žaža 15. september 2004 Avtor Prijavi Deli 15. september 2004 huda slikca Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 uau... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 mhm.... nina nana Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 sprehod v dežju brez dežnika,prav zaželela sem si tečt po dežju, med drevesi, po mokri travi, itak me ima folk tu okrog za mal čudno, pa nič hudega, če me imajo sedaj za noro pismo, res je pasalo tole po postu, sedaj pa tuš, jabolko, knjigica, vonj mete me je pričakal ko sem stopila v stanovanje... življenje zna biti v trenutkih tudi lepo in sestavljeno je iz njih, če mi bo uspel pričarat v dnevu 5 lepih trenutkov, bom rekla ja lepo življenje imam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Sem nardila izpit Čestitam Sončna ....Selene, tebi pa uživaj življenje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Še mal bom pujso k seb stisnu pa kšnga bo dobila Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Mah, danesu ni rešitve. Ga mam dost :xx!: . Torej mu bom rekel.....spi.di! . Če že ne prej....čez uro in pol bo ziher spi.dil. :xx!: Pol bom pa še jst. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Za lepši dan... sem tudi danes odkrita do sebe. Kolk to paše Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ...sem že kar dost Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 evo, grem plačat položnice, potem me čaka pa sprehod, pa večer v družbi hčere, sva se odločili, da bova kocke metali, sem že pravi mali profi, pa malce bi gospodinsjtva se lotila, ah, ne še danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Kaj veliko se ne da več spremeniti, da se ne poruši ravnovesje, sem pa že itak zadovoljen , lep vikend vsem, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 hja... sem hotla it danes zvečer malo ven. pa sem po službi in opravkih kar zaspala. nič bom malo tv gledala in jutri zgodaj vstala. super. bom šla vsaj lahko v šoping in vse kar sem hotla naredila. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Vsaj edn Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Še ne vem čist točn, ampak neki bom ušpičla Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 grem v naravo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Sem že veliko naredil, sedaj pa še malo na kolo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Se grem pogovarjat s prjatlco po telefonu in jest kremšnito . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 s pozitivnimi mislimi poizkušal zaspati :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Glih kar sem vase spravla dva lekadola - za boljši dan... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Da se bom bolje počutila,bom danes s prijateljico na sprehod za Savo krenila. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 najbolj bi mi polepšal dan primeren razpis za službo ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Pozitivno razmišljati, da ti negativnosti ne pridejo do živega... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Pozitivno razmišljati, da ti negativnosti ne pridejo do živega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.