaš to ustvarit, znajdeš se v pravljici Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Ma ne me basat. Jst sm tud tlele, mislm na Notranjskem Sam očitno malček bolj na Notranjskem, kot je grad Snežnik. Hm, moram rečt sosedi, da me pelje na grad, k je ona tam skor kt doma, js pa še nisem bla... Aiwa, hvala........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 V glavnem tm k živimo kot na dvoru Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Ja Dolci, postni ko boš vedla, da greš, si svinjsko dobrodošla tudi pri nas Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Huh, kok hitro se ta svet vrti. Če se ne motim, bom glih ta prihajajoči vikend namenila temu, ker bo baje neka razstava tam gor. Al sem se spet zmotila v datumu?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 To je to, ti kr postni al pa poklič, pa si dobrodošla vedno, tud takrt, če prideš na razstavo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 šla bom na joint Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 popoldan greva z mojim najdražjim na bicikl pa okrog jezera, pa po klancu navzgor.... Pol bova pa enga Unija zmahala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Jaz bom pa danes en cybersprehod opravila, mal daaaaaljši , pa si spet moje samotno simpatične misli priklicala, ki se pojavijo vsakič, ko sva s Cyberčkom sama v naravi Sam še ta pravo vreme morm naročit xrosex xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 pr nas bo baje kr v redu.... Če pr vas ne bo v redu, pa skoči na naš konec.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zoia 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Smehljaj, ki ga nameniš drugemu, se vrne k tebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Pogosto se znajde na drugemu obrazu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 .poizkušal si bom bolje uredit počutje, da bo bolj višje sprejemljivo Zame in za Zdravje lej, sonce sije spet Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nadam 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Za polepšati dan???Hja, velikokrat je dobro že to, da pomisliš - le kaj se mi bo danes zgodilo? ... in s to mislijo se podaš najprej v kuhinjo na jutranjo KAVICO!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 probala se bom čim več smejat... baje vse ozdravi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 aiwa (tile so za pomoč ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 o hvala!!! no pa še par... da jim ne bo dolgčas! xrosex xrosex xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 jest bom pa dones mal čokolade pojedla...pa velik muzke poslušala... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 rutina, pač Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. september 2004 Avtor Prijavi Deli 9. september 2004 ...JAZ SEM SI PA ZA LEPŠI IN SLAJŠI DAN PRIVOŠČILA KREMŠNITO IN KAVICO... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Enga direkt na GOBEC Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Trudi, jaz sem te pa imel za bolj miroljubnega Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Treniral borilne veščine pa kaj takega spontano pride Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.